Νέα

Εκλογές 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hirayama
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις ερωεκλογές στις 25-5-2014?

• ΝΔ

Ψήφοι: 51 10,3%
  • ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 90 18,1%
  • ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ)

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΧΑ

Ψήφοι: 143 28,8%
  • ΑΝΕΛ

Ψήφοι: 14 2,8%
  • ΚΚΕ

Ψήφοι: 15 3,0%
  • ΔΗΜΑΡ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΠΟΤΑΜΙ

Ψήφοι: 25 5,0%
  • ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΔΡΑΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

Ψήφοι: 29 5,8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 7 1,4%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

• ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

Ψήφοι: 6 1,2%
  • ΕΕΚ Τροτσκιστές

• ΕΠΑΜ

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΔΡΑΧΜΗ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ

• ΣΧΕΔΙΟ Β

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΟΑ ΚΚΕ

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΜΛ ΚΚΕ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ψήφοι: 11 2,2%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΔΞ - ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    497

Επισκέπτης
ααα ναι???? βρε τον μπαγάσα τον αλέξη ιδέες που έχει ... είδες τι ιδέες κατεβάζουν οι μεγάλοι οικονομολόγοι Μηλιός, Σταθάκης, Τσακαλώτος και Δραγασάκης (μέγας ειδικός με φοβερή εμπείρια στην διάσωση καταστορφή επιχειρήσεων του ΟΑΕ) με ολίγον από Βαρουφάκη και με την ευγενή σύμπραξη του πολύπειρου στον επιχειρηματικό χώρο Γλέζου ??...
Τρόμπα στο μόνο που τους περνάς όλους αυτούς που αναφέρεσαι υποτιμητικά είναι στην περιφέρεια.

Α και στην γλίτσα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Δηλαδη εγω που δεν εχω δανειστει ποτε στην ζωη μου ειμαι αρρωστος  :S
Οχι. Απλα ασχετος οσον αφορα το πως λειτουργει η παγκοσμια οικονομια.
Πες μου τωρα οτι θεωρεις υγιές να μην δανειζεται ενα κρατος, να τελειωσει η συζητηση εδω.

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Εισαι βλακας?
Το υγιές ειναι να δανειζεσαι. Ολα τα κρατη δανειζονται.
Και εξοφλουν τα δανεια με την αναπτυξη που παραγουν τα δανεια.
Την αλφαβητα θα αρχισουμε τωρα? Ειναι κουραστικο.
το υγιες ειναινα δανειζεσαι?δηλαδη εαν εχω ενα προσωπικο δανειο,και σε καποια στιγμη αδυνατω να το εξοφλησω,θα δανειστω κι αλλο?ερε κατι επιχειρηματιες.....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Και το γυμνο καλωδιο με το ρευμα δεν εχω πιασει, αλλά ξερω οτι αν το κανω θα γινω καρβουνο.
Αλλο επιχειρημα?
Πολυ ατυχες παραδειγμα.Το καλωδιο ξερεις τι θα γινει αν το πιασεις γιατι εχει ξανασυμβει.
κυβερνηση συριζα και τσιπρα εχει ξανασυμβει;

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Και το γυμνο καλωδιο με το ρευμα δεν εχω πιασει, αλλά ξερω οτι αν το κανω θα γινω καρβουνο.
Αλλο επιχειρημα?
Ναι αλλά το ηλεκτρικό ρέυμα ειναι και θεραπευτικό σε ορισμένες περιπτώσεις.  :birdman:
Πές αλήθεια ακούς Τσίπρα η παίρνεις μάτι τη κοτσιώνη,γράφει ωραία στο γυαλί.  :cheesy:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Οχι. Απλα ασχετος οσον αφορα το πως λειτουργει η παγκοσμια οικονομια.
Πες μου τωρα οτι θεωρεις υγιές να μην δανειζεται ενα κρατος, να τελειωσει η συζητηση εδω.
Ρε συ πλακα κανεις;Τι θα ηταν πιο υγιες ενα κρατος που οι ποροι του θα ηταν αρκετοι
ωστε να μην δανειζεται η ενα κρατος που παιρνει το ενα δανειο πανω στο αλλο;Θα μας τρελανεις.

public35

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εσυ τι εχεις και υποστηριζεις Τσιπρα?
Τα λεφτα εξω?
δεν μπορώ να σου πω αλλά δεν περιμένω απο κανέναν να με σώσει...ωστόσο για αλλαγή ο Τσίπρας καλός είναι μήπως και πέσει και λίγο το ισχυρό ευρώ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
το υγιες ειναινα δανειζεσαι?δηλαδη εαν εχω ενα προσωπικο δανειο,και σε καποια στιγμη αδυνατω να το εξοφλησω,θα δανειστω κι αλλο?ερε κατι επιχειρηματιες.....

αν βρείς κάποιον να σου δανείσει με καλύτερους όρους (μικρότερες δόσεις και μικρότερο επιτόκιο) ώστε να ξοφλήσεις αυτό που σε πνίγει ναί...

αναδιάρθρωση χρέους λέγεται στον κόσμο των επιχειρήσεων...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Tι σχεση εχουν τα προσωπικα δανεια?
Δηλαδη αν καταλαβαινω καλα, μετα απο 4 χρονια κρισης, ακομη δεν εχετε καταλαβει γιατι εγιναν οσα εγιναν?
Ακομη δεν καταλαβατε οτι βρεθηκαμε σε κριση επειδη δεν μπορουσαμε να δανειστουμε οπως ολα τα αλλα κρατη?
Ε τι να πω. Κριμα.

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Υποσχεθηκε να σωσει την χωρα απο την καταστροφη και το πραγματοποιει.
Υποσχέθηκε να κάνει επαναδιαπραγμάτευση,πράγμα το οποίο δεν έκανε.

Το το αν έσωσε την χώρα,λαμβάνοντας υπόψην τους νεκρούς φοιτητές στην Λάρισα,τους χιλιάδες ανέργους,την καταστροφή των οικοδομικών εργασιών,τις χιλιάδες αυτοκτονίες ,τα λουκέτα σε καταστήματα και τις εικόνες με ανθρώπους να περιμένουν στην ουρά για να πάρουν δωρεάν φρούτα ,δεν νομίζω οτι κάνει πολύ καλή δουλειά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ρε συ πλακα κανεις;Τι θα ηταν πιο υγιες ενα κρατος που οι ποροι του θα ηταν αρκετοι
ωστε να μην δανειζεται η ενα κρατος που παιρνει το ενα δανειο πανω στο αλλο;Θα μας τρελανεις.
Α καλα. Ενταξει. Αντε γεια.

Επισκέπτης
αν βρείς κάποιον να σου δανείσει με καλύτερους όρους (μικρότερες δόσεις και μικρότερο επιτόκιο) ώστε να ξοφλήσεις αυτό που σε πνίγει ναί...

αναδιάρθρωση χρέους λέγεται στον κόσμο των επιχειρήσεων...
Τα ξέρει ο επιχειρηματίας(του κώλου) τραβοτρόμπας που στα 60 του είναι ακόμα υπάλληλος και πρόσφατα έγινε και μετανάστης στο πουστονήσι. :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom