Νέα

Εκλογές 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hirayama
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 157K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις ερωεκλογές στις 25-5-2014?

• ΝΔ

Ψήφοι: 51 10,3%
  • ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 90 18,1%
  • ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ)

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΧΑ

Ψήφοι: 143 28,8%
  • ΑΝΕΛ

Ψήφοι: 14 2,8%
  • ΚΚΕ

Ψήφοι: 15 3,0%
  • ΔΗΜΑΡ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΠΟΤΑΜΙ

Ψήφοι: 25 5,0%
  • ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΔΡΑΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

Ψήφοι: 29 5,8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 7 1,4%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

• ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

Ψήφοι: 6 1,2%
  • ΕΕΚ Τροτσκιστές

• ΕΠΑΜ

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΔΡΑΧΜΗ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ

• ΣΧΕΔΙΟ Β

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΟΑ ΚΚΕ

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΜΛ ΚΚΕ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ψήφοι: 11 2,2%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΔΞ - ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    497

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πότε προβλέπεται να έχουμε Εθνικές Εκλογές :think:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Αλλα εισαι τοσο Μαλακας
ΜΑΛΑΚΑ !!!!

Βρε Καθυστερημενε...

Τύπε είσαι τόσο εμπαθής και βλάκας που μπαίνεις επαξίως στην λίστα μου με αυτούς στους οποίους έχω επιλέξει να μην απαντώ.
Καλά να είσαι κατά τα λοιπά...

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Οχι ρε τυπε δεν την εκλεψα, γιατι η δουλεια μου ειναι τετοια που δεν μπορω να το κανω
Αλλα επειδη το κρατος θεωρει οτι την κλεβω, μου κοτσαρε κατι χαρατσια εχτρα να εχω να πληρωνω

Αλλα εισαι τοσο Μαλακας που ερχεσε να ρωτησεις αν εκλεψα ΕΓΩ απο την στιγμη που ΑΥΤΟΙ που εσυ Ψηφιζεις ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ... ΜΑΛΑΚΑ !!!!

Βρε Καθυστερημενε... οποιο κομμα και να γινει κυβερνηση η πολιτικη που θα ακολουθησει, και οι νομοι που θα νομοθετησει, ειναι γνωστοι και καταγεγραμενοι στα Μνημονια που εχουν υπογραψει. Το Δημοσιο Χρεος εχει μεταφερθει στο Αγγλικο Δικαιο. Αλλος σε κυβερναει και σε λιγα χρονια θα το νοιωσεις καλα στο πετσι σου οταν θα σε αγορασουν !!!

ΡΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΜΑΛΑΚΑ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ
ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ
ΦΟΡΟ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΤΡΕΧΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
ΝΑ ΜΟΣΤΡΑΡΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΑΣ  :2funny: :2funny: :jerking: :jerking:
ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ Η ΠΟΥΤΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΙΔΟΠΟΥΤΣΑ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΑΩ Η ΜΟΝΙΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΗΡΑΙΑ ΑΛΒΙΩΝΑ ΜΕ ΕΜΑΘΕ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    7,9 KB · Εμφανίσεις: 19

Επισκέπτης
Οι χώρες επιβιώνουν και μετά από απίστευτες καταστροφές, πολέμους, μεγάλες φυσικές καταστροφές κλπ. Συχνά μάλιστα αυτό είναι η αιτία της ανάπτυξης, π.χ. μεταπολεμική Ευρώπη.

Ο Τσύριζας θα είναι καταστροφή, αλλά ίσως και η ευκαιρία να ξεφύγουμε οριστικά από όλα αυτά που μας ταλανίζουν εδώ και τόσες 10ετίες.
Με κόστος φυσικά! Τίποτα δυστυχώς δεν γίνεται χωρίς κόστος, στοιχειώδης αρχή της οικονομίας (ου μην αλλά και της φυσικής της ίδιας!), που οι απανταχού της γης αιθεροβάμονες αριστεροί επιμένουν να ξεχνάνε...
πολύ καλα τα λες. Αλλα δυστυχως κανεις μας δεν μπορει να δεχτει ότι πρεπει να πιασεις πατο για να αρχισεις να ανεβαινεις

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Πότε προβλέπεται να έχουμε Εθνικές Εκλογές :think:

Προφανώς σε κανένα χρόνο, αφού ο Τσύριζας έχει δηλώσει πως δεν θα συναινέσει σε κανένα πρόσωπο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και αναξάρτητα πως αυτήν την επιλογή φαίνεται να μην την εγκρίνει η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, συνεπώς επωμιζόμενος και το κόστος αυτής της επιλογής του...

Επισκέπτης
ΡΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΜΑΛΑΚΑ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ
ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ
ΦΟΡΟ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΤΡΕΧΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
ΝΑ ΜΟΣΤΡΑΡΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΑΣ  :2funny: :2funny: :jerking: :jerking:
ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ Η ΠΟΥΤΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΙΔΟΠΟΥΤΣΑ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΑΩ Η ΜΟΝΙΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΗΡΑΙΑ ΑΛΒΙΩΝΑ ΜΕ ΕΜΑΘΕ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ
Ρε τυπε σε εχω τσεκαρει σε πολλα θρεντ και αληθεια θελω να σε δω φιλικα αλλα λες μαλακιες...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Προφανώς σε κανένα χρόνο, αφού ο Τσύριζας έχει δηλώσει πως δεν θα συναινέσει σε κανένα πρόσωπο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και αναξάρτητα πως αυτήν την επιλογή φαίνεται να μην την εγκρίνει η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, συνεπώς επωμιζόμενος και το κόστος αυτής της επιλογής του...

Έψαξες να δεις τι σημαίνουν τα χάντικαπ; Καταλαβαίνεις τι "βλέπουν" φαβορί οι μπουκ; Ή θα πεις ότι τα παρουσιάζω όπως θέλω;

Οταν π.χ παίζει στο μπασκετ ο ολυμπιακος με τον κολλοσο ρόδου, και έχει στο στοίχημα  Ολυμπιακο -8.5 με απόδοση 1.5 και κολλοσο +8.5, με απόδοση 2.5, τι πιστεύουν οι μπουκ;

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Να μεινετε ησυχοι οτι ο ελληνικος λαος την κυριακη θα κανει το σωστο, δηλαδη ο λαος που επι τριαντα χρονια εγλυφε βρωμικους πασοκικους κωλους για να μπει στο δημοσιο, τωρα απλα θα κανει το σωστο, αμ δε που θα το κανει.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Ρε τυπε σε εχω τσεκαρει σε πολλα θρεντ και αληθεια θελω να σε δω φιλικα αλλα λες μαλακιες...

ΤΥΠΕ μπορει να τα βλεπεις μαλακιες επειδη ετσι σε βολευει
οι μαλακιες που κανατε εσεις βολευουν εμενα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Καλα εχει να πεσει ΦΑΠΑ στις εκλογες για την κυβερνηση που θα ειναι ολη δικια της

Μιλαμε ο κοσμος εχει αγριεψει παρα πολυ !!!!!!!
Το τι ακουσα στους δρομους σημερα που γυριζα μετα απο πολλες μερες λογω ειδικων φασεων ειναι αλλο πραγμα
Ευελπιστω να εχει ξυπνησει ο κοσμος οπως μου φανηκε οντως και να μην ειναι μπαρουφες ολα αυτα

Δεν θα μου κανει καθολου εντυπωση αν δω δευτερο κομμα μια χρυση αυγη !!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πρωτο κομμα πιθανοτατα ειναι ο Συριζα .......

Επισκέπτης
ΤΥΠΕ μπορει να τα βλεπεις μαλακιες επειδη ετσι σε βολευει
οι μαλακιες που κανατε εσεις βολευουν εμενα
οι μαλακιες που καναμε εμεις... ποιοι ειμαστε εμεις και ποιος εσυ;
και τι μαλακιες εγιναν που εσυ δεν συμμετείχες;

Ρε τυπε καλη η πλακα αλλα οκ το παρατραβάς... τον ρωτας τον αλλον αν εκλεψε την εφορια... προφανως την εκλεψε για να γραφει στο μπου και να μην είναι φυλακη το εκανε.. Τι παει να πει αυτό;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές... καραδοκεί ο λάκης με τα τανκς...

URL]]

Επισκέπτης
δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές... καραδοκεί ο λάκης με τα τανκς...

http://[URL unfurl="true"]www.dansdata.com/images/cctanks/cctanks800.jpg[/img[/URL]]
[/quote]μην το γελας καθολου... Γιατι νομιζεις ότι δεν εβγαλαν εκτος νομου την ΧΑ;;;
Δεν είναι μαλακες. Προδοτες είναι  ;)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Έψαξες να δεις τι σημαίνουν τα χάντικαπ; Καταλαβαίνεις τι "βλέπουν" φαβορί οι μπουκ; Ή θα πεις ότι τα παρουσιάζω όπως θέλω;

Οταν π.χ παίζει στο μπασκετ ο ολυμπιακος με τον κολλοσο ρόδου, και έχει στο στοίχημα  Ολυμπιακο -8.5 με απόδοση 1.5 και κολλοσο +8.5, με απόδοση 2.5, τι πιστεύουν οι μπουκ;

και την Ατλετικο και την Ρεαλ 1.5 την δινανε οι μπουκ και γελαγε ο κοσμος μετα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom