Ζμπούτσαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ριξε κ στης βουλευτικες κ μετα ξεκουρασου
Θα έχει μπει το νερό στ'αυλάκι και δε θα χρειαστεί παίκτη..
Ριξε κ στης βουλευτικες κ μετα ξεκουρασου
Συνασπισμο του Κωνσταντόπουλου.
Υ.Γ. Τον οποιο παρεμπιπτοντως θεωρω πολυ καλη επιλογη και για Προεδρο Δημοκρατιας. Να δω αν η Ζωη θα καταψηφισει τον μπαμπα της.
Επιστημονικη φαντασια!!!I have a dream...
Αντωνης Σαμαρας το 2020 παραδιδει την πρωθυπουργια εν οψει εκλογων στον Κωστα Μπακογιαννη και αναλαμβανει την Προεδρια της Δημοκρατιας.
Ο Κωστας Μπακογιαννης θριαμβευει με 47% και κερδιζει νεα τετραετια.
Η Ντορα Μπακογιαννη χειροκροτει συγκινημενη κατω απο το μπαλκονι και την ιδια στιγμη, ο Κωστας Μητσοτακης γερνει το κεφαλι και αφηνει τον ματαιο αυτο κοσμο....
πως κ ετς, ματιακό ησουν?Συνασπισμο του Κωνσταντόπουλου.
Υ.Γ. Τον οποιο παρεμπιπτοντως θεωρω πολυ καλη επιλογη και για Προεδρο Δημοκρατιας. Να δω αν η Ζωη θα καταψηφισει τον μπαμπα της.
Να τον προτεινεις στον τσιπρα.Αυτος ειχε κανει και ενα φεγγαρι προεδρος του βαζελου.Συνασπισμο του Κωνσταντόπουλου.
Κάποιοι τον είχαν θεωρήσει καλή επιλογή για πρόεδρος του βάζελου.Συνασπισμο του Κωνσταντόπουλου.
Υ.Γ. Τον οποιο παρεμπιπτοντως θεωρω πολυ καλη επιλογη και για Προεδρο Δημοκρατιας.
κανα καλτσον μην σκισειΣαμαράς: "Εγώ σκίζω τα Μνημόνια κάθε μέρα εδώ και δύο χρόνια"
πάνε να μας τρολάρουν τελεταία στιγμή οι κουφάλες οι (ν)δούλοι!!!
Τι να ψηφιζα, Εβερτ????????πως κ ετς, ματιακό ησουν?
Τι να ψηφιζα, Εβερτ????????
Εγω τον σεβομαι τον εαυτο μου.
Μηπως εχετε σχηματισει λιγο επιφανειακη αποψη για μενα μερικοι?
πιωμενο εισαι παιδακι μου σημερα;
Μηπως εχετε σχηματισει λιγο επιφανειακη αποψη για μενα μερικοι?
επΑ, και τωρα που ειδα το αβαταρ του σταρνταστ.
Καλώ ολους τους νεοδημοκρατες να ψηφισουν Πατσιαντά στον Βόλο. Και η ανοησια εχει τα ορια της.
Ο Λακης είσαι τύπε?
Στηριζεις Μπέο τύπε?
Ελπιζω ειλικρινα παντως στο Βολο να επικρατησει ενα μινιμουμ λογικης...οχι ρε ειρωνικα το χω...