Νέα

Εκλογές 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hirayama
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 156K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις ερωεκλογές στις 25-5-2014?

• ΝΔ

Ψήφοι: 51 10,3%
  • ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 90 18,1%
  • ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ)

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΧΑ

Ψήφοι: 143 28,8%
  • ΑΝΕΛ

Ψήφοι: 14 2,8%
  • ΚΚΕ

Ψήφοι: 15 3,0%
  • ΔΗΜΑΡ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΠΟΤΑΜΙ

Ψήφοι: 25 5,0%
  • ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΔΡΑΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

Ψήφοι: 29 5,8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 7 1,4%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

• ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

Ψήφοι: 6 1,2%
  • ΕΕΚ Τροτσκιστές

• ΕΠΑΜ

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΔΡΑΧΜΗ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ

• ΣΧΕΔΙΟ Β

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΟΑ ΚΚΕ

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΜΛ ΚΚΕ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ψήφοι: 11 2,2%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΔΞ - ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    497

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τσώπα καλέ...που δουλεύεις για το 100% και παραπάνω της επιχείρησης στην οποία είσαι υπάλληλος. :booty:

Και χωρίς επιπλέον εισόδημα...

και 200% θα δουλέψω αν χρειαστεί γιατί όταν δεν χρειάζεται μπορεί να δουλέψω στο 20%... το πρόβλημα σου ποιό είναι ??

Επισκέπτης
και 200% θα δουλέψω αν χρειαστεί γιατί όταν δεν χρειάζεται μπορεί να δουλέψω στο 20%... το πρόβλημα σου ποιό είναι ??
κανένα,σε θαυμάζω τι καλός υπάλληλος που'σαι,είδωλό μου έχεις γίνει.

από εδώ και πέρα θα λέω:''μακάρι θεούλη μου να γίνω και γω τραβοτρόμπας μια μέρα''
(χωρίς την κοιλιά)

OP
OP
Hirayama

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
λάθος.. πετυχημένος είναι αυτός ο οποίος κυνηγάει τις προκλήσεις, μπορεί να δουλεύει όταν πρέπει ατελείωτες ώρες, όταν γυρνάει σπίτι του είναι ευτυχισμένος γιατί κατάφερε κάτι ... και η αμοιβή του είναι ανάλογη με αυτά που προσέφερε...

προσδιόρισε το "καταφερε κάτι " γιατί έχω μια βασιμη υποψια ότι κάποια μαλακία πάλι έχεις στο μυαλό σου...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
κανένα,σε θαυμάζω τι καλός υπάλληλος που'σαι,είδωλό μου έχεις γίνει.

από εδώ και πέρα θα λέω:''μακάρι θεούλη μου να γίνω και γω τραβοτρόμπας μια μέρα''
(χωρίς την κοιλιά)

το αν είμαι καλός ή όχι το κρίνουν οι εργοδότες μου και όχι εσύ.. και φυσικά εγώ ζητώντας την ανάλογη αναγνώριση από αυτους ( το τι ζητώ δεν σε αφορά)...

και δεν μπορείς να γίνεις σαν και μένα γιατί εισαι κατώτερης πνευματικής στάθμης...

Επισκέπτης
το αν είμαι καλός ή όχι το κρίνουν οι εργοδότες μου και όχι εσύ.. και φυσικά εγώ ζητώντας την ανάλογη αναγνώριση από αυτους ( το τι ζητώ δεν σε αφορά)...

και δεν μπορείς να γίνεις σαν και μένα γιατί εισαι κατώτερης πνευματικής στάθμης...
Koίτα ο μόνος λόγος που δεν θα γίνω ποτέ σαν εσένα είναι ότι δεν είμαι σαλιγκάρι και δεν έχω μάθει να γλείφω.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ρε γυμνοσάλιαγκα, αν ξαναπατήσεις ρουφιανόκουμπο θα έρθω απόψε στο Σέφιλντ και θα σε γαμήσω μπροστά στους paqis roommates σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλώς να ορίσεις.. θα είμαι στο dada σε μιά ωρα από τώρα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Koίτα ο μόνος λόγος που δεν θα γίνω ποτέ σαν εσένα είναι ότι δεν είμαι σαλιγκάρι και δεν έχω μάθει να γλείφω.

τον κώλο του γέρου και της μάνας σου που σε ταίζουν και του θειού σου που σου δίνει πενηντάρια για να ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ μια χαρά τον γλύφεις..

Επισκέπτης
τον κώλο του γέρου και της μάνας σου που σε ταίζουν και του θειού σου που σου δίνει πενηντάρια για να ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ μια χαρά τον γλύφεις..
Πλάκα κάνεις με την σύγκριση έτσι;
Δεν μπορεί να το λες σοβαρά. :headbang: :headbang: :headbang:

Το πρωί πας και καφέ στο αφεντικό;;;; :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αρες - μάρες ....

Η πραγματικότητα λέει ότι συνεχίζοντας έτσι με το ευρώ, ο μέσος Έλληνας θα χάσει την πρώτη κατοικία του πολύ σύντομα, από την τράπεζα !

Να δούμε ποιος με μισθό 350 - 450 ευρώ θα μπορεί να πληρωνει στεγαστικά των 450-600-800 ευρώ...

Ο Καζακης λέει επιστροφη σε εθνικό νόμισμα και διαγραφή δημόσιου χρέους + σεισάχθεια !

ενώ αμα παιρνει πχ 5.000.000.000 τα οποία μέχρι το μεσημέρι έχουν την αξία 2.500.000.000 θα μπορέσει να το πληρώσει...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πλάκα κάνεις με την σύγκριση έτσι;
Δεν μπορεί να το λες σοβαρά. :headbang: :headbang: :headbang:

Το πρωί πας και καφέ στο αφεντικό;;;; :2funny: :2funny: :2funny:

καθόλου.. στα είκοσι μου ντρεπόμουν που έπαιρνα λεφτά από τον γέρο μου και τα καλοκαίρια.χριστούγεννα, πάσχα δούλευα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε αλεξ την πατουλαινα πως την κοβεις?

URL]]

Επισκέπτης
καθόλου.. στα είκοσι μου ντρεπόμουν που έπαιρνα λεφτά από τον γέρο μου και τα καλοκαίρια.χριστούγεννα, πάσχα δούλευα...
Και έτσι είπες να γίνεις σαλιγκάρι και να γλείφεις αρχίδια για να βγάζεις τα δικά σου λεφτά μόνος ε; :think:

Mωρέ θα σου έλεγα να με πάρεις στην δούλεψη σου να σου αποδείξω ότι ίσως να θέλω και να μην βρίσκω,αλλά έλα μου που είσαι υπάλληλος...πού να με πάρεις;

OP
OP
Hirayama

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
ενώ αμα παιρνει πχ 5.000.000.000 τα οποία μέχρι το μεσημέρι έχουν την αξία 2.500.000.000 θα μπορέσει να το πληρώσει...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ρε τρόμπα, μη με κουράζεις με μαλακίες !

...ή γράψε κανένα σοβαρό επιχείρημα πάνω σε αυτά που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ λέει ο Καζάκης ή τράβα κάνε σιγόντο στον αλέκο...

επιμένεις στην διαλυμενη οικονομια τυπου στουκας - γιουρολίνο, τη στιγμή που ο Καζάκης σου λέει για εθνικοποίηση τραπεζών, διαγραφη χρέους, εθνικό νομισμα και προστατευτισμό στην οικονομια + φραγη στα κερδοσκοπικά κεφαλαια !

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Kαμία δουλειά δεν είναι ντροπή. Άλλοι σηκώνουν βάρη στα soho gyms για να πιπώνονται με λούγκρες σto Covent Garden και λένε του πατέρα τους ότι πάνε για bachelor... :2funny: :2funny: :2funny:

για τον εαυτούλη σου μιλάς ??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε τρόμπα, μη με κουράζεις με μαλακίες !

...ή γράψε κανένα σοβαρό επιχείρημα πάνω σε αυτά που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ λέει ο Καζάκης ή τράβα κάνε σιγόντο στον αλέκο...

επιμένεις στην διαλυμενη οικονομια τυπου στουκας - γιουρολίνο, τη στιγμή που ο Καζάκης σου λέει για εθνικοποίηση τραπεζών, διαγραφη χρέους, εθνικό νομισμα και προστατευτισμό στην οικονομια + φραγη στα κερδοσκοπικά κεφαλαια !

τι σόι προστευτισμό ??θα πείς όχι στα κεφάλαια που έρχονται από το εξωτερικό ?? και πως θα έχεις επενδύσεις ??

τις μαλακίες του καζάκη τις έχουν αποδομησει πολλάκις έγκριτοι...

Επισκέπτης
τι σόι προστευτισμό ??θα πείς όχι στα κεφάλαια που έρχονται από το εξωτερικό ?? και πως θα έχεις επενδύσεις ??

τις μαλακίες του καζάκη τις έχουν αποδομησει πολλάκις έγκριτοι...
Aυτό ποια που η ανάπτυξη μπορεί και πρέπει να'ναι μόνο ιδιωτική... :jerking:

Στην ΕΣΣΔ δεν είχαν ανάπτυξη; Βιομηχανική χώρα την έκανε ο Στάλιν σε 10 χρόνια...

Αλλά και όπως το λες να το πάρεις: ποιος τρελός θα επενδύσει σε μια χώρα υπό χρεοκοπία;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Aυτό ποια που η ανάπτυξη μπορεί και πρέπει να'ναι μόνο ιδιωτική... :jerking:

Στην ΕΣΣΔ δεν είχαν ανάπτυξη; Βιομηχανική χώρα την έκανε ο Στάλιν σε 10 χρόνια...

Αλλά και όπως το λες να το πάρεις: ποιος τρελός θα επενδύσει σε μια χώρα υπό χρεοκοπία;

δηλαδή για πες μου .. πως θα κάνεις ανάπτυξη χωρίς αγορά τεχνολογίας από το εξωτερικό??

θες να φτιάξεις πχ αυτοκίνητα ..πως θα αγοράσεις τεχνογνωσια??
ΥΓ  Ρωσία και επί Τσάρων είχε βιομηχανία

Επισκέπτης
δηλαδή για πες μου .. πως θα κάνεις ανάπτυξη χωρίς αγορά τεχνολογίας από το εξωτερικό??

θες να φτιάξεις πχ αυτοκίνητα ..πως θα αγοράσεις τεχνογνωσια??
ΥΓ  Ρωσία και επί Τσάρων είχε βιομηχανία
Ό,τι είναι ιδιωτικό μπορεί να'ναι και δημόσιο(όσο ακόμα υπάρχει κράτος)

Πού διαφωνείς; Όπως μπορεί ο ιδιώτης να ρίξει κεφάλαια για οτιδήποτε,μπορεί και το κράτος.

Η διαφορά κράτους και ιδιώτη είναι πως για τον ιδιώτη είναι όλα χρήμα και κέρδος,ενώ για το κράτος υπάρχει και κάποιο κοινωνικό πρόσωπο(δημόσια αγαθά).

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ό,τι είναι ιδιωτικό μπορεί να'ναι και δημόσιο(όσο ακόμα υπάρχει κράτος)

Πού διαφωνείς; Όπως μπορεί ο ιδιώτης να ρίξει κεφάλαια για οτιδήποτε,μπορεί και το κράτος.

Η διαφορά κράτους και ιδιώτη είναι πως για τον ιδιώτη είναι όλα χρήμα και κέρδος,ενώ για το κράτος υπάρχει και κάποιο κοινωνικό πρόσωπο(δημόσια αγαθά).

γιατί υπάρχει κάτι ιδιωτικό (πχ αυτοκινητοβιομηχανία)??

και τα κεφάλαια που θα ρίξει το κράτος θα είναι σε δραχμές (ή όπως διάολο θα το πούνε) τα οποία στην διεθνή αγορά θα έχουν αξία χαμηλώτερη από το κωλόχαρτο...

και για να ψωνίσει η βιομηχανία που πάει να στήσει το περίφημο κράτος θα θέλει να πλερώσει σε δολλάρια/ευρώ/λίρες που δεν θα τα έχει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom