Neymar
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εγώ υποστηρίζω την ποινή θανάτου για τους πούστηδες.
Επαναφορά θανατικής ποινής για άλλα θέματα όμως (μεγαλέμποροι ναρκωτικών,παιδοφιλία κλπ)
Εγώ υποστηρίζω την ποινή θανάτου για τους πούστηδες.
Λάθος τρόμπα,όσο και αν θέλεις να φαντάζεσαι τον εαυτό σου ως πετυχημένο δεν είσαι.
Δεν είσαι κυρίαρχος του εαυτού σου,είσαι υπάλληλος,κλοτσοσκούφι του κάθε αφεντικού σου.
περιγραφεις υπαλληλο σε ΔΕΚΟ τωρα;Επιτυχημένος είναι κάποιος που έχει κάνει κάποια καινοτομία στο χώρο του, η οποία του επιτρέπει να έχει πολύ ελεύθερο χρόνο για προσωπική βελτίωση, ψυχαγωγία, σπορ, σεξ κτλ (ό,τι γουσταρει ο καθείς) και να κερδίζει υπεραρκετά για τις ανάγκες του, εργαζόμενος τον ελάχιστο δυνατό χρόνο.
Τρόμπα χέσε μας που θα κάνεις και υπεράσπιση στην τσέπη διεφθαρμένων Δ.Υ. κατά εσέ.και να σου πω ποιόν θεωρώ και αποτυχημένο νέο...
εναν 22-24 χρόνων ο οποίος πέρασε σε μια σχολή γιατί έτσι του είπανε, ξεκίνησε την σχολή και δεν του άρεσε την έγραψε στα αρχίδια του αλλά δεν είχε το θέρρος να πεί σε αυτούς που πληρώνουνε ότι "δεν γουστάρω αυτό αλλά εκείνο", αλλά αντίθετα βρίσκει δικαιολογίες ότι "υπάρχει ανεργία", "και που θα την τελειώσω τι έγινε αφού δεν θα βρώ δουλεια" και συναφείς μαλακίες...
αυτός είναι αποτυχημένος και θα μείνει αποτυχημένος για μια ζωή
Επιτυχημένος είναι κάποιος που έχει κάνει κάποια καινοτομία στο χώρο του, η οποία του επιτρέπει να έχει πολύ ελεύθερο χρόνο για προσωπική βελτίωση, ψυχαγωγία, σπορ, σεξ κτλ (ό,τι γουσταρει ο καθείς) και να κερδίζει υπεραρκετά για τις ανάγκες του, εργαζόμενος τον ελάχιστο δυνατό χρόνο.
Κάτι σαν εσένα ένα πράγμα ε;λάθος.. πετυχημένος είναι αυτός ο οποίος κυνηγάει τις προκλήσεις, μπορεί να δουλεύει όταν πρέπει ατελείωτες ώρες, όταν γυρνάει σπίτι του είναι ευτυχισμένος γιατί κατάφερε κάτι ... και η αμοιβή του είναι ανάλογη με αυτά που προσέφερε...
Τρόμπα χέσε μας που θα κάνεις και υπεράσπιση στην τσέπη διεφθαρμένων Δ.Υ. κατά εσέ.
Σαλιγκάρι...
Όλους τους Δ.Υ. διεφθαρμένους εξ'ορισμού δεν τους θεωρείς;αυτό που το είδες ?? είσαι δημόσιος υπάλληλος ??
Κάτι σαν εσένα ένα πράγμα ε;
όταν διατάξει το αφεντικό πες καλύτερα...ναι θεωρώ τον εαυτό σαν κάτι τέτοιο... [size=20pt]όταν είναι ανάγκη [/size]μπορώ να δουλέψω ατελείωτες ώρες και να κάνω αυτό που πρέπει...
Όλους τους Δ.Υ. διεφθαρμένους εξ'ορισμού δεν τους θεωρείς;
Σαλιγκάρι...
Kαλα κανεις.Και για τους βιαστες,παιδεραστες,βομβιστες,εκβιαστες,το ιδιο.Εγώ υποστηρίζω την ποινή θανάτου για τους πούστηδες.
όταν διατάξει το αφεντικό πες καλύτερα...
Ο τυπος στηριζει το λομπι της δραχμης.
Οσοι εχουν βγαλει ευρώ εκτός Ελλάδας περιμένουν την αλλάγη του νομίσματος με μια τρελά υποτιμημένη δραχμή και να αγοράσουν τα πάντα με μερικές πενταροδεκάρες.
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/assets/images/976845.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τυπε, ο μικρός έχει πολύ ...μαλλί για να είναι Καζακικός !
Και όλοι οι Δ.Υ. είναι έτσι ε σαλιγκάρι; 8 ώρο και μετά σπίτια τους και ας μην τελείωσαν την δουλειά τους ε;φυσικά... θεωρώ άνθρωπο ο οποίος έχει μπροστά του ένα επείγον πρόβλημα και δεν κάθεται να το λύσει αλλά λέει "το ωράριο τελειωσε" διεφθαρμένο...
Τσώπα καλέ...που δουλεύεις για το 100% και παραπάνω της επιχείρησης στην οποία είσαι υπάλληλος.λάθος ... το αφεντικό δεν ξέρει ποτέ πότε είναι ανάγκη στην δουλειά μου.. το ξέρω εγώ πολύ καλύτερα...
περιγραφεις υπαλληλο σε ΔΕΚΟ τωρα;
Και όλοι οι Δ.Υ. είναι έτσι ε σαλιγκάρι; 8 ώρο και μετά σπίτια τους και ας μην τελείωσαν την δουλειά τους ε;
όλοι μα όλοι
Είσαι μεγάλος γλίτσας και ηλίθιος όμως,σου πα Δ.Υ. αλλά δεν σου διευκρίνισα τι για να φαντάζεσαι το προφανές σε καμιά Δημόσια υπηρεσία με 8 ώρο και να πιαστείς και σε αυτό μαλάκας.
νόημα ουτε τα αρχιδια μου βγάζουνε