Νέα

Έκλεισε και η Ηλεκτρονική Αθηνών. Ανάπτυξη παντού!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexdreamer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 369
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το ότι είχε 70 εκατ χρέη από το 2000 από τα οποία της χάρισε η ΝΔ  :headbang: τα 69  :vomit: και το ότι ζητούσε από τους υπαλλήλους της κάθε λίγο και λιγάκι να τους κόβει μηνιάτικα για να μην χρεωκοπήσει δεν μας ένοιαξε. Ότι έκλεισε μας νοιάζει. Και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι προσπαθούν-θειτε να μας πείσετε ότι άλλη μια υγειής επιχείρηση έκλεισε και φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κάθε ΣΥΡΙΖΑ.  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

απορώ πόσο μαλάκες μπορεί να είστε μερικοί και να πετάτε ένα κάρο παπαριές χωρίς να κάνετε καν τον κόπο να τις επιβεβαιώσετε...

Δάνεια

2004 815 χιλ
2005 814 χιλ
2006 589 χιλ
2007 983 χιλ

Τζίρος

2004 110 μύρια
2005 114 μύρια
2006 139 μύρια
2007 142 μύρια

Κέρδη

2004 2.87 μύρια
2005 2.73 μύρια
2006 2.43 μύρια
2007 2.45 μύρια

Φόροι

2004 1.314 μύρια
2005 1.309 μύρια

μόνο από

(1) τον ΦΠΑ
(2) τους φόρους της μισθοδοσίας προσωπικού
(3) τις ασφαλιστικές εισφορές
(4) τους φόρους των προμηθευτών και συνεργατών της εταιρείας (πχ φόρους στα νοίκια που πλήρωνε στα καταστήματα)

το δημόσιο πρέπει να χάνει 3-4 μύρια τον χρόνο με το κλείσιμο της

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
απορώ πόσο μαλάκες μπορεί να είστε μερικοί και να πετάτε ένα κάρο παπαριές χωρίς να κάνετε καν τον κόπο να τις επιβεβαιώσετε...

Δάνεια

2004 815 χιλ
2005 814 χιλ
2006 589 χιλ
2007 983 χιλ

Τζίρος

2004 110 μύρια
2005 114 μύρια
2006 139 μύρια
2007 142 μύρια

Κέρδη

2004 2.87 μύρια
2005 2.73 μύρια
2006 2.43 μύρια
2007 2.45 μύρια

Θα σου λεγα τώρα καμιά χοντρή αλλά σέβομαι την ηλικία σου. Το 2003 αν δεν κάνω λάθος της καταλογίσθηκε πρόστιμο για εικονικά τιμολόγια 70 εκατ από τα οποία όπως έγραψα και πιο πάνω της σβήσαν τα 69. Χρέος=Χρωστάω όχι χρέος=μόνο δάνεια... Μου ποστάρεις και τα δάνεια με τους τζίρους, μιας εταιρίας που δεν πλήρωνε καλά καλά τους εργαζόμενους της... Εντάξει τώρα;
Άιντε με τον κάθε καραγκιόζη.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.798
Πόντοι
41.129
Θα σου λεγα τώρα καμιά χοντρή αλλά σέβομαι την ηλικία σου.

τυπε μονο τους νεκρους να σεβεσαι... εκφρασου ελευθερα, το πολύ πολύ να φας μπαν, σταρχιδια  σου.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Eσυ περιμενω να απαντησεις. Macallan , glenfiddich η Talisker? :grin: Δεεκτες και αλλες γνωμες

Ρε τύπε, τώρα ρωτάς;

Υπήρχε εδώ ένα μέλος, ο Λάκης33, που ήξερε τα πάντα για τα single malts.

Δυστυχώς απεχώρησε οικειοθελώς.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Διαρκώς μειούμενο, αν και με αργούς ρυθμούς, βαίνει και στο πρώτο τρίμηνο του 2015 το ελληνικό Δημόσιο, καθώς σύμφωνα με τα επίσημα συγκεντρωτικά στοιχεία του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, οι απασχολούμενοι ως τακτικό προσωπικό τον Μάρτιο του 2015 ανήλθαν σε[size=16pt] 573.958[/size].
Η σταθερή μείωση των απασχολουμένων στο Δημόσιο που παρατηρείται από το 2009, όταν περίπου [size=16pt]ένα εκατομμύριο Ελληνες (952.625)[/size] δήλωναν δημόσιοι υπάλληλοι.

Καλα μαλακα ...
Θα σου τα εξηγησει ο Τραμουντανας γιατι βαριεμαι ...

[size=18pt]Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ 400.000 ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ
ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ;;;;;;;[/size]

Εγιναν απολυσεις μαλακα;
Η ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 50ρηδες ;;;;;;;;

Επισης ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ, δεν εβγαλαν ποτε.
Μαζι με ΔΕΚΟ, δημοτικες εταιρειες, δημους και τα @@ μας .

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Θα σου λεγα τώρα καμιά χοντρή αλλά σέβομαι την ηλικία σου. Το 2003 αν δεν κάνω λάθος της καταλογίσθηκε πρόστιμο για εικονικά τιμολόγια 70 εκατ από τα οποία όπως έγραψα και πιο πάνω της σβήσαν τα 69. Χρέος=Χρωστάω όχι χρέος=μόνο δάνεια... Μου ποστάρεις και τα δάνεια με τους τζίρους, μιας εταιρίας που δεν πλήρωνε καλά καλά τους εργαζόμενους της... Εντάξει τώρα;
Άιντε με τον κάθε καραγκιόζη.

δεν σβηστήκανε παίκτη μου.. κατέπεσαν στα διοικητικά δικαστήρια όπου προσέφυγαν...

και πόθεν προκύπτει ότι δεν τους πλήρωνε βλάκα ?? μέχρι κεραίας τους εξόφλησε πριν πτωχεύσει (που θα μπορούσε να μην το κάνει και να το αφήσει για τον σύνδικο πτώχευσης χωρίς μάλιστα να έχει και ποινικά)... και το ΙΚΑ ξοφλημένο μέχρι το τελευταίο...

αει παίξε παραπέρα ρε κουνάβι που θα μου μάθεις και τι είναι χρέος και τι είναι ισολογισμός...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Άλλος επαναστάτης φοιτητής της ΑΣΟΕΕ αυτός.

Βέβαια το πρόστιμο μπήκε το 2013 αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Άλλος επαναστάτης φοιτητής της ΑΣΟΕΕ αυτός.

Βέβαια το πρόστιμο μπήκε το 2013 αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.

είναι φοιτητής της ΑΣΟΕΕ ???

την είχα σε Κ υπόληψη αυτήν την σχολή τώρα την πάω στο Ω... (καλά Α υπόληψη δεν έχει κανένα ελληνικό πανεπιστήμιο)...

τι σκατά δεν τους μαθαίνουν ούτε έναν απλό ισολογισμό εμπορικής εταιρείας να διαβάζουν στο μπουρδέλο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

που να ήταν και με τα νέα διεθνή πρότυπα τι μαλακίες θα έλεγε...

costas-c.s.

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
δεν σβηστήκανε παίκτη μου.. κατέπεσαν στα διοικητικά δικαστήρια όπου προσέφυγαν...

και πόθεν προκύπτει ότι δεν τους πλήρωνε βλάκα ?? μέχρι κεραίας τους εξόφλησε πριν πτωχεύσει (που θα μπορούσε να μην το κάνει και να το αφήσει για τον σύνδικο πτώχευσης χωρίς μάλιστα να έχει και ποινικά)... και το ΙΚΑ ξοφλημένο μέχρι το τελευταίο...

αει παίξε παραπέρα ρε κουνάβι που θα μου μάθεις και τι είναι χρέος και τι είναι ισολογισμός...
:orchestra:

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Το IQ σας σε πρόσθεση δεν ξεπερνά το όριο ταχύτητας σε γήπεδο golf.
Δεν είπα ότι χρωστούσε στους υπαλλήλους ΕΙΠΑ ότι δεν τους πλήρωνε. Την ίδια χρονιά με το 2013 όπου μπήκε το πρόστιμο η εταιρία ζήτησε από τους υπαλλήλους να μην πληρωθούν έναν μισθό ο οποίος θα πήγαινε στην ενίσχυση της εταιρίας για να μην βαρέσει κανόνι 1ον. 2ον ακόμα και αυτά που θα πάρουν, θα τα πάρουν σε διάστημα 8 ετών  :headbang: δεν θα τα πάρουν στο χέρι τώρα που τα έχουν ανάγκη oι άνθρωποι. 3ον -Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος κατήγγειλε τη σύμβαση πίστωσης με τον ανοιχτό αλληλόχρεο λογαριασμό που είχε συνάψει με την εταιρεία και ζήτησε την εξόφληση του χρεωστικού υπολοίπου ύψους 16,39 εκατ. ευρώ.
-Εταιρείες με απαιτήσεις σε βάρος της «Ηλεκτρονικής» ζήτησαν την κατάπτωση τριών εγγυητικών επιστολών ύψους 550.000 ευρώ.
-Η LG Electronics Ελλάς είχε απαιτήσεις σε βάρος της «Ηλεκτρονικής» ύψους 2,86 εκατ. ευρώ και ήδη πέρυσι τον Φεβρουάριο είχε προβεί σε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, καθώς από το παραπάνω ποσό το 1,73 εκατ. ευρώ είχε καταστεί ληξιπρόθεσμο και απαιτητό. Η ίδια εταιρεία ζήτησε την κατάπτωση εγγυητικής επιστολής ύψους 500.000 ευρώ.
-Οφειλές άνω των 200.000 ευρώ στη Sony Hellas.
-Οφειλές 242.000 ευρώ στην Intersys.
-Οφειλές 154.838 ευρώ στη διαφημιστική εταιρεία BBDO.
-Οφειλές 600.000 ευρώ στη διαφημιστική εταιρεία Team Athens.
-Οφειλές 143.739 ευρώ και στις δύο παραπάνω διαφημιστικές εταιρείες.
-Οι οφειλές προς εκμισθωτές ακινήτων ανέρχονται συνολικά, όπως προκύπτει από την απόφαση πτώχευσης, σε 278.532 ευρώ.

Τα Capital Controls φταίνε για αυτά ε;

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Όπως και να'χει και επειδή δεν με ενδιαφέρει η άποψη σας.  :orchestra:

Το μόνο που κρατάω εγώ από όλο αυτό είναι ότι ο μαλάκας ο παρτάκιας ο Έλληνας, αντί να στηρίξει μια Ελληνική εταιρία να μείνουν τα λεφτά μέσα στη χώρα, πήγαινε και τα ακούμπαγε στα Media mrkt και στα Dixon's και ενώ οι τιμές δεν είχαν τρελές διαφορές. Αυτό είναι το λυπηρό.

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Όπως και να'χει και επειδή δεν με ενδιαφέρει η άποψη σας.  :orchestra:

Το μόνο που κρατάω εγώ από όλο αυτό είναι ότι ο μαλάκας ο παρτάκιας ο Έλληνας, αντί να στηρίξει μια Ελληνική εταιρία να μείνουν τα λεφτά μέσα στη χώρα, πήγαινε και τα ακούμπαγε στα Media mrkt και στα Dixon's και ενώ οι τιμές δεν είχαν τρελές διαφορές. Αυτό είναι το λυπηρό.

Καθρέπτη -καθρεπτάκι μου, μ'ενδιαφέρει μόνο η δική μου άποψη.

Πρέπει νάσαι ωραίος τύπος με δυνατή άποψη, αναρωτιέμαι γιατί γράφεις και διαβάζεις το μπου

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
κριμα παιζει η πολιτεια εις βαρος των ανεργων και υπαλληλων

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Το IQ σας σε πρόσθεση δεν ξεπερνά το όριο ταχύτητας σε γήπεδο golf.
Δεν είπα ότι χρωστούσε στους υπαλλήλους ΕΙΠΑ ότι δεν τους πλήρωνε. Την ίδια χρονιά με το 2013 όπου μπήκε το πρόστιμο η εταιρία ζήτησε από τους υπαλλήλους να μην πληρωθούν έναν μισθό ο οποίος θα πήγαινε στην ενίσχυση της εταιρίας για να μην βαρέσει κανόνι 1ον. 2ον ακόμα και αυτά που θα πάρουν, θα τα πάρουν σε διάστημα 8 ετών  :headbang: δεν θα τα πάρουν στο χέρι τώρα που τα έχουν ανάγκη oι άνθρωποι. 3ον -Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος κατήγγειλε τη σύμβαση πίστωσης με τον ανοιχτό αλληλόχρεο λογαριασμό που είχε συνάψει με την εταιρεία και ζήτησε την εξόφληση του χρεωστικού υπολοίπου ύψους 16,39 εκατ. ευρώ.
-Εταιρείες με απαιτήσεις σε βάρος της «Ηλεκτρονικής» ζήτησαν την κατάπτωση τριών εγγυητικών επιστολών ύψους 550.000 ευρώ.
-Η LG Electronics Ελλάς είχε απαιτήσεις σε βάρος της «Ηλεκτρονικής» ύψους 2,86 εκατ. ευρώ και ήδη πέρυσι τον Φεβρουάριο είχε προβεί σε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, καθώς από το παραπάνω ποσό το 1,73 εκατ. ευρώ είχε καταστεί ληξιπρόθεσμο και απαιτητό. Η ίδια εταιρεία ζήτησε την κατάπτωση εγγυητικής επιστολής ύψους 500.000 ευρώ.
-Οφειλές άνω των 200.000 ευρώ στη Sony Hellas.
-Οφειλές 242.000 ευρώ στην Intersys.
-Οφειλές 154.838 ευρώ στη διαφημιστική εταιρεία BBDO.
-Οφειλές 600.000 ευρώ στη διαφημιστική εταιρεία Team Athens.
-Οφειλές 143.739 ευρώ και στις δύο παραπάνω διαφημιστικές εταιρείες.
-Οι οφειλές προς εκμισθωτές ακινήτων ανέρχονται συνολικά, όπως προκύπτει από την απόφαση πτώχευσης, σε 278.532 ευρώ.

Τα Capital Controls φταίνε για αυτά ε;

τυπε ο Λιακουνακος πιστολιασε μισθους γυρω στο χρονο στους υπαλληλους του πριν αρχισει τα κανονια (Κερδος κλπ), αναλογικα η Ηλεκτρονικη ηταν αγγελακια, στα πουπουλα τους ειχε με 1 μονο μισθο χαμενο.

Χρεη ειχε, φυσικα, γιαυτο αλλωστε ... σποιλερ αλερτ ... πτωχευσε. τα CC τον εκαψαν στο refi οχι στις μαλακιες του μαρδα εβγαλε 200 χιλιαρικα για εμπορευμα και 5 χιλιαρικα για ξερωγω χαρτοσημα. Και στη μειωμενη καταναλωση. Το ρεταλι θελει ρευστο, τραβα ρωτα τον Βεροπουλο τι νηλα επαθε με τα CC. Αδειασαν τα ραφια του, ρευστο δεν εβρισκε να τα γεμισει, εκοψε ο κοσμος, πουληθηκε. Ουτε η Ηλεκτρονικη ουτε ο Βεροπουλος ηταν Apple. To παλευαν ομως, τα CC τους εδωσαν το τελειωτικο χτυπημα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.453
Πόντοι
12.756
ο Βεροπουλος σωθηκε απο την ξεφτιλα στο παρα ενα αν βγαινανε εκει τα νεα θα γελαγαν και τα κρουασαν μαζι του

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ωπα ρε μεγαλε.
Δρόμο τότε.

Καθρέπτη -καθρεπτάκι μου, μ'ενδιαφέρει μόνο η δική μου άποψη.

Πρέπει νάσαι ωραίος τύπος με δυνατή άποψη, αναρωτιέμαι γιατί γράφεις και διαβάζεις το μπου

Τι λες ρε τρελέ που θα μου πεις και δρόμο, με avatar τον παπάρα και ψήφο καρφωτή στη ΝΔ. Οι απόψεις σας είναι γνωστές, ο ΣΥΡΙΖΑ κατέστρεψε την χώρα
η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα μας σώσουν. Τα ίδια σκατά είστε και εσείς και το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Σιχαμένοι.
Γι'αυτό ακριβώς δεν με ενδιαφέρουν οι απόψεις σας. Γιατί τις έχω δει και σε άλλα νήματα και είναι εμετικές.
+ το ότι όποιος δεν συμφωνεί μαζί σας, σε κάθε σας quote στο ποστ του θα υπάρχει κάτι να μειώσει τον άλλον. Οπότε ναι τέτοιες απόψεις μπορείτε να τις βάλετε στον κώλο σας.
Όταν ο άλλος αντί απλά να εκφράσει όμορφα και τίμια την άποψη του επι του θέματος, διορθώνοντας με εκει που πιστεύει ότι έχω λάθος, με αποκαλεί και μαλάκα, μου δίνει το δικαίωμα
να του πω ότι ναι είμαι μαλάκας και γράφω τις παπαριές που πληκτρολογεί στα παπάρια μου.

@C4mper Προφανώς ρε αδερφέ τα CC δημιουργήσαν τρελά προβλήματα και ακόμα δημιουργούν. Το θέμα είναι ότι όλες αυτές οι επιχειρήσεις δεν ήταν υγιείς μην τρελαθούμε.
Όπως επίσης όλες αυτές οι επιχειρήσεις με την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα δεν επιβιώνουν γιατί προφανώς δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τις πολυεθνικές.
Το θέμα είναι ότι έρχεται εδώ ο καθένας να μας πει ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και να υποστηρίξει ότι πριν ήταν όλα κομπλε και οδεύαμε προς παράδεισο και ότι στο τσακ ήταν να σωθούμε, ξεχνάμε όλα τα υπόλοιπα κανόνια που ήδη είχαν αρχίσει να βαράνε μικρότερες επιχειρήσεις από το πρώτο κιόλας μνημόνιο... Δηλαδή μισό λεπτό, μετά τα μέτρα που πήραν τώρα τα οποία ήταν που ήταν καβλί, απ'ότι φαίνεται θα'ρθουν και καινούργια και ξανά και ξανά. Κάτι ανάλογο θα γινόταν και με ΝΔ μην γελιόμαστε δεν είχε νοικοκυρευτεί τίποτα και ούτε πρόκειται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom