alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Αγαπη μου :-* :-* :-* :-* :-*Σας ειπε, τοσο δυσνοητο ειναι πια?
Αγαπη μου :-* :-* :-* :-* :-*Σας ειπε, τοσο δυσνοητο ειναι πια?
Αχ τι κριμα ρε παιδι μου...Και θα ψηφιζε ΝΔ...Δεν κατάλαβα,αμφιβάλλεις;
Ρε μαλάκα θα στείλετε τον νάτσο κάλπες να ψηφίσει Σϋριζα![]()
![]()
Το ΠΑΣΟΚ. Καλημερα σας.
20 χρόνια είπε έχει να ψηφίσει.Αχ τι κριμα ρε παιδι μου...Και θα ψηφιζε ΝΔ...![]()
Ναι,ναι.20 χρόνια είπε έχει να ψηφίσει.
Τι θα αλλαζε? Θα εφαρμοζατε τα 18 μετρα και τα 1-2-3-4-5-6-....ζαπεια?Ας μας δινατε 45% να μην εχουμε αναγκη να συγκυβερνησουμε με κανεναν...![]()
Βεβαιως. Για να ξεπληρωσει τα δανεια του ΠΑΣΟΚ. Και τις ολυμπιαδες του κωλου.Για κοίτα καλύτερα.
Η ΝΔ δανείστηκε 100 δισ σε 7 χρόνια.
Ο Μαντέλης βεβαιωμένα 30.0000.0000. Πόσες συντάξεις είναι από μία ρέμουλα;
Δεν ξερω. Αφου δεν εγινε, δικαιουμαι να νομιζω ό,τι θελω.Τι θα αλλαζε? Θα εφαρμοζατε τα 18 μετρα και τα 1-2-3-4-5-6-....ζαπεια?
Μπα,είσαι κατά της Ολυμπιάδας,δεν δόξασε το έθνος;Βεβαιως. Για να ξεπληρωσει τα δανεια του ΠΑΣΟΚ. Και τις ολυμπιαδες του κωλου.
Τοτε τωρα τι σας εμποδισε να τα εφαρμοσετε?Δεν ξερω. Αφου δεν εγινε, δικαιουμαι να νομιζω ό,τι θελω.
Βεβαιως. Για να ξεπληρωσει τα δανεια του ΠΑΣΟΚ. Και τις ολυμπιαδες του κωλου.
Για μενα, οποιος συνελαβε την ιδεα της διεκδικησης της ολυμπιαδας πρεπει να εκτελεσθεί δι' εκσπλαχνώσεως.Μπα,είσαι κατά της Ολυμπιάδας,δεν δόξασε το έθνος;
Η ΝΔ πάντως τότε δήλωνε υπερήφανη για το πόσο πετυχημένη ήταν...
Η συγκυβερνηση.Τοτε τωρα τι σας εμποδισε να τα εφαρμοσετε?
Τοτε τωρα τι σας εμποδισε να τα εφαρμοσετε?
χαχααχχααχ οκ δεν ξερω τι να κανω να σε κραξω η να γελασω? αστο για την ΚυριακηΗ συγκυβερνηση.
Koντή γιορτή...χαχααχχααχ οκ δεν ξερω τι να κανω να σε κραξω η να γελασω? αστο για την Κυριακη
Κοιτα να σου πω κατι...δεν τους γουσταρω αυτους ουτε τον Τσιπρα...αλλα καποιος αλλος δεν υπαρχει να σταματησει την κατρακυλα... οποτε επιλεγο τον αμεσως επομενο που δεν εχει κυβερνησει...χειροτερα δεν θα ειναι σιγουρα..(οχι σημερα αλλα μολις τελειωσουν με τα σχεδια τους)Koντή γιορτή...![]()
![]()
Και ας χαρούν και Λαζόπουλος και Κιμούλης μαζί μας.![]()