Νέα

Εκλογές 2010: Υποψήφιος της ΝΔ, ο ΨΙΝΑΚΗΣ!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 384
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Θυμάσαι από που ξεκίνησε η συζήτηση?
Ψηφίζεις Πράσινους για να σώσεις κανά δέντρο.
Σου είπα ότι οι Πράσινοι είναι ύπουλο κόμμα γιατί σε ένα ζήτημα που ταλανίζει χρονια ολόκληρα την χώρα παίρνουν ευθέως αντεθνική θέση.
Και τώρα μου λες ότι δεν στέκει.

Κι εγώ σου λέω ότι στέκει.

Είναι κουβέντα τώρα αυτή?
Εγώ σου παρέθεσα επιχειρήματα.
Εσύ μου απάντησες "δεν στέκει".

Ποσώς με ενδιαφέρει τι θα ψηφίσεις φίλε.
Οι Η.Π.Α. κ όποιος άλλος εχθρός γουσταρεί να μας εξαφανίσει θα το κάνει όποτε του γκαυλώσει.

Αν θέλει αφορμή την ονομασία του γειτονικού κρατιδίου το όνομα δεν θα παίξει κανένα ρόλο,θα βρεθεί τρόπος.

Όσο δε καθυστερεί λύση είναι χειρότερα τα πράγματα....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εντάξει μην κάνετε έτσι

αν σκεφτείτε ότι αυτήν τη χώρα την κυβέρνησαν ο Κατσιφάρας,ο Κουλούρης και η Μιλένα Αποστολάκη,τί πειράζει ένας διακοσμητικός δημ.σύμβουλος?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Από την αρχαιότητα κρατάει η ομοφυλοφιλία....

Πούστης ο Μέγας Αλέξανδρος!!! :boobies:

Είναι δε κάτι φυσιολογικό.

Ε πες ότι είσαι πουστάκι να τελειώνουμε...!

Ξέρεις τι θα πέθαινα να δω? Να ζωντάνευε ως δια μαγείας ο Μέγας Αλέξανδρος και να εμφανίζονταν όλοι εκείνοι που τον έχουν πει πούστη να του το έλεγαν μπροστά του.
Μία λέξη έχω να πω:μακελειό.

Πουστάκια προπαγανδιστές, παραχαράκτες της ιστορίας.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

Ξέρεις τι θα πέθαινα να δω? Να ζωντάνευε ως δια μαγείας ο Μέγας Αλέξανδρος και να εμφανίζονταν όλοι εκείνοι που τον έχουν πει πούστη να του το έλεγαν μπροστά του.

πουστης ή κολομπαρας ηταν ; :think:

Επισκέπτης

Μην στην έπεφτε μόνο κ πάθαινες σοκ φοβάμαι!!! :grin:

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
εντάξει μην κάνετε έτσι

αν σκεφτείτε ότι αυτήν τη χώρα την κυβέρνησαν ο Κατσιφάρας,ο Κουλούρης και η Μιλένα Αποστολάκη,τί πειράζει ένας διακοσμητικός δημ.σύμβουλος?

ρε παλερμο, αντι να βριζεις το αρχηγο σου, το σαμαρα...ζητας τα ρεστα? Αυτος ειναι ο χριστιανος? Απο που δεν τολμησε ο καρατζαφερης φοβουμενος της αντιδρασης των φασιστων του κομματος του...το καταφερε ο σαμαρας και δεν ανοιγεται μυτη? Γιατι ο σαμαρας δεν αποσυρει την στηριξη του προς το συνδυασμο κακλαμανη οπως απειλησε να κανει εαν ο ψωμιαδης δεν εβγαζε απο περιφερεαρχη τον αδερφο του?

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Από την αρχαιότητα κρατάει η ομοφυλοφιλία....

Πούστης ο Μέγας Αλέξανδρος!!! :boobies:

Είναι δε κάτι φυσιολογικό.

τι λες ρε βλακα ! ρε μεγιστε πανμαλακοκαυλη τριμπουρδελε πουστρακο , τετοια βιβλια διαβαζετε ρε παλιοπουστιδες?

ρε ηλιθιε ο αλεξενδρος εφτασε μεχρι την αφρικη και την ασια , πως εφτασε εκει ρε βλακα με τον κολο ?

εσυ ρε χαμενε που γαμιεσαι απο τον κολο εδω και χρονια ουτε στην πλατεια κολιατσου δεν εχεις φτασει,θα εφτανε ο μεγας αλεξανδρος στην ασια ? !

Επισκέπτης
τι λες ρε βλακα ! ρε μεγιστε πανμαλακοκαυλη τριμπουρδελε πουστρακο , τετοια βιβλια διαβαζετε ρε παλιοπουστιδες?

ρε ηλιθιε ο αλεξενδρος εφτασε μεχρι την αφρικη και την ασια , πως εφτασε εκει ρε βλακα με τον κολο ?

εσυ ρε χαμενε που γαμιεσαι απο τον κολο εδω και χρονια ουτε στην πλατεια κολιατσου δεν εχεις φτασει,θα εφτανε ο μεγας αλεξανδρος στην ασια ? !
Το να γαμιέσαι από κώλο κ να είσαι στρατηλάτης δεν χωράει στο φτωχό σας μυαλουδάκι βλέπω!!! :cheesy:

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Το να γαμιέσαι από κώλο κ να είσαι στρατηλάτης δεν χωράει στο φτωχό σας μυαλουδάκι βλέπω!!! :cheesy:

Εσυ ρε βλαμμενε που γαμιεσαι απο τον κολο εγινες στρατηλατης ?????

ουστ ρε πουστη ,με τις μαλακειες που διαβαζετε και παραμυθιαζεστε ολα τα πουστρακια παρεα ,

αντε τραβα πιες το γαλατακι σου και ονορεψου κανενα βοσκο παλιο τραγι του κολου  :zfuck:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Ρε τύπε, ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ να φέρεις ένα γραπτό κείμενο της αρχαιότητας, όπου να υπάρχει έστω και ΜΙΑ υπόνοια, λπρόταση, λέξη που να αποδεικνύει ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ανώμαλος.
ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΛΕΞΗ!

Δεν υπάρχει ρε ηλίθιε...το μόνο που υπάρχει είναι η μαλακισμένη προπαγάνδα σας η οποία δεν στηριζεται απολύτως ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ.

Επισκέπτης
Εσυ ρε βλαμμενε που γαμιεσαι απο τον κολο εγινες στρατηλατης ?????

ουστ ρε πουστη ,με τις μαλακειες που διαβαζετε και παραμυθιαζεστε ολα τα πουστρακια παρεα ,

αντε τραβα πιες το γαλατακι σου και ονορεψου κανενα βοσκο παλιο τραγι του κολου  :zfuck:
Όχι έγινε ο Μέγας!!! :grin:

Εμείς διαβάζουμε,εσείς διαβάζετε καθόλου;;; :2funny:

Aπό ορθογραφία πάντως δεν σκαμπάζετε: κΩλος!!! :tooth:

Επισκέπτης
Ρε τύπε, ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ να φέρεις ένα γραπτό κείμενο της αρχαιότητας, όπου να υπάρχει έστω και ΜΙΑ υπόνοια, λπρόταση, λέξη που να αποδεικνύει ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ανώμαλος.
ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΛΕΞΗ!

Δεν υπάρχει ρε ηλίθιε...το μόνο που υπάρχει είναι η μαλακισμένη προπαγάνδα σας η οποία δεν στηριζεται απολύτως ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ.
Για παρέθεσε το αρχαίο κείμενο λοιπόν.....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Για παρέθεσε το αρχαίο κείμενο λοιπόν.....

1) Το σωστό είναι "παράθεσε" (η προστακτική δεν έχει χρονική αύξηση)

2) Είσαι τελείως  :jerking: ή το παίζεις?
  Εσείς λέτε ότι είναι ανώμαλος, εσείς πρέπει να το αποδείξετε!
  Αν π.χ. εγώ το ίδιο αυθαίρετα βγω να πω ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν αστροναύτης, ΈΓΩ θα έχω το βάρος της απόδειξης.

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6

Τι διαβαζεις ρε[size=30pt] Γαμω τον ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ [/size] :priest:ρε μαλακισμενο ???
αποδιξεις εχεις ??

ρε πουστη εαν σε ειχα μπροστα μου τωρα θα σε εσπαγα στο ξυλο με τις μαλακειες που γραφεις

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Πάρ' τ' αρχίδια μου τώρα που πήγες να πουλήσεις πνεύμα και δεν ήξερες να εφαρμόζεις τους κανόνες της προστακτικής έγκλισης...

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16

Αντε βαρα τον κωλο σου σε καμια γωνια ν α φυγουν οι καποτες ρε παλιοπουστρα μαλακα ξεφτιλισμενε.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Καταλαβαινω οτι οι υποψηφιοι δημαρχοι εχουν καποια αυτονομια...αλλα οι θεοσεβεις πολιτικοι αρχηγοι σαν το ΣΑΜΑΡΑ μεχρι ποτε θα στηριζουν gay συνδυασμους? Ας κανει οτι εκανε με Ψωμιαδη...

- Νικητα, διωξε το Ψινακη ή σταματαω να ΣΕ στηριζω..τοσο απλα...ειναι τα πραγματα...ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!!

αντιπαθω γενικα τη νδ περισσοτερο απο οποιοδηποτε κομμα πλην του κκε και των οικολογων ΑΛΛΑ ο ψινακης ειναι σωστος. αφου ειναι σωστος δεν εχει σημασια αν ειναι πουστης (που δε νομιζω να ειναι)

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
αντιπαθω γενικα τη νδ περισσοτερο απο οποιοδηποτε κομμα πλην του κκε και των οικολογων ΑΛΛΑ ο ψινακης ειναι σωστος. αφου ειναι σωστος δεν εχει σημασια αν ειναι πουστης (που δε νομιζω να ειναι)

δες την πρωτη σελιαδα, γιατι δεν ειναι αυτο το ζητουμενο..αλλο εαν κουβεντα ξεφυγε οπως παντα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom