Νέα

Εκλογές 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hirayama
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις ερωεκλογές στις 25-5-2014?

• ΝΔ

Ψήφοι: 51 10,3%
  • ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 90 18,1%
  • ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ)

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΧΑ

Ψήφοι: 143 28,8%
  • ΑΝΕΛ

Ψήφοι: 14 2,8%
  • ΚΚΕ

Ψήφοι: 15 3,0%
  • ΔΗΜΑΡ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΠΟΤΑΜΙ

Ψήφοι: 25 5,0%
  • ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΔΡΑΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

Ψήφοι: 29 5,8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 7 1,4%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

• ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

Ψήφοι: 6 1,2%
  • ΕΕΚ Τροτσκιστές

• ΕΠΑΜ

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΔΡΑΧΜΗ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ

• ΣΧΕΔΙΟ Β

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΟΑ ΚΚΕ

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΜΛ ΚΚΕ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ψήφοι: 11 2,2%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΔΞ - ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    497

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

δεν ρώτησα εσένα... ρώτησα έναν ο οποίος από την μια σκούζει για τα προνόμια της εκκλησίας και των παπάδων και από την άλλη μόλις πάνε να καταργήσουν έστω και κάποια από αυτά σκούζει από την ανάποδη...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
πολυγραφώτατε κάποια στιγμή πόσταρες αυτό

χαρακτηρίζοντας γίδια όσους ψηφίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και όσους ενστερνίζονται τέτοιες πολιτικές σαν και αυτές που αναφέρει το άρθρο...

σε απάντηση πόσταρα αυτό...

τελικά να καταργηθούνε τα προνόμια της εκκλησίας και των παπάδων ή όχι.. ???

Το να λες πολυγραφότατο τον μάστερ εσύ με 40 χιλιάρικα μηνύματα από δεύτερο λογαριασμό πάει πολύ

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Συναγωνιστές και συμφορουμίτες καλησπέρα.Κάνοντας μία βόλτα από το Youtube έπεσα πανω σε μερικά σποτάκια που θα ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας.

1)ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ
2)ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΑΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
3)ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ Η ΑΝΕΡΓΙΑ
4)ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ

Και λόγω του ότι είμαι σίγουρος ότι θα αρχίσετε επίθεση να σας ενημερώσω (και αν θέλετε το πιστεύετε αν όχι χέστηκα),ότι δεν είμαι πολιτικοποιημένος,δεν είμαι Συριζα,δεν έιμαι ΧΑ (τους θεωρώ οτιδήποτε άλλο εκτός από λύση),δεν είμαι γενικά ΤΙΠΟΤΑ από όλα αυτά τα σκατά.
Είμαι οικογενειάρχης,από τους λεγόμενους μεσαίους (ή και σε καλύτερη κλίμακα οικονομικά) ακόμα και σήμερα που έχει γίνει αυτό που έχει γίνει.Δεν είμαι ΔΥ,δεν είμαι λαμόγιο,πληρώνω φόρους κτλ,και ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ.

Θα συνεχίσω τη δημοσίευση και άλλων βίντεο προς επιβεβαίωση αυτών που λέω.

Καλό σας απόγευμα φίλοι μου φιλικά πάντα  :) :) :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Συναγωνιστές και συμφορουμίτες καλησπέρα.Κάνοντας μία βόλτα από το Youtube έπεσα πανω σε μερικά σποτάκια που θα ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας.

1)ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ
2)ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΑΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
3)ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ Η ΑΝΕΡΓΙΑ
4)ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ

Και λόγω του ότι είμαι σίγουρος ότι θα αρχίσετε επίθεση να σας ενημερώσω (και αν θέλετε το πιστεύετε αν όχι χέστηκα),ότι δεν είμαι πολιτικοποιημένος,δεν είμαι Συριζα,δεν έιμαι ΧΑ (τους θεωρώ οτιδήποτε άλλο εκτός από λύση),δεν είμαι γενικά ΤΙΠΟΤΑ από όλα αυτά τα σκατά.
Είμαι οικογενειάρχης,από τους λεγόμενους μεσαίους (ή και σε καλύτερη κλίμακα οικονομικά) ακόμα και σήμερα που έχει γίνει αυτό που έχει γίνει.Δεν είμαι ΔΥ,δεν είμαι λαμόγιο,πληρώνω φόρους κτλ,και ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ.

Θα συνεχίσω τη δημοσίευση και άλλων βίντεο προς επιβεβαίωση αυτών που λέω.

Καλό σας απόγευμα φίλοι μου φιλικά πάντα  :) :) :)
Σωστος φιλε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
πολυγραφώτατε κάποια στιγμή πόσταρες αυτό

χαρακτηρίζοντας γίδια όσους ψηφίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και όσους ενστερνίζονται τέτοιες πολιτικές σαν και αυτές που αναφέρει το άρθρο...

σε απάντηση πόσταρα αυτό...

τελικά να καταργηθούνε τα προνόμια της εκκλησίας και των παπάδων ή όχι.. ???
Φυσικα και να καταργηθουν ΟΛΑ τα γαμημενα προνομια και η σχεση κρατους εκκλησιας.Απλα βαλε το μυαλο σου κατω να δουλεψει,να δεις ποσα θα γλυτωναμε ολοι.

Επισκέπτης
Εννοειτε πως πρεπει να καταργηθουν τα προνομια της εκλησιας και των παπαδων.

ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΕΣ.

Και στην τελικη γιατι να πληρωνει ο Ελληνας πολιτης για μια θρησκεια που μας επεβαλαν οι Εβραιοι ? Αν θελαμε θεους ειχαμε τους δικους μας, το Ναζωραιο χαρισμα τους.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Φυσικα και να καταργηθουν ΟΛΑ τα γαμημενα προνομια και η σχεση κρατους εκκλησιας.Απλα βαλε το μυαλο σου κατω να δουλεψει,να δεις ποσα θα γλυτωναμε ολοι.

τότε γιατί έβαλες αυτό το λινκ λέγοντας ότι έίναι καταστροφικό ???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι όσοι φωνάζουν βρίζουν και καταριούνται είναι απλά βλάκες...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εννοειτε πως πρεπει να καταργηθουν τα προνομια της εκλησιας και των παπαδων.

ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΕΣ.

Και στην τελικη γιατι να πληρωνει ο Ελληνας πολιτης για μια θρησκεια που μας επεβαλαν οι Εβραιοι ? Αν θελαμε θεους ειχαμε τους δικους μας, το Ναζωραιο χαρισμα τους.
Εδω εισαι λαθος..Δεν μας επεβαλε κανενας εβραιος τον Χριστιανισμο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Καταλαβαινεις οτι δεν καταργουνται τα ταμεια αυτα,αλλα ποροι που επαιρναν απο ιδιωτες;

και φυσικά.... και μένουν με τους πόρους που πέρνουν από τους ασφαλισμένους τους και ας κάνουν ότι θέλουν...

Επισκέπτης

Ωρα ειναι να μου πεις οτι πιστευεις τα παραμυθια των Εβραιων. Με απογοητευεις :(
Εγω παντως αν χρειαζομουν θεο θα προτειμουσα τον καυλιαρη το Δια, την Αφροδιτη, τον Ερμη. Τους θεους των Ελληνων οχι των Εβραιων.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
και φυσικά.... και μένουν με τους πόρους που πέρνουν από τους ασφαλισμένους τους και ας κάνουν ότι θέλουν...
Οι οποιοι ποροι γινονται πλεον μηδαμινοι,μιας και αυτοι που εχουν χρημα,απαλλασονται και δεν θα πληρωνουν πλεον.
Μετα οταν σε λεω γιδι τσαντιζεσαι.

Επισκέπτης
Ωρα ειναι να μου πεις οτι πιστευεις τα παραμυθια των Εβραιων. Με απογοητευεις :(
Εγω παντως αν χρειαζομουν θεο θα προτειμουσα τον καυλιαρη το Δια, την Αφροδιτη, τον Ερμη. Τους θεους των Ελληνων οχι των Εβραιων.
Για μενα οι θρησκειες γενικα είναι ένα παραμυθακι που όμως είναι χρησιμο και γραφικο.
Αν ηταν να διαλέξω αναμεσα σε θυσιες και αρνι το πασχα θα διαλεγα το αρνι...
Τωρα αν θες να μιλησουμε για την Ελλαδα και τον χριστιανισμο εχω πολλα να σου πω. Αλλα ειμαστε σε λαθος θρεντ και λαθος φορουμ... Γενικα παντως πιστο δεν με λες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Οι οποιοι ποροι γινονται πλεον μηδαμινοι,μιας και αυτοι που εχουν χρημα,απαλλασονται και δεν θα πληρωνουν πλεον.
Μετα οταν σε λεω γιδι τσαντιζεσαι.

ας πάρουν παραπάνω από τους ασφαλισμένους τους ή ας μειώσουν τις παροχές τους...

δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει κάθε φορά πχ που δημοσιεύω τον ισολογισμό της εταιρείας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (άλλη μαλακία αυτή) να πρέπει να πληρώσω και 5% για το Ταμείο του προσωπικού του Εθνικού Τυπογραφείου

δεν κατάλαβα γιατί αν κάνω μια μελέτη για το υπουργείο Εθνικής Αμυνας θα πρέπει από την αμοιβή μου να μου κρατήσουνε και 0.5% για τον ΑΟΟΑ ? για να παίρνουνε σπίτια οι αξιωματικοί στο τζάμπα ή με χαμηλές τιμές ??

δεν κατάλαβα γιατί αν θα βαφτίσω το παιδί μου θα πρέπει να πληρώσω και 3Ε για το ταμείο κληρικών ??

δεν κατάλαβα γιατί πρέπει αν αγοράσω ένα σακκί τσιμέντο να πληρώσω 2% για ΤΑΠΙΤ /Τομέας Πρόνοιας Προσωτακού Εταιρειών Τσιμέντων.

να πληρώσουν οι εργαζόμενοι που θα πάρουν επικουρική σύνταξη... αντε και ο εργοδότης τους (αν τα βρούνε)... ο απέξω γιατί να πληρώσει..???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom