Νέα

Έκκληση της Red Umbrella Athens για στήριξη των εργαζομένων στο σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα obi1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291

ματακιας(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
79
Πόντοι
1
Μα κανείς δεν είναι σε θέση να κρίνει κάποιον ειδικά όταν δεν τον ξέρει, ακριβώς και για αυτό λέω τα συμπεράσματα μου, στα 25 και χρόνια, που πήγαινα στα μπουρδέλα και για να σου πω την αλήθεια δεν θα είχα πρόβλημα τόσο,( πλέον προσωπικά έχω) αν απλά οι πελάτες συμπεριφερόντουσαν ανθρώπινα σε αυτές τις γυναίκες, γιατί αυτό που βλέπω από ορισμένους είναι ένα τσάμπα μαγκιά αντριλίκι, θέλουν να ξεφτιλίζουν τους άλλους βλέπωντας τους σαν υποκατηγορία και πουλώντας έτσι, στον εαυτό τους ουσιαστικά, αξία. Βάζωντας εδώ ακριβώς και τον προβληματισμό του Κωνσταντίνου Βήτα, τελικά ποιος έχει την δύναμη αυτός που χτυπάει ή αυτός που πονάει.

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
Μα κανείς δεν είναι σε θέση να κρίνει κάποιον ειδικά όταν δεν τον ξέρει, ακριβώς και για αυτό λέω τα συμπεράσματα μου, στα 25 και χρόνια, που πήγαινα στα μπουρδέλα και για να σου πω την αλήθεια δεν θα είχα πρόβλημα τόσο,( πλέον προσωπικά έχω) αν απλά οι πελάτες συμπεριφερόντουσαν ανθρώπινα σε αυτές τις γυναίκες, γιατί αυτό που βλέπω από ορισμένους είναι ένα τσάμπα μαγκιά αντριλίκι, θέλουν να ξεφτιλίζουν τους άλλους βλέπωντας τους σαν υποκατηγορία και πουλώντας έτσι, στον εαυτό τους ουσιαστικά, αξία. Βάζωντας εδώ ακριβώς και τον προβληματισμό του Κωνσταντίνου Βήτα, τελικά ποιος έχει την δύναμη αυτός που χτυπάει ή αυτός που πονάει.

Μπάρμπα, πουτάνες είναι, όχι άγιες.
Πάρτο χαμπάρι.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.931
Πόντοι
19.795
Επείδη ανοίγει πάλι το θέμα για το τι προσφέρουν οι ιερόδουλες στην κοινωνία και γίνεται μια ''άνιση και άδικη'' σύγκριση και επίθεση σε σχέση με άλλες εργασίες θα πω δυο τρία πράγματα που θεωρώ θα έπρεπε να θεωρούνται προφανή.
Ένας πολύ μεγάλος παλιός ρεμπέτης, σύμβολο μια ολόκληρης γενιάς και φιλοσοφίας, ο Βαγγέλης Παπάζογλου είπε πως όταν κάποιος αντικρίζει μια χήρα και τα ορφανά της θα πρέπει να σκύβει το κεφάλι. Το ίδιο θα έλεγα ισχύει και για τις ιερόδουλες. Ενας διαφορετικός διανοούμενος ο Χαριτόπουλος δηλώνει, πως ζειμπέκικο μπορούν να χορεύουν μόνο οι άντρες και από τις γυναίκες μόνο οι ιερόδουλες γιατί μόνο αυτές έχουν νιώσει τόσο πραγματικά την οδύνη και τον πόνο που μεγαλύτερος από τον ψυχολογικό δεν υφίσταται. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος ψυχικός πόνος από αυτόν που μπορεί να νιώσει μια ιερόδουλη. Τις βλέπετε επί το έργον να παίζουν θέατρο και να εκτελούν ένα συγκεκριμένο ρόλο, όμως ταυτόχρονα κουβαλάνε ένα τεράστιο σταυρό μέσα τους και περνάνε μια τεράστια δοκιμασία. Τα ψυχολογικά θέματα που κουβαλάει μια ιερόδουλη είναι τόσο μεγάλα που οι ψυχίατροι έχουν παραληλήσει την ψυχοσύνθεση της ιερόδουλης μόνο με περιπτώσεις ατόμων που έχουν περάσει από τραυματικές εμπειρίες σε κατάστασεις πολέμων. Πάρα πολλές από αυτές τις κοπέλες έχουν μικρά παιδάκια, τα οποία αρκετές μεγαλώνουν ολομόναχες, άλλες είναι ορφανές, άλλες τις έχουν εκμεταλευτεί και έχουν περάσει σεξουαλική παρενόχληση σε μικρή ηλικία και επειδή στις χώρες τους η διαβίωση ήταν όνειρο μακρινό, εκεί δημιουργήθηκε η ανάγκη για μια καλύτερη ζωή, όνειρο του κάθε ελέυθερου άνθρωπου. Οι ιερόδουλες σαφώς και κάνουν λειτούργημα, λίγο παραπάνω σεβασμός από όλους μας αν θέλουμε να λεγόμαστε ακόμα άνθρωποι, εγώ προσωπικά σκύβω το κεφάλι με σεβασμό απέναντι τους και ας γελάνε όποιοι και όποιες θέλουνε, όσο θέλουνε .
:respect:
Mονο να προσθεσω, οτι αν σεβεσαι τους αλλους, σεβεσαι και τον εαυτο σου.

ματακιας(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
79
Πόντοι
1
Μπάρμπα, πουτάνες είναι, όχι άγιες.
Πάρτο χαμπάρι.
σωστα αρα έχουμε και μεις σαν μπουρδελιαρηδες δικαιώματα.Να τις ξεφτιλησουμε και να τις περιφρονησουμε γιατί είναι πουτανες αυτές που όλη η κοινωνία μισεί για αυτό που είναι.

ματακιας(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
79
Πόντοι
1
ναι οκ.
Απλά εδώ εκφράζουμε την άποψη μας και τη κριτική μας όσοι ασχολούμαστε ενεργά.
τουλάχιστον σε τέτοια θέματα.
Αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με αλλά έχει και εκτός της θεματολογίας του σάιτ
Σε σωστό θρεντ ειμαι και στο σωστο σαιτ και για διαβασε καλύτερα τι έχει ειπωθει πιο πριν.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Ρε παιδια ελεος. Απλα δεν χρειαζονται υπερβολες. Σεβασμο στις πουτανες για το λειτουργημα που κανουν. Σεβασμο και οταν τις πηδαμε μεσα. Αλλα δεν θα τις παντρευτουμε. Κατι μας δινουν, κατι τους δινουμε . Ενα καλο deal και για τους δυο και μεχρι εκει. Αν θελουμε αγαπη δοξα το Θεο υπαρχουν γυναικες εξω που μπορουν να μας τη δωσουν. Γιατι σας αρεσει να μπλεκετε τα μπουτια σας ορισμενοι σε αρρωστες καταστασεις;;;

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Με έκπληξη βλέπω πως με αφορμή την έκκληση της ΜΚΟ red umbrella επανέρχεται η γνωστή αντιπαράθεση για τις ιερόδουλες, την ηθική απαξία που βιώνουν, τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν ( πολλά εξ αυτών προϋπάρχοντα και οξυνόμενα με την άσκηση του επαγγέλματος τους), το ευτελές ή όχι των υπηρεσιών τους και γενικά μια ατέρμονη και άχαρη αντιδικία περί του θέματος.
Έχω γράψει και παλαιότερα μερικά πράγματα για την φύση και την ψυχοσύνθεση των πορνών βασιζόμενος σε έρευνα ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος στην οποία συμμετείχα ως εξωτερικός συνεργάτης και δεν έχει νόημα να επανέλθω. Μια μόνο φράση θα πω που νομίζω είναι σημαντική, η κατανόηση τέτοιου τύπου καταστάσεων είναι κατά βάση βιωματική και είναι σχεδόν αδύνατο να εμβαθύνεις στον πυρήνα του ψυχικού κόσμου ενός τέτοιου ανθρώπου χωρίς να έχεις ανάλογα βιώματα

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μια μόνο φράση θα πω που νομίζω είναι σημαντική, η κατανόηση τέτοιου τύπου καταστάσεων είναι κατά βάση βιωματική και είναι σχεδόν αδύνατο να εμβαθύνεις στον πυρήνα του ψυχικού κόσμου ενός τέτοιου ανθρώπου χωρίς να έχεις ανάλογα βιώματα

Ξέρεις πόσο σε αγαπάω και θα ήθελα να προσθέσω μία φράση κι εγώ σε ότι λες.

"Αφού εμβαθύνουμε ή όχι στην ψυχοσύνθεσή τους, πάμε για το γκολ εκτός έδρας".

(όταν θέλω γράφω λίγα)

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
Ρε παιδια ελεος. Απλα δεν χρειαζονται υπερβολες. Σεβασμο στις πουτανες για το λειτουργημα που κανουν. Σεβασμο και οταν τις πηδαμε μεσα. Αλλα δεν θα τις παντρευτουμε. Κατι μας δινουν, κατι τους δινουμε . Ενα καλο deal και για τους δυο και μεχρι εκει. Αν θελουμε αγαπη δοξα το Θεο υπαρχουν γυναικες εξω που μπορουν να μας τη δωσουν. Γιατι σας αρεσει να μπλεκετε τα μπουτια σας ορισμενοι σε αρρωστες καταστασεις;;;

Ακριβώς έτσι είναι. Την πουτάνα την πληρώνεις για να κάνεις σεξ την ώρα που θες κι αυτή κάθεται απικο όλη μέρα εκεί μέσα και περιμένει το 20ρικο.
Τίμια συναλλαγή και για τους δύο. Τίποτα παραπάνω.
Τώρα ότι πολλές έχουν ψυχολογικά δεν αντιλέγω αλλά και πολλοί πελάτες έχουν ψυχολογικά. Ότι φρούτο κυκλοφορεί στα μπουρδέλα θα το βρεις.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36

Παρότι εκπλήσσεσαι συνεχίζεις να αναφέρεσαι στη γνωστή προπαγάνδα της ύπαρξης ψυχολογικών προβλημάτων των ιερόδουλων προτού καν εισέλθουν στον χώρο της πορνείας ως εργαζόμενες.

Όποιος εκπλήσσεται όμως πρώτα απορεί κι αναρωτιέται κι ύστερα βρίσκει τον μίτο που μπορεί να τον οδηγήσει έξω απ' το βασίλειο της αμηχανίας του.

Γιατί ο ανήξερος μοιάζει με έναν βασιλιά του οποίου το βασίλειο έχει καταστεί προς στιγμή ανοίκειο και ξένο.

Αλλιώς μπροστά στο θέαμα των κόκκινων φώτων που έχουν κατακλύσει τη χώρα του αλλοτριώνοντάς τη, ο βασιλιάς αποκρίνεται με την ακράδαντη πίστη ενός μαθητευόμενου μάγου στο ξόρκι του, το οποίο, άμα τη εκφορά του, δύναται να σκοτώσει ακαριαία τον δράκοντα.

"Δεν μπορεί να υπάρξει κατανόηση του ψυχικού κόσμου των ιερόδουλων χωρίς ανάλογες βιωματικές εμπειρίες".

Πούτσες μπλε...

Γιατί ακόμα κι αν είναι έτσι, ανάλογες βιωματικές εμπειρίες έχουμε όλοι και όλες μας στο βαθμό που οι ποικίλοι εξαναγκασμοί που επιβάλλει η ανάγκη της επιβίωσης και η ψυχική ερήμωση που προκύπτει από έναν κατακερματισμένο κι εξατομικευμένο κόσμο έχουν χτυπήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά "κόκκινο".

Να, μάνι-μάνι, δυο κόκκινα φωτάκια που μπόρεσε να διακρίνει ο βασιλιάς, αφού πρώτα βρήκε το σθένος να διακηρύξει ευθαρσώς τη βλακεία του.

Τα άγνωστα όντα που κατέπλευσαν αίφνης στα λιμάνια του βασιλείου του δεν είναι εξωγήινοι με τους οποίους αποκλείεται εκ των προτέρων κάθε ουσιαστική επαφή εκτός κι αν μεταβληθούν οι γηγενείς σε εξωγήινους και αντίστροφα.

Είναι σάρκα απ' τη σάρκα του και αίμα απ' το αίμα του.

Οπότε μπορούμε να συνδιαλαγούμε μαζί τους αν όχι ως ίσες και ίσοι, τουλάχιστον ως όμοιες κι όμοιοι, και ν' αναφερθούμε σ' αυτές και σ' αυτούς ως άνθρωποι που μοιράζονται έναν κοινό κι απαράδεκτο κόσμο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το 90% των γυναικων εχουν ψυχολογικα θεματα
και το 35% ψυχιατρικα
ε ποσο χειροτερα ειναι στις ιεροδουλες τα ψυχολογικα????!!???

ψυχολογικα εχει η γεροντοκορη που δεν μπορει να βρει γαμπρο να κανει σεξ, ψυχολογικα και η ιεροδουλος που κανει σεξ αρκετες φορες την ημερα και τρεχουν οι ενδορφινες ευχαριστησης στον εγκεφαλο απο την σεξουαλικη ευχαριστηση????

ματακιας(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
79
Πόντοι
1
Ψυχολογικά προβλήματα όλοι έχουμε από την στιγμή που έχουμε ψυχή, αυτή από μόνη της κουβαλάει προβλήματα. Αυτά όμως που ανάφερα για τις ιερόδουλες, είναι συμπεράσματα ειδικών, το κεφάλαιο αυτό ειναι τεράστιο και έχουν ασχοληθεί πολλοί ψυχολόγοι με τα ίδια πορίσματα. Φυσικά σε πολλές περιπτώσεις η επιλογή είναι δική τους, άσχετα αν και αυτό είναι τελικά σχετικό γιατί ο ψυχαναγκασμός που δέχονται δεν τους αφήνει πολλές φορές αυτήν την επιλογή. Για μένα δεν είναι επιλογή τους, σε μακρυά ανάλυση άσχετα αν τις ρωτήσεις πολλές θα σου πούνε εγώ το έχω επιλέξει γιατί έτσι θέλουν να λένε στον εαυτό τους. Ακριβώς όπως ανέφερε ο φίλος πιο πάνω, αν δεν έχεις βιώσει καλύτερα τουμπεκί μην μιλάς όχι μόνο εδώ αλλά και σε περισσότερες καταστάσεις.  Όμως αν μπορείτε βάλετε τον εαυτό σας στην εξής θέση. Ότι βρίσκεστε 6 ωρο η 12 ωρο σε ένα μικρό δωματιάκι, χωρίς φως του ήλιου και αποκομένος από τον υπόλοιπο κανονικό κόσμο. Να πηγαινοέρχεσαι στα δωμάτια όλη μέρα και να πηγαίνεις με 30 η 40 άντρες κάθε φορά, ενώ πολλοί από αυτούς έχουν σοβαρά ψυχολογικά αποθέματα και όλη αυτή την αρνητική ενέργεια την βγάζουν σε εσένα και στο σώμα σου γιατί είσαι απλά ένα εργαλείο. Εκεί τελικά για να επιβιώσεις και να μην τρελαθείς πρέπει να παίξεις γερό θέατρο και να ξεγελάσεις ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό .Φυσικά το κόστος είναι τεράστιο για τον ψυχισμό σου και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει όλος αυτός ο αγώνας που γίνεται στην τελική.
Γιατί πως μπορείς να λέγεσαι άνθρωπος μετά στον εαυτό σου όσο και να συνηθίζεις, αυτό το πράγμα δεν συνηθίζεται και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ως δουλειά η πορνεία.
Αλήθεια έχετε μιλήσει ποτέ με αυτές τις γυναίκες, φαντάζομαι πως όχι. Καμιά φορά αυτός που έχει άγνοια ζει στην απόλυτη ευτυχία.  Κάτι όμως τελευταίο, το οποίο είναι πάντα επίκαιρο, όποιος κλείνει τα μάτια στα σημεία των καιρών και δεν ακούει την φωνή των αδυνάμων, των φτωχών και των αρρώστων να γνωρίζει πως θα έρθει η ώρα που θα φωνάζει και δεν θα βρεθεί κανείς να τον ακούσει.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.178
Πόντοι
3.346
Οι περισσοτεροι πελατες σεβονται τις ιεροδουλες,οι περισσοτερες ιεροδουλες δεν σεβονται τους πελατες!
Αυτο ειδα στα αρκετα χρονια που γυριζω στα μπουρδελακια.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Παρότι εκπλήσσεσαι συνεχίζεις να αναφέρεσαι στη γνωστή προπαγάνδα της ύπαρξης ψυχολογικών προβλημάτων των ιερόδουλων προτού καν εισέλθουν στον χώρο της πορνείας ως εργαζόμενες.

Όποιος εκπλήσσεται όμως πρώτα απορεί κι αναρωτιέται κι ύστερα βρίσκει τον μίτο που μπορεί να τον οδηγήσει έξω απ' το βασίλειο της αμηχανίας του.

Γιατί ο ανήξερος μοιάζει με έναν βασιλιά του οποίου το βασίλειο έχει καταστεί προς στιγμή ανοίκειο και ξένο.

Αλλιώς μπροστά στο θέαμα των κόκκινων φώτων που έχουν κατακλύσει τη χώρα του αλλοτριώνοντάς τη, ο βασιλιάς αποκρίνεται με την ακράδαντη πίστη ενός μαθητευόμενου μάγου στο ξόρκι του, το οποίο, άμα τη εκφορά του, δύναται να σκοτώσει ακαριαία τον δράκοντα.

"Δεν μπορεί να υπάρξει κατανόηση του ψυχικού κόσμου των ιερόδουλων χωρίς ανάλογες βιωματικές εμπειρίες".

Πούτσες μπλε...

Γιατί ακόμα κι αν είναι έτσι, ανάλογες βιωματικές εμπειρίες έχουμε όλοι και όλες μας στο βαθμό που οι ποικίλοι εξαναγκασμοί που επιβάλλει η ανάγκη της επιβίωσης και η ψυχική ερήμωση που προκύπτει από έναν κατακερματισμένο κι εξατομικευμένο κόσμο έχουν χτυπήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά "κόκκινο".

Να, μάνι-μάνι, δυο κόκκινα φωτάκια που μπόρεσε να διακρίνει ο βασιλιάς, αφού πρώτα βρήκε το σθένος να διακηρύξει ευθαρσώς τη βλακεία του.

Τα άγνωστα όντα που κατέπλευσαν αίφνης στα λιμάνια του βασιλείου του δεν είναι εξωγήινοι με τους οποίους αποκλείεται εκ των προτέρων κάθε ουσιαστική επαφή εκτός κι αν μεταβληθούν οι γηγενείς σε εξωγήινους και αντίστροφα.

Είναι σάρκα απ' τη σάρκα του και αίμα απ' το αίμα του.

Οπότε μπορούμε να συνδιαλαγούμε μαζί τους αν όχι ως ίσες και ίσοι, τουλάχιστον ως όμοιες κι όμοιοι, και ν' αναφερθούμε σ' αυτές και σ' αυτούς ως άνθρωποι που μοιράζονται έναν κοινό κι απαράδεκτο κόσμο.
Βρε καλώς τον. Ήμουν σίγουρος ότι θα εμφανιζόσουν για να διαφωνήσεις ως πανεπόπτης και πανεπηστήμων. Και ψυχαναλυτής λοιπόν, άντε και ενημερωτής για τον κορωνοϊό εύχομαι. Φίλε είσαι από τους ανθρώπους που γράφουν πολλά, μα πάρα πολλά χωρίς να λένε τίποτα αυτό σου το αναγνωρίζω. Καλή τύχη

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.242
Πόντοι
3.846
Όσοι κάνουμε δουλειά που προϋποθέτει επαφή με πελάτες/κοινό πόσες φορές δεν έχουμε πει "έχε χάρη που με πληρώνεις ρε μαλάκα αλλιώς θα σου είχα γαμήσει". Βάλτε τώρα με το νου σας πως κλιμακώνεται αυτό όταν πρέπει να σου καταστρέφουν καθημερινά τη σεξουαλική ευχαρίστηση και να προσποιείσαι ότι σου αρέσει και από πάνω γιατί αλλιώς δεν είσαι σωστή επαγγελματίας. Από όσο έχω όμως συναναστραφεί κοπέλες σε κωλόμπαρα, αυτό το επάγγελμα σε ατσαλώνει. Κάθε μία βρίσκει τη δική της τεχνική να επιβιώνει με αντάλλαγμα βέβαια να απωλέσει κάθε συναισθηματισμο. Θα υπάρξουν και για αυτές στιγμές ευχαρίστησης αλλά είναι η εξαίρεση αν τους άρεσε μόνο το γαμήσι δε θα έπαιρναν λεφτά.
 Και τώρα θα μου πεις: Καλά τα λες αλλά γιατί συνεχίζεις να πηγαίνεις μαζί τους;
Η απάντηση είναι επειδή μπορώ προφανώς και επειδή ούτε εγώ είμαι ιδιαίτερα συναισθηματικό άτομο. Δε μπορεί να εισαι πουτανιάρης και συναισθηματικός. Για αυτο και το μπουρδελίζειν δεν είναι για όλους.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Όσοι κάνουμε δουλειά που προϋποθέτει επαφή με πελάτες/κοινό πόσες φορές δεν έχουμε πει "έχε χάρη που με πληρώνεις ρε μαλάκα αλλιώς θα σου είχα γαμήσει". Βάλτε τώρα με το νου σας πως κλιμακώνεται αυτό όταν πρέπει να σου καταστρέφουν καθημερινά τη σεξουαλική ευχαρίστηση και να προσποιείσαι ότι σου αρέσει και από πάνω γιατί αλλιώς δεν είσαι σωστή επαγγελματίας. Από όσο έχω όμως συναναστραφεί κοπέλες σε κωλόμπαρα, αυτό το επάγγελμα σε ατσαλώνει. Κάθε μία βρίσκει τη δική της τεχνική να επιβιώνει με αντάλλαγμα βέβαια να απωλέσει κάθε συναισθηματισμο. Θα υπάρξουν και για αυτές στιγμές ευχαρίστησης αλλά είναι η εξαίρεση αν τους άρεσε μόνο το γαμήσι δε θα έπαιρναν λεφτά.
 Και τώρα θα μου πεις: Καλά τα λες αλλά γιατί συνεχίζεις να πηγαίνεις μαζί τους;
Η απάντηση είναι επειδή μπορώ προφανώς και επειδή ούτε εγώ είμαι ιδιαίτερα συναισθηματικό άτομο. Δε μπορεί να εισαι πουτανιάρης και συναισθηματικός. Για αυτο και το μπουρδελίζειν δεν είναι για όλους.

:rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αν τους άρεσε μόνο το γαμήσι δε θα έπαιρναν λεφτά.
εδω διαφωνουμε.
δηλαδη αν σου αρεσει το γαμησι και ξες οτι πληρωνουν καλα για αυτο, εσυ θα το κανεις τζαμπα και θα πας να δουλεψεις για ψιχουλα αλλου που δεν σου αρεσει.

εννοειται θα πηγαινα να γινω ζιγκολο αφου μου αρεσει το σεξ, απλα οι γυναικες δεν θελουν σκετο σεξ οποτε λιγη η ζητηση για ζιγκολο.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Βρε καλώς τον. Ήμουν σίγουρος ότι θα εμφανιζόσουν για να διαφωνήσεις ως πανεπόπτης και πανεπηστήμων. Και ψυχαναλυτής λοιπόν, άντε και ενημερωτής για τον κορωνοϊό εύχομαι. Φίλε είσαι από τους ανθρώπους που γράφουν πολλά, μα πάρα πολλά χωρίς να λένε τίποτα αυτό σου το αναγνωρίζω. Καλή τύχη

να αναγνωρίσεις ό,τι τραβάει η ψυχή σου

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom