Νέα

Έκκριση σπερματικού υγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geo33(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

geo33(1)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Έχω παρατηρήσει σε πολλές ταινίες ότι οι άντρες όταν εκσπερματώνουν βγάζουν αρκετή ποσότητα σπερματικού υγρού.
Πως μπορώ και εγώ λοιπόν χύνω σαν και αυτούς και να βγάζω τόσο πολύ σπέρμα?
Υπάρχει κ΄ποια ειδική διατροφή?
Μην μου πείτε τώρα ότι  έχουν να γαμήσουν πολύ καιρό......

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
υπαρχουν διαφορα σκευασματα αλλα δεν θα τα περνα στη θεση σου.

ο μετρ του ειδους peter north υποστιριζει οτι το μονο που κανει ειναι να πινει ΠΟΛΥ νερο.

Επισκέπτης
Έχω παρατηρήσει σε πολλές ταινίες ότι οι άντρες όταν εκσπερματώνουν βγάζουν αρκετή ποσότητα σπερματικού υγρού.
να  τρως τουλάχιστον δυο γιαούρτια την ημέρα και ειδικά αυτά που πουλάνε στα LIDL με τα φρούτα μέσα και να προτιμάς με ακτινίδιο. 

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
να  τρως τουλάχιστον δυο γιαούρτια την ημέρα και ειδικά αυτά που πουλάνε στα LIDL με τα φρούτα μέσα και να προτιμάς με ακτινίδιο.  

να σου δινει την προμυθεια αμεσα η θα την περνεις απο την εταιρια στο τελος του μηνα? :cheesy:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

λοιπον ειναι πολυ απλα τα πραματα....θα τρως πρωι πρωι παστη αγγιναρα με σκορδετο(συνταγη απο τα χωρια του καικμακτσαλαν),εν συνεχεια θα κανεις 10 χλμ τζοκινγκ-αναρριχηση σε βουνο της αρεσκειας σου(κατα προτιμηση οχι καμμενο),θα πινεις 10 λιτρα νερο ημερησιως και το απογευμα πριν τη δυση του ηλιου θα στιβεις σε ενα μπλεντερ 2 γκρειπ φρουτ,ενα ροδι,5 φραουλες,4 ακτινιδια,2 δαμασκηνα και λιγο σπερμα απο μια μαλακια που θα τραβηξεις εκεινη τη στιγμη φερνοντας στο μυαλο σου την krystal steal να σε πιπωνει κοιτωντας σε βαθια μεσα στα ματια ας πουμε....Αναδευοντας το υποπροιον αυτο για 1,5 λεπτο εχεις τον τελειο σπερματοδυναμο ζωμο.Πιες το και χυνε ατελειωτα καυλιαρη μου...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
αν θες να δεις σπερμα  παχυ και αφθονο μια ειναι η λυση εδω και χρονια βασιλικος πολτος οχι αυτες η παπαρες που πουλανε  στα φαρμακεια απο γνωστο αν εχεις μελισσοκομο!!

OP
OP
G

geo33(1)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
αν θες να δεις σπερμα  παχυ και αφθονο μια ειναι η λυση εδω και χρονια βασιλικος πολτος οχι αυτες η παπαρες που πουλανε  στα φαρμακεια απο γνωστο αν εχεις μελισσοκομο!!
Δυστυχώς δεν έχω..

Επισκέπτης
λοιπον ειναι πολυ απλα τα πραματα....θα τρως πρωι πρωι παστη αγγιναρα με σκορδετο(συνταγη απο τα χωρια του καικμακτσαλαν),εν συνεχεια θα κανεις 10 χλμ τζοκινγκ-αναρριχηση σε βουνο της αρεσκειας σου(κατα προτιμηση οχι καμμενο),θα πινεις 10 λιτρα νερο ημερησιως και το απογευμα πριν τη δυση του ηλιου θα στιβεις σε ενα μπλεντερ 2 γκρειπ φρουτ,ενα ροδι,5 φραουλες,4 ακτινιδια,2 δαμασκηνα και λιγο σπερμα απο μια μαλακια που θα τραβηξεις εκεινη τη στιγμη φερνοντας στο μυαλο σου την krystal steal να σε πιπωνει κοιτωντας σε βαθια μεσα στα ματια ας πουμε....Αναδευοντας το υποπροιον αυτο για 1,5 λεπτο εχεις τον τελειο σπερματοδυναμο ζωμο.Πιες το και χυνε ατελειωτα καυλιαρη μου...
μπουχαχχααχχαχαχαχχαχα!!!!φραπεδιαρι εισαι θεοςςςς!!!!γιατρος τισ καυλας!!!χαχαχα!!!!τι σινταγες ειναι αυτες καυλαιρι μου!!!!ευγε ευγε!!!

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Ωπα Ωπα.....φιλαρακι να ξερεις οτι η ποσοτητα σπερματος εχει να κανει και με την συχνοτητα που αυτο εκριγνειται. Με αλλα λογια εαν το πρωι τραβηξες μια....το μεσημερι περασες απο ενα μασατζιδικο...το βραδυ πιεις 3-4 ποτακια και μετα πας να μαμησεις την δικια σου εεεεεεε μην φανταστεις οτι θα βγαλεις και κανενα κουβα.....

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16

Βάλε παγακια τυλιγμενα με πετσετα στα  αρχιδια να παγωσουν λίγο και μετα χυσε αβέρτα καρπερό σπερμα....

stteffannos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε χρειάζεσαι πολύ παιχνίδι πριν το χύσιμο. Αν φτάσεις μέχρι το σημείο να χύσεις αλλά δεν χύσεις 5-6 φορές τότε όταν τελικά χύσεις η ποσότητα θα είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι αν θα έχυνες με την πρώτη και γρήγορα.
Εννοείται πως αν δεν είχες χύσει κανά 24ωρο πριν, το φαινόμενο θα είναι πιο έντονο.
Βάλε την γκόμενα να στον γλύψει κι όταν καταλάβεις ότι δεν πάει άλλο σταμάτα την, γλύψτης το μουνί μέχρι να χύσει. Ζήτα της ξανά τσιμπούκι και επανάλαβε απ΄την αρχή 2-3 φορές ακόμη. Αν θες να σε δει να χύνεις πολύ χύσε επάνω της την 5η φορά. Έχει σημασία να φτάνεις κοντά στο σημείο να είσαι έτοιμος να χύσεις αλλά να μη χύνεις.
Η όλη διαδικασία βοηθά και στο να μη χύνεις πρόωρα (αν έχεις τέτοιο πρόβλημα).
Σίγουρα το να πίνεις πολύ νερό (μην το παρακάνεις) σε καθημερινή βάση βοηθά γιατί με το κατούρημα όλο το υδραυλικό σου σύστημα παραμένει ενεργοποιημένο και σε καλή κατάσταση.
Κάνε και ..προπόνηση για να διαπιστώσεις του λόγου το αληθές.
Άντε και ζουμερά γαμήσια.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
με την καμία. Λες και ποτίζει είναι....Έλεος δηλαδή!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Ρε παικτες,δειτε ποια ειναι τα συστατικα του σπερματος και καταναλωστε τα σε υπερθετικο βαθμο.
Το κυριοτερο συστατικο ειναι το νερο βεβαια,ειναι κι αλλα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Ωπα Ωπα.....φιλαρακι να ξερεις οτι η ποσοτητα σπερματος εχει να κανει και με την συχνοτητα που αυτο εκριγνειται. Με αλλα λογια εαν το πρωι τραβηξες μια....το μεσημερι περασες απο ενα μασατζιδικο...το βραδυ πιεις 3-4 ποτακια και μετα πας να μαμησεις την δικια σου εεεεεεε μην φανταστεις οτι θα βγαλεις και κανενα κουβα.....
ακριβως!!!
ή μην την παιξεις 2 μερες ουτε να πηδηξεις και χωρις να φας να πιεις τπτ το ιδιαιτερο και να δεις οτι η ποσοτητα θα χει διαφορα οπως και η εκτιναξη!

Tarasch

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
5.765
ακριβως!!!
ή μην την παιξεις 2 μερες ουτε να πηδηξεις και χωρις να φας να πιεις τπτ το ιδιαιτερο και να δεις οτι η ποσοτητα θα χει διαφορα οπως και η εκτιναξη!
κρατα το και παραπανο μερεσ θα ασπρισεισ τοιχο :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom