Επισκέπτης
ο πούστης ο μπάρος είναι, ο κρυφόμπατσος; :oθα σου σοδομίσω το κατοικίδιο
ο πούστης ο μπάρος είναι, ο κρυφόμπατσος; :oθα σου σοδομίσω το κατοικίδιο
Sorry αλλά δεν το χω φάει για να θυμάμαι πως λέγεται,αν ποτέ το φάω μετά θα θυμάμαι.Κεγκελ ρε απιθανε. ΚΕΓΚΕΛ!
Sorry αλλά δεν το χω φάει για να θυμάμαι πως λέγεται,αν ποτέ το φάω μετά θα θυμάμαι.
Ναι,οι οντισιόν για την νέα θεατρική σαιζόν
Mε είπες αρχίδι ρε αρχίδι; Ναι κέρασμα θέλω,αλλά όχι τοστάκι,κάτι που μόνο η Αλίντισσα το μαγειρεύει,γκελ με το μουνί της.
Πήγες στον Μπένυ σήμερα να τον (εξ)υπηρετήσεις;ελα ρε που δεν το εχεις φαει
Sorry αλλά δεν το χω φάει για να θυμάμαι πως λέγεται,αν ποτέ το φάω μετά θα θυμάμαι.
Δεν ειναι ο μπαρουλης ειναι ακομη στο νοσοκομειο,ειχε κολησει με τον μποςο πούστης ο μπάρος είναι, ο κρυφόμπατσος; :o
Πήγες στον Μπένυ σήμερα να τον (εξ)υπηρετήσεις;
Ρε πούστη, γριά,χοντρή, λούγκρα,καλά να προσπαθείς να μειώσεις εμένα,αλλά και την Αλίντισσα ρε; Την milfάρα μαςαπό ότι λέει η αλίντισσα με πούτσα μοιάζει οπότε δεν θα σου κάνει μεγάλη διαφορά..
Ρε πούστη, γριά,χοντρή, λούγκρα,καλά να προσπαθείς να μειώσεις εμένα,αλλά και την Αλίντισσα ρε; Την milfάρα μας
Έχει να δεί πούτσα απο τα νιάτα της.η μιλφάρα καλώς ασχολείται με τις πούτσες... καλά κάνει ...
όταν λες ότι το μνι της μοιάζει με πούτσα δεν την μειώνεις;η μιλφάρα καλώς ασχολείται με τις πούτσες... καλά κάνει ...
όταν λες ότι το μνι της μοιάζει με πούτσα δεν την μειώνεις;
μην το συζητήσουμε άλλο,είπες ακόμα μια μαλακία χοντρή,γριά,λούγκρααντε καλά... σε είχα για βλάκα αλλά αποδεικνύεσαι πολύ βλάκας καθυστερημένε...
μην το συζητήσουμε άλλο,είπες ακόμα μια μαλακία χοντρή,γριά,λούγκρα
Δεν κόλλησες εκεί,πάψε γριά,χοντρή,λούγκρα,μην μιλάς άλλομωρή ξεφωνημένη λούγκρα πνευματικό τέκνο του λιλα τι μιλάς χωρίς να ξέρεις και χωρίς να καταλαβαίνεις...
να τι είναι το κέγκελ μαλάκα
Γουσταρω εκλογες 22 Ιουνιου. Καλόμαθα τωρα και θα μου λειψουν.τραγωδια σαμαρα η αποψινη συγκεντρωση στο συνταγμα, ειχε 1800 ατομα
αναθεωρω και πιστευω οτι τελικα η διαφορα θα ειναι σιγουρα πανω απο 5%
αν και μετα απο αυτο σαμαρας και χοντρομπεννυ δεν παραιτηθουν (οπως ειπαν οτι θα κανουν)
πρεπει να παρεμβει ο παπουλιας
ειπε ενα σορο ανοητα σημερα ο τρελαντωνης
"εγω εσκισα τα μνημονια"
"εγω μειωσα τους φορους"
μαζεψε τα και φευγα
την κυριακη ψηφιζουμε συριζα
τη δευτερα φευγουν