Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Πιο αξιόπιστα ή λιγότερο;
είναι κάτι τελείως διαφορετικό.
Πιο αξιόπιστα ή λιγότερο;
Άλλη καθηγητάρα από κει.
Aν κερδίσει ο Σύριζα θα έχει μοχλό πίεσης γιατί θα μπορεί να ισχυριστεί πως ο λαός δεν είναι πια με την κυβέρνηση και ορθώς.Δλδ αν (λέμε αν) κερδίσει με 1 ή 2 % ,θα ζητήσει εκλογές? Από πού και ως που? Η πιο αποτυχημένη αντιπολίτευση της Ελλάδας. Αν δε μπορούν να δημιουργήσουν ρεύμα νίκης ούτε τώρα που (υποτίθεται οτι ο λαός είναι αγανακτισμένος) πότε θα το κάνουν? Σε λίγο θα τους ξαναπεράσει το ΠΑΣΟΚ!
Γνώσεις αστροφυσικής για να τον κρίνω δεν έχω.
Ότι εξυπηρετούσε σκοπιμότητα το άρθρο είναι προφανές μιας κ ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό αυτό.
Κ πιθανόν να εκλεγεί κιόλας.
τωρα ο Πανας στο kontra
Δηλώσεις Μπουτάρη τώρα.
Καμίνης και Δούρου θα νικήσουν στον β γύρο. το γράφω απο τώρα και είμαι σίγουρος. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα προηγείται της ΝΔ αλλά η διαφορά είναι ερωτηματικό απο 1-5 μονάδες δεν μπορεί να προσδιοριστεί. Στοίχημα της ΧΑ το 9% πανελλαδικά
Για τον Κουβέλη καμια λυπηση.Δεν έχουν να προσφέρουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ πλέον ...
Έιχαν την ευκαιρία τους και την έχασαν ...
Στα τσκακίδια λοιπόν.
Για τον Κουβέλη καμια λυπηση.
Του ειπαν να παει στην Ελια και το επαιξε Δελαπατρίδης.
Να εξαφανισθεί λοιπον.
Καμίνης και Δούρου θα νικήσουν στον β γύρο. το γράφω απο τώρα και είμαι σίγουρος. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα προηγείται της ΝΔ αλλά η διαφορά είναι ερωτηματικό απο 1-5 μονάδες δεν μπορεί να προσδιοριστεί. Στοίχημα της ΧΑ το 9% πανελλαδικά
Οχι φιλε, καμια σχεση. Η Ελια δεν ειναι καθολου πλοιο που βουλιαζει.Εσενα αν σου ελεγαν να πηδηξεις σε πλοιο που βουλιαζει θα το κανες;
Θες να πεις οτι οι ψηφοφοροι της νδ και της χα θα ψηφισουν την δουρου την αλλη κυριακη;Καταλαβαινεις τι λες;Καμίνης και Δούρου θα νικήσουν στον β γύρο. το γράφω απο τώρα και είμαι σίγουρος. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα προηγείται της ΝΔ αλλά η διαφορά είναι ερωτηματικό απο 1-5 μονάδες δεν μπορεί να προσδιοριστεί. Στοίχημα της ΧΑ το 9% πανελλαδικά
Εισαι βεβαιος οτι χαρηκε σημερα?Οχι ρε τυπε, η Δουρου οσο χαρηκε σημερα. Για τον Καμινη συμφωνω.
Ποιος ειναι αυτος?ο Καρατζαφερης;
Για τον Κουβέλη καμια λυπηση.
Να εξαφανισθεί λοιπον.
Εσενα αν σου ελεγαν να πηδηξεις σε πλοιο που βουλιαζει θα το κανες;Για τον Κουβέλη καμια λυπηση.
Να εξαφανισθεί λοιπον.