alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Τζημερος στην διακαναλικη στον αντεννα.ενα από τα σωστότερα και σοβαρότερα πράγματα που γίνανε... μπράβο και επιτέλους έγινε
Τοσα τικ, ουτε ο Κάσι.
Τζημερος στην διακαναλικη στον αντεννα.ενα από τα σωστότερα και σοβαρότερα πράγματα που γίνανε... μπράβο και επιτέλους έγινε
Δεν εκπλησσομαι.Κεντρική Μακεδονία.
στην δική μου περίπτωση, ναι...Kαι οι πασοκτζηδες που ψηφιζουν συριζα απο το 2012 ειναι τωρα δηλαδη αριστεροι?
Τα έκοψε τα τικ ο Κάσι και τα άρχισε ο Τζή.Τζημερος στην διακαναλικη στον αντεννα.
Τοσα τικ, ουτε ο Κάσι.
ότι είπε ο μπουμπούκος ο βορίδης και ο κεδίκογλου...Εγω? Στην Αθηνα? Σγουρο.
Και την πρωτη κυριακη τον ψηφισα. Αλλά για μισο λεπτο. Τι θα ψηφιζα ρε φιλε? Την Δουρου?ότι είπε ο μπουμπούκος ο βορίδης και ο κεδίκογλου...
Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχχαστην δική μου περίπτωση, ναι...
και είναι πολλοί σαν εμένα
Βρε γιδι ποιος θα τα επιβαρυνθει αυτα;Ξερεις;ενα από τα σωστότερα και σοβαρότερα πράγματα που γίνανε... μπράβο και επιτέλους έγινε
σιγα τα ωα...ενα από τα σωστότερα και σοβαρότερα πράγματα που γίνανε... μπράβο και επιτέλους έγινε
ναι καλά γέλαΑααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχχα
Μαλλον εννοεις οτι καποιοι θα ΠΑΨΟΥΝ να επιβαρυνονται.Βρε γιδι ποιος θα τα επιβαρυνθει αυτα;Ξερεις;![]()
Τι γελάς ρε μούργο;Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχχα
Τιποτα. Απλως μου φανηκε πολυ χαριτωμενο, που καποιοι μολις επαψε το ΠΑΣΟΚ να ειναι γραφειο εξυπηρετησεως πολιτων, θυμηθηκαν οτι ειναι αριστεροι.Τι γελάς ρε μούργο;![]()
δεν λέω για σένα αλλά δώσανε γραμμή οι μπουμπουκοιΚαι την πρωτη κυριακη τον ψηφισα. Αλλά για μισο λεπτο. Τι θα ψηφιζα ρε φιλε? Την Δουρου?
Το αυτονοητο ειπαν.δεν λέω για σένα αλλά δώσανε γραμμή οι μπουμπουκοι
δεν με γνωρίζεις προσωπικά... μιλάς σαν τον λακηΤιποτα. Απλως μου φανηκε πολυ χαριτωμενο, που καποιοι μολις επαψε το ΠΑΣΟΚ να ειναι γραφειο εξυπηρετησεως πολιτων, θυμηθηκαν οτι ειναι αριστεροι.
Γιατί;Τιποτα. Απλως μου φανηκε πολυ χαριτωμενο, που καποιοι μολις επαψε το ΠΑΣΟΚ να ειναι γραφειο εξυπηρετησεως πολιτων, θυμηθηκαν οτι ειναι αριστεροι.
Βρε γιδι ποιος θα τα επιβαρυνθει αυτα;Ξερεις;![]()