το περιμένω..
Δες ποσα Χαρατσια - Κριτηρια σου εχει μεσα... εσυ πληρωνεις αυτα που Φαγανε !!!
το περιμένω..
η αριστερά έκανε τη δουλειά της, σώπαινε για αυτά που ερχόντουσαν(ή ήταν στόκοι που δεν τα βλέπανε να έρχονται) και ασχολούνταν με αυτά που ήθελε, εργασιακά φασίστες χουντικούς και τα σουβλάκια στα φεστιβάλ ίσα ίσα για να περνάει η ώρα.Αυτό δεν είναι προπαγάνδα,είναι καθαρή λάσπη.
ευθύνη έχουμε όλοι..δε χρειάζονται αναλύσεις.Σε όλες τις χώρες , σε όλα τα καθεστώτα υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που πλουτίζουν εις βάρος όλων των άλλων. Στην Ελλάδα όμως η διαφθορά είναι τόσο εκτεταμένη που δεν μπορεί να ιαθεί.Βρίσκεται παντού. Δάσκαλοι,καθηγητές,αστυνομικοί,παπάδες,ιατροί,δικηγόροι ,εφοριακοί τα παίρνουν από παντού και μαύρα. Κανένα κόμμα δεν έχει τα αρχ. να κάνει τομές! Να κλείσει στρατόπεδα, να μειωσει στρατηγούς και ναυαρχούκους, να κλείσει κέντρα υγείας σε κατσικοχώρια, να βάλει όσους χρωστάνε να πληρώσουν. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κάνει κάτι. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε. Και αύριο να γίνει "αριστερή" , η πολιτική θα είναι η ίδια..Δες ποσα Χαρατσια - Κριτηρια σου εχει μεσα... εσυ πληρωνεις αυτα που Φαγανε !!!
▼ΕΛΛΑΔΑ - ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014
Ειδικά στοιχήματα
Πρώτο Κόμμα
ΣΥΡΙΖΑ 1.22
Νέα Δημοκρατία 4.00
Άλλο κόμμα 100.00
Διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ
ΣΥΡΙΖΑ -1.95% 1.50
ΝΔ +1.95% 2.50
Υψηλότερο Ποσοστό (Χ.Α. vs Ποτάμι)
Χρυσή Αυγή 1.45
Το Ποτάμι 2.65
Διαφορά Χ.Α. - Ποτάμι
Χρυσή Αυγή -0.99% 1.80
Το Ποτάμι +0.99% 1.95
Υψηλότερο Ποσοστό (ΚΚΕ vs Ελιά)
ΚΚΕ 1.35
Ελιά 3.05
ο αλεξΥ
Κανένας που έχει ακόμη αμφιβολίες, για την κάτωθι σειρά κατάταξης;
Συριζα.
Ν.Δ
Χ.Α
Ποτάμι.
ΚΚΕ
Ελιά
Δες ποσα Χαρατσια - Κριτηρια σου εχει μεσα... εσυ πληρωνεις αυτα που Φαγανε !!!
ο αλεξ
και εγω θελω να το δω αυτό, αλλα δεν είμαι σιγουρος ότι θα μου αρεσει τυπε....Το πλέον απίστευτο είναι πως ο Τσύριζας υπόσχεται πως θα κυβερνήσει με το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ του 1981-2004 (το οποίο για να είμαστε δίκαιοι είχε γίνει αποδεκτό και την περίοδο 2004-2009), ενώ αναγνωρίζει πως ακριβώς εκείνη η πολιτική μας έφτασε εδώ που είμαστε.
Στα ζώα που απευθύνεται βεβαίως και τα οποία είτε ονειρεύονται επαναστάσεις τύπου Τσε, είτε είναι τέως βολεμένοι Πασόκοι μικροαστοί που ξεβολεύτηκαν, αυτά είναι πιασάρικα.
Αν παρά πάσαν προσδοκίαν κυβερνήσει ποτέ τότε φυσικά και θα κάνει την τεράστια κωλοτούμπα και θα γλύψει εκεί που τώρα φτύνει, οπότε και θέλω να δω τα μούτρα όλων αυτών...
Α, εσύ δηλαδή υποθέτεις πως αν βγει ο Τσύριζας θα μειώσει την φορολογία;
Κούνια που σε κούναγε! Και τα ρέστα θα μας πάρουν!
Από κάθε κακό (και η Ν.Δ. είναι όντως κακή κυβέρνηση) υπάρχει κάτι χειρότερο και ο Τσύριζας είναι αναμφισβήτητα αυτό το χειρότερο.
Απλά μια "ελεγχόμενη" ήττα της Ν.Δ. θεωρώ πως θα δράσει αφυπνιστικά για τους καθεύδοντες στο Μαξίμου και την Συγγρού.
Έτσι κι αλλιώς το διακύβευμα δεν είναι αυτές οι εκλογές, αλλά οι επερχόμενες. ;)
Μην ελπίζεις γιατρέ. Απλώς θα κοιτάξουν να βολέψουν όσο περισσότερους δικούς τους μπορούν (τύπου Ζαγορίτη, Παπαθανασίου και όσων Μεσσηνίων έχουν περισσέψει) και να ξεπληρώσουν όσο περισσότερα γραμμάτια μπορούν (βλέπε π.χ. νομοσχέδιο για αιγιαλούς).
Στ'αρχίδια τους η ανάπτυξη, η μείωση της γραφειοκρατίας και άλλα τέτοια πεζά.
Ρε στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και τι ΘΑ κανει ...
Εγω Ξερω 35 Χρονια Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ που ΕΣΕΙΣ ψηφιζετε εχουν αμεσο αποτελεσμα στην δικη ΜΟΥ τσεπη !!!!
ΑΥΤΟΙ κυβερνησανε, ΑΥΤΟΙ φαγανε... ΕΓΩ πληρωνω !!!
Αν εσεις εχετε προσωπικο συμφερον βγαζοντας τον Βουλευτη που θα σας στηριξει, να ξερετε οτι το ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ θα το πληρωσουν και τα ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ !!!
Πίξι έχουν σχεδόν ένα χρόνο να μας δείξουν πως σοβαρεύονται, έστω ελάχιστα. Η διαφορά 1,5 μονάδας που φαίνεται πως θα υπάρχει σ' αυτές τις εκλογές και με συμμετοχή περί το 60% είναι αστεία και εύκολα αναστρέψιμη, αλλά ΘΕΛΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΓΟ!
Όχι "Ότι και να κάνουμε εμάς θα ψηφίσετε, αλλιώς θα έρθει ο Τσύριζας", διότι τότε θα έρθει όντως ο Τσύριζας και κάποιοι μαλάκες σαν τον Άλεξ θα λένε πως φταίμε εμείς που δεν ψηφίσαμε Ν.Δ. και όχι η Ν.Δ. που με τις μαλακίες της μας έκανε να μην την ψηφίσουμε!
Αυτό δηλαδή πως για την ήττα κάποιου κόμματος φταίνε οι ψηφοφόροι και οχι η πολιτική του πόσο πορωμένο κομματόσκυλο πρέπει να είναι κάποιος για να το υποστηρίζει;...
και εγω θελω να το δω αυτό, αλλα δεν είμαι σιγουρος ότι θα μου αρεσει τυπε....
Ξερεις η σταμνα σπαει μια φορα
Εσυ ρε τυπε δεν εκλεψες ποτε την εφορια???
Οι χώρες επιβιώνουν και μετά από απίστευτες καταστροφές, πολέμους, μεγάλες φυσικές καταστροφές κλπ. Συχνά μάλιστα αυτό είναι η αιτία της ανάπτυξης, π.χ. μεταπολεμική Ευρώπη.
Ο Τσύριζας θα είναι καταστροφή, αλλά ίσως και η ευκαιρία να ξεφύγουμε οριστικά από όλα αυτά που μας ταλανίζουν εδώ και τόσες 10ετίες.
Με κόστος φυσικά! Τίποτα δυστυχώς δεν γίνεται χωρίς κόστος, στοιχειώδης αρχή της οικονομίας (ου μην αλλά και της φυσικής της ίδιας!), που οι απανταχού της γης αιθεροβάμονες αριστεροί επιμένουν να ξεχνάνε...
Διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ
ΣΥΡΙΖΑ -1.95% 1.50
ΝΔ +1.95% 2.50
Τί λένε οι μπουκς ρε τύπε; Μήπως αυτό που λέω κι εγώ;
Μην προβάλεις αυτό που επιθυμείς εσύ ως πραγματικότητα! Είναι ένας ανόητος τρόπος σκέψης που ονομάζεται "βολονταρισμός".
Οχι ρε τυπε δεν την εκλεψα, γιατι η δουλεια μου ειναι τετοια που δεν μπορω να το κανω