Νέα

Εκλογές 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hirayama
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 157K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις ερωεκλογές στις 25-5-2014?

• ΝΔ

Ψήφοι: 51 10,3%
  • ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 90 18,1%
  • ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ)

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΧΑ

Ψήφοι: 143 28,8%
  • ΑΝΕΛ

Ψήφοι: 14 2,8%
  • ΚΚΕ

Ψήφοι: 15 3,0%
  • ΔΗΜΑΡ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΠΟΤΑΜΙ

Ψήφοι: 25 5,0%
  • ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΔΡΑΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

Ψήφοι: 29 5,8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 7 1,4%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

• ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

Ψήφοι: 6 1,2%
  • ΕΕΚ Τροτσκιστές

• ΕΠΑΜ

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΔΡΑΧΜΗ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ

• ΣΧΕΔΙΟ Β

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΟΑ ΚΚΕ

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΜΛ ΚΚΕ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ψήφοι: 11 2,2%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΔΞ - ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    497

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μα ηδη δεν παραδεχτηκα οτι παρασυρεστε σε στοιχηματα ακριβως επειδη ειμαι αντιπαθητικος?
Δεν εισαι αντιπαθητικος απλα δεν εχεις κριση δικη σου.Παρακολουθωντας τα καναλια
εχεις πεισει τον εαυτο σου οτι ολα ειναι καλα και οτι ο Σαμαρας ειναι πρωθυπουργαρα που
εβγαλε την χωρα απο την κριση χωρις να βλεπεις οτι η κριση μεγαλωνει χωρις σταματημο.

Επισκέπτης
Δεν εισαι αντιπαθητικος απλα δεν εχεις κριση δικη σου.Παρακολουθωντας τα καναλια
εχεις πεισει τον εαυτο σου οτι ολα ειναι καλα και οτι ο Σαμαρας ειναι πρωθυπουργαρα που
εβγαλε την χωρα απο την κριση χωρις να βλεπεις οτι η κριση μεγαλωνει χωρις σταματημο.

τύπε δεν φταίει ο alex γι αυτό, όσο το επάγγελμα που έχει ακολουθήσει

Στη δικηγορία, είναι απαραίτητη η ταύτιση με μαι κατάσταση που σε ευνοεί, γιατί οποιοδήποτε ταρακούνημα μπορεί να σε βγάλει έξω απ τα νερά, με απρόβλεπτες συνέπειες ακόμα και για την επιβίωση

Ένας κομμωτής, φούρναρης, μπογιατζής έχει πιο ελεύθερο πνεύμα και μπορεί να δει πιο καθαρά κάποια πράγματα από έναν δικηγόρο...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τύπε δεν φταίει ο alex γι αυτό, όσο το επάγγελμα που έχει ακολουθήσει

Στη δικηγορία, είναι απαραίτητη η ταύτιση με μαι κατάσταση που σε ευνοεί, γιατί οποιοδήποτε ταρακούνημα μπορεί να σε βγάλει έξω απ τα νερά, με απρόβλεπτες συνέπειες ακόμα και για την επιβίωση

Ένας κομμωτής, φούρναρης, μπογιατζής έχει πιο ελεύθερο πνεύμα και μπορεί να δει πιο καθαρά κάποια πράγματα από έναν δικηγόρο...
Δεν συμφωνω,υπαρχουν αρκετοι δικηγοροι που εχουν γνωση της καταστασης.Δεν ειναι ολοι τυφλοι,η παρτακιδες.

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Οποιος ειναι ΝΔ ειναι τυφλος ή παρτακιας?

Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά. Μπορεί επίσης να είναι από γέρος που έχει συνηθίσει να είναι νουδούλης, ηλίθιος που ακόμα φοβάται πως οι κομουνιστές θα του πάρουν το σπίτι, ή απλά πασόκος..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά. Μπορεί επίσης να είναι από γέρος που έχει συνηθίσει να είναι νουδούλης, ηλίθιος που ακόμα φοβάται πως οι κομουνιστές θα του πάρουν το σπίτι, ή απλά πασόκος..
Oπως ελεγα πριν μερικες εβδομαδες, η κριτικη των αριστερων ειναι παντα φτηνη.
Οι δεξιοι ειναι βλακες, ανοητοι, τυφλοι, συμφεροντολογοι... Ενω οι ιδιοι οι αριστεροι ειναι το αγλαισμα της ανιδιοτελειας και της σοφιας.
Ηθελα να ηξερα, τα πιστευετε αυτα?

Επισκέπτης

τύπε χωρίς παρεξήγηση, αλλά εσύ είσαι πιο ΝΔ κι απ τους βουλευτές της

παίζει να υπάρχουν περιπτώσεις που οι ίδιοι οι υπουργοί να λένε "πωπω τι μαλακία κάναμε σήμερα" κι εσύ το βράδυ να τους υποστηρίζεις εδώ με επιμονή

Είναι αδιανόητο άνθρωπος επί 5 χρόνια να μην έχει κάνει την παραμικρή υποχώρηση, να παραδεχτεί έστω κι ένα μικρό λάθος του κόμματος που υποστηρίζει...

φιλικά πάντα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
τύπε χωρίς παρεξήγηση, αλλά εσύ είσαι πιο ΝΔ κι απ τους βουλευτές της

παίζει να υπάρχουν περιπτώσεις που οι ίδιοι οι υπουργοί να λένε "πωπω τι μαλακία κάναμε σήμερα" κι εσύ το βράδυ να τους υποστηρίζεις εδώ με επιμονή

Είναι αδιανόητο άνθρωπος επί 5 χρόνια να μην έχει κάνει την παραμικρή υποχώρηση, να παραδεχτεί έστω κι ένα μικρό λάθος του κόμματος που υποστηρίζει...

φιλικά πάντα...
Με παρακολουθεις 5 χρονια και δεν διεκρινες διαφωνια σε τιποτα??

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16

Σύντομα πάντως θα μπορείτε να μαζευτείτε όλοι οι εναπομείναντες νουδούληδες στον τάφο του Ινδού να εξακριβώσετε τι είναι ο καθένας. Θα χωράτε άνετα εκεί μέσα..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Οντως αυτο το ακουσα σημερα απο ανθρωπο που τον θεωρουσα και σοβαρο...Να κανουμε λεει τα παντα για να μην βγουν οι κομμουνιστες..
Γιατι δεν θα εχουμε λεει σπιτια μετα,δεν θα εχουμε βενζινη,ρευμα,αυτοκινητα... :S
Μιλαμε για κανονικη πλυση εγκεφαλου οχι μαλακιες..
Ε μηπως σιγα σιγα να αρχισεις να ακους τους σοβαρους ανθρωπους?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Σύντομα πάντως θα μπορείτε να μαζευτείτε όλοι οι εναπομείναντες νουδούληδες στον τάφο του Ινδού να εξακριβώσετε τι είναι ο καθένας. Θα χωράτε άνετα εκεί μέσα..
Βλεπω το εχεις παρει ζεστα, οψιμε συριζαιε... :2funny:

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Οι δεξιοι ειναι βλακες, ανοητοι, τυφλοι, συμφεροντολογοι... Ενω οι ιδιοι οι αριστεροι ειναι το αγλαισμα της ανιδιοτελειας και της σοφιας.

Εδώ εσύ πιστεύεις πως το αρχίδι που ψηφίζεις σώζει τη χώρα, το τι πιστεύω εγώ σε απασχολεί?
Και φυσικά τα πιστεύω. Κάθε μέρα το αποδεικνύετε..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Οντως αυτο το ακουσα σημερα απο ανθρωπο που τον θεωρουσα και σοβαρο...Να κανουμε λεει τα παντα για να μην βγουν οι κομμουνιστες..
Γιατι δεν θα εχουμε λεει σπιτια μετα,δεν θα εχουμε βενζινη,ρευμα,αυτοκινητα... :S
Μιλαμε για κανονικη πλυση εγκεφαλου οχι μαλακιες..

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Βλεπω το εχεις παρει ζεστα, οψιμε συριζαιε... :2funny:

Συριζαίος δεν είμαι, αν και θα ψηφίσω συριζα με χέρια και πόδια και μάλιστα θα ψηφίσω μετά από 20 χρόνια.
Μη μπλέκεις τα μπουτάκια σου..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ε δεν εχουν αδικο για τους δεξιους,αλλα και οι δεξιοι δεν εχουν αδικο για τους αριστερους.Που πιστευουν οτι θα σωσει την Ελλαδα
ο Τσιπρας,η θα αλλαξει κατι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Συριζαίος δεν είμαι, αν και θα ψηφίσω συριζα με χέρια και πόδια και μάλιστα θα ψηφίσω μετά από 20 χρόνια.
Μη μπλέκεις τα μπουτάκια σου..
Α ναι, αλλο ενα γνωρισμα των αριστερων.
Ψηφιζουν συριζα αλλά δεν ειναι συριζα...
Ωστε μετα οταν θα ειναι ο συριζα κυβερνηση να μπορουν να κριτικαρουν, και οταν θα τους λες "μα τους ψηφισες" θα απαντουν "ναι αλλά δεν ειμαι συριζα".

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ωστε μετα οταν θα ειναι ο συριζα κυβερνηση να μπορουν να κριτικαρουν, και οταν θα τους λες "μα τους ψηφισες" θα απαντουν "ναι αλλά δεν ειμαι συριζα".

και σεις φωναζατε το σαχλαμαρα προδοτη και αλητη και τωρα τον εχετε πρωθυπουργο

το ιδια ειστε

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16

Δεν ξέρω ποια θεωρείς εσύ γνωρίσματα των αριστερών, δε μ'ενδιαφέρει κιόλας. Το ποιες είναι οι ιδέες μου και για ποιο λόγο θα ψηφίσω συριζα, άσε να το γνωρίζω εγώ καλύτερα από σένα. Όπως και το τι θα λέω μετά σε κάθε περίπτωση. Εγώ σε αντίθεση με σένα, δεν παίρνω χαρτζιλίκι από κόμμα, δεν έχω ενταχθεί ποτέ σε κόμμα και δεν πρόκειται ποτέ να υπερασπιστώ κανένα κόμμα σε ότι λέει και πράττει μόνο και μόνο επειδή τα λέει και τα πράττει το κόμμα σε αντίθεση με σένα. Δεν έχω υπάρξει, ούτε πρόκειται να υπάρξω ποτέ παπαγαλάκι κόμματος σε αντίθεση με σένα. Όπως και πολλά πράγματα που πιστεύω, σκέφτομαι και πράττω δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που πιστεύεις, σκέφτεσαι και πράττεις εσύ. Άσε λοιπόν τα γνωρίσματα των αριστερών γιατί είσαι μυρωδιάς και μόνο να γελοιοποιηθείς περισσότερο (αν είναι δυνατόν κάτι τέτοιο) μπορείς γράφοντας πως εσύ κατέχεις τέτοια γνωρίσματα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom