ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Kαι ποσους αιωνες ακομη θα εξαργυρωνει ο Γλεζος αυτην τηνιστοριαπαραμυθι?
Kαι ποσους αιωνες ακομη θα εξαργυρωνει ο Γλεζος αυτην τηνιστοριαπαραμυθι?
Παρα πολυ ευχαριστο.Στους σταυρούς ο κουλογλου παιρνει το μπούλογλου
Μεγάλη επιτυχία της Lista Tsipras Per l' altra Europa στην Ιταλία ! σύμφωνα με την έγκυρη ιταλική εφημερίδα La Repubblica με καταγεγραμμένο το 100% τών εκλογικών τμημάτων ( σύνολο 61.592 ) το νεοσύστατο κόμμα της αριστεράς πέτυχε ποσοστό 4% καί εκλέγει 3 ευρωβουλευτές !!
πήγε λίγο η καρδά μας στην κούλουρη, αλλά γύρισε.
1.000.000 ψήφοι!!! πάνω από 4%
ο ΣΥΡΙΖΑ εργάζεται και για την ιταλική αριστερά....
ανταποδίδει τα δάνεια...
πήγε λίγο η καρδά μας στην κούλουρη, αλλά γύρισε.
1.000.000 ψήφοι!!! πάνω από 4%
ο ΣΥΡΙΖΑ εργάζεται και για την ιταλική αριστερά....
ανταποδίδει τα δάνεια...
Παρα πολυ ευχαριστο.
ο πρωτος και ο τριτος τι ειναι,θυρωροι σε ξενοδοχεια;Καλα ο μεσαιος η απολυτη ξεφτιλα.Aυτους στελνει στο Ευρωκοινοβουλιο η Χρυση Αυγη... Θελουν Πολεμο ? Θα τον εχουν !!!!
[move]ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ [/move]
δεν του δίναν οι τράπεζες του αλέξη και πήρε από τους ιταλούς μαφιόζους ???
ο πρωτος και ο τριτος τι ειναι,θυρωροι σε ξενοδοχεια;Καλα ο μεσαιος η απολυτη ξεφτιλα.
Τα παρασημα ρε για ποιον πολεμο τους τα απενειμαν?
αααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Βρε ανοητε υπαρχει μεγαλυτερη ξεφτιλα απο το να εκμεταλευτει καποιος τον χαμο του παιδιου του ετσι;Παρε τα αρχιδια μου στο στομα σου ρε απλυτε που θα μιλησεις για τον φουντουλη
Ο πρώτος είναι ΙΔΙΟΣ με τον ιστορικό τροχονόμο στο Χαλάνδρι (Κηφισίας και Εθν. Αντιστάσεως). Μόνο το χρώμα στο μουστάκι και η στολή αλλάζουν....
ελα ρε που θα κατατάξεις τον Νικόλα στην κατηγορία του εν αχρηστεία .....
Eισαι υπερ των διορισμενων ευρωβουλευτων αρχηγε μου?ενιαία περιφέρεια με σταυρό, είναι μια διαστροφή πού μόνο ένας μπένυ θα σκεφτόταν κι ένας σαμαράς (που δε σκέφτεται) θα εφάρμοζε...
Γιατι ρε τυπε?Προσωπικα δεν θα ηθελα να τον πετυχω νυχτα σε κανα σκοτεινο δρομακι.
Τι σεναρια σού ελεγε? Θυμισε μας.ξυπνησες καρδουλα??? σε χασαμε χτες. τα σεναρια της φαντασιας μου που ελεγες προχτες, ΞΕΦΤΙΛΑ