Νέα

Εκαθαριστικό εφορίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stevegr(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
 Συμφωνω μαζι σου εν μερει. Τα οργια με τα δανεια τα ξερουμε ολοι μας
αλλα αναφερομαι σε ποσα στα λογικα ορια που δινονταν βαση εκκαθαριστικου.
 Βασικα αυτη θαταν η 2η ερωτηση μου, αμα πλεον ζητανε εκκαθαριστικο για ενα'
τετοιο δανειο.
 Στην ιστορια πρεπει να μπουν τα εορτοδανεια με 25% τοκο, τα γαμοδανεια με 30%,
τα δανεια για οικια 200-300 χιλιαδων ευρω που τα επερναν ανθρωποι των 1000 ευρω μισθο
που χωρις να σκεφτουν τα χρεωνοντουσαν λες και ειχαν κανει συμβολαιο με το θεο οτι
για τα επομενα 30 χρονια θα εισπρατουν.
 εγω αναφερομαι σε ενα ποσο που χρειαζομαι και μπορω να το δωσψ πισω σε εα ευλογο διαστημα
με ενα λογικο μηνιαιο μισθο, μην ξεχνας το πρασινο δανειο τοσο δινει περιπου 12 χιλιαρικα  
εγω εβγαζα μεικτα 2 χιλ. το μηνα σε εργασια συνολικα 6 μηνες.μετα 9 μηνες ανεργος. μπορω τωρα να παρω ενα παρα πολυ μικρο δανειο εαν μπορω να δωσω πισω τα λεφτα εαν ξανα αρχισω την δουλεια σε 1-2 μηνες ???

guroperpatitis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Κριτικές
13
Like
9
Πόντοι
10
δεν διαφωνω nipple τα προιοντα δανειων εχουν σταματησει, εδω δινουν
με δυσκολια πιστωτικες των 500 ευρω. Το μονο ειναι το "πρασινο δανειο"
που προ αναφερα, ποσο που δεν λαμβανεις εσυ σε μετρητα αλλα δινεται
στην εταιρεια που αναλαμβανει το σπιτι σου. και βεβαια εχεις κατοικια
και στην δεσμευουν αμα χρειαστει.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.467
Πόντοι
12.756
 Συμφωνω μαζι σου εν μερει. Τα οργια με τα δανεια τα ξερουμε ολοι μας
αλλα αναφερομαι σε ποσα στα λογικα ορια που δινονταν βαση εκκαθαριστικου.
 Βασικα αυτη θαταν η 2η ερωτηση μου, αμα πλεον ζητανε εκκαθαριστικο για ενα'
τετοιο δανειο.
 Στην ιστορια πρεπει να μπουν τα εορτοδανεια με 25% τοκο, τα γαμοδανεια με 30%,
τα δανεια για οικια 200-300 χιλιαδων ευρω που τα επερναν ανθρωποι των 1000 ευρω μισθο
που χωρις να σκεφτουν τα χρεωνοντουσαν λες και ειχαν κανει συμβολαιο με το θεο οτι
για τα επομενα 30 χρονια θα εισπρατουν.
 εγω αναφερομαι σε ενα ποσο που χρειαζομαι και μπορω να το δωσψ πισω σε εα ευλογο διαστημα
με ενα λογικο μηνιαιο μισθο, μην ξεχνας το πρασινο δανειο τοσο δινει περιπου 12 χιλιαρικα  

Ποσα λογικα πια δεν υπαρχουν , καταναλωτικα δεν δινουν πια , τωρα αν θες πρασινο δανειο και καλα για φωτοβολταικα ή ενεργειακη αναβαθμιση ακινητου κτλ αυτο ειναι αλλο θεμα , καταναλωτικα δηλαδη με την εννοια την παλια δεν παιζουν.
Εκκαθαριστικα ζητανε πια για τα παντα , τα κριτηρια για τα δανεια εχουν αλλαξει ..
Αλλα για να παρεις πρασινο δανειο πρεπει να χρειαζονται και τα αναλογα χαρτια , δεν νομιζω να στα δωσουν ετσι τα φραγκα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.467
Πόντοι
12.756
δεν διαφωνω nipple τα προιοντα δανειων εχουν σταματησει, εδω δινουν
με δυσκολια πιστωτικες των 500 ευρω. Το μονο ειναι το "πρασινο δανειο"
που προ αναφερα, ποσο που δεν λαμβανεις εσυ σε μετρητα αλλα δινεται
στην εταιρεια που αναλαμβανει το σπιτι σου. και βεβαια εχεις κατοικια
και στην δεσμευουν αμα χρειαστει.

δεν ειχα διαβασει αυτο το μηνυμα σου πριν ποσταρω το τελευταιο δικο μου , εκει ναι , πιστευω οτι εχεις ελπιδες , ειχα την εντυπωση οτι απλα θες μετρητα για δικο σου λογο ασχετο και θα το περναγες σε αυτους σαν πρασινο δανειο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.467
Πόντοι
12.756
εγω εβγαζα μεικτα 2 χιλ. το μηνα σε εργασια συνολικα 6 μηνες.μετα 9 μηνες ανεργος. μπορω τωρα να παρω ενα παρα πολυ μικρο δανειο εαν μπορω να δωσω πισω τα λεφτα εαν ξανα αρχισω την δουλεια σε 1-2 μηνες ???

πολυ δυσκολο τυπε , αλλα δεν χανεις να προσπαθησεις , χωρις εργασια σχεδον αυτοματα δεν σου δινουν δανειο ..
Αν δεν εχεις εισοδηματα ή καταθεσεις δυσκολο πολυ για δανειο

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πολυ δυσκολο τυπε , αλλα δεν χανεις να προσπαθησεις , χωρις εργασια σχεδον αυτοματα δεν σου δινουν δανειο ..
Αν δεν εχεις εισοδηματα ή καταθεσεις δυσκολο πολυ για δανειο
καμια πιστωτικουλα ισως μπορει να βγαλει..

1000-2000 ευρω οριο μην φανταστεις τιποτα τρελο..

guroperpatitis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Κριτικές
13
Like
9
Πόντοι
10
Οχι δεν δινουν σιγουρα. Κοιταξα πριν απο 5 μηνες για πρασινο δανειο,
το οποιο ειναι για καινουργια αλουμινια, οικολογικο βαψιμο, θερμομονωση και
υγρομονωση ταρατσας και τοιχων. Μετα ακολουθει η θερμανση και φωλτοβολταικα
οπως ειπες αλλα παει αλλου το ποσο.
Αλλα πρωτα πρεπει να εγκριθει απο το δημο κι απο τον
μηχανικο της τραπεζας η παλαιοτητα του, ναναι στο ονομα σου μονο και τοτε
το  εξεταζουν! αστα

guroperpatitis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Κριτικές
13
Like
9
Πόντοι
10
με εισοδημα σταθερο αλλα σεζον δεν δινουν αυτο το ξερω. το επιδομα ανεργιας του ΟΑΕΔ δεν ειναι εγγυηση για δανειο. με σταθερη εργασια ισως, αυτο ουτε γω το ξερω. μιλαω για δανειο να παραλαβεις μετρητα ετσι? Τεσπα καταναλωτικο θα προσπαθησω να ζητησω στο εγγυς μελλον βαση εκκαθαριστικου, βλεπουμε

[/quote]

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Εμ τι καθεσε? ο λογιστης σου σιγουρα 8α εχει το username σου αλλα θα σε κατατοπισει και τι ακριβως πρεπει να δειξεις στον υπαλληλο της εφοριας.
στο taxisnet για εκαθαριστικο, πατησα το αφμ που ζηταει και μου λεει το παρακατω
Η δήλωση έχει υποβληθεί μέσω διαδικτύου στις 16/08/2013. Για να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της δήλωσης που υποβάλατε ηλεκτρονικά πρέπει να προσκομίσετε ή να αποστείλετε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, εκτύπωση της δήλωσης με τα απαιτούμενα πρωτότυπα δικαιολογητικά στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. φορολογίας εισοδήματος, μέχρι 26.9.2013.

mikes4207

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Κριτικές
5
Like
12
Πόντοι
1
Αφου δε πηγες "τα απαιτούμενα πρωτότυπα δικαιολογητικά στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. φορολογίας εισοδήματος, μέχρι 26.9.2013" πως περιμενεις να σου εχει γινει εκκαθαριση?

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Πας στον λογιστή /υποβάλει την φορολογική δήλωση ηλεκτρονικά / έρχεται ΑΜΕΣΑ η απάντηση ότι χρωστάς ή δεν χρωστάς τίποτα ούτε η εφορία δεν σου χρωστάει / καί τέλος. Πρέπει να κάνεις καί τεστ Παπανικολάου μετά ? ? Η εφορία είναι υποχρεωμένη να σου στείλει το εκκαθαριστικό , είτε χρωστάς είτε όχι. SERAPIS.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
το εκκαθαριστικο ηταν εγγραφο που σου ερχοταν με ταχυδρομειο στο σπιτι, ενα διαστημα μετα την καταθεση της φορ ενημεροτητας σου. Αλλα φετος το ανεβαζουν στο taxiςnet. Αν και ειχαν ενημερωσει οτι θα καθυστερουσαν να βγουν φετος αποκλειεται να μην εχει βγει τωρα! Πρεπει να υπαρχει στο προσωπικο σου λογαριασμο σου και οχι στη κοινη ιστιοσελιδα του taxisnet, δεν νομιζω μονο με το αφμ σου μπορεις να μπεις σε αρχειο των εκκαθαριστικων! Αυτο γινεται για να εκτυπωσεις σημα αυτοκινητου κτλ....για την εφορια που αναφερες, επεσες σε μ****α υπαλληλο απλα
της φορολογικης δηλωσης παιχτη,οχι ενημεροτητας.
Ενημεροτητα βγαζεις στην εφορια που λεει οτι δε χρωστας.μη μπερδευεις τη βουρτσα με την πουτσα...
Εμενα το εκκαθαριστικο μου ηρθε 3 βδομαδες αφοτου υπεβαλα ηλεκτρονικα τη δηλωση μου...

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Ουτε εμενα μου εχει ερθει ακομα γαμω το σπιτακι τους , και ειναι και πιστωτικο  :2on1: :2on1: :2on1:

Αυριο παω εφορια και θα γινει μεγαλο γλεντι , αν δεν βρω ακρη παω Στουρναρα και θα τα παρω δανεικα και οταν ερθει το εκκαθαριστικό του τα δινω πισω
Αν χρωστας κατι θα σου γινει συμψηφισμος και θα το πληρωθεις του αγιου πουτσου ανημερα.
καλυτερα πηγαινε απο και να δεις.
Παρε μαζι σου και το iban του λογαριασμου σου γιατι μπορει να σου το ζητησουν για να βαλουν τα λεφτα εκει...

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Υπάρχει οδηγια απο το υπουργειο οικονομικων , όταν κανεις την δηλωση σου και ειναι να παρεις επιστροφη , να σου ζηταει αυτοματα να πας τα πρωτοτυπα χαρτια στην εφορια για ελεγχο. Αυτο μου ετυχε και περυσι και φετος. Περυσι τα πηρα τελος Ιανουαριου και μονο αφου πηγα ο ιδιος απο κει. Φέτος θα δουμε...

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
στην αδερφή μου που υπέβαλλε μηδενική δήλωση ηλεκτρονικά,της ήρθε άμεσα η απάντηση πως το αποτέλεσμα είναι μηδενικό και "Εντός των προσεχών ημερών, θα μπορείτε να εκτυπώσετε το οριστικό
Ενιαίο Εκκαθαριστικό Σημείωμα μέσω της ιστοσελίδας "
δεν στέλνουν προφανώς εκκαθαριστικό στα μηδενικά,πλέον.

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
στα μηδενικα δεν στελνουν πια εκκαθαριστικα. τα τυπωνεις απο το ταξις.

Στην περιπτωση την δικη σου οταν εκανες την δηλωση, σου εμφανισε μηνυμα να προσκομισεις τα δικαιολογητικα γιατι θελανε να κανουν ελεγχο ειτε γιατι κατι δεν συμβαδιζε με την ηλεκτρονικη διασταυρωση.
Πρεπει να τους πας τις μισθοδοσιες σου, τις αποδειξεις, τα ιατρικα σου και γενικα οτι εσοδο ειχες, για να προχωρησουν στην εκκαθαριση.

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ναι και αυτο.

η λογιστρια μου , μου ειπε παντως οτι κατα κυριο λογο ελεγχο ζητανε στους ελ. επαγγελματιες και στις περιεργες δηλωσεις..(μηδενικες δηλωσεις με υψηλους τοκους καταθεσεων)

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ουτε εμενα μου εχει ερθει ακομα γαμω το σπιτακι τους , και ειναι και πιστωτικο  :2on1: :2on1: :2on1:

Αυριο παω εφορια και θα γινει μεγαλο γλεντι , αν δεν βρω ακρη παω Στουρναρα και θα τα παρω δανεικα και οταν ερθει το εκκαθαριστικό του τα δινω πισω

εαν ειχες βαλει αριθμο λογαριασμου τραπεζης,θα στα ειχαν βαλει ηδη....εμενα που ειχα πιστωτικο ,τα εχω παρει απο το καλοκαιρι ηδη !!!

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ζητανε σε ολες τις πιστωτικες δηλωσεις για να καθυστερουν την πληρωμη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom