alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Εξαιρετικη.τυπε αλεξ αυτη πως σου φαινεται?
![]()
Εξαιρετικη.τυπε αλεξ αυτη πως σου φαινεται?
![]()
οχι ρε τυπε θα γινει η ανατροπη το ειπε και ο καρατζαφερηςΜε λύπη μου διαπιστώνω ότι τελικά θα βυθιστούμε στην σταθερότητα.
Ουδεμία ανατροπή θα προέλθει από την κάλπη της κυριακής.
Ανία, ρουτίνα κ μετριότητα ως συνήθως.
Κλινικά νεκρός ο ασθενής, κ οι επίδοξοι σωτήρες πιθανοί ή λιγότερο πιθανοί, απίστευτα κατώτεροι των περιστάσεων.
Βάζουμε στοίχημα διαγραφής λογαριασμού;Ε δεν πειραζει, ηταν ωραια η ελπιδα για καποιους μηνες.
Εστω κι αν παντα υπαρχει ενας αλεξ71 να σε προσγειωνει εκνευριστικα.
τυπε αλεξ αυτη πως σου φαινεται?
![]()
Με λύπη μου διαπιστώνω ότι τελικά θα βυθιστούμε στην σταθερότητα.
Ουδεμία ανατροπή θα προέλθει από την κάλπη της κυριακής.
Ανία, ρουτίνα κ μετριότητα ως συνήθως.
Κλινικά νεκρός ο ασθενής, κ οι επίδοξοι σωτήρες πιθανοί ή λιγότερο πιθανοί, απίστευτα κατώτεροι των περιστάσεων.
Ε δεν πειραζει, ηταν ωραια η ελπιδα για καποιους μηνες.
Και πρωτια συριζα και διψηφιο ΧΑ και ψηλο μονοψηφιο Ποταμι ΔΕΝ γινεται.Με την Χρυσή Αυγή σε χαμηλό διψήφιο ποσοστό και το ποτάμι σε ψηλό μονοψήφιο, η παράσταση θα αρχίσει να αποκτά πλάκα ...
Για την Χ.Α. δεν είναι χαμηλό το διψήφιο.Με την Χρυσή Αυγή σε χαμηλό διψήφιο ποσοστό και το ποτάμι σε ψηλό μονοψήφιο, η παράσταση θα αρχίσει να αποκτά πλάκα ...
με σενα τι στοιχημα να βαλει ρε τυπεΒάζουμε στοίχημα διαγραφής λογαριασμού;
Ποσοστό της Χ.Α. 10%< και πρωτιά Σύριζα εγώ,ποσοστό Χ.Α. >10% και πρωτιά ΝΔ εσύ.
Οχι.Βάζουμε στοίχημα διαγραφής λογαριασμού;
Ποσοστό της Χ.Α. 10%< και πρωτιά Σύριζα εγώ,ποσοστό Χ.Α. >10% και πρωτιά ΝΔ εσύ.
Ρε πας καλα κ εσυ? Ειναι σαν να σου λεει ο φονιας (σαμαρας) οτι θα σε αναστησει...το παιζει κ Ιησους..!Αυτος δεν εφερε την κατρακυλα????? πως τωρα Προεκλογικα θα τα επαναφερει? Πριν 1 μηνα ψηφισε τον κατοτατο μισθο να 520 μοικταγιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τάζει? Επαναφορά μισθων, προσλήψεις ,κάθε πολιτης και μια θέση στο δημόσιο..
ΟΧΙΑ!!!
με σενα τι στοιχημα να βαλει ρε τυπε![]()
Ε δεν πειραζει, ηταν ωραια η ελπιδα για καποιους μηνες.
Με την Χρυσή Αυγή σε χαμηλό διψήφιο ποσοστό και το ποτάμι σε ψηλό μονοψήφιο, η παράσταση θα αρχίσει να αποκτά πλάκα ...
Τύπε ηδη εχω 4 ανοικτα στοιχηματα.με σενα τι στοιχημα να βαλει ρε τυπε![]()
Ξέρει τι σημαινει δηλαδη?Θυμάσαι που σε είχε πει δοκησίσοφο ο βάτραχος;![]()
να χασει η νδ απο συριζα με 5 μοναδες διαφορα δεν ειχες βαλει με καποιον τυπε?Τύπε ηδη εχω 4 ανοικτα στοιχηματα.
1) ΝΔ κατω απο 18%
2) ΝΔ τριτο κομμα
3) Διαφορα ΝΔ-ΧΑ κατω απο 10%
4) ΧΑ πανω απο 14%
(εχω βαλει τις περιπτωσεις που χανω).