kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Re μπαρε γιατι το λετε το παιδι βατραχο συνεχεια
δεν μπαίνει με το άλλο νικ η κότα φοβάται μην ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος και ξανακολλήσει ;)
Re μπαρε γιατι το λετε το παιδι βατραχο συνεχεια
Δεν περιμενω. Απολαμβανω ομως αντιδρασεις των χαμενων.Kαι πως σκατά περιμένεις να πληρωθείς στοίχημα μ'ένα νικ στο νετ ρε παπάρα??
Σου πασάρω μουνάρες αλλά δεν σε γνωρίζει καμιά.έτσι πολύ σύντομα θα είσαι μόνο ιστορία
Hello, σου εχω νεα, δεν εισαι το κεντρο του κοσμου...
Έχεις σκεφτεί να γίνεις cosmoboy;Κόψε το πολύ cosmo μαν :S
Έχεις σκεφτεί να γίνεις cosmoboy;
Θα σου πάει
Γραφεις εκει ρε τρελαμενε;Έχεις σκεφτεί να γίνεις cosmoboy;
Θα σου πάει
Εσύ είσαι σκληρό αντράκι ε;Hello, δεν είμαστε όλοι πυρφόροι
Θα εξαφανηστείς εσυ,κράτα και μια φορά τον λόγο σου. Πούστης στα ερωτίκα πούστης και στον λόγο.Έχεις σκεφτεί να γίνεις cosmoboy;
Θα σου πάει
πέρασα και από έκει ένα φεγγάρι,έφαγα 4-5 ban και δεν ξανά μπήκαΓραφεις εκει ρε τρελαμενε;
Ρε μαλάκα η συμφωνία ήταν να με διαγράψουνΘα εξαφανηστείς εσυ,κράτα και μια φορά τον λόγο σου. Πούστης στα ερωτίκα πούστης και στον λόγο.
πέρασα και από έκει ένα φεγγάρι,έφαγα 4-5 ban και δεν ξανά μπήκα
Συνηθισμένος από εδώ στα γαμωσταυρίδια δεν προσαρμόστηκα ΠΟΤΕ εκεί.
Μην κοιτάς που ο άλεξ είναι και του λιμανιού και του σαλονιού
Να δω λιμανιώτες να ξεκινάνε πρόταση με το "Hello, σου έχω νέα.." και δε θέλω τίποτ' άλλο :S
Συμφωνία με Παπαζόλη δεν υφίστατε.Ρε μαλάκα η συμφωνία ήταν να με διαγράψουν
Συμφωνία με Παπαζόλη δεν υφίστατε.
Το στοίχημα το πλήρωσες ποιός είναι ο Βάτραχος έμαθες.Αντε πότε θα ξεκινήσουν τα στοιχηματάκια για βουλευτικές?
Το Αλεξπολς τι λεει?Πότε θα έχουμε εκλογές?
Έλα ρε μαλάκα ο μπάρος είναι;Μπάρε νομίζεις ότι χρησιμοποιώντας αυτό το νικ θα τη γλιτώσεις όπως νομίζουν οι καπνιστες ότι θα κόψουν το τσιγάρο κάνοντας ηλεκτρονικό;
Οχι σε όλα!Το στοίχημα το πλήρωσες ποιός είναι ο Βάτραχος έμαθες.
ΣυριζαίαΟχι σε όλα!