alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Χεστηκα για τους βουλευτες.Με 8 χρονια βουλευτης πληρωσε πολλες εισφορες?
Χεστηκα για τους βουλευτες.Με 8 χρονια βουλευτης πληρωσε πολλες εισφορες?
O Σύριζα θα ρίξει την ΝΔ και όπως είπε και ο Φλωράκης κάποτε:Α θα κοψει τις διπλες συνταξεις ο Συριζα? Πού το λεει στο προγραμμα του?
Ρε αλεξακο τραβα γαμησου επιτελους αντε αγορι μου...σε παω σιγα σιγα αλλα μου το χαλας στην πορειαΧεστηκα για τους βουλευτες.
Με σοφιστειες δεν παραγονται λεφτα.Τσουκάτος 1000000 στο κόμα ρέμουλα βεβαιωμένη. Ακης x εκ ευρώ. 30 χρόνια φάγαν τα Ταμεία ΚΑΙ υπερχρέωσαν τη χώρα.
Δόθηκαν ευθύνες σε αυτούς? Οι συνταξιούχοι τα φάγαν? Πού πήγαν alex?
Δεν πειραζειΡε αλεξακο τραβα γαμησου επιτελους αντε αγορι μου...σε παω σιγα σιγα αλλα μου το χαλας στην πορεια
Και τα λεφτα που δωσαμε που πηγαν δεν μας ειπες....Με σοφιστειες δεν παραγονται λεφτα.
Οσο νωριτερα το καταλαβετε, τοσο το καλυτερο.
Θα μου πεις δεν εχει και νοημα να το καταλαβετε. Ούτως ή αλλως πλεον τα ταμεια θα δινουν απο τα λεφτα που εχουν. Ούτε τσονταρισμα ο προυπολογισμος ούτε δανεικα. Κανονιζουμε την πορεια μας.
Ε πως δεν πειράζει,μία ψήφος λιγότερη για τον Αντώνη...Δεν πειραζει![]()
Εαν δεν σε πειραζει να σου ριχνω γαμωσταυριδια καθε μερα οκ..Δεν πειραζει![]()
Επαναλαμβανομαστε. Ωρα για σκαιπ.Και τα λεφτα που δωσαμε που πηγαν δεν μας ειπες....
Σας ειπε, τοσο δυσνοητο ειναι πια?Και τα λεφτα που δωσαμε που πηγαν δεν μας ειπες....
Γαμώτο τι κατάντια την Κυριακή...και σιχαίνομαι τον Σύριζα >Εαν δεν σε πειραζει να σου ριχνω γαμωσταυριδια καθε μερα οκ..
Στις συνταξεις που ηδη δοθηκαν οσο δουλευαν. Ρε πατε καλα ή να παω σκαιπ?
Το ΠΑΣΟΚ. Καλημερα σας.Το έλλειμα ποιος το δημιούργησε?
![]()
Το βλεπωΓαμώτο τι κατάντια την Κυριακή...και σιχαίνομαι τον Σύριζα >![]()
Έχεις αχρωματοψία ως προς το μπλε και το βλέπεις πράσινο;Το ΠΑΣΟΚ. Καλημερα σας.
Mε αυτο που συγκιβερνατε....Το ΠΑΣΟΚ. Καλημερα σας.
Για πες μας που ?Σας ειπε, τοσο δυσνοητο ειναι πια?
Ας μας δινατε 45% να μην εχουμε αναγκη να συγκυβερνησουμε με κανεναν...Mε αυτο που συγκιβερνατε....
Δεν κατάλαβα,αμφιβάλλεις;Το βλεπω![]()
![]()