Επισκέπτης
Οι χαμένοι είναι στον Σύριζα επειδή το πήγαν προκλητικά(εκλογές νικάμε και φεύγετε).Σωστος,οι χαμενοι ειναι στην ΝΔ
Οι χαμένοι είναι στον Σύριζα επειδή το πήγαν προκλητικά(εκλογές νικάμε και φεύγετε).Σωστος,οι χαμενοι ειναι στην ΝΔ
Γιατί, κυκλοφορεί στο ίντερνετ τίποτε στοιχεία που αποδεικνύουν πως οι χρυσαυγίτες δεν είναι ναζί και δολοφόνοι;
Δούρου Ρένα1.18 Σγουρός Γιάννης4.60
Απο στοιχημαν.Μου φαινεται περιεργο παντως,θεωρουν οτι οι ψηφοφοροι της ν.δ. και της χ.α. θα ριξουν τον ψηφο στην δουρου; :S
Ποια 15αρια ρε;Σε σχεση με το 2012? Οκ ναι, εχουν. Αυτο ειναι το θεμα? Ποιος το αμφισβητει?
Εγω μιλαω για πτωση σε σχεση με τα 15αρια που αρχιζε να προσεγγιζει το Σεπτεμβριο του 2013.
Α μπα μετράνε και οι δημοσκοπήσεις τώρα;;;Σε σχεση με το 2012? Οκ ναι, εχουν. Αυτο ειναι το θεμα? Ποιος το αμφισβητει?
Εγω μιλαω για πτωση σε σχεση με τα 15αρια που αρχιζε να προσεγγιζει το Σεπτεμβριο του 2013.
Μιλησα για συνολικη εικονα. Θα τη συζητησουμε αν θελεις.
Oι γαμημένες οι εκλογές όμως είναι μακριά και θα κρατηθούν με νύχια και με δόντια.η ΝΔ πάει σε εκλογική "πασοκοποίηση" η οποία απλά θα είναι πιο αργή και με τον πάτο πιο ψηλά από το πασόκ.
αυτή είναι η πρώτη ανάλυση που κάνω εγώ.
Μαλακίες λες.
Η Χρυσή Αυγή είναι το πραγματικά κερδισμένο κόμμα αυτών των εκλογών και θα φανεί και στις ευρωεκλογές που θα πάρει 8%<
Είναι το μόνο κόμμα σε άνοδο,το μόνο.
Πιο αξιόπιστα ή λιγότερο;τα exit polls δεν είναι δημοσκοπήσεις.
Καλα δεν εχεις μια χρεωστικη ρε μαν;Τι απογοητευση ειναι αυτη;Εγω σε ειχα για μεγισταναΑυριο παω να βγαλω μια prepaid.
Ο Κουβελης ουτε 2% δεν θα παρει στις εκλογες και ο Καμμενος θα ειναι στο 4-5% καλά να πάθουν
Ο Κουβελης ουτε 2% δεν θα παρει στις εκλογες και ο Καμμενος θα ειναι στο 4-5% καλά να πάθουν
Α μπα μετράνε και οι δημοσκοπήσεις τώρα;;;
Γιατί πριν μερικά ποστ κράζεις για τα άκυρα exix polls...
Δλδ αν (λέμε αν) κερδίσει με 1 ή 2 % ,θα ζητήσει εκλογές? Από πού και ως που? Η πιο αποτυχημένη αντιπολίτευση της Ελλάδας. Αν δε μπορούν να δημιουργήσουν ρεύμα νίκης ούτε τώρα που (υποτίθεται οτι ο λαός είναι αγανακτισμένος) πότε θα το κάνουν? Σε λίγο θα τους ξαναπεράσει το ΠΑΣΟΚ!Oι γαμημένες οι εκλογές όμως είναι μακριά και θα κρατηθούν με νύχια και με δόντια.
Αν ο Σύριζα δεν κερδίσει την άλλη Κυριακή ώστε να βρει μοχλό πίεσης πάμε για εκλογές όπως τα λέει ο alex(κατά το 2015 λόγω προέδρου).
Το δημοσίευμα αφορά ερμηνεία του Γούδη.
Όχι πρόβλεψη του Πανά.