- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
ομολόγησε ότι είχε βάλει επίσης άλλες 14 στο βόρειο τμήμα του νησιού.
Η μεγάλη πυρκαγιά ήταν στο νότιο τμήμα.
Και ότι έβαλε κ κάποιες άλλες δεν σημαίνει ότι έβαλε και την μεγάλη.
ομολόγησε ότι είχε βάλει επίσης άλλες 14 στο βόρειο τμήμα του νησιού.
και Χιωτης να ησουν τετοια μαλακια δεν θα την ελεγες εκτος αν εισαι τουρκος
Ναί, και τρώνε χοιρινό σουβλάκι που δεν μπορούν και καλά να φάνε στη χώρα τους.καλα δε λεει ψεματα....οι τουρκοι τουριστες ειναι παρα πολυ και αυξανονται καθε χρονο ολο και περισσοτερο...ειναι παρα παρα πολλοι αυτοι που πανε απεναντι μονο για ψωνια οπως αντιστοιχα πανε και οι χιωτες...φετος ειδικα ειχε παρα πολλους τουρκους τουριστες παντου...
Ναί, και τρώνε χοιρινό σουβλάκι που δεν μπορούν και καλά να φάνε στη χώρα τους.
Δεν σε έχω παρακολουθήσει μαρή, Χιώτισα είσαι;
Είσαι σίγουρος ότι η μισή Χίος ζεί από τους Τούρκους ? Γιατί εγώ που είμαι από εκεί σου λέω ότι δεν ισχύει. Αν κάποιοι άλλοι γνωρίζουν το αντίθετο ας το πουν.Οι Χιωτες δε λεγανε για Τουρκους εμπρηστες, ετσι κι αλλιως η μιση Χιος ειτε σας αρεσει ειτε οχι απο τους Τουρκους ζει. Οι Χιωτες λεγανε οτι τη φωτια την ειχαν βαλει συγκεκριμενοι τυποι που θελανε εκτασεις για ανεμογεννητριες (το οποιο ηταν επισης ατοπο γιατι και οι υπαρχουσες ανεμογεννητριες στο νησι απλα δε λειτουργουν)
Είσαι σίγουρος ότι η μισή Χίος ζεί από τους Τούρκους ? Γιατί εγώ που είμαι από εκεί σου λέω ότι δεν ισχύει. Αν κάποιοι άλλοι γνωρίζουν το αντίθετο ας το πουν.
καλα δε λεει ψεματα....οι τουρκοι τουριστες ειναι παρα πολυ και αυξανονται καθε χρονο ολο και περισσοτερο...ειναι παρα παρα πολλοι αυτοι που πανε απεναντι μονο για ψωνια οπως αντιστοιχα πανε και οι χιωτες...φετος ειδικα ειχε παρα πολλους τουρκους τουριστες παντου...
Είσαι σίγουρος ότι η μισή Χίος ζεί από τους Τούρκους ? Γιατί εγώ που είμαι από εκεί σου λέω ότι δεν ισχύει.
ναι ρε φιλε όπως λες και εσύ τουρίστες και από εμάς πάνε πολλοί για ψώνια όπως και από πολλά ακόμα ακριτικά νησιά εδώ ο τύπος λέει ότι το νησί ζει από τους τουρκαλάδες και ότι της φωτιές τις βάζουν ντόπιοι
οκ, αλλά δε νομίζω ότι είναι νησί που ζεί αποκλειστικά από τον τουρισμόφετος παντως 7 στους 10 ηταν τουρκοι τουριστες...
κατα βαση βεβαια ζει απο τους ελληνοκατι....αμερικανους/καναδεζους κλπ...
οκ, αλλά δε νομίζω ότι είναι νησί που ζεί αποκλειστικά από τον τουρισμό
ποτέ δεν είχαμε πολύ τουρισμό, ούτε μεγάλα ξενοδοχεία, ούτε είμαστε στις προτάσεις των tour operators
Αν το δείς έτσι όλες οι περιοχές της Ελλάδας από κάπου αλλού ζούν, βασικά οι περισσότερες είναι επιδοτούμενες για να ζήσουν. Η Χίος είχε (και έχει λίγο) εισερχόμενα από την ναυτιλία και από το εμπόριο.Και αν δεν ζούσε θα ζήσει κατά πως πήγε.
Αν το δείς έτσι όλες οι περιοχές της Ελλάδας από κάπου αλλού ζούν, βασικά οι περισσότερες είναι επιδοτούμενες για να ζήσουν. Η Χίος είχε (και έχει λίγο) εισερχόμενα από την ναυτιλία και από το εμπόριο.
Σίγουρα έτσι όπως πάμε σε λίγο θα εκτιμάμε τα ψώνια των απέναντι.
Αν το δείς έτσι όλες οι περιοχές της Ελλάδας από κάπου αλλού ζούν, βασικά οι περισσότερες είναι επιδοτούμενες για να ζήσουν. Η Χίος είχε (και έχει λίγο) εισερχόμενα από την ναυτιλία και από το εμπόριο.
Σίγουρα έτσι όπως πάμε σε λίγο θα εκτιμάμε τα ψώνια των απέναντι.
βασικα τις φωτιες συνηθως ντοπιοι τις βαζουν...παντου οχι μονο στη χιο...συμφεροντα εχουν πολλοι απο την καμενη γη...το θεμα ειναι οτι ευτυχως που ερχονται και οι τουρκοι και υπαρχει λιγο τουρισμος γιατι με 3 ευρω την ξαπλωστρα και 7 ευρω το ποτο ουτε οι χιωτες δε θα κυκλοφορουν σε λιγο...
Αυτοί οι λίγοι Δυτικοί που ερχόταν θα μειωθούν, τώρα οι περιζήτητοι τουρίστες είναι από άλλες χώρες και θα αργήσουν πολύ να φθάσουν στη Χίο.τωρα να δεις που θα παει ο τουρισμος...και οι ολλανδοι/νορβηγοι που ερχονταν ουτε αυτοι δε θα ερχονται πια...
το 2 που λες γίνετε σε όλα τα νησιά όσο για το πρώτο δεν μπορώ πλέων στης μέρες μας να το πιστέψω κάποτε ναι γινόταν αλλα όχι πια και από προσωπική πειρα έχω πιασει τουρκόσπορους σε νησί να βάζουν φωτιά όταν ήμουν φαντάρος στην μυτιλήνη
Αυτοί οι λίγοι Δυτικοί που ερχόταν θα μειωθούν, τώρα οι περιζήτητοι τουρίστες είναι από άλλες χώρες και θα αργήσουν πολύ να φθάσουν στη Χίο.
Αλλά η Χίος δεν έχει υποδομές για οργανωνμένο τουρισμό, μόνο για μεμονωμένους και "μερακλήδες" τουρίστες.