alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Μαστερ, κοιτα εδω τι εγινε στη Φιλαδελφεια-Χαλκηδονα...
}}
}}
Ναι θα παψουν να επιβαρυνονται οι εταιριες και θα τα επιβαρυνθουν οι μισθωτοι,μιας και αυτα δεν καταργουνται.Μαλλον εννοεις οτι καποιοι θα ΠΑΨΟΥΝ να επιβαρυνονται.
Προσωπικα περιμενω και την καταργηση της εισφορας αλληλεγγυης στους ανεργους. Αρκετα.
Ναι θα παψουν να επιβαρυνονται οι εταιριες και θα τα επιβαρυνθουν οι μισθωτοι,μιας και αυτα δεν καταργουνται.
Απο την ειδικη εισφορα αλληλεγγυης το κρατος παιρνει 900 εκ ευρω.Που ειναι η αποδειξη οτι πανε στους ανεργους;
Εγω δινω κοντα στα 3 χιλιαρικα.Αλλα αν οντως πηγαινανε στους ανεργους χαλαλι.Το θεμα ειναι οτι πανε αλλου.
Και φυσικα ουτε αυτο προκειται να καταργηθει ουτε φυσικα και το χαρατσι.
Kαι οι πασοκτζηδες που ψηφιζουν συριζα απο το 2012 ειναι τωρα δηλαδη αριστεροι?
Ασε που τοσο απολυτες γενικευσεις σαν αυτη που εκανες μονο φασιστες κανουν ;)
Το θεμα παντως δεν ειναι η ταμπελα που μπηκε, αυτο ειναι δευτερο, αλλα η θεση που πηρε η αριστερα σε πραγματικα προβληματα ανθρωπων που θα μπορουσε διαφορετικα να εχει στις ταξεις της.
στην δική μου περίπτωση, ναι...
και είναι πολλοί σαν εμένα
είναι επειδή καταδικάζεις τη ρεμούλαΕγω? Στην Αθηνα? Σγουρο.
Οχι, θα την εστελνα στην γραμματεα του αρχικλεφταρου.είναι επειδή καταδικάζεις τη ρεμούλα
στον αρχιρεμουλιάρη όμως δαγκωτή την έστειλες
και κάποιοι άλλοι τα κάνουνε τακιμάκια με το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να είναι στην Κυβέρνηση και κάνουνε ό,τι πει ο ΜπένιΤιποτα. Απλως μου φανηκε πολυ χαριτωμενο, που καποιοι μολις επαψε το ΠΑΣΟΚ να ειναι γραφειο εξυπηρετησεως πολιτων, θυμηθηκαν οτι ειναι αριστεροι.
Αυτό τώρα που γράφεις καταλαβαίνεις πόσο μεγάλη μαλακία είναι ε;Οχι, θα την εστελνα στην γραμματεα του αρχικλεφταρου.
Ας μας ψηφιζατε να παρουμε 45% να μην χρειαζοταν να συγκυβερνησουμε με κανεναν.και κάποιοι άλλοι τα κάνουνε τακιμάκια με το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να είναι στην Κυβέρνηση και κάνουνε ό,τι πει ο Μπένι
θα ειναι διακαναλικη τυπε η μονο το κοντρα και το εξτρα θα την μεταδωσουνΗ διακαναλικη της ΧΑ, για οσους ενδιαφερονται, ειναι αυριο στις 15:00.
Τι ειναι αυτη ρε.![]()
![]()
![]()
κοιταχτε να μαθετε μπαλιτσα![]()
ήμουν αριστερός...Και εσυ περιμενες να γινεις αριστερος στα γεραματα?
Και πολλοι να ειναι, δεν νομιζω να ειναι οι περισσοτεροι, ποσο μαλλον ολοι. Για αυτο ειναι κακο πραγμα η γενικευση και η ταμπελα που ακολουθει.
δηλαδή πα΄λι δεν θα δούμε κωνσταντίνου και ελένης;Η διακαναλικη της ΧΑ, για οσους ενδιαφερονται, ειναι αυριο στις 15:00.