apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ή επειδη αυτους βλεπει σαν εχθρους τυπεεπειδη ειναι συγγενεις του και αμα χασει θα τον λυπηθουνε τυπε ;)
ή επειδη αυτους βλεπει σαν εχθρους τυπεεπειδη ειναι συγγενεις του και αμα χασει θα τον λυπηθουνε τυπε ;)
Εγω. Εσυ?Ελα ρε παιδια, πειτε ποιοι θα ψηφισετε πασοκ νδ, δεν ειναι ντροπη,
Οι βολεμένοι και οι κωλόγεροι.Ελα ρε παιδια, πειτε ποιοι θα ψηφισετε πασοκ νδ, δεν ειναι ντροπη,
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι θεωρεις ηττα το 8,5-9% που θα παρει η ΧΑ.Κάποια δεν γίνονται.
Ο Σύριζα έχει ήδη χάσει, κ η Χ.Α επίσης.
Το Ποτάμι αδιάφορο ότι κ αν κάνει προσωπικά, αν και είχα πει ότι θα εκλέξει με το ζόρι ευρωβουλευτή.
Βλεπω καθημερινα πως αντιδρα ο κοσμος τυπε, λες ενα κομμα που ολοι τους βριζουν να παρει πανω απο 18% δεν νομιζω
Οι φοιτητες?Οι βολεμένοι και οι κωλόγεροι.
Σκατά και στους δύο.
Ειδα τι πηρε στις εκλογες και μου αρκει.Βλεπω καθημερινα πως αντιδρα ο κοσμος τυπε, λες ενα κομμα που ολοι τους βριζουν να παρει πανω απο 18% δεν νομιζω
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι θεωρεις ηττα το 8,5-9% που θα παρει η ΧΑ.
μου κανει εντυπωση που βαζει μονο με χρυσαυγιτες τυπε
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι θεωρεις ηττα το 8,5-9% που θα παρει η ΧΑ.
Γιατι καλλιεργησατε ανεδαφικες προσδοκιες και τωρα δεν μπορειτε να χαρείτε οτι θα ειστε το μονο κομμα που θα ανεβει σε σχεση με το 2012 μαζι με το ΚΚΕ?
Εχουμε βαλει ηδη για διψηφια διαφορα ΝΔ-ΧΑ. Αρκεί.Πιστεύεις σοβαρά ότι θα πάρει μονοψήφιο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;
Να βάλουμε στοιχηματάκι ;;;
Δεν θέλω λεφτά.
Απλά βάζεις υπογραφή ΛΑΚΟ-ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ
για 3 μήνες ....
και να βαλει φωτογραφια προφιλ στο σκυπε με χαρτι που να γραφει "με γαμησε ο λακης" ;)Πιστεύεις σοβαρά ότι θα πάρει μονοψήφιο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;
Δεν θέλω λεφτά.
για 3 μήνες ....
Τύπε αυτό το στοίχημα δεν σε συμφέρει γιατί άμα το κερδίσει εσύ θα πρέπει μετά να βάλεις υπογραφή: ''ΑΛΕΞΟ-ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ'' και θα σε περνάνε για γκόμενα και θα σε ταράξουν στα πμ.Πιστεύεις σοβαρά ότι θα πάρει μονοψήφιο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;
Δεν θέλω λεφτά.
για 3 μήνες ....
Και να βλεπουν τα κοριτσια μου στο σκαιπ και να απορούν ρε τύπε?και να βαλει φωτογραφια προφιλ στο σκυπε με χαρτι που να γραφει "με γαμησε ο λακης" ;)
Τί θα απορούν δηλαδή; Δεν θα είναι εμφανές περί τίνος πρόκειται;Και να βλεπουν τα κοριτσια μου στο σκαιπ και να απορούν ρε τύπε?
Εχουμε βαλει ηδη για διψηφια διαφορα ΝΔ-ΧΑ. Αρκεί.
δε θα τους εξηγεις ποιος ειναι ο λακης δλδ? ;)Και να βλεπουν τα κοριτσια μου στο σκαιπ και να απορούν ρε τύπε?
Αφου κι εσυ λες για ΝΔ κατω απο 20%, το ιδιο δεν ειναι?Αφού λες, ότι θα πάρει 8% με 9% η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Λες μαλακίες ;;;
δεν το εννοείς ;;;
Τύπε αυτό το στοίχημα δεν σε συμφέρει γιατί άμα το κερδίσει εσύ θα πρέπει μετά να βάλεις υπογραφή: ''ΑΛΕΞΟ-ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ'' και θα σε περνάνε για γκόμενα και θα σε ταράξουν στα πμ.
ο πολεμαρχος τυπεδε θα τους εξηγεις ποιος ειναι ο λακης δλδ? ;)