Νέα

Εκλογές 2012-Μπουρδελοκατασταση Θεσσαλονίκης!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιόν θέλετε για νέο πρόεδρο της Μπουρδελοκαταστασης;

• stelios77

Ψήφοι: 1 2,2%
  • karaman7

Ψήφοι: 3 6,5%
  • crissalonika

Ψήφοι: 0 0,0%
  • alex giannopooulos

• getyoubarbara

• deportivistas

• k athanasiadis

• psix fan

• johnny red

• panorama 2007

• ?ainigma?

• piatsovios

• sauron

• dbaba

• zorba 6969

• al kavlone

• apollo64

• maaneskygen

Ψήφοι: 2 4,3%
  • hagem

• gameover

Ψήφοι: 14 30,4%
  • al pacino

Ψήφοι: 17 37,0%
  • johnsimp

• papazits

• destro

• dogbaby

• dreamakias

• alexm4n

• npetrak 77

• sxoinobaths

• thiseas

• skieros

• pilot 2005

• expensive

• mikros toumpanistis

• deker

Ψήφοι: 2 4,3%
  • vourvou

• dokimazo

• kingbe

• gt13

• baby 1974

• nstssp

• d3m

• pz89

• nickthess

• gebetsos

• cristosdi1

• midastouch

• bardaris1983

• markarian2

• cosa nostra mafia

• bbs

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    46

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
καραμαν ρε! :grin:  η πρωτη ψηφος του απο μενα! καλα ρε ουτε τον εαυτο σου δεν ψηφησες? :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
καραμαν ρε! :grin:  η πρωτη ψηφος του απο μενα! καλα ρε ουτε τον εαυτο σου δεν ψηφησες? :2funny: :2funny:

Γιατι τον ψηφησες εσυ ?  :2funny: (τον εαυτο σου )
Και γω Καρααμαν λεω να  ψηφησω τελικα αν και φιασκο τις βλεπω τις εκλογες , νικητης η αποχη  :-

παω να κανω τηλεφωνικο γκαλοπ να δω τι λενε και τα κοριτσια στα σπιτια  :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
γιατι παιχτη ειμαι υπερ της αξιοκρατιας! εγω δεν συμμετεχω συχνα στο θρεντ και εχω σταματησει να γραφω κριτικες για στουντιος!
οποτε κολοκυθοπιτα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γιατι τον ψηφησες εσυ ?  :2funny: (τον εαυτο σου )
Και γω Καρααμαν λεω να  ψηφησω τελικα αν και φιασκο τις βλεπω τις εκλογες , νικητης η αποχη  :-

παω να κανω τηλεφωνικο γκαλοπ να δω τι λενε και τα κοριτσια στα σπιτια  :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
παντως jo, ειδα οτι και εσυ μαγευτηκες  :tits2:απο την τσαρινα! :grin: :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
γιατι παιχτη ειμαι υπερ της αξιοκρατιας! εγω δεν συμμετεχω συχνα στο θρεντ και εχω σταματησει να γραφω κριτικες για στουντιος!
οποτε κολοκυθοπιτα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μμμμ Αριστοκρατες ...

:birdman:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ασε ρε ....Τσαρε εγω ειμαι παιδι του λαου!  :birdman: γραφω στα θρεντακια! :birdman: :birdman: :birdman:
μην παιζεις με τα σπαθια και κοπεις!αααααχαχαχαχαχα
"Το πουλι εμοιαζε με το σπαθι του τσαρου , μπηκε στη θηκη του και ορμησε στην μαχη ..."
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.889
Πόντοι
11.585
καραμαν ρε! :grin:  η πρωτη ψηφος του απο μενα! καλα ρε ουτε τον εαυτο σου δεν ψηφησες? :2funny: :2funny:

προλαβαινω λες να κανω 20 κλωνους τακα τακα.???  :think:  :2funny: :2funny:

δεν ψηφισα ακομα κραταω την ψηφο μου για την τελευταια στιγμη ...να αλιωσω το αποτελεσμα.!!!  :2funny: :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ααααααααααααααααχαχαχαχαχα! θα σαρωσουμε τελευταια στιγμη με τους αναποφασιστους ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ασε ρε ....Τσαρε εγω ειμαι παιδι του λαου!  :birdman: γραφω στα θρεντακια! :birdman: :birdman: :birdman:
μην παιζεις με τα σπαθια και κοπεις!αααααχαχαχαχαχα
"Το πουλι εμοιαζε με το σπαθι του τσαρου , μπηκε στη θηκη του και ορμησε στην μαχη ..."
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ξερω να το χειριζομαι ρε , αλλιως θα ειχα μεινει χωρις δαχτυλα τοσα χρονια  :cum:
:2funny:

Ουτε γω ψηφισα , Καραμανιστες της τελευταιας στιγμης ενωθειτε
θα τους τγελανουμε ολους ...

Σαν να βλεπω τον gameover να πεταει τραπεζια  :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Κάνω ένα copy την πολύ καλή τοποθέτηση του συναθλητή extramask με την απάντηση μου,  από το θρεντ του σχολιασμού των κριτικών.

Σε ευχαριστώ πολύ  :)
Παρεμπιπτόντως, αν και ελαφρώς off topic, θα ήθελα να σου πω ότι εδώ και αρκετό καιρό σε έχω ψηφίσει για πρόεδρο της Μπουρδελοκατάστασης
Οι πάρα πολύ συχνές ενημερώσεις, οι οποίες μάλιστα έχουν την τάση να μην περιλαμβάνουν προσωπικές κρίσεις αλλά να είναι όσο το δυνατόν αμερόληπτες, και η διάθεση για αισιοδοξία και ενθουσιασμό νομίζω πως σε κάνουν κατάλληλο πρόεδρο
Βεβαίως και ο pacino είναι ένα πολύ ενεργό μέλος με βαθιά γνώση του σκηνικού στην πόλη και έντονη προσωπικότητα
Έτσι, μιας και τα ποσοστά σας είναι πολύ κοντά και δεν κερδίζει κανείς αυτοδυναμία προτείνω να κάνετε κυβέρνηση συνεργασίας να δώσετε και το καλό παράδειγμα στους πολιτικούς μας, μπας και καταφέρουμε να σώσουμε και το μεγάλο το μπουρδέλο  :2funny:

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και την ψήφο,  σε αυτή τη άτυπη ψηφοφορία που βέβαια ούτε κυβέρνηση θα βγάλει ούτε καν πρόσεδρο γιατί απλά δεν τον χρειαζόμαστε. :2funny:

Ο τρόπος που λειτουργούμε εδώ μέσα είναι πραγματικά υπόδειγμα, μακάρι οι τύχες της χώρας να ρυθμίζονταν σαν το μπουρδέλο, αυτήν την υπέροχη παρέα που έχουμε μεταξύ μας στην οποία ο καθένας μας συνεισφέρει σε γνώση και ενημέρωση σύμφωνα με  τον χρόνο που μπορεί να διαθέσει και με τις εμπειρίες του.

Αυτή η κυβέρνηση είναι δική μας και προκύπτει από όλους τους μπουρδελιάριδες για όλους τους μπουρδελιάριδες είναι αταξική και αδιοίκητη και έτσι θα παραμείνει. :2funny:

Είναι όντως ολίγο off topic, θα κάνω και ένα copy την απάντηση στο σχετικό θρεντ.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ενσταση ! δε  προλαβα να ψηφησω , με επιασε μπορα στο δρομο και ημουν με μοτοσακο οποτε αργησα ....

Αν και δε θα αλλαζε το αποτελεσμα η ψηφος μου , Καραμαν θα ψηφηζα τιμης (τ)ενεκεν  :birdman:
:2funny: :2funny: :2funny: ( το τενεκεν μου βγηκε εντελως αυθορμητα  :cheesy: :cheesy: :cheesy:)

Αντε καλα κρασια καλη χρονια και του χρονου με υγεια  :zfuck:

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ως θεματοθετης και απελθων οφειλω να κηρυξω και επισημα την ληξη της ψηφοφοριας και να δωσω συγχαρητηρια στον νεο προεδρο αλ πατσινο και στον οριακα δευτερο και αντιπροεδρο γκειμοβερ.....

καλες ενημερωσεις και για τους δυο προς οφελος του ταπεινου μεσου μπουρδελιαρη που σκεφτεται τα ευρω που εχει στην τσεπη του και βγαινουν πλεον δυσκολα

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Ο τρόπος που λειτουργούμε εδώ μέσα είναι πραγματικά υπόδειγμα, μακάρι οι τύχες της χώρας να ρυθμίζονταν σαν το μπουρδέλο, αυτήν την υπέροχη παρέα που έχουμε μεταξύ μας στην οποία ο καθένας μας συνεισφέρει σε γνώση και ενημέρωση σύμφωνα με  τον χρόνο που μπορεί να διαθέσει και με τις εμπειρίες του.

Αυτή η κυβέρνηση είναι δική μας και προκύπτει από όλους τους μπουρδελιάριδες για όλους τους μπουρδελιάριδες είναι αταξική και αδιοίκητη και έτσι θα παραμείνει. :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon:

ΒΥΖΙ, ΑΙΔΟΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
:grin:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
789
Πόντοι
4.535

Μ' αρέσουν οι αριστερές ιδέες που υιοθετούμε σιγά σιγά. Πρώτα εδώ, μετά στην χώρα, έπειτα στον κόσμο. Επιτέλους να ξημερώσει μια μέρα που όλη η γη να είναι κόκκινη. (λέμε τώρα!)

Χαιρετίζω με την σειρά μου τον νέο El Presidente Al Pacino. Είθε η προεδρία σου να είναι γεμάτη επιτυχημένες καταθέσεις και πανέμορφα κορίτσια στα μπουρδέλα και στα στούντιο.

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
Χαιρετίζω με την σειρά μου τον νέο El Presidente Al Pacino. Είθε η προεδρία σου να είναι γεμάτη επιτυχημένες καταθέσεις και πανέμορφα κορίτσια στα μπουρδέλα και στα στούντιο.

:priest: :priest: :priest: :priest: Αμην!!!!!!  :priest: :priest: :priest: :priest:

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
GAME OVER :rockon: Ειναι και ΑΡΕΙΑΝΟΣ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.000
Πόντοι
13.755
ohhhh yeaaa....Ο λαος μιλησε

Ευχαριστουμε τους χιλιαδες μπουρδελοψηφορους που μας εδωσαν καθαρη εντολη :grin:....
:think:Εχω μια μικρη αμφιβολια βεβαια αν κατα τις 18 Ιουνιου θα εχει απομεινει αλλοδαπη γυναικα και δη ιεροδουλη στη Θεσσαλονικη αλλα υπομονη ως τοτε...κοντευει

Αν γινει το μπαμ θα φταιει ο gl φυσικα...Υποπτη η φυγη του αυτη την περιοδο :knuppel: :knuppel:

Τελοσπαντων ο νεος προεδρας θα συνεχισει την ποιοτικη δουλεια οπως κανει τοσα χρονια και θα ειναι προεδρος ολων των μελων ακομα και αυτων που δε τον ψηφισαν....Βεβαια εχω κρατησει ονοματα οσων δηλωσαν δημοσια στηριξη σε αλλους υποψηφιους :birdman: :birdman: :2funny:

Οι πρωτες κινησεις μου θα ειναι να συζητησω με τους 2 πρωην προεδρους deker:2funny: και gl για να ενημερωθω :rolleyes: και εν συνεχεια να ορισουμε το σωμα
Η επομενη κινηση θα ειναι καμια μπουρδελοτσαρκα :cheesy: :cheesy:

Συνημμένα

• obama-jesus-pose.png
    obama-jesus-pose.png
    149,6 KB · Εμφανίσεις: 68

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom