alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Α μου ειπε και το αλλο.Το νου σου λέω![]()
![]()
![]()
![]()
"Εσενα δεν θα σου δωσω πακετακι με ψηφοδελτια. Διαλεξε οποιο θελεις και πηγαινε μεσα".
(χαμογελο).
Α μου ειπε και το αλλο.Το νου σου λέω![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι εσενα θα περιμενανεΤο στοιχημαν έκλεισε;;; Δεν εμφανίζει τα ελληνικά κομματα
Αρχηγε μου, υπαρχει ανθρωπος που θα σκεφτοταν ολο αυτο το παραμυθι?
Αν εκατσε και σκεφτηκε ολο αυτο ρε τύπε, αδικειται εδω μεσα.Ρε παπάρα, αυτό το παραμύθι σε πείραξε? Έχουμε διαβάσει τόσο παραμύθι εδώ μέσα..
Έλα ρε συ...όπως είπες:Αν εκατσε και σκεφτηκε ολο αυτο ρε τύπε, αδικειται εδω μεσα.
Αρχηγε μου, υπαρχει ανθρωπος που θα σκεφτοταν ολο αυτο το παραμυθι?
Ε όχι και τα δύο ρε τύπε,από έγκυρη πηγή ξέρω πως αν κόψεις τις φλέβες σου μέσα στην μπανιέρα γεμάτη με ζεστό νερό είναι το πιο ανώδυνο.
Αλλά δεν θα μου βγει ρε γμτ αν και πρέπει...
Αν εκατσε και σκεφτηκε ολο αυτο ρε τύπε, αδικειται εδω μεσα.
Σας τρολάρει ο παπαζόλης ρε μαλάκες..
Aν θες να πεις κάτι για κάποιον πες το στα ίσα.Γιατί? Ο αφρός είναι εδώ μέσα![]()
![]()
![]()
![]()
Γνωρίζει κανείς τα exit polls που θα ανακοινωθούν στις 19:00![]()
Eλεος πια αυτος ο ζουγκλας. Παλι κορκολιάδα ετοιμαζει?Tυποι τα αρθρα του Ζουγκλα τις τελευταιες ημερες οτι εχει βιντεο με υποψηφιο στις σημερινες εκλογες που τον δειχνουν να παιζει μαλακια στην καμερα και να βαζει καροτα εκει που του υποδεικνυει φοιτητρια που chatarei μαζι της... σας θυμιζουν καποιον ?
Tυποι τα αρθρα του Ζουγκλα τις τελευταιες ημερες οτι εχει βιντεο με υποψηφιο στις σημερινες εκλογες που τον δειχνουν να παιζει μαλακια στην καμερα και να βαζει καροτα εκει που του υποδεικνυει φοιτητρια που chatarei μαζι της... σας θυμιζουν καποιον ?
Eλεος πια αυτος ο ζουγκλας. Παλι κορκολιάδα ετοιμαζει?
Ασε με στεναχωρησεs τωρα που κατα λαθοs ψηφισεs κυβερνησηAν θες να πεις κάτι για κάποιον πες το στα ίσα.![]()
Eσύ πως τα βλέπεις τα πράγματα τύπεδεν συμφωνουν οι δημοσκοποι παλι τυπε... δινει ο καθενας οτι κατεβεσει η κουτρα του