Νέα

Εκλογές 2010: Υποψήφιος της ΝΔ, ο ΨΙΝΑΚΗΣ!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 384
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
συμφωνω με το σκεπτικο σου...αλλα εξαρταται στο πολιτικο χωρο (νδ) που εσυ ανηκεις να υπαρχει και καποιος λιγακι σοβαρος (π.χ αβραμοπουλος) οχι ο σαμαρας!
και τι να κάνουμε τώρα!
η αντίπερα όχθη έχει ένα παιδί με νοητικά προβλήματα που θέλει να σώσει τη χώρα!

κι αντί να αγωνιζόμαστε να πάει στον αγύριστο και αυτός και τα λαμόγια του, μαλώνουμε για το σαμαρά και τον Καρατζαφέρη!
η μαλακία δεν έχει όρια!
Ας κάτσουν να τα βρούνε μεταξύ τους και ας ενωθούν!
τι έχουν να χωρίσουν?
ο Καραμανλής (που δεν πήγαινε τον Καρατζαφέρη) έφυγε απ τη μέση.
και οι δύο πατριώτες είναι.
Ας ενωθούν να διώξουν τον αμερικανοπολωνοεβραιοέλληνα(?) πριν πουλήσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

DURBAN

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
φίλε,
βαρέθηκε τόσα χρόνια να ακούω:
ηγέτης Ανδρέας
εκσυγχρονιστής Σημίτης
ο Γιώργος ξέρει τι κάνει και αγωνίζεται να μας σώσει....

κι απ την άλλη:
γκαντέμης Μητσοτάκης
χοντρός που τρώει κοντοσούβλια
ηλίθιος Σαμαράς....

και άντε απ τους αριστεροΜΠΑΤΣΟκους, αφού έτσι τους συμφέρει!
αλλά να τα υιοθετούν και δεξιοί (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα), ε δε λέει τόση αντικειμενικότητα πια!

Η δεξιά έχει τα μεγαλύτερα μυαλά και τους περισσότερους πατριώτες.
κι έχουν (λόγω διάσπασης) αφήσει τους άχρηστους-βλάκες-προδότες κουμμουνοΠασόκους να λεηλατούν τη χώρα!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ και ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ!

εγω λεω οτι για να ενωθουμε πρεπει πρωτα να ξυπνησουμε
και να ξεχασουμε καποιες παραδοσιακες μαλακιες.
και να παει να γαμηθει ο γιωργακης με τον αντωνακη να θυμηθουν το
φοιτητηκο δωματιο τους στην αμερικη
δεν εχω να πω τιποτα αλλο εκτος απο
μπιλντεμπεργκ ;)
παω να κοιμηθω τωρα

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
αλλος αποστατης και σαυραμοπουλος
παρε τον ενα και χτυπα τον αλλο
σκατα στα μουτρα τους
σ'υγκρινε Καραμανλή,Σαμαρά και Αβραμόπουλο με Σημίτη,ΓΑΠ και (πχ) Πάγκαλο και πες μου ποιος θέλει πιο πολλά σκατά στα μούτρα του.....

θα δεις ότι έχω δίκιο.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Ξεκινησε ήδη η προεκλογική περίοδος και βγαλατε τα σημαιάκια απ το μπαουλο,ξεσκονισατε 5-6 συνθήματα να εχετε να φωνάζετε με βροντερη φωνη, μπας και καλυφθει η ενδεια επιχειρηματων?

Πλακα εχουν και τα προβατα, αλλα η θεση τους ειναι κατω απο μπαλκονια πολιτικων. Στο διαδίκτυο ειναι εξισου γραφικοι αλλα με πιο αρνητική εννοια.

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
φίλε,
βαρέθηκε τόσα χρόνια να ακούω:
ηγέτης Ανδρέας
εκσυγχρονιστής Σημίτης
ο Γιώργος ξέρει τι κάνει και αγωνίζεται να μας σώσει....

κι απ την άλλη:
γκαντέμης Μητσοτάκης
χοντρός που τρώει κοντοσούβλια
ηλίθιος Σαμαράς....

και άντε απ τους αριστεροΜΠΑΤΣΟκους, αφού έτσι τους συμφέρει!
αλλά να τα υιοθετούν και δεξιοί (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα), ε δε λέει τόση αντικειμενικότητα πια!

Η δεξιά έχει τα μεγαλύτερα μυαλά και τους περισσότερους πατριώτες.
κι έχουν (λόγω διάσπασης) αφήσει τους άχρηστους-βλάκες-προδότες κουμμουνοΠασόκους να λεηλατούν τη χώρα!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ και ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ!

εχεις ενα δικιο αλλα δεν φταινε οι ιδεολογικοι αντιπαλοι της δεξιας για την πληρη θεοποιηση του οποιου ανικανου αρχηγου απο τους ιδιους τους δεξιους, για την νοοτροπια λάιφσταιλ που καλλιεργησε ο καραμανλισμος και για τον ιδεολογικο χωρο (πανεπιστημια, σχολεια, συνδικατα και μιντια) που αφησε στην αριστερα η δεξια...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ξεκινησε ήδη η προεκλογική περίοδος και βγαλατε τα σημαιάκια απ το μπαουλο,ξεσκονισατε 5-6 συνθήματα να εχετε να φωνάζετε με βροντερη φωνη, μπας και καλυφθει η ενδεια επιχειρηματων?

Πλακα εχουν και τα προβατα, αλλα η θεση τους ειναι κατω απο μπαλκονια πολιτικων. Στο διαδίκτυο ειναι εξισου γραφικοι αλλα με πιο αρνητική εννοια.
βάζω για δημοτικός σύμβουλος! :sunglasses:  :2funny:
μη μου χαλάς την προπαγάνδα! ;)

τι φτιάνς μπέμπα? :-* :-*

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
και τι να κάνουμε τώρα!
η αντίπερα όχθη έχει ένα παιδί με νοητικά προβλήματα που θέλει να σώσει τη χώρα!

κι αντί να αγωνιζόμαστε να πάει στον αγύριστο και αυτός και τα λαμόγια του, μαλώνουμε για το σαμαρά και τον Καρατζαφέρη!
η μαλακία δεν έχει όρια!
Ας κάτσουν να τα βρούνε μεταξύ τους και ας ενωθούν!
τι έχουν να χωρίσουν?
ο Καραμανλής (που δεν πήγαινε τον Καρατζαφέρη) έφυγε απ τη μέση.
και οι δύο πατριώτες είναι.
Ας ενωθούν να διώξουν τον αμερικανοπολωνοεβραιοέλληνα(?) πριν πουλήσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

νομιζω οτι ο ιδιος ο σαμαρας δεν θελει να κερδισει αντι να κρατησει την ντορα σαν τομεαρχη...και να παιρνει τις ψηφους των δεξιων κρητικων...την εδιωξε και μικρυνε την παραταξη σας...δεν ειναι πλεον θεμα συννενοησης καρατζαφερη-σαμαρα...αλλα ανικανοτητας σαμαρα να ηγηθει...

DURBAN

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
σ'υγκρινε Καραμανλή,Σαμαρά και Αβραμόπουλο με Σημίτη,ΓΑΠ και (πχ) Πάγκαλο και πες μου ποιος θέλει πιο πολλά σκατά στα μούτρα του.....

θα δεις ότι έχω δίκιο.

εχεις δικιο εν μερη αλλα
εγω βλεπω οτι κανουμε συγκριση με το αν θα φαμε 15.000 φεσι ή 20.000 φεσι   ;)
το φεσι θα το φαμε που θα το φαμε
δηλαδη πιπες :)

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
εχεις δικιο εν μερη αλλα
εγω βλεπω οτι κανουμε συγκριση με το αν θα φαμε 15.000 φεσι ή 20.000 φεσι   ;)

αβραμοπουλο ξεχωριζει απο αυτους...ξερει και ακουει...αν και δεν εχει αποδειξει οτι μπορει να λυσει προβλημα

Επισκέπτης

Πού χάθηκες εσύ γλυκιά μου 2 μήνες τώρα;;;

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16

θα δεις ότι έχω δίκιο.
Ας σηκωσουμε αδιαφορα τους ωμους λοιπον και να παμε να ψηφισουμε τα σκατα που βρωμαν λιγοτερο, ε?

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
εχεις ενα δικιο αλλα δεν φταινε οι ιδεολογικοι αντιπαλοι της δεξιας για την πληρη θεοποιηση του οποιου ανικανου αρχηγου απο τους ιδιους τους δεξιους, για την νοοτροπια λάιφσταιλ που καλλιεργησε ο καραμανλισμος και για τον ιδεολογικο χωρο (πανεπιστημια, σχολεια, συνδικατα και μιντια) που αφησε στην αριστερα η δεξια...
η λέξη ανικανότητα ήταν παραγωγή ΜΜΕ.
ο καραμανλισμός απ την άλλη πιο πολλά καλά έκανε στον τόπο παρά κακά!
ειδικά αν τον συγκρίνεις με τον Παπανδρεϊσμό για παράδειγμα!

Απλά αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει ο απλός δεξιός και μου τη βαράει σε βαθμό που θα σταματήσω και πάλι να ασχολούμαι είναι ότι:
Δεν χρειάζεται και τόοοοση αντικειμενικότητα! Και λίγος φανατισμός δε βλάφτει ρε παιδί μου!
Δείτε λίγο τους αριστεροΜΠΑΤΣΟΚΟυς του σάιτ πχ.
Δείτε φανατίλα για την άποψή τους, συγχρονισμό και ταύτιση απόψεων (αυτό θα πει πλύση εγκεφάλου και ολοκληρωτική ισοοπέδωση της όποιας προσωπικότητας) και ταυτόχρονα απαξίωση κάθετί δεξιού και "ελληνικού"!

Τους έχουν πάρει τα μυαλά (τα ποια?) 5 μαλακίες για εθνικισμούς και παπαριές και τα κοπανάνε σε κάθε κουβέντα και κάθε ευακαιρία!

Να είστε φειδωλοί στις δηλώσεις σας που έχουν να κάνουν με δεξιά πρόσωπα, μπροστά στα ανθελληνικά αυτά σκουπίδια που λυμαίνονται στο νετ.
έτσι κι αλλιώς πέφτει χοντρή φάπα αν τολμήσουν στη ρίαλ λάιφ τους να πουν τις ίδιες μαλακίες που λένε εδώ.
Οπότε ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΡΟΦΗ στα αριστεροΜΠΑΤΣΟΚΙΑ!

Επισκέπτης
η λέξη ανικανότητα ήταν παραγωγή ΜΜΕ.
ο καραμανλισμός απ την άλλη πιο πολλά καλά έκανε στον τόπο παρά κακά!
ειδικά αν τον συγκρίνεις με τον Παπανδρεϊσμό για παράδειγμα!

Απλά αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει ο απλός δεξιός και μου τη βαράει σε βαθμό που θα σταματήσω και πάλι να ασχολούμαι είναι ότι:
Δεν χρειάζεται και τόοοοση αντικειμενικότητα! Και λίγος φανατισμός δε βλάφτει ρε παιδί μου!
Δείτε λίγο τους αριστεροΜΠΑΤΣΟΚΟυς του σάιτ πχ.
Δείτε φανατίλα για την άποψή τους, συγχρονισμό και ταύτιση απόψεων (αυτό θα πει πλύση εγκεφάλου και ολοκληρωτική ισοοπέδωση της όποιας προσωπικότητας) και ταυτόχρονα απαξίωση κάθετί δεξιού και "ελληνικού"!

Τους έχουν πάρει τα μυαλά (τα ποια?) 5 μαλακίες για εθνικισμούς και παπαριές και τα κοπανάνε σε κάθε κουβέντα και κάθε ευακαιρία!

Να είστε φειδωλοί στις δηλώσεις σας που έχουν να κάνουν με δεξιά πρόσωπα, μπροστά στα ανθελληνικά αυτά σκουπίδια που λυμαίνονται στο νετ.
έτσι κι αλλιώς πέφτει χοντρή φάπα αν τολμήσουν στη ρίαλ λάιφ τους να πουν τις ίδιες μαλακίες που λένε εδώ.
Οπότε ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΡΟΦΗ στα αριστεροΜΠΑΤΣΟΚΙΑ!
Eσκορτίτσα μίλησε,ουγκ!!! :boobies:

DURBAN

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
και η ντορα κορη δρακουμελ σκατα ειναι
δεν υπαρχει φως στο τουνελ απο αυτους
ψηφιστε πατριωτικα κομματα ή μεταναστευση

οι αλλοι ειναι προδοτες και το βλεπετε
ξυπνηστε επιτελους

χαρηκα που τα ειπαμε
εφυγα

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
εχεις δικιο εν μερη αλλα
εγω βλεπω οτι κανουμε συγκριση με το αν θα φαμε 15.000 φεσι ή 20.000 φεσι  ;)
Ας σηκωσουμε αδιαφορα τους ωμους λοιπον και να παμε να ψηφισουμε τα σκατα που βρωμαν λιγοτερο, ε?
θα σας παραπέμψω σε κάποιο ποστ άλλου συναγωνιστή:
Ροή οφειλών:
1981 -> 435 εκ δολ, 1989 45 δισ δολ, 2000 -> 130 δισ ευρ, 2010 -> 330 δισ ευρ
κάνετε :cheesy: τις  αναγωγές σας

νομίζω ότι δε μιλάω για 15 με 20 χιλ αλλά για κάποια παράταξη που μας έβαλε στην ΕΟΚ και κάποια άλλη που τσέπωσε τα φράγκα της ΕΟΚ+ κάποια δις δάνεια και προσπαθεί τώρα να τα φορτώσει στον χοντρό!
και εσείς πιστεύοντας την πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ τους αβαντάρετε!
εύγε!
(ελπίζω να μιλάω σε δεξιούς, αλλιώς το ποστ μου αυτό δεν έχει νόημα σε αριστεροΜΠΑΤΣΟΚους)

Επισκέπτης
και η ντορα κορη δρακουμελ σκατα ειναι
δεν υπαρχει φως στο τουνελ απο αυτους
ψηφιστε πατριωτικα κομματα ή μεταναστευση

οι αλλοι ειναι προδοτες και το βλεπετε
ξυπνηστε επιτελους

χαρηκα που τα ειπαμε
εφυγα
Μετανάστευση δεν το συζητώ!!! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories