Νέα

Έκλεισε και η Ηλεκτρονική Αθηνών. Ανάπτυξη παντού!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexdreamer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 369
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
και αμα ειναι ζημιογονα ποιος θα πληρωσει

γι αυτο και κλεινουν στον καπιταλισμο αλλα ΠΟΤΕ δεν πληρωνει ο ιδιοκτητης σε μια πτωχευση τιποτα δεν παθαινει μονο οι εργαζομενοι χανουν τη δουλεια τους

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Τι αναφέρει η επιχείρηση
Mediatel: Άμεση πρόσληψη για 150 της «Ηλεκτρονικής»

Στην άμεση πρόσληψη 150 πωλητών και πωλητριών της Ηλεκτρονικής Αθηνών προτίθεται να προχωρήσει η Mediatel, στο πλαίσιο της ανάπτυξης και εξέλιξής της, όπως γνωστοποίησε.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, οι υπάλληλοι θα προσληφθούν στην εταιρεία, κατόπιν εκπαίδευσης, έχοντας στήριξη και καθοδήγηση σε κάθε τους βήμα.

Επίσης, η Mediatel δεσμεύεται ότι, σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα απευθυνθεί εκ νέου στους πρώην υπαλλήλους της Ηλεκτρονικής Αθηνών για την κάλυψη επιπλέον θέσεων εργασίας.

H Meditel δραστηριοποιείται στον χώρο των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών από το 1995, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γι αυτο και κλεινουν στον καπιταλισμο αλλα ΠΟΤΕ δεν πληρωνει ο ιδιοκτητης σε μια πτωχευση τιποτα δεν παθαινει μονο οι εργαζομενοι χανουν τη δουλεια τους

θα την εκανες κρατικη δηλαδη?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Tύπε δύο ειναι τα πιασαρικα θεματα στο μπου κομ. Ποσες πηδαει ο alex71 και ποσα λεφτα εχει ο τραμουντανας.
σιγα τα πιασαρικα ρε μορτη.....αφου εχουν κοινη και πανευκολη απαντηση.....ΜΗΔΕΝ!  :sunglasses:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Δεν βλέπω κανέναν λόγο να κάνω διαρκή dolce vita. Κάνω όποτε γουστάρω δεν έχω κανένα πρόβλημα σε αυτό το χρήμα δεν μου λείπει...

Και stock options είχα και έχω, και λεφτά από το χρηματιστήριο έβγαλα (τόσο το ελληνικό όσο και ξένα), και σωστές συντηρητικές επενδύσεις έκανα...

και το κυριώτερο πρόγραμμα έχω βάλει στην ζωή μου το οποίο προβλέπει (αν υπάρχει υγεία που είναι το κυριώτερο) ότι σε δύο χρόνια και επτά μήνες (συμπλήρωση 62ου έτους) κρεμάω το λάπτοπ και επιστρέφω στα πάτρια εδάφη...

δόξα τον θεό και τον εαυτό μου έχω αρκετά λεφτά να ζήσω πολύ καλά τα υπόλοιπα μου χρόνια και να αφήσω μια πολύ καλή μαγιά για τα παιδιά μου...

σκοπεύω να απασχοληθώ με τα χόμπυ μου που είναι η φωτογραφία, η συλλογή και αναπαλαίωση φωτογραφικών μηχανών (σκέφτομαι να ανοίξω ένα μικρό ιδιωτικό χώρο-έκθεση-μουσείο), να κάνω μερικά ακόμη ταξίδια (όχι όμως επαγγελματικά ή συνδυαστικά business/pleasure) και φυσικά να συμπληρώνω την συλλογή μου σε αιδοία...
ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΣΑΝ ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
12993322_10209635611985798_1395947818954033632_n.jpg

είσαι βλάξ

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.039
Πόντοι
2.606
Δεν βλέπω κανέναν λόγο να κάνω διαρκή dolce vita. Κάνω όποτε γουστάρω δεν έχω κανένα πρόβλημα σε αυτό το χρήμα δεν μου λείπει...

Και stock options είχα και έχω, και λεφτά από το χρηματιστήριο έβγαλα (τόσο το ελληνικό όσο και ξένα), και σωστές συντηρητικές επενδύσεις έκανα...

και το κυριώτερο πρόγραμμα έχω βάλει στην ζωή μου το οποίο προβλέπει (αν υπάρχει υγεία που είναι το κυριώτερο) ότι σε δύο χρόνια και επτά μήνες (συμπλήρωση 62ου έτους) κρεμάω το λάπτοπ και επιστρέφω στα πάτρια εδάφη...

δόξα τον θεό και τον εαυτό μου έχω αρκετά λεφτά να ζήσω πολύ καλά τα υπόλοιπα μου χρόνια και να αφήσω μια πολύ καλή μαγιά για τα παιδιά μου...

σκοπεύω να απασχοληθώ με τα χόμπυ μου που είναι η φωτογραφία, η συλλογή και αναπαλαίωση φωτογραφικών μηχανών (σκέφτομαι να ανοίξω ένα μικρό ιδιωτικό χώρο-έκθεση-μουσείο), να κάνω μερικά ακόμη ταξίδια (όχι όμως επαγγελματικά ή συνδυαστικά business/pleasure) και φυσικά να συμπληρώνω την συλλογή μου σε αιδοία...
ελπιζω να μην το μοιραστεις μαζι μας  :tooth:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΣΑΝ ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!!
Δηλαδη σε λιγο θα τον τρωμε στην μαπα εις τριπλουν;
Να ανεβουν τα ορια συνταξιοδοτισης ΑΜΕΣΑ!

Επισκέπτης
Δεν εχετε βαρεθεί τοσα χρονια να τσακωνεστε για την περιουσια του τραμουντανα;  :think:

Ἔ, ἀπὸ τὸ νὰ τσακωνόμαστε γιὰ τὴν ἐπιστημοσύνη του κ. Βολταίρου, ας τσακωνόμαστε γιὰ κάτι ποὺ ἔχει ψήγματα ἀλήθειας.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δηλαδη σε λιγο θα τον τρωμε στην μαπα εις τριπλουν;
Να ανεβουν τα ορια συνταξιοδοτισης ΑΜΕΣΑ!

στα παπάρια μου... με 40 χρόνια ένσημα βγαίνω όποτε εγώ γουστάρω και όχι όποτε θέλει ο Κατουρόγελος

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
στα παπάρια μου... με 40 χρόνια ένσημα βγαίνω όποτε εγώ γουστάρω και όχι όποτε θέλει ο Κατουρόγελος
γιατι ρε καμαρι,μια χαρα νεο παληκαρι εισαι....ζησε λιγο ακομα τη ζωη σου στο σεφιλντ...γαμω ειναι στην αγγλια,βροχη,υγρασια,ασπρουλιαρες σαυρες,σαπιες μπυρες...εχεις ανετα ακομα 20 και χρονια συλλογης πολυτιμων εμπειριων πριν ερθεις δω χαμω!...καταλαβαινω η νιοτη δεν ειναι καλος συμβουλος αλλα μη σκεφτεσαι παρορμητικα ....βαλε το μελλον σου πανω απο ολα!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.039
Πόντοι
2.606
γιατι ρε καμαρι,μια χαρα νεο παληκαρι εισαι....ζησε λιγο ακομα τη ζωη σου στο σεφιλντ...γαμω ειναι στην αγγλια,βροχη,υγρασια,ασπρουλιαρες σαυρες,σαπιες μπυρες...εχεις ανετα ακομα 20 και χρονια συλλογης πολυτιμων εμπειριων πριν ερθεις δω χαμω!...καταλαβαινω η νιοτη δεν ειναι καλος συμβουλος αλλα μη σκεφτεσαι παρορμητικα ....βαλε το μελλον σου πανω απο ολα!
:2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

εεε όχι και σάπιες μπύρες...  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom