Ζμπούτσαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
και μου λεει "ελπιζω να προλαβω να παω για απογευματινο μπανακι".
Για ποιο απόγευμα μιλούσε??
και μου λεει "ελπιζω να προλαβω να παω για απογευματινο μπανακι".
Ετσι μου ειπε, τι να σου πω?Τι μπανακι λεει ρε αλεξ αφου μεχρι τα ξημερωματα στο εκλογικο τμημα θα ειναι και θα μετραει ψηφους :S
Σημασία έχει να βγει ο ΣύριζαΓια το δημοψηφισμα για το νερο θα ψηφισε
Και δεν την άρπαξες επί τόπου να την ;Ετσι μου ειπε, τι να σου πω?
Η πλακα ειναι οτι μολις εριξα και την τριτη ψηφο, μου δινει την ταυτοτητα, με κοιταει στα ματια και μου λεει "τωρα σε απαλλασσω".
Ελα ντε??????? Μα το θεο ομως, αυτο μου ειπε.Για ποιο απόγευμα μιλούσε??
Εχω κρατησει το ονομα της τύπε. Δεν θα περασει ετσι αυτο.Και δεν την άρπαξες επί τόπου να την ;
Πώς νιωθεις που θα εχεις συμβαλλει στο διψηφιο της Ελιας?Σημασία έχει να βγει ο Σύριζα
Eνοείται πως δεν πρέπει να το αφήσεις να περάσει έτσι αυτό,ακόμα και αν χάσει η ΝΔ.Εχω κρατησει το ονομα της τύπε. Δεν θα περασει ετσι αυτο.
Μάλλον της γυάλισες ;)Ετσι μου ειπε, τι να σου πω?
Η πλακα ειναι οτι μολις εριξα και την τριτη ψηφο, μου δινει την ταυτοτητα, με κοιταει στα ματια και μου λεει "τωρα σε απαλλασσω".
Σκέφτομαι αν πρέπει να αυτοκτονήσω με χάπια ή κόβοντας τις φλέβες μου.Πώς νιωθεις που θα εχεις συμβαλλει στο διψηφιο της Ελιας?
Μποθ.Σκέφτομαι αν πρέπει να αυτοκτονήσω με χάπια ή κόβοντας τις φλέβες μου.
Λες να χάσει η ΝΔ τύπε? Ο Σγουρός και ο Καμίνης πάντως θα νικήσουνEνοείται πως δεν πρέπει να το αφήσεις να περάσει έτσι αυτό,ακόμα και αν χάσει η ΝΔ.
Ετσι μου ειπε, τι να σου πω?
Ρε, πηγα να πιρφορίσω, και με πιρφορισε αυτη.Μαλάκα το νου σου. Σε πήρανε χαμπάρι κι εκτός νετ
Ε όχι και τα δύο ρε τύπε,από έγκυρη πηγή ξέρω πως αν κόψεις τις φλέβες σου μέσα στην μπανιέρα γεμάτη με ζεστό νερό είναι το πιο ανώδυνο.
Πώς νιωθεις που θα εχεις συμβαλλει στο διψηφιο της Ελιας?
Μπα. Θα σου πεσουν τα χαπια και θα αστοχησει το ξυραφι.Ε όχι και τα δύο ρε τύπε,από έγκυρη πηγή ξέρω πως αν κόψεις τις φλέβες σου μέσα στην μπανιέρα γεμάτη με ζεστό νερό είναι το πιο ανώδυνο.
Αλλά δεν θα μου βγει ρε γμτ αν και πρέπει...
Αρχηγε μου, υπαρχει ανθρωπος που θα σκεφτοταν ολο αυτο το παραμυθι?Σας τρολάρει ο παπαζόλης ρε μαλάκες..
Ρε, πηγα να πιρφορίσω, και με πιρφορισε αυτη.
Κομπλαρα.