You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκλογές 2012-Μπουρδελοκατασταση Θεσσαλονίκης!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.000
- Πόντοι
- 13.755
Λοιπον η προταση για το νεο κυβερνητικο σχημα εχει ως εξης...περιμενουμε ανακοινωση και του νεου κυβερνητικου σχηματος απο τον νεο προεδρο.......
Προεδραρα-al pacino
A' αντιπροεδρος-Gameover
B' αντιπροεδρος-Καραμαν
Επιτιμος προεδρος-gl...ως ο Νεστωρ της μπουρδελικης ζωης
Γραμματεας-jo...ως καλος χειριστης του τηλεφωνου,του λογισμικου office και λοιπων εργαλειων που ειναι απαραιτητα σε μια μπουρδελοκατασταση
Γεν.Γραμματεας Νεας Γενιας-Maaneskyggen...ως θερμος υποστηρικτης των νεων
Tαμιας-???εδω θα σας εχω μια μεγαλη εκπληξη μαλλον αυριο κατοπιν της διερευνητικης επαφης που θα κανω
Τακτικα μελη του πρoεδριου-gagarin,Apollo ως πολιτικοι μου φιλοι
Νομιζω εχω διαλεξει την αφροκρεμα για την επομενη μπουρδελοπεριοδο με πλουραρισμο και δημοκρατια στις επιλογες μου.
Ενστασεις,προτασεις,παραιτησεις γινονται δεκτες τωρα
?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
Λοιπον η προταση για το νεο κυβερνητικο σχημα εχει ως εξης...
Προεδραρα-al pacino
A' αντιπροεδρος-Gameover
B' αντιπροεδρος-Καραμαν
Επιτιμος προεδρος-gl...ως ο Νεστωρ της μπουρδελικης ζωης
Γραμματεας-jo...ως καλος χειριστης του τηλεφωνου,του λογισμικου office και λοιπων εργαλειων που ειναι απαραιτητα σε μια μπουρδελοκατασταση
Γεν.Γραμματεας Νεας Γενιας-Maaneskyggen...ως θερμος υποστηρικτης των νεωνμουνιωνπαιδιων ηθελα να πω
Tαμιας-???εδω θα σας εχω μια μεγαλη εκπληξη μαλλον αυριο κατοπιν της διερευνητικης επαφης που θα κανω
Τακτικα μελη του πρoεδριου-gagarin,Apollo ως πολιτικοι μου φιλοι
Νομιζω εχω διαλεξει την αφροκρεμα για την επομενη μπουρδελοπεριοδο με πλουραρισμο και δημοκρατια στις επιλογες μου.
Ενστασεις,προτασεις,παραιτησεις γινονται δεκτες τωρα
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Ωχ ... ο μπουρδελοΤσιπρας εκανε κυβερνηση ... θα γεμισουν τα σπιτιαΛοιπον η προταση για το νεο κυβερνητικο σχημα εχει ως εξης...
Προεδραρα-al pacino
Τελος παντων ας γιορτασουμε το χαρμόσυνο τουτο γενογορος πινοντας ενα κρασι ολοι μαζι ...
Εγω ειμαι ροζαυγιτης ρε τι δουλεια εχω σε αριστερο σχημα ?Γραμματεας-jo...ως καλος χειριστης του τηλεφωνου,του λογισμικου office και λοιπων εργαλειων που ειναι απαραιτητα σε μια μπουρδελοκατασταση
χαχαχαχαχα , Αυτο ηταν πετηχημενο ο μονος αρμοδιοςΓεν.Γραμματεας Νεας Γενιας-Maaneskyggen..
Αντε και του χρονου με υγεια , και με καινουρια πραγματα
( συναθλητες , σπιτια , κοριτσια , ψυχολογια , φραγκα ,... )
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
με τσιπρα προεδρο του χρονου θα γαμαμε με δραχμες ξανα......τωρα τι θα γαμαμε παιζεται......μαλλον γιαγιαδες σαν τις ρωσιδες της γιουροβιζιον.......Ωχ ... ο μπουρδελοΤσιπρας εκανε κυβερνηση ... θα γεμισουν τα σπιτιασαβουρ...μετριοτητες , πολυπολυτισμο και πακια
Τελος παντων ας γιορτασουμε το χαρμόσυνο τουτο γενογορος πινοντας ενα κρασι ολοι μαζι ...
ανοιξε ενα Καμελιαααααααα
Εγω ειμαι ροζαυγιτης ρε τι δουλεια εχω σε αριστερο σχημα ?
χαχαχαχαχα , Αυτο ηταν πετηχημενο ο μονος αρμοδιος
Αντε και του χρονου με υγεια , και με καινουρια πραγματα
( συναθλητες , σπιτια , κοριτσια , ψυχολογια , φραγκα ,... )
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.000
- Πόντοι
- 13.755
τι αριστερο σχημα ρε παπαρα?...Εμεις κατα βασην ανηκουμε στον μπουρδελικο φιλελευθερισμο...ο καθενας γαμαει ο,τι θελει και οπως θελει .Εγω ειμαι ροζαυγιτης ρε τι δουλεια εχω σε αριστερο σχημα ?
Βεβαιως εχουμε και καποια προοδευτικα κριτηρια δεδομενου οτι αγαπαμε περισσοτερο το ανατολικο μπλοκ σε αντιθεση με το Βορειοευρωπαϊκο και θα κοιταξουμε να σπασουμε αυτα τα μονοπωλια γερμανικων συμφεροντων που λυμαινονται το χωρο του αγοραιου ερωτα
ισως ξανανοιξουν και οι 'Αγγελοι του Τσαρλυ'με τσιπρα προεδρο του χρονου θα γαμαμε με δραχμες ξανα......τωρα τι θα γαμαμε παιζεται......μαλλον γιαγιαδες σαν τις ρωσιδες της γιουροβιζιον.......
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Φιλελευθεροι ... μεχρι και πακια με πολυχρωμες περουκες εσκασαν μυτι μολις ειδαν τα γκαλοπ :S
Ω μοντιε !
Κανεις δεν αγαπαει περισσοτερο το ανατολικο μπλοκ απο μενα αυτη την περιοδο
Δυο Ρωσσιδες σερι πηρα , ενω οι Ελληνοπολωνικες σχεσεις ειναι κι αυτες σε πολυ καλο δρομο
Ας μη ξεχναμε οτι το θεμα του προεδρου ειναι για τους περσινους αναφορεις - τσαρκατζηδες - βολταδορους - ενημερωτες
οποτε ας δουμε ποιος θα ειναι ο ποιο ορεξατος φετος και ας αφησουμε τα περσινα ξυνα στalφυλια
Αντε καλη μας συνεχεια...
Ω μοντιε !
Κανεις δεν αγαπαει περισσοτερο το ανατολικο μπλοκ απο μενα αυτη την περιοδο
Δυο Ρωσσιδες σερι πηρα , ενω οι Ελληνοπολωνικες σχεσεις ειναι κι αυτες σε πολυ καλο δρομο
Ας μη ξεχναμε οτι το θεμα του προεδρου ειναι για τους περσινους αναφορεις - τσαρκατζηδες - βολταδορους - ενημερωτες
οποτε ας δουμε ποιος θα ειναι ο ποιο ορεξατος φετος και ας αφησουμε τα περσινα ξυνα στalφυλια
Αντε καλη μας συνεχεια...
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
με τσιπρα προεδρο του χρονου θα γαμαμε με δραχμες ξανα......τωρα τι θα γαμαμε παιζεται......μαλλον γιαγιαδες σαν τις ρωσιδες της γιουροβιζιον.......
Μιλφακια μαν