Νέα

Εκλογές 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hirayama
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις ερωεκλογές στις 25-5-2014?

• ΝΔ

Ψήφοι: 51 10,3%
  • ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 90 18,1%
  • ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ)

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΧΑ

Ψήφοι: 143 28,8%
  • ΑΝΕΛ

Ψήφοι: 14 2,8%
  • ΚΚΕ

Ψήφοι: 15 3,0%
  • ΔΗΜΑΡ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΠΟΤΑΜΙ

Ψήφοι: 25 5,0%
  • ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΔΡΑΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

Ψήφοι: 29 5,8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 7 1,4%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

• ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

Ψήφοι: 6 1,2%
  • ΕΕΚ Τροτσκιστές

• ΕΠΑΜ

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΔΡΑΧΜΗ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ

• ΣΧΕΔΙΟ Β

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΟΑ ΚΚΕ

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΜΛ ΚΚΕ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ψήφοι: 11 2,2%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΔΞ - ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    497

Επισκέπτης
Για μενα οι θρησκειες γενικα είναι ένα παραμυθακι που όμως είναι χρησιμο και γραφικο.
Αν ηταν να διαλέξω αναμεσα σε θυσιες και αρνι το πασχα θα διαλεγα το αρνι...
Τωρα αν θες να μιλησουμε για την Ελλαδα και τον χριστιανισμο εχω πολλα να σου πω. Αλλα ειμαστε σε λαθος θρεντ και λαθος φορουμ... Γενικα παντως πιστο δεν με λες

Kαι για μενα παραμυθι ειναι. Αλλα αν ηταν να διαλεξω αναμεσα στα δυο, θα προτειμουσα το ελληνικο παραμυθι απο το εβραικο. Και εννοειται πως διαλεγω αρνι ή κατσικι στη σουβλα, απ΄το να το θυσιασω σε καποιο θεο.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.295
Πόντοι
7.195
ας πάρουν παραπάνω από τους ασφαλισμένους τους ή ας μειώσουν τις παροχές τους...

δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει κάθε φορά πχ που δημοσιεύω τον ισολογισμό της εταιρείας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (άλλη μαλακία αυτή) να πρέπει να πληρώσω και 5% για το Ταμείο του προσωπικού του Εθνικού Τυπογραφείου

δεν κατάλαβα γιατί αν κάνω μια μελέτη για το υπουργείο Εθνικής Αμυνας θα πρέπει από την αμοιβή μου να μου κρατήσουνε και 0.5% για τον ΑΟΟΑ ? για να παίρνουνε σπίτια οι αξιωματικοί στο τζάμπα ή με χαμηλές τιμές ??

δεν κατάλαβα γιατί αν θα βαφτίσω το παιδί μου θα πρέπει να πληρώσω και 3Ε για το ταμείο κληρικών ??

δεν κατάλαβα γιατί πρέπει αν αγοράσω ένα σακκί τσιμέντο να πληρώσω 2% για ΤΑΠΙΤ /Τομέας Πρόνοιας Προσωτακού Εταιρειών Τσιμέντων.

να πληρώσουν οι εργαζόμενοι που θα πάρουν επικουρική σύνταξη... αντε και ο εργοδότης τους (αν τα βρούνε)... ο απέξω γιατί να πληρώσει..???
ΤΡΑΜΟΥ συγνωμη αλλα μαλακιες μολογας !!!!
αν θελεις γραψε εδω το ονομα ΕΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ που πηρε απο τον ΑΟΟΑ ΤΖΑΜΠΑ ΣΠΙΤΙ .....
και για να τελειωνουμε με τις ηλιθιοτητες που ο καθε λειψος στο μυαλο εφευρισκει μολις πιο πανω γραφεις ...."δεν κατάλαβα γιατί αν κάνω μια μελέτη για το υπουργείο Εθνικής Αμυνας θα πρέπει από την αμοιβή μου να μου κρατήσουνε και 0.5% για τον ΑΟΟΑ ? για να παίρνουνε σπίτια οι αξιωματικοί στο τζάμπα ή με χαμηλές τιμές ??" .....
το "η" διαζευκτικο δεν σε σωνει διοτι εδω ισχυει οτι και σε καθε οικοδομικο συλλογο και τα μελη του.
να εισαι πιο προσεκτικος και να παιρνεις σωστες πληροφοριες.

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Για μενα οι θρησκειες γενικα είναι ένα παραμυθακι που όμως είναι χρησιμο και γραφικο.
Αν ηταν να διαλέξω αναμεσα σε θυσιες και αρνι το πασχα θα διαλεγα το αρνι...
Τωρα αν θες να μιλησουμε για την Ελλαδα και τον χριστιανισμο εχω πολλα να σου πω. Αλλα ειμαστε σε λαθος θρεντ και λαθος φορουμ... Γενικα παντως πιστο δεν με λες
Ετσι ειναι,παραμυθακια ειναι ολα.Και δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να πληρωνω τα χρυσαφικα και τις λιμουζινες και τους μισθους του καθε τραγοπαπα.Ας αποκοπει απο το κρατος η εκκλησια,να γινει επιχειρηση και να πληρωνουν οι πιστοι
τον οβολον τους.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ΤΡΑΜΟΥ συγνωμη αλλα μαλακιες μολογας !!!!
αν θελεις γραψε εδω το ονομα ΕΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ που πηρε απο τον ΑΟΟΑ ΤΖΑΜΠΑ ΣΠΙΤΙ .....
και για να τελειωνουμε με τις ηλιθιοτητες που ο καθε λειψος στο μυαλο εφευρισκει μολις πιο πανω γραφεις ...."δεν κατάλαβα γιατί αν κάνω μια μελέτη για το υπουργείο Εθνικής Αμυνας θα πρέπει από την αμοιβή μου να μου κρατήσουνε και 0.5% για τον ΑΟΟΑ ? για να παίρνουνε σπίτια οι αξιωματικοί στο τζάμπα ή με χαμηλές τιμές ??" .....
το "η" διαζευκτικο δεν σε σωνει διοτι εδω ισχυει οτι και σε καθε οικοδομικο συλλογο και τα μελη του.
να εισαι πιο προσεκτικος και να παιρνεις σωστες πληροφοριες.

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

δεν κατάλαβα ?? όλος ο Παπάγος πως χτίστηκε μεγάλε ??? σε τι οικόπεδα (και πόσο πληρώσανε για να τα αγοράσουνε), με τι μελέτες και τι άδειες (και ποιός πλήρωσε γιαυτές) με τι επίβλεψη (και ποιός πλήρωσε) ???

και πάμε και λίγο παρακάτω οι ιδιωτικοί στεγαστικοί συνεταιρισμοί έχουν σαν έσοδα τις εισφορές των μελών και έξοδα τις αγορές των εκτάσεων αλλά και του προσωπικού που απασχολούν...

τι προσωπικό απασχολεί ο ΑΟΟΑ και ποιός το πληρώνει ?? τι προσωπικό απασχολεί ο ΙΚΑΡΟΣ (ο ΑΟΟΑ της ΠΑ) και ποιός το πληρώνει ???

μην κουράζεσαι ... πολιτικό προσωπικό και στρατιωτικό προσωπικό του ΥΕΘΑ που το πληρώνει ο έλληνας φορολογούμενος ...

και ναι γιατί αν κάνω μια μελέτη για το ΥΕΘΑ θα πρέπει στην ήδη κουτσουρεμένη λόγω διαγωνισμού αμοιβή να μου κρατήσουνε και 0.5% για να ωφεληθούνε κάποιοι...

Επισκέπτης
Ετσι ειναι,παραμυθακια ειναι ολα.Και δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να πληρωνω τα χρυσαφικα και τις λιμουζινες και τους μισθους του καθε τραγοπαπα.Ας αποκοπει απο το κρατος η εκκλησια,να γινει επιχειρηση και να πληρωνουν οι πιστοι
τον οβολον τους.
Σωστα. Αρα και από τζαμι τα @@ μου θα παρουν...  :grin:
Πλακα κανω η εκκλησια όχι σαν ναος αλλα σαν κληρος εχει παιξει μεγαλο ρολο στην πορεια του εθνους μας. Οφείλουμε να την κρατησουμε ζωντανη. Θα μπορουσαν βεβαια να λειτουργουν και με λιγοτερο χρυσο σε εποχές κρισης αλλα είναι μεγαλη κουβεντα αυτό...
Την κανουμε αν θες αλλα αυριο γιατι πρεπει να φυγω

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Σαμαράς: 150.000 νέες θέσεις εργασίας σε ένα χρόνο από σήμερα

17:27 31/5/2012

20:46 -  Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

Σαμαράς: Θα δημιουργηθούν 550 χιλιάδες θέσεις εργασίας μέχρι το 2018

Το πλάνο Σαμαρά έως το 2020: 770.000 θέσεις εργασίας
20.05.2014 20:12

θεσεις εργασιας υπαρχουν

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
τον οβολον τους.

να το κάνουν.. αλλά μην σκούξεις όταν πάρουν και τα βρακιά του κράτους στα δικαστήρια ....

εγώ δεν πρόκειται να πληρώσω τέτοιους τζερεμέδες (καμμιά τριανταριά δις με τους μετριότερους υπολογισμούς θα επιδικάσουνε)... πήρωσα μια φορά για τις μαλακίες του Μπένι και του "περήφανου" ελληνικού λαού στον Κοκό...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
να το κάνουν.. αλλά μην σκούξεις όταν πάρουν και τα βρακιά του κράτους στα δικαστήρια ....

εγώ δεν πρόκειται να πληρώσω τέτοιους τζερεμέδες (καμμιά τριανταριά δις με τους μετριότερους υπολογισμούς θα επιδικάσουνε)... πήρωσα μια φορά για τις μαλακίες του Μπένι και του "περήφανου" ελληνικού λαού στον Κοκό...
Πως ακριβως θα κερδισουν δικαστηρια;Τι ειναι,επιχειρηση η εκκλησια;Συνταγμα εχουμε,να γινει ενα δημοψηφισμα
να αποφασισει ο κοσμος.Αυτη η σχεση που εχουμε με την εκκλησια,σαν κρατος ειναι τριτοκοσμικη.Ουτε το Ιραν να ειμασταν.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
Σαμαράς: 150.000 νέες θέσεις εργασίας σε ένα χρόνο από σήμερα

17:27 31/5/2012

20:46 -  Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

Σαμαράς: Θα δημιουργηθούν 550 χιλιάδες θέσεις εργασίας μέχρι το 2018

Το πλάνο Σαμαρά έως το 2020: 770.000 θέσεις εργασίας
20.05.2014 20:12

θεσεις εργασιας υπαρχουν

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα ανοιξει πιτσαριες παντου σαν κι αυτη που ειχε στην αμερικη και οπου τα πηγε θαυμασια...εκει θα βολεψει και ολο τον κοσμο...κι ολος ο κοσμακις θα τρωει πιτσες!!! (απ τη βιλγαρια)

εδω ο ψευτομαγκας δεν μπορει να μας βαλει δωρεαν γουαι φαι...ακομα περιμενουμε....μεχρι κι η γιαγια μου που δεν εχει να πληρωσει το ρευμα και ειναι με κερια!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Πως ακριβως θα κερδισουν δικαστηρια;Τι ειναι,επιχειρηση η εκκλησια;Συνταγμα εχουμε,να γινει ενα δημοψηφισμα
να αποφασισει ο κοσμος.Αυτη η σχεση που εχουμε με την εκκλησια,σαν κρατος ειναι τριτοκοσμικη.Ουτε το Ιραν να ειμασταν.

και στον Κοκό δημοψήφισμα έγινε αλλά 25 δις του τα χώσαμε...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
και στον Κοκό δημοψήφισμα έγινε αλλά 25 δις του τα χώσαμε...
Γιατι εισαι τοσο ασχετος ρε φιλε;Ο Βασιλιας προσεφυγε στα ευρωπαικα δικαστηρια για δημευση της περιουσιας του,
και το δικαστηριο τον δικαιωσε λογω παραβιασης των ανθρωπινων δικαιωματων,και οχι επειδη αλλαξε το πολιτευμα.
Και του επιδικασε 4 εκ ευρω,που τα ειδες τα 25 δις;

Επισκέπτης
Γιατι εισαι τοσο ασχετος ρε φιλε;Ο Βασιλιας προσεφυγε στα ευρωπαικα δικαστηρια για δημευση της περιουσιας του,
και το δικαστηριο τον δικαιωσε λογω παραβιασης των ανθρωπινων δικαιωματων,και οχι επειδη αλλαξε το πολιτευμα.
Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του τραβομούνη,νομίζει πως τα ξέρει όλα ενώ στην πραγματικότητα είναι τρόμπας.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

εντόκως τα χώσαμε παίκτη μου και σε  δραχμές και όχι σε ευρώ  και δεν ήταν 4 εκατομύρια αλλά κοντα στα 20 δις με τις δαπάνες, τόκους κλπ κλπ κλπ κλπ ...

και οι τράγοι για την περιουσία θα πάνε.. αυτή που χαρίσανε με όρο να πληρώνεται η μισθοδοσία από το δημόσιο... θα ζητήσουν αντιστροφή της δωρεάς ωε έχουν το δικαίωμα διότι ο δωρεολήπτης (το δημόσιο) δεν τηρεί τους όρους της δωρεάς και θα την κερδίσουν.. και θα απαιτήσουν επιστροφή των ακινήτων ή αποζημίωση ..

και επειδή τα ακίνητα δεν είναι δυνατόν να επιστραφούν (είναι δρόμοι, πλατείες, κυβερνητικά κτίρια, δοθήκαν σε πρόσφυγες σε ακτήμονες κλπ κλπ κλπ) το κράτος θα πρέπει να αποζημιώσει με τις τιμές που ισχύουν κατά την αναστροφή της δωρεάς...

ξέρεις για πόσα δις (και μάλιστα σε ευρώ και όχι ψωροδραχμούλες) συζητάμε ??????

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.516
Πόντοι
216
Τα ποσοστά της Χ.Α.στις ευρωεκλογές θα είναι τόσο υψηλά που θα προκαλέσουν πολλά εγκεφαλικά... Ερχόμαστε και η γη θα τρέμει!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Τα ποσοστά της Χ.Α.στις ευρωεκλογές θα είναι τόσο υψηλά που θα προκαλέσουν πολλά εγκεφαλικά... Ερχόμαστε και η γη θα τρέμει!

σιγα τα δωδεκαποντα θα σπασουν τα τακουνια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Τα ιδια ελεγες και για την δημαρχεια της αθηνας και της θεσσαλονικης οτι θα βγουν σιγουρα οι δικοι σας,
και πηρες τα αρχιδια μου.Οποτε μαλλον το ιδιο θα παρεις και την κυριακη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom