jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
εφαγε τραμπουκα ο χοντροβενιζελος σημερα τυπε;
για τραμπουκους τσυριζαιους λες;
παλιο το εργο
εφαγε τραμπουκα ο χοντροβενιζελος σημερα τυπε;
Α φταιει ο Σαμαρας επειδη καποιοι φοιτητες κοιμηθηκαν με το μαγκαλι αναμμενο.Υποσχέθηκε να κάνει επαναδιαπραγμάτευση,πράγμα το οποίο δεν έκανε.
Το το αν έσωσε την χώρα,λαμβάνοντας υπόψην τους νεκρούς φοιτητές στην Λάρισα,τους χιλιάδες ανέργους,την καταστροφή των οικοδομικών εργασιών,τις χιλιάδες αυτοκτονίες ,τα λουκέτα σε καταστήματα και τις εικόνες με ανθρώπους να περιμένουν στην ουρά για να πάρουν δωρεάν φρούτα ,δεν νομίζω οτι κάνει πολύ καλή δουλειά.
Απο ποιους?εφαγε τραμπουκα ο χοντροβενιζελος σημερα τυπε;
Το σενάριο να αντιπαθεί κάποιος τον Μπενύ και να μην είναι συριζαίος δεν παίζει ε τρελιάρα;για τραμπουκους τσυριζαιους λες;
παλιο το εργο
Το να τραμπουκιζει ομως μαλλον δυσκολα.Το σενάριο να αντιπαθεί κάποιος τον Μπενύ και να μην είναι συριζαίος δεν παίζει ε τρελιάρα;![]()
![]()
Τρόμπα στο μόνο που τους περνάς όλους αυτούς που αναφέρεσαι υποτιμητικά είναι στην περιφέρεια.
Α και στην γλίτσα...
why?Το να τραμπουκιζει ομως μαλλον δυσκολα.
Το βιογραφικό του Βαρουφάκη το έχεις δει ρε ηλίθιε;παπατρόλη αυτοί στον κόσμο που ζώ και εργάζομαι ούτε για να φτιάχνουν καφέδες δεν προσλαμβάνονται.. φαίνεται από το πόσο έχουν δουλέψει στην ζωή τους όλοι...
εγω γνωριζω το εξης λογικο,πως εαν αδυνατω,το παγωνω και το ξεπληρωνω σιγα σιγα.διοτι εαν αναγκαστω να ξαναδανειστω,δεν θα ναι με μικροτερο επιτοκιο,διοτι θα με δουν πως πνιγομαι και εχω αναγκη.και θα με τσακισουν χειροτερα.εκτος βεβαια,εαν δανειστω,τα φαω,και βαλω αλλους μαλακες να ξεχρεωνουν και να τους πειθω πως αυτοι φταινε που τα φαγανε.αν βρείς κάποιον να σου δανείσει με καλύτερους όρους (μικρότερες δόσεις και μικρότερο επιτόκιο) ώστε να ξοφλήσεις αυτό που σε πνίγει ναί...
αναδιάρθρωση χρέους λέγεται στον κόσμο των επιχειρήσεων...
Για τους πολιτικούς μιλάς ε.παπατρόλη αυτοί στον κόσμο που ζώ και εργάζομαι ούτε για να φτιάχνουν καφέδες δεν προσλαμβάνονται.. φαίνεται από το πόσο έχουν δουλέψει στην ζωή τους όλοι...
Οχι. Απλα ασχετος οσον αφορα το πως λειτουργει η παγκοσμια οικονομια.
Πες μου τωρα οτι θεωρεις υγιές να μην δανειζεται ενα κρατος, να τελειωσει η συζητηση εδω.
εγω γνωριζω το εξης λογικο,πως εαν αδυνατω,το παγωνω και το ξεπληρωνω σιγα σιγα.διοτι εαν αναγκαστω να ξαναδανειστω,δεν θα ναι με μικροτερο επιτοκιο,διοτι θα με δουν πως πνιγομαι και εχω αναγκη.και θα με τσακισουν χειροτερα.εκτος βεβαια,εαν δανειστω,τα φαω,και βαλω αλλους μαλακες να ξεχρεωνουν και να τους πειθω πως αυτοι φταινε που τα φαγανε.
Υποσχέθηκε να κάνει επαναδιαπραγμάτευση,πράγμα το οποίο δεν έκανε.
Το το αν έσωσε την χώρα,λαμβάνοντας υπόψην τους νεκρούς φοιτητές στην Λάρισα,τους χιλιάδες ανέργους,την καταστροφή των οικοδομικών εργασιών,τις χιλιάδες αυτοκτονίες ,τα λουκέτα σε καταστήματα και τις εικόνες με ανθρώπους να περιμένουν στην ουρά για να πάρουν δωρεάν φρούτα ,δεν νομίζω οτι κάνει πολύ καλή δουλειά.
Εγιναν οσα εγιναν φιλε επειδη απο το 2004 και μετα,που μπορουσαμε να ειχαμε προλαβει παρα πολλα απο οσαTι σχεση εχουν τα προσωπικα δανεια?
Δηλαδη αν καταλαβαινω καλα, μετα απο 4 χρονια κρισης, ακομη δεν εχετε καταλαβει γιατι εγιναν οσα εγιναν?
Ακομη δεν καταλαβατε οτι βρεθηκαμε σε κριση επειδη δεν μπορουσαμε να δανειστουμε οπως ολα τα αλλα κρατη?
Ε τι να πω. Κριμα.
Αυτό πάντως που τα ξέρετε όλοι όλα.Οχι. Απλα ασχετος οσον αφορα το πως λειτουργει η παγκοσμια οικονομια.
Πες μου τωρα οτι θεωρεις υγιές να μην δανειζεται ενα κρατος, να τελειωσει η συζητηση εδω.
Το βιογραφικό του Βαρουφάκη το έχεις δει ρε ηλίθιε;
Πίπες πάντως και να γαμιέται με τον κώλο σαν εσένα δεν περιέχει το βιογραφικό του.![]()
Φταίει ο Σαμαρας που το 2013 υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι δεν έχουν χρήματα για θέρμανση.Α φταιει ο Σαμαρας επειδη καποιοι φοιτητες κοιμηθηκαν με το μαγκαλι αναμμενο.
Μαλιστα. Εγω τι να σχολιασω τωρα?
το έχω δεί... που ακριβώς έχει δουλέψει μπορείς να μας πείς ????
Στο Αστυνομικό Τμήμα Πετραλώνων κατέληξανΑπο ποιους?