alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Το 2009 γιατι ελειπες δηλαδη?Και μπορεί μετά απ'αυτό να κάνω άλλα 21 χρόνια. Από τη φάση εξευτελισμός της δεκσάς όμως δεν παίζει να λείπω..
Το 2009 γιατι ελειπες δηλαδη?Και μπορεί μετά απ'αυτό να κάνω άλλα 21 χρόνια. Από τη φάση εξευτελισμός της δεκσάς όμως δεν παίζει να λείπω..
Aπο τοτε του επαιρνε τα τρια μου τυπε (τοις εκατο).
Εννοειται και τωρα.
Δεν σου αρεσε ρε παικτη?????? Τοσο λυρισμό εβαλα.αααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα
Ο ορισμός του τελειωμένου δουλάκου..
I have a dream...
Αντωνης Σαμαρας το 2020 παραδιδει την πρωθυπουργια εν οψει εκλογων στον Κωστα Μπακογιαννη και αναλαμβανει την Προεδρια της Δημοκρατιας.
Ο Κωστας Μπακογιαννης θριαμβευει με 47% και κερδιζει νεα τετραετια.
Η Ντορα Μπακογιαννη χειροκροτει συγκινημενη κατω απο το μπαλκονι και την ιδια στιγμη, ο Κωστας Μητσοτακης γερνει το κεφαλι και αφηνει τον ματαιο αυτο κοσμο....
Γραφικούς θα ψηφιζω ρε φιλε? Πας καλα?Εθνικη Ελπιδα.Επαμ.Ενα σωρο μικρα υπαρχουν.Να μην ψηφισεις αυτους που διελυσαν την χωρα.
Ειναι εγκλημα.
Ε τοτε μαθε οτι στοιχηματα ετσι δεν μπαινουν... αιντε νανι τωρα που με θελεις και 3.000 ευρω στοιχημαΤι μας λες ρε μεγαλε που θα σου δωσω τα στοιχεια μου. Για κορόιδα ψαχνεις?
Μεγάλο.Ε ο συριζας δεν ειναι μεγαλο κομμα.Μικρος ειναι και αυτος.Αλλα σκεψουν αν αυτο το 18-20% που δυστυχως θα ψηφισει
νδ ψηφιζε καποιο μικρο κομμα τι θα γινοταν.
τοτε τι???![]()
![]()
![]()
Ριξε κ στης βουλευτικες κ μετα ξεκουρασουΚαι μπορεί μετά απ'αυτό να κάνω άλλα 21 χρόνια. Από τη φάση εξευτελισμός της δεκσάς όμως δεν παίζει να λείπω..
Γιατι δεν μπαινουν? Ελα μην σε κοβει κρυος ιδρωτας...Ειπες μια μαλακιουλα, παμε παρακατω.Ε τοτε μαθε οτι στοιχηματα ετσι δεν μπαινουν... αιντε νανι τωρα που με θελεις και 3.000 ευρω στοιχημα![]()
Αυτό είναι όνειρο αλεξ...
Το 2020 στην βουλη να είναι οι φιλελεύθεροι (Δραση) με 10% και το ΚΚΕ εκτός με 0,8%....ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπάρχει θα είναι συνιστώσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δηλαδη το 1996 ψηφισαμε το ιδιο τύπε?Eννοω οτι το ψηφιζω απο το 93 που δεν μπηκε καν στη βουλη μαν![]()
μαν μην δισταζεις, πισω απ τον μποκα κρυβεται σενιο γκομενακι, δωστα και δεν θα χασειςΤι μας λες ρε μεγαλε που θα σου δωσω τα στοιχεια μου. Για κορόιδα ψαχνεις?
Γιατι τωρα τι ψηφιζεις νομιζειςΓραφικούς θα ψηφιζω ρε φιλε? Πας καλα?
Καλό, δε λέω.Δεν σου αρεσε ρε παικτη?????? Τοσο λυρισμό εβαλα.
Μα τα μικρα ειναι το μεγαλυτερο εγκλημα...γιατι μικρα δλδ? Αυτον που φοβουνται περισσοτερο πρεπει να ριξουμε ψηφο
Δηλαδη το 1996 ψηφισαμε το ιδιο τύπε?
Συνασπισμο του Κωνσταντόπουλου.Tι ψηφισες το 96 μαν;
Eιναι μια ωρα δυσκολη και ειχα κουραστικη εβδομαδα, σχωρα με αν εχω κανει λαθος σε χρονολογιες