Νέα

"Έκαψα τη Χίο επειδή δεν με πήραν στην πυροσβεστική"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kazabuburas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 188
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
ομολόγησε ότι είχε βάλει επίσης άλλες 14 στο βόρειο τμήμα του νησιού.

Η  μεγάλη πυρκαγιά ήταν στο νότιο τμήμα.
Και ότι έβαλε κ κάποιες άλλες δεν σημαίνει ότι έβαλε και την μεγάλη.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και Χιωτης να ησουν τετοια μαλακια δεν θα την ελεγες εκτος αν εισαι τουρκος

καλα δε λεει ψεματα....οι τουρκοι τουριστες ειναι παρα πολυ και αυξανονται καθε χρονο ολο και περισσοτερο...ειναι παρα παρα πολλοι αυτοι που πανε απεναντι μονο για ψωνια οπως αντιστοιχα πανε και οι χιωτες...φετος ειδικα ειχε παρα πολλους τουρκους τουριστες παντου...

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
καλα δε λεει ψεματα....οι τουρκοι τουριστες ειναι παρα πολυ και αυξανονται καθε χρονο ολο και περισσοτερο...ειναι παρα παρα πολλοι αυτοι που πανε απεναντι μονο για ψωνια οπως αντιστοιχα πανε και οι χιωτες...φετος ειδικα ειχε παρα πολλους τουρκους τουριστες παντου...
Ναί, και τρώνε χοιρινό σουβλάκι που δεν μπορούν και καλά να φάνε στη χώρα τους.
Δεν σε έχω παρακολουθήσει μαρή, Χιώτισα είσαι;

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
Οι Χιωτες δε λεγανε για Τουρκους εμπρηστες, ετσι κι αλλιως η μιση Χιος ειτε σας αρεσει ειτε οχι απο τους Τουρκους ζει. Οι Χιωτες λεγανε οτι τη φωτια την ειχαν βαλει συγκεκριμενοι τυποι που θελανε εκτασεις για ανεμογεννητριες (το οποιο ηταν επισης ατοπο γιατι και οι υπαρχουσες ανεμογεννητριες στο νησι απλα δε λειτουργουν)
Είσαι σίγουρος ότι η μισή Χίος ζεί από τους Τούρκους ? Γιατί εγώ που είμαι από εκεί σου λέω ότι δεν ισχύει. Αν κάποιοι άλλοι γνωρίζουν το αντίθετο ας το πουν.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Είσαι σίγουρος ότι η μισή Χίος ζεί από τους Τούρκους ? Γιατί εγώ που είμαι από εκεί σου λέω ότι δεν ισχύει. Αν κάποιοι άλλοι γνωρίζουν το αντίθετο ας το πουν.

φετος παντως 7 στους 10 ηταν τουρκοι τουριστες...
κατα βαση βεβαια ζει απο τους ελληνοκατι....αμερικανους/καναδεζους κλπ...

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

ναι ρε φιλε όπως λες και εσύ τουρίστες και από εμάς πάνε πολλοί για ψώνια όπως και από πολλά ακόμα ακριτικά νησιά εδώ ο τύπος λέει ότι το νησί ζει από τους τουρκαλάδες και ότι της φωτιές τις βάζουν ντόπιοι

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ναι ρε φιλε όπως λες και εσύ τουρίστες και από εμάς πάνε πολλοί για ψώνια όπως και από πολλά ακόμα ακριτικά νησιά εδώ ο τύπος λέει ότι το νησί ζει από τους τουρκαλάδες και ότι της φωτιές τις βάζουν ντόπιοι

βασικα τις φωτιες συνηθως ντοπιοι τις βαζουν...παντου οχι μονο στη χιο...συμφεροντα εχουν πολλοι απο την καμενη γη...το θεμα ειναι οτι ευτυχως που ερχονται και οι τουρκοι και υπαρχει λιγο τουρισμος γιατι με 3 ευρω την ξαπλωστρα και 7 ευρω το ποτο ουτε οι χιωτες δε θα κυκλοφορουν σε λιγο...

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
φετος παντως 7 στους 10 ηταν τουρκοι τουριστες...
κατα βαση βεβαια ζει απο τους ελληνοκατι....αμερικανους/καναδεζους κλπ...
οκ, αλλά δε νομίζω ότι είναι νησί που ζεί αποκλειστικά από τον τουρισμό
ποτέ δεν είχαμε πολύ τουρισμό, ούτε μεγάλα ξενοδοχεία, ούτε είμαστε στις προτάσεις των tour operators

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
οκ, αλλά δε νομίζω ότι είναι νησί που ζεί αποκλειστικά από τον τουρισμό
ποτέ δεν είχαμε πολύ τουρισμό, ούτε μεγάλα ξενοδοχεία, ούτε είμαστε στις προτάσεις των tour operators

τωρα να δεις που θα παει ο τουρισμος...και οι ολλανδοι/νορβηγοι που ερχονταν ουτε αυτοι δε θα ερχονται πια...

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
Και αν δεν ζούσε θα ζήσει κατά πως πήγε.
Αν το δείς έτσι όλες οι περιοχές της Ελλάδας από κάπου αλλού ζούν, βασικά οι περισσότερες είναι επιδοτούμενες για να ζήσουν. Η Χίος είχε (και έχει λίγο) εισερχόμενα από την ναυτιλία και από το εμπόριο.
Σίγουρα έτσι όπως πάμε σε λίγο θα εκτιμάμε τα ψώνια των απέναντι.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αν το δείς έτσι όλες οι περιοχές της Ελλάδας από κάπου αλλού ζούν, βασικά οι περισσότερες είναι επιδοτούμενες για να ζήσουν. Η Χίος είχε (και έχει λίγο) εισερχόμενα από την ναυτιλία και από το εμπόριο.

γιατι να μην τα εκτιμας? εγω μια χαρα εκτιμω τα ψωνια απο απεναντι παντως :grin:
η χιος αμα δεν αλλαξει νοοτροπια και δεν κατεβασει τον αμανε θα εχει αμεσα προβληματα γιατι δε ζουνε ολοι απο τα ζωα και τα μαστιχια...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Βασικά αφού το είδαμε έτσι ο μόνος ωφελημένος από την φωτιά είναι ο Τούρκος.

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
βασικα τις φωτιες συνηθως ντοπιοι τις βαζουν...παντου οχι μονο στη χιο...συμφεροντα εχουν πολλοι απο την καμενη γη...το θεμα ειναι οτι ευτυχως που ερχονται και οι τουρκοι και υπαρχει λιγο τουρισμος γιατι με 3 ευρω την ξαπλωστρα και 7 ευρω το ποτο ουτε οι χιωτες δε θα κυκλοφορουν σε λιγο...

το 2 που λες γίνετε σε όλα τα νησιά όσο για το πρώτο δεν μπορώ πλέων στης μέρες μας να το πιστέψω κάποτε ναι γινόταν αλλα όχι πια  και από προσωπική πειρα έχω πιασει τουρκόσπορους σε νησί να βάζουν φωτιά όταν ήμουν φαντάρος στην μυτιλήνη

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
τωρα να δεις που θα παει ο τουρισμος...και οι ολλανδοι/νορβηγοι που ερχονταν ουτε αυτοι δε θα ερχονται πια...
Αυτοί οι λίγοι Δυτικοί που ερχόταν θα μειωθούν, τώρα οι περιζήτητοι τουρίστες είναι από άλλες χώρες και θα αργήσουν πολύ να φθάσουν στη Χίο.
Αλλά η Χίος δεν έχει υποδομές για οργανωνμένο τουρισμό, μόνο για μεμονωμένους και "μερακλήδες" τουρίστες.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
το 2 που λες γίνετε σε όλα τα νησιά όσο για το πρώτο δεν μπορώ πλέων στης μέρες μας να το πιστέψω κάποτε ναι γινόταν αλλα όχι πια  και από προσωπική πειρα έχω πιασει τουρκόσπορους σε νησί να βάζουν φωτιά όταν ήμουν φαντάρος στην μυτιλήνη

ναι αμα μιλας για τη μυκονο προφανως το ποτο οχι 7 αλλα 17 εχει...σε ποιο νησι ακριβως εχει το απλο ποτο 7 ευρω? και η μπυρα 6? στο γκαζι εχει 7 ειναι δυνατον να εχει την ιδια τιμη στη χιο? απο προσωπικη πειρα γνωριζω κτηνοτροφους βορεια που εχουν βαλει κατα καιρους φωτιες για να παρουν την αποζημιωση απο τα βοσκοτοπια...και εχουν συλληφθει επισης...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αυτοί οι λίγοι Δυτικοί που ερχόταν θα μειωθούν, τώρα οι περιζήτητοι τουρίστες είναι από άλλες χώρες και θα αργήσουν πολύ να φθάσουν στη Χίο.
Αλλά η Χίος δεν έχει υποδομές για οργανωνμένο τουρισμό, μόνο για μεμονωμένους και "μερακλήδες" τουρίστες.

προσωπικα δε με ενοχλουν οι τουρκοι τουριστες...και μακαρι να ερχονταν και αλλοι οχι μονο απο σμυρνη και τσεσμε...ξερεις τι με ενοχλει? οτι απεναντι η προωθηση ενος τοσο μοναδικου προϊοντος οπως η μαστιχα γινεται 1000 φορες περισσοτερο και καλυτερα απ' ο,τι γινεται στο ιδιο το νησι...δεν την πλασαρουν ως δικη τους προφανως...αλλα τα γλυκα του κορακη και τα παγωτα με γευση μαστιχα πανε κι ερχονται...μεχρι και γλυπτο με σκινο εχουν στον τσεσμε....εμενα αυτο με ενοχλει οχι ο τουρισμος...το οτι καταφερνουν και εκμεταλλευονται στο επακρον ενα προϊον το οποιο εμεις οι ιδιοι θα επρεπε να εκμεταλλευομαστε και να διαφημιζουμε οσο το δυνατον περισσοτερο...

Επισκέπτης
Κρατικοδίαιτα καθήκια. Και θέλει ο τΣΥΡΙΖΑ να προσλάβει και άλλους....  >:(

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom