Νέα

Εκλογές 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hirayama
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 157K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις ερωεκλογές στις 25-5-2014?

• ΝΔ

Ψήφοι: 51 10,3%
  • ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 90 18,1%
  • ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ)

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΧΑ

Ψήφοι: 143 28,8%
  • ΑΝΕΛ

Ψήφοι: 14 2,8%
  • ΚΚΕ

Ψήφοι: 15 3,0%
  • ΔΗΜΑΡ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΠΟΤΑΜΙ

Ψήφοι: 25 5,0%
  • ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΔΡΑΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

Ψήφοι: 29 5,8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 7 1,4%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

• ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

Ψήφοι: 6 1,2%
  • ΕΕΚ Τροτσκιστές

• ΕΠΑΜ

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΔΡΑΧΜΗ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ

• ΣΧΕΔΙΟ Β

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΟΑ ΚΚΕ

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΜΛ ΚΚΕ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ψήφοι: 11 2,2%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΔΞ - ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    497

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δεν ξέρω ποια θεωρείς εσύ γνωρίσματα των αριστερών, δε μ'ενδιαφέρει κιόλας. Το ποιες είναι οι ιδέες μου και για ποιο λόγο θα ψηφίσω συριζα, άσε να το γνωρίζω εγώ καλύτερα από σένα. Όπως και το τι θα λέω μετά σε κάθε περίπτωση. Εγώ σε αντίθεση με σένα, δεν παίρνω χαρτζιλίκι από κόμμα, δεν έχω ενταχθεί ποτέ σε κόμμα και δεν πρόκειται ποτέ να υπερασπιστώ κανένα κόμμα σε ότι λέει και πράττει μόνο και μόνο επειδή τα λέει και τα πράττει το κόμμα σε αντίθεση με σένα. Δεν έχω υπάρξει, ούτε πρόκειται να υπάρξω ποτέ παπαγαλάκι κόμματος σε αντίθεση με σένα. Όπως και πολλά πράγματα που πιστεύω, σκέφτομαι και πράττω δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που πιστεύεις, σκέφτεσαι και πράττεις εσύ. Άσε λοιπόν τα γνωρίσματα των αριστερών γιατί είσαι μυρωδιάς και μόνο να γελοιοποιηθείς περισσότερο (αν είναι δυνατόν κάτι τέτοιο) μπορείς γράφοντας πως εσύ κατέχεις τέτοια γνωρίσματα..
Δεν παιρνω χαρτζιλικι απο κανενα κομμα, ουτε ειμαι παπαγαλακι κανενος. Το μονο για το οποιο με κατηγορεις ειναι οι αποψεις μου.
Και τις ευτελιζεις λεγοντας αυθαιρετα οτι ειναι προιον χαρτζιλικωματος ή ανοησιας.
Μπορεις φυσικα να λες ο,τι θελεις, οπως κι εγω να θεωρω οτι οι αριστεροι ειστε πολυ μικροψυχοι μερικες φορες στην κριτικη σας στους πολιτικους αντιπαλους.

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Δεν παιρνω χαρτζιλικι απο κανενα κομμα, ουτε ειμαι παπαγαλακι κανενος. Το μονο για το οποιο με κατηγορεις ειναι οι αποψεις μου.
Και τις ευτελιζεις λεγοντας αυθαιρετα οτι ειναι προιον χαρτζιλικωματος ή ανοησιας.
Μπορεις φυσικα να λες ο,τι θελεις, οπως κι εγω να θεωρω οτι οι αριστεροι ειστε πολυ μικροψυχοι μερικες φορες στην κριτικη σας στους πολιτικους αντιπαλους.

Μιλάτε κι εσείς για μικροψυχία??  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Έλεος ρε παίκτη, γελάνε και τα τσιμέντα..

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Δεν ξέρω ποια θεωρείς εσύ γνωρίσματα των αριστερών, δε μ'ενδιαφέρει κιόλας. Το ποιες είναι οι ιδέες μου και για ποιο λόγο θα ψηφίσω συριζα, άσε να το γνωρίζω εγώ καλύτερα από σένα.

και οποιος ειναι ο λογος που θα ψηφισεις συριζα;

τι περιμενεις απο τον τσιπρα;

Επισκέπτης
Νομιζω οτι ολοι οι ελληνες ψηφοφοροι οφειλουν σε αυτες τις εκλογες με την ψηφο τους (συριζα) να εξαφανισουν απο τον πολιτικο χαρτη της ελλαδας την νδ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν συμφωνω,υπαρχουν αρκετοι δικηγοροι που εχουν γνωση της καταστασης.Δεν ειναι ολοι τυφλοι,η παρτακιδες.

για παράδειγμα ας πούμε  :grin:

URL]]

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
τωρα μεταξύ μας αν κατατάσεις τον εαυτό σου ή τον νάτσο στους ανθρώπους μάλλον κάπου στράβωσε η θεωρία της εξέλιξης των ειδών...

εσυ παντως δεν εχεις εξελιξη ζομπι εισαι  :zombie:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
εγω βλεπω διαφημιση της χρυσης αυγης στην νεριτ  την δημοσια δημοκρατικη τηλεοραση του σαμαρα

ασε μας ρε αλεξ
Tου Σαμαρα και του Βενιζελου εννοεις μαλλον ε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom