Επισκέπτης
Είπα πως θα προτιμήσω τις σφαίρες!!!!Ααααααααααααααααααααχααααχαχαχαχαχαχαχ θα καλοπερασει ε?
Είπα πως θα προτιμήσω τις σφαίρες!!!!Ααααααααααααααααααααχααααχαχαχαχαχαχαχ θα καλοπερασει ε?
Πως το καταντησαν έτσι το κόμμα ρε ..
Τωωωωωωωωωρα? Εδω και ενα τεταρτο.Εισαι ο μονος που δεν πηρε χαμπαρι οτι η νδ τελειωσε
Θα ειμαστε πολυ τρυφεροι μαζι σουΕίπα πως θα προτιμήσω τις σφαίρες!!!!
καθε εκλογες αυτα λετε... η προπαγανδα σας εχει ξεθωριασει..... δινεται την εντυπωση οτι οταν βγει ο συριζα θα ειναι διακαώς σας ποθος να ζησουμε τετοιες στιγμες.....θα απογοητευτειτε, γιατι πολυ απλα δεν θα ζησουμε τετοιες καταστασεις....
ο κοσμος πλεον εχει ξυπνησει....
τα ειδικα δικαστηρια για αυτους που υποστηριζετε και που μας εφτασαν σ αυτη την κατασταση κοντοζυγωνουν....υπομονη, πλεον ειναι θεμα χρονου ;)
Σαμαράς: "Εγώ σκίζω τα Μνημόνια κάθε μέρα εδώ και δύο χρόνια"
πάνε να μας τρολάρουν τελεταία στιγμή οι κουφάλες οι (ν)δούλοι!!!
Σωστά.
Και να βγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα γίνουν Βενεζουέλα ή Αργεντινή.
Θα γίνουμε Χιλή του 1973 !!!!!!!!!!
Γουστάρω
ό,τι και να πεις εγω σ αγαπω.
Την αγαπαω λεμε.ο κλασικος πιρφορος-γλυφτης ελληνας δεξιος
Σωστά.
Και να βγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα γίνουν Βενεζουέλα ή Αργεντινή.
Θα γίνουμε Χιλή του 1973 !!!!!!!!!!
Γουστάρω
Την αγαπαω λεμε.
Ααααααααααααααααααααχααααχαχαχαχαχαχαχ θα καλοπερασει ε?
Χάχαχα να το μήνυμα τις κάλπης Χαχαχα ξεφτυλες
Απολαύστε κ το βίντεο απο την σημερινή ομιλία του Αντωνάκη
Κακώς φαντάζεσαι..Σε φανταζομαι το 1990 στην πλατεια συνταγματος, με αλογοουρά και αληθινο βυζι, να χοροπηδας μπροστα απο τον Προεδρο, ενω παιανιζε το "εμπρος παιδια να σηκωθουμε λιγο ψηλοτερα"....
Εγώ 1 έτους!!!Κακώς φαντάζεσαι..
14 χρονών ήμουνα ,δεν είχα πορωθεί ακόμα με τα πολιτικά και δεν έμενα Ελλάδα τότε.
Κλέβεις χρόνια. ;)Κακώς φαντάζεσαι..
14 χρονών ήμουνα ,δεν είχα πορωθεί ακόμα με τα πολιτικά και δεν έμενα Ελλάδα τότε.
fixed ;)Εγώ 1 έτους λάθος!!!
Δεν το χει ανάγκη.Κλέβεις χρόνια. ;)