Γιατι ρε τυπε?
Για να μην του βγάλει κανένα μάτι με την μουστάκα του.
Γιατι ρε τυπε?
Δεν είναι ίδιος όμως ρε;
Eισαι υπερ των διορισμενων ευρωβουλευτων αρχηγε μου?
Άλεξ, τι έγινε με τα στοιχήματα; Θα τιμήσει κανείς τα παντελόνια του;
Ο τομιτο δεν θυμαται λεει να εβαλε στοιχημα, ο Λακης ειπε "δεν κανω τιποτα", ο λαδακης αγνοειται, ενω αυτος (δεν θυμαμαι ποιος) που εβαλε τριτο κομμα τη ΝΔ κανει το κορόιδο.Άλεξ, τι έγινε με τα στοιχήματα; Θα τιμήσει κανείς τα παντελόνια του;
Γιατι ρε τυπε?
Βρε ανοητε υπαρχει μεγαλυτερη ξεφτιλα απο το να εκμεταλευτει καποιος τον χαμο του παιδιου του ετσι;
αποδεικνύεται ότι μόνο ο τσουλούφας φοράει πανταλόνια...
Eισαι υπερ των διορισμενων ευρωβουλευτων αρχηγε μου?
Τι σεναρια σού ελεγε? Θυμισε μας.
μην αγχωνεσαι ξερουμε οτι εισαι το τελευταιο πηχτο απο χλαπατσα του κομματος. τραβα ξεκουρασου τωρα γιατι αυριο εχει γερμανικο νουμερο στα εκλογικα κεντρα. καταλληλο για τους μαλακες των κομματων.
είπαμε: η δυνατότητα εξαγωγής συμπερασμάτων έχει προαπαιτούμενα με τα οποία δεν έχεις την παραμικρή σχέση...
συνέχισε να
οκ θα περιμενω πολυ απλα να δω αν θα ποσταρεις αυριο τετοια ωρα. τοσο απλα σε ξεφτιλιζω.
Ο τομιτο δεν θυμαται λεει να εβαλε στοιχημα, ο Λακης ειπε "δεν κανω τιποτα", ο λαδακης αγνοειται, ενω αυτος (δεν θυμαμαι ποιος) που εβαλε τριτο κομμα τη ΝΔ κανει το κορόιδο.
Δηλαδη το ποσο για γελια ειναι οι αποψεις καποιου και ο ιδιος κρινεται απο το ποσο "μαχιμος" ειναι? Γιατι εδω μιλαμε για ευρωεκλογες, πολιτικη. Οχι για τσαμπουκα στο δρομο.
Εννοω ο τυπος δεν ειναι για γελια, ειναι καραμαχιμος
μοιάζει αρκετά...
ο Νικόλας ήταν ωραίος τύπος ... είχε βγάλει ρίζες στην διασταυρωση... αφού χαιρετούσε κι όλας τους οδηγούς που έβλεπε κάθε μέρα...
ο πιπίκος είναι γενικά υπέρ των διορισμών και των διορισμένων... δεν πιστεύει στην λαική βούληση...
Ή απλα εννοεις οτι δεν ειναι ο κλασσικος μπουχεσας ΕΠΟΠ και οτι ως στρατιωτικος διαθετει ικανοτητες για μαχη σωμα με σωμα και οτι αυτο τουλαχιστον του το αναγνωριζουμε?
Γιατί αναφέρεστε σε παρελθόντα χρόνο για τον Νικόλα? Αφού ακόμη εκεί είναι καθημερινά...
είμαι εναντίον των τακτικισμών των πανικόβλητων σαμαζέλων.
άμα δε νογάς, ζήτα να σε στραπονιάσουν, αλλά μην τρομπάρεις εδώ...
Ο τομιτο δεν θυμαται λεει να εβαλε στοιχημα
Βλακοτρόμπα, μην ξεχάσεις να συγχαρείς τους πολίτες του Βόλου που προτίμησαν τον Αχιλλέα το Μπέο και γλίτωσαν από τον κομουνιστή αντίπαλο του.