alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Ραβδος εν γωνια, άρα βρεχει...και σεις φωναζατε το σαχλαμαρα προδοτη και αλητη και τωρα τον εχετε πρωθυπουργο
το ιδια ειστε
Ραβδος εν γωνια, άρα βρεχει...και σεις φωναζατε το σαχλαμαρα προδοτη και αλητη και τωρα τον εχετε πρωθυπουργο
το ιδια ειστε
Δεν παιρνω χαρτζιλικι απο κανενα κομμα, ουτε ειμαι παπαγαλακι κανενος. Το μονο για το οποιο με κατηγορεις ειναι οι αποψεις μου.Δεν ξέρω ποια θεωρείς εσύ γνωρίσματα των αριστερών, δε μ'ενδιαφέρει κιόλας. Το ποιες είναι οι ιδέες μου και για ποιο λόγο θα ψηφίσω συριζα, άσε να το γνωρίζω εγώ καλύτερα από σένα. Όπως και το τι θα λέω μετά σε κάθε περίπτωση. Εγώ σε αντίθεση με σένα, δεν παίρνω χαρτζιλίκι από κόμμα, δεν έχω ενταχθεί ποτέ σε κόμμα και δεν πρόκειται ποτέ να υπερασπιστώ κανένα κόμμα σε ότι λέει και πράττει μόνο και μόνο επειδή τα λέει και τα πράττει το κόμμα σε αντίθεση με σένα. Δεν έχω υπάρξει, ούτε πρόκειται να υπάρξω ποτέ παπαγαλάκι κόμματος σε αντίθεση με σένα. Όπως και πολλά πράγματα που πιστεύω, σκέφτομαι και πράττω δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που πιστεύεις, σκέφτεσαι και πράττεις εσύ. Άσε λοιπόν τα γνωρίσματα των αριστερών γιατί είσαι μυρωδιάς και μόνο να γελοιοποιηθείς περισσότερο (αν είναι δυνατόν κάτι τέτοιο) μπορείς γράφοντας πως εσύ κατέχεις τέτοια γνωρίσματα..
Δεν παιρνω χαρτζιλικι απο κανενα κομμα, ουτε ειμαι παπαγαλακι κανενος. Το μονο για το οποιο με κατηγορεις ειναι οι αποψεις μου.
Και τις ευτελιζεις λεγοντας αυθαιρετα οτι ειναι προιον χαρτζιλικωματος ή ανοησιας.
Μπορεις φυσικα να λες ο,τι θελεις, οπως κι εγω να θεωρω οτι οι αριστεροι ειστε πολυ μικροψυχοι μερικες φορες στην κριτικη σας στους πολιτικους αντιπαλους.
Δεν ξέρω ποια θεωρείς εσύ γνωρίσματα των αριστερών, δε μ'ενδιαφέρει κιόλας. Το ποιες είναι οι ιδέες μου και για ποιο λόγο θα ψηφίσω συριζα, άσε να το γνωρίζω εγώ καλύτερα από σένα.
Τα τσιμεντα δεν ξερω...Μιλάτε κι εσείς για μικροψυχία??
Έλεος ρε παίκτη, γελάνε και τα τσιμέντα..
Τα τσιμεντα δεν ξερω...
Οι ανθρωποι?
Δεν συμφωνω,υπαρχουν αρκετοι δικηγοροι που εχουν γνωση της καταστασης.Δεν ειναι ολοι τυφλοι,η παρτακιδες.
Ε ψηφισε κι εσυ συριζα για να εξαφανισεις την ΝΔ.και οι ανθρωποι
και οι ανθρωποι
πού τους είδες???και οι ανθρωποι
τωρα μεταξύ μας αν κατατάσεις τον εαυτό σου ή τον νάτσο στους ανθρώπους μάλλον κάπου στράβωσε η θεωρία της εξέλιξης των ειδών...
Ε ψηφισε κι εσυ συριζα για να εξαφανισεις την ΝΔ.
Tου Σαμαρα και του Βενιζελου εννοεις μαλλον ε?εγω βλεπω διαφημιση της χρυσης αυγης στην νεριτ την δημοσια δημοκρατικη τηλεοραση του σαμαρα
ασε μας ρε αλεξ
Tου Σαμαρα και του Βενιζελου εννοεις μαλλον ε?
οχι του σαμαρα εννοω
για παράδειγμα ας πούμε
http://[URL unfurl="true"]www.fimes.gr/wp-content/uploads/1248.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Μιλάμε για ΤΟΝ ΤΡΑΒΕΛΟ !!! Μπουάχαχαχαχαχα , η Κωνσταντοπούλου είναι αυτή έ ? ...χαχαχαχα
γη και υδωρ θα του προσφερει ο αντωνης για να μην το κανει τυπεγελα οσο θελεις
το μονο που ευχομαι ειναι να τηρησει ο βενιζελος την υποσχεση του
γελα οσο θελεις
το μονο που ευχομαι ειναι να τηρησει ο βενιζελος την υποσχεση του