Νέα

Εκλογές 2010: Υποψήφιος της ΝΔ, ο ΨΙΝΑΚΗΣ!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 384
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
[move]
ΜΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
[/move]

Δλδης δαγκοτό Δαρβίγκας;;;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny:

αυτό δεν σημαίνει ότι τον ψηφίζεις... απλά κάνεις κριτική και απορίπτεις κάτι με το οποίο συμφωνείς, επειδή το είπε ένας ο οποίος ανήκει σε αλλον πολιτικό  χώρο...

Πραγματι είσαι αριστερός...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Διαβάστε βιογραφικό του τηλεμαιντανου που προοθει ο Καρατζαφυρερ

Ποιος είναι ο Γιάννης Δαραβίγκας

Ο Γιάννης Δαραβίγκας είναι απόφοιτος του Α' Οικονομικού Λυκείου Αθηνών, πτυχιούχος Σχολής Φυσικοθεραπείας και δύο χρόνια μετεκπαίδευσης στη Βιέννη.

Απόφοιτος της Σχολής Χημικών Παρασκευαστών Αθηνών.

Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά-Γαλλικά .

Στρατιωτικές υποχρεώσεις: Υπαξιωματικός πεζικού στο Τριεθνές.(Ελληνογιουγκοσλαβικά σύνορα)

Πολιτική Δράση

Ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας από το 1980 στην Τ.Ε Αγ. Ελευθερίου Πεδίου Άρεως και υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Α1 Νομαρχιακής Αθηνών 1985-1986.

Πέντε χρόνια συνεργάτης στη Βουλή του Βουλευτή Σερρών της Ν.Δ Άγγελου Αγγελούση.

Πολιτικό Στέλεχος της Β’ περιφέρειας Αθηνών από το 1990 με απόφαση της γραμματείας του κόμματος. Πολιτευτής Β’ Αθηνών.

Κοινωνική Δράση

Πρόεδρος της Εθνικής Eπιτροπής Αντιναρκωτικού Αγώνα πριν της ίδρυσης του ΟΚΑΝΑ.

Πρόεδρος και ιδρυτής από το 1987 του «Πανελλήνιου Αντιναρκωτικού Αγώνα» (Π.ΑΝΤ.Α) (αρ.πρωτοδικ. Αθηνών 4452/87).

Ο (Π.ΑΝΤ.Α) έχει οργανώσει συνέδρια - σεμινάρια για την αστυνομία και για άλλες υπηρεσίες. Ομιλίες - παρεμβάσεις - καταγγελίες σε θέματα πρόληψης από την μάστιγα των ναρκωτικών και όχι μόνο. Χορηγίες στην ΕΛ.ΑΣ - Ε.Υ.Τ.Ε σε υλικό εξοπλισμό όπως κινητά τηλέφωνα, ασυρμάτους, γραφική ύλη - μηχανήματα όπως FΑΧ κ.λ.π.

Συνεργασία και ενημερωτικές ομιλίες σε συλλόγους γονέων. Βραβεύσεις των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ και του ειδικού τμήματος του τελωνείου ( για την δράση τους κατά των ναρκωτικών ). Δημοσιεύσεις στα Μ.Μ.Ε άρθρων και παρεμβάσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Παρεμβάσεις - καταγγελίες για τις φυλακές του Κορυδαλλού καθώς και όλης της χώρας για τη διακίνηση ναρκωτικών.

Πρόεδρος του εξωραϊστικού και πνευματικού κέντρου Πεδίου Άρεως.

Εκτός από την συνεργασία με τον Δήμο σε θέματα πρασίνου και περιβάλλοντος της περιοχής, σημαντικό έργο ήταν η σηματοδότηση του κόμβου Βαρβάκη και Μομφεράτου στον Άγιο Ελευθέριο και στην είσοδο του σχολικού συγκροτήματος.

Πρόεδρος του μη κυβερνητικού οργανισμού «Πρωτοβουλία Πολιτών κατά της Διαφθοράς»

Μέχρι σήμερα κατά την διάρκεια της θητείας του Γιάννη Δαραβίγκα ως πρόεδρος , εκατόν είκοσι υποθέσεις διαφθοράς εστάλησαν στον Εισαγγελέα και στα αρμόδια υπουργεία προς έρευνα και αντιμετώπιση.

Διακρίσεις

Ειδικό βραβείο της υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών Ηνωμένων Πολιτειών.

Ειδικό βραβείο Αρχηγού ΕΛ.ΑΣ.

Ειδικό βραβείο Ε.Υ.Τ.Ε (Υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών του Τελωνείου).

Μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηνωμένων Εθνών.

Με απόφαση της τότε υπουργού Υγείας Κας Μαριέττας Γιαννάκου τοποθετήθηκε στην θέση του προέδρου του Ταμείου Εργατών Τύπου και αναπληρωτής πρόεδρος του Ταμείου συντάξεως Εκτελωνιστών(1991-1993).

Επαγγελματικές Δραστηριότητες

Επιχειρηματίας επί σειρά ετών δυο Φυσικοθεραπευτηρίων και ιδιοκτήτης του Πολυδύναμου Ιατρικού Κέντρου «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» στην Λεωφ.Αλεξάνδρας στην Αθήνα.

Σήμερα είναι διαπιστευμένος Αστυνομικός συντάκτης και δημοσιογραφεί σε πλήθος εντύπων.

Πέραν του σκωπτικού, ο ΓΑΠ ή άλλοι του πασόκ έχουν καλύτερο βιογραφικό;
Δε βλέπω "Ζω από το Κόμμα" ή κόβω κουπόνια για το φεστιβάλ

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τι να πω εγώ τωρα;;;;;;; :think: :think: :think:

ΕΧΕΤΑΙ ΔΙΚΙΟ ΑΝΑΘΕΩΡΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ - ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

πέστε μου που έχεται τα γραφεία σας, ερχομαι να γραφτω και να χώσω χρημα.
Το παλικάρι  με την μοτο θα με συνοδευει για ασφάλεια

Συνημμένα

• βουλγαρακης.JPG
    βουλγαρακης.JPG
    28,2 KB · Εμφανίσεις: 21

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τι να πω εγώ τωρα;;;;;;; :think: :think: :think:

ΕΧΕΤΑΙ ΔΙΚΙΟ ΑΝΑΘΕΩΡΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ - ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

πέστε μου που έχεται τα γραφεία σας, ερχομαι να γραφτω και να χώσω χρημα.
Το παλικάρι  με την μοτο θα με συνοδευει για ασφάλεια

δεν έχουμε γραφεία εμείς.. δεν πουλάμε κουπόνια, δεν έχουμε εκδοτικές επιχειρήσεις και δεν παίρνουμε χορηγίες από εταιρείες...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
δεν έχουμε γραφεία εμείς.. δεν πουλάμε κουπόνια, δεν έχουμε εκδοτικές επιχειρήσεις και δεν παίρνουμε χορηγίες από εταιρείες...

Και τα κανάλια;;;;;;;

Τις εφημερίδες;;;;;;

Πως τα βγάζεται πέρα;;;; εγω να βοηθήσω θέλω ως πατριωτης

Ο Καρατζαφυρερ έχει τιποτις να φαει;;;;;;;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και τα κανάλια;;;;;;;

Τις εφημερίδες;;;;;;

και ποιός σου είπε ότι είμαι με τον Κ/Φ ????  :think: :think: :think: :think:

γιατί ταυτίζεις τις έννοιες πατριώτης = οπαδός του ΛΑΟΣ???  :think: :think: :think: :think:

θα πρέπει δηλαδή ΟΛΟΙ να είμαστε ενταγμένοι σε κάποιο κόμμα/συνασπισμό/κίνημα/αποκομμα/απόβρασμα????

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.478
Πόντοι
22.785
Και τα κανάλια;;;;;;;

Τις εφημερίδες;;;;;;

Ψινάκης , ΔΑΓΚΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
και ποιός σου είπε ότι είμαι με τον Κ/Φ ????  :think: :think: :think: :think:

γιατί ταυτίζεις τις έννοιες πατριώτης = οπαδός του ΛΑΟΣ???  :think: :think: :think: :think:

Αφου ο Βορίδης είναι μαζί του. 'αρα όλοι οι πατριώτες ( :jerking:) είναι στο ΛΑΟΣ

Συνημμένα

• voridis1.jpg
    voridis1.jpg
    392,6 KB · Εμφανίσεις: 53

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αφου ο Βορίδης είναι μαζί του. 'αρα όλοι οι πατριώτες ( :jerking:) είναι στο ΛΑΟΣ
δεν μπορώ να ακολουθήσω την λογική σου.. μάλλον για λογική του παραλόγου μου φαίνεται...

κάτι σαν το

το μπουζούκι είναι όργανο
ο Ριζοσπάστης είναι όργανο της ΚΕ του ΚΚΕ

συνεπώς ο Ριζοσπάστης είναι μπουζούκι.... 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.478
Πόντοι
22.785
δεν μπορώ να ακολουθήσω την λογική σου.. μάλλον για λογική του παραλόγου μου φαίνεται...

κάτι σαν το

το μπουζούκι είναι όργανο
ο Ριζοσπάστης είναι όργανο της ΚΕ του ΚΚΕ

συνεπώς ο Ριζοσπάστης είναι μπουζούκι.... 

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
τελικα απογοητευσε το κοσμο της ΝΔ, αυτος ο τυχοδιωχτης ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!!!!...μας κανει το ηθικο αλλα στηριζει gay...μας κανει τον επαναστατη αλλα στηριζει μνημονιο...

Δεκαετια του 90 ελεγε στους αλβανους ελατε να φατε με χρυσο κουταλι στην ελλαδα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
αυτό δεν σημαίνει ότι τον ψηφίζεις... απλά κάνεις κριτική και απορίπτεις κάτι με το οποίο συμφωνείς, επειδή το είπε ένας ο οποίος ανήκει σε αλλον πολιτικό  χώρο...

Πραγματι είσαι αριστερός...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ? ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΒΕΡΩΦ ΤΟ ΕΙΧΕ ΧΩΣΕΙ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ?

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Και τα κανάλια;;;;;;;

Τις εφημερίδες;;;;;;

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ, Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ....ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΞΕΡΕΙ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ? ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΟ ΑΒΕΡΩΦ ΤΟ ΕΙΧΕ ΧΩΣΕΙ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ?

είδες πουθενά να αναφέρθηκα στον Σαμαρά???  :think: :think: :think: :think:

τουλάχιστον αυτός έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του και δεν έχει πάρει Ι5 λόγω αναπροσαρμόστου

αυτό έγραψα.. λέει τίποτε περί Σαμαρά???  :think: :think: :think: :think: :think:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ? ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΟ ΑΒΕΡΩΦ ΤΟ ΕΙΧΕ ΧΩΣΕΙ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ?

στο εκαστοτε γραφειο ΥΕΘΑ, ''κοιμωνται'' απο 50-150 ατομα/φανταροι/βισματα σε συνεχη βαση, με οποιοδηποτε κομμα. χαλαρωσε. αλλα ειναι τα σοβαρα. η λουφα στο στρατο, ειναι ευκολη. οι διορισμοι, οι καταχρηση/κατασπαταλιση δημοσιου χρηματος και η αναξιοκρατια/ρουσφετια πρεπει να αμς ανησυχουν.

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

Ο Ηλίας Ψινάκης δήλωσε: "Μόλις αποδέχτηκα την πρόταση του κύριου Κακλαμάνη για την υποψηφιότητά μου, δεν μπορώ να σας πω κάτι παραπάνω γιατί υπόκειμαι στους περιοριορισμούς του προεκλογικού αγώνα"!

Αυτό είναι είδηση. Θυμάστε που «η γλυκιά» φερόταν ως υποψήφιος με το ΛΑΟΣ; Τελικά φέτος σύμφωνα με δημοσιεύματα, ήρθε η ώρα να ασχοληθεί περαιτέρω με τα κοινά! Ο λόγος, για τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος χαίρει στήριξης από τη Νέα Δημοκρατία, το ΛΑΟΣ και τη Ντόρα Μπακογιάννη.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αν ο κύριος Κακλαμάνης επανεκλεγεί, ο Ηλίας Ψινάκης θα αναλάβει Αντιδήμαρχος Πολιτισμού. Ζω για να τον δω δίπλα στο Δήμαρχο, σε διαγωνισμό φουλαριού. Θεά!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.081
Πόντοι
25.467
ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ? ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΒΕΡΩΦ ΤΟ ΕΙΧΕ ΧΩΣΕΙ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ?

Μπάααα!!! Ούτε εκεί ήταν. Κοιμόταν πάντα στο σπίτι του, του είχαν στήσει και μια σκοπιά απ΄έξω για να μην κουράζεται να πηγαίνει στο στρατόπεδο το παιδί.

Επισκέπτης
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ, Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ....ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΞΕΡΕΙ...
Οι βουλευτές ΚΚΕ καταθέτουνε την βουλευτική αποζημείωση στο κόμμα κ λαμβάνουνε ένα μικρότερο ποσό πίσω από αυτό.

Επιπλέον μετά την κατάργηση του ασυμβίβαστου οι βουλευτές εργαζόνται κιόλας αν το επιθυμούνε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom