Επισκέπτης
Kαι θα ήσουν κύριος του εαυτού σου,αφεντικό και όχι υπαλληλάκος και κλοτσοσκούφι.αν ήμουν αφεντικό ακόμη στο γραφείο θα ήμουν![]()
Μαλάκα σε φαντάζομαι όλο: ''yes sir'' και ''yes sir'' θα'σαι
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
Kαι θα ήσουν κύριος του εαυτού σου,αφεντικό και όχι υπαλληλάκος και κλοτσοσκούφι.αν ήμουν αφεντικό ακόμη στο γραφείο θα ήμουν![]()
Kαι θα ήσουν κύριος του εαυτού σου,αφεντικό και όχι υπαλληλάκος και κλοτσοσκούφι.
Μαλάκα σε φαντάζομαι όλο: ''yes sir'' και ''yes sir'' θα'σαι![]()
![]()
![]()
''τράμυ φέρε καφέ...''καλά... βγάλτην εσύ πέρα με τα τετρακόσια και πολλά σου είναι...
ααα ρε πουσταριό περιμένω την μέρα που ο γέρος σου και η μάνα σου θα κόψουν το επίδομα...
''τράμυ φέρε καφέ...''
''yes sir!!!''
''τράμυ φέρε λίγο τον φάκελο...''
''yes sir!!!''
''τράμυ πάρε μου μια πίπα...''
''yes sir!!!''
![]()
![]()
![]()
"Cum in my mouth sir if you want"![]()
τι μαλακας εισαι ρε παπαζολη...''τράμυ φέρε καφέ...''
''yes sir!!!''
''τράμυ φέρε λίγο τον φάκελο...''
''yes sir!!!''
''τράμυ πάρε μου μια πίπα...''
''yes sir!!!''
![]()
![]()
![]()
τι μαλακας εισαι ρε παπαζολη...![]()
μαλακα μου εχει παρει τα πανω του,πιπα-κωλο το παει το μπαρμπουδιΈχει μεταλλαχθεί ο κερατάς ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα
Έχει μεταλλαχθεί ο κερατάς ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα
AΡΧΙΜΑΛΑΚΑ Β' ΕΧΕΙΣ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΑΓΑΣΑΚΟ
ΑΝΤΕ ΤΡΕΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΟ
ΟΙ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο τρανι παραθετει κειμενα απο επαναστατικα σαιτ!!!! τι αλλο θα δουμε εδω μεσα... παει χαλασε κι αυτος :S
Ναι βρε, μέσα είσαι λέμε..
ΑΝΤΕ ΝΤΕ ΣΤΟ ΛΕΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΗΡΕΣ ΜΠΡΟΣ
ΜΕΤΑ 10ΗΜΕΡΟ![]()
ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛ.ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ
ΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΤΟΝ ΒΑΓΚΝΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΗΣΑΥΡΟ ΤΩΝ ΝΙΜΠΕΛΟΥΓΚΕΝ![]()
![]()
![]()
ΑΝΤΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΑΘΛΗΜΑ![]()
![]()
![]()
το χω διαπιστωσει...και πολυ καλα κανετε...ετσι πρεπειπαίκτη μου δεν έχω πρόβλημα να διαβάσω οτιδήποτε...
ΑΝΤΕ ΝΤΕ ΣΤΟ ΛΕΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΗΡΕΣ ΜΠΡΟΣ
ΜΕΤΑ 10ΗΜΕΡΟ![]()
![]()
![]()
ΑΝΤΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΑΘΛΗΜΑ![]()
![]()
![]()
μπαααα,ενα ντου στα γραφεια του ελληνοφωνου MSI μας αρκει,με σπερμα κ 'αιμα,οπως τοτε,ξερεις εσυ,ΧΕΣΕΣΙ...ΑΝΤΕ ΝΤΕ ΣΤΟ ΛΕΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΗΡΕΣ ΜΠΡΟΣ
ΜΕΤΑ 10ΗΜΕΡΟ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έγινε λέμε κοπελιά.
Το νου σου εσύ..
μπαααα,ενα ντου στα γραφεια του ελληνοφωνου MSI μας αρκει,με σπερμα κ 'αιμα,οπως τοτε,ξερεις εσυ,ΧΕΣΕΣΙ...