FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
E να μην δούμε και τους τίτλους τέλους; Στο τέλος κόλλησες;
Είτε αυτοί είτε οι άλλοι,το τέλος θα είναι το ίδιο...Δεν αλλάζει ο τρόπος που θα γίνει,αλλά το ποιος θα το κάνει...
E να μην δούμε και τους τίτλους τέλους; Στο τέλος κόλλησες;
Είπα εγώ πως ψήφισα Σύριζα από ιδεολογία;
Από ανάγκη ψηφίζεις Σύριζα...
ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΗΡΩΕΣ
ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΠΟ ΜΑΚΑΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΓΚΙΖΙΚΗ ΕΠΕΣΑΝ.
Ολα καλα γλυκια μου. Ασκησα το εκλογικο μου δικαιωμα, εφαγα μοσχαρακι κοκινιστο με ρυζι, πινω τη φραπεδια μου και μετα περνω το ΧΤ και παω να κατεβασω τσίπουρα στο Λεοντιο.
Ρε πούστη τζάμπα με κυνηγάς παντού,δεν σε ,ξέχνα τοΜαλάκα πρεπει να σου αφαιρεθεί το δικαιωμα ψηφου .
Μη γραφεις μονιμως κεφαλαια μωρη αρωστη. θα σε μπαναρουν και μετα πως θα κανουμε χαβαλε εδω μεσα.
Ρε πούστη τζάμπα με κυνηγάς παντού,δεν σε ,ξέχνα το
3% η διαφορα του Συριζα απο την ΝΔ και Χ.Α στο 10-11 %
ΚΚΕ πανω απο το Ποταμι νιπλ πανε παιξ'το
Στοιχημαν το εχει ?
ολα για τα λεφταπρεπει να γινει ακομη πιο καπιταλιστικο το συστημα για κατι ραμολιμέντα σαν και εσενα , να ψοφησουν της πεινας και να καθαρισει το εκλογικο σωμα
πρεπει να γινει ακομη πιο καπιταλιστικο το συστημα για κατι ραμολιμέντα σαν και εσενα , να ψοφησουν της πεινας και να καθαρισει το εκλογικο σωμα
Τον κώλο του για 5e τον δίνει.ολα για τα λεφτα
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΥΖΑ ΦΩΝΑΞΕ ΣΠΙΤΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΣΚΕΔΑΣΕΤΕ
ΡΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΝΑΣ ΠΑΚΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΡΟΔΕΛΑ.
ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΑΖΙ
δεν ειναι τετοιος ο νιπλΤον κώλο του για 5e τον δίνει.
όταν βραδιάζει αλλάζει,βάζει τα τακούνια και κατεβαίνει συγγρού. ;)δεν ειναι τετοιος ο νιπλ
http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/2013/02/13/resized/jail_533_355.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αν ηταν σωστη και δικαιη η κοινωνια μας , εσυ τωρα θα ησουν σκλαβος μου και θα εγλειφες το κωλο του σκυλου μου καθε φορα που έχεζε.