jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
τσωνυ..ο παππους σου ειναι αυτος?
και οι δυο εχουν πεθανει
οταν τους συναντησεις ψαχτους και ρωτησε τους
τσωνυ..ο παππους σου ειναι αυτος?
Ρε πασοκια τα τραβελια εχουν ψιλοχαθει από την Συγγρου οι μονοι που είναι σταθεροι στα τσιμπούκια εκει είναι οι παστοκοιΜωρή βρωμοκώλα σουρλουλού, ακόμη εδώ είσαι; Δε φοβάσαι μη σου φάνε το πόστο οι άλλες αδερφές του ελέους και μετά σε ψάχνουνε οι πάκηδες σε όλη τη Συγγρού με τις ψωλές στο χέρι;
ολοι εκει θα παμε καποια μερα τυπε ;)και οι δυο εχουν πεθανει
οταν τους συναντησεις ψαχτους και ρωτησε τους
ολοι εκει θα παμε καποια μερα τυπε ;)
νταξει καλο να το ριχνεις στο συναισθηματικο αλλα για τους καριολογερους (που λεει και ο χιος) κουβεντα ;)
Δημαρχειο Βολου ετος 2015
αγανακτισμενος απληρωτος υπαλληλος του δημου βολου
ζητα ακροαση απ το δημαρχο
Αχιλλεα Μπεο
δημαρχε τι θα γινει του λεει εχω να πληρωθω 6 μηνες
και ο μπεος απαντα
καλαματα-εργοτελης
ασος ημιχρονο, διπλο τελικο
φυγε, να περασει ο επομενος
Αυτος που πληρωνει το αλτσχαιμερ του κωλογερου...λοιπον μην αναφερεσαι σε προσωπα περα απο αυτα που ποσταρουν στο σαιτ
ο παππους μπορει να κανει και λαθος αλλα εσυ ποιος εισαι που κρινεις τι λεει και βριζεις;
μαθηματα ηθικοφανειας στο κομμα σου σιχαμερο ερπετολοιπον μην αναφερεσαι σε προσωπα περα απο αυτα που ποσταρουν στο σαιτ
ο παππους μπορει να κανει και λαθος αλλα εσυ ποιος εισαι που κρινεις τι λεει και βριζεις;
Αυτος που πληρωνει το αλτσχαιμερ του κωλογερου...
Έτσι και μου τρομάξετε τον τσώλη και δεν έχουμε με ποιον να παίζουμε θα σαςμαθηματα ηθικοφανειας στο κομμα σου σιχαμερο ερπετο
εγω ειμαι αυτος που δεχεται τις συνεπειες των μαλακιων του παππουστη και θα τον κρινω, καταλαβες?
προλαβαίνεις να γινεις παλιος μεχρι την κυριακη;;;Έτσι και μου τρομάξετε τον τσώλη και δεν έχουμε με ποιον να παίζουμε θα σας
κοιτα να μεινεις αλλη μια μερα εσυ χωρις μπαν και ασε τους αλλουςΈτσι και μου τρομάξετε τον τσώλη και δεν έχουμε με ποιον να παίζουμε θα σας
Eσύ προλαβαίνεις να χάσεις κανένα στοίχημα ακόμα και να επανέλθεις;προλαβαίνεις να γινεις παλιος μεχρι την κυριακη;;;
Tί ξέρεις πούστη περιπτερά; Λέγεκοιτα να μεινεις αλλη μια μερα εσυ χωρις μπαν και ασε τους αλλους
Να σε μπαναρχουν αλλα πριν γραψειςTί ξέρεις πούστη περιπτερά; Λέγε
Ζήτησα να με μπανάρουν στις 25.5 μετά τα αποτελέσματα των εκλογών
ξερω πως αν δε μου πεις αυτο που σε εχω ρωτησει, θα σε πηγαινω μαρουλι σε ολο το σαϊτTί ξέρεις πούστη περιπτερά; Λέγε
Ζήτησα να με μπανάρουν στις 25.5 μετά τα αποτελέσματα των εκλογών
Αυτή η πληροφορία που ζητάς είναι πολύ μεγάλης σημασίας για να στην προσφέρω στο τζάμπαξερω πως αν δε μου πεις αυτο που σε εχω ρωτησω, θα σε πηγαινω μαρουλι σε ολο το σαϊτ
θα σε κερασω τυροπιτα οταν ερθεις αθηναΑυτή η πληροφορία που ζητάς είναι πολύ μεγάλης σημασίας για να στην προσφέρω στο τζάμπα
τραβα ψηφισε κανα μακετο εσυ