apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
το κατεχουν το σπορ η ειναι αχρηστοι;τύπε τους βλέπω κάθε πρωί να παίζουν μπάλα απ τις 07.00 (εκτός απ τις ενδεκάδες έχει και καμιά 20αριά θεατές ! ) και σκέφτομαι πόση ενέργεια σπαταλιέται άσκοπα...
εδω εχουμε ολοκληρο φραντζεσκο και ο παπαζολη προβληματιζεται που θα αποθηκευσουν τους μεταναστες τυπεκαι στο τελος φραντζεσκο θελει
το κατεχουν το σπορ η ειναι αχρηστοι;
τι να πεις;εδω εχουμε ολοκληρο φραντζεσκο και ο παπαζολη προβληματιζεται που θα αποθηκευσουν τους μεταναστες τυπε
τραβα κανενα βιντεακι δικε μουτύπε άνετα κάνουν καριέρα Α' Εθνική
και επιπλέον εξασκούνται και στο μποξ, καθότι μία στις 3 φάσεις εξελίσσεται σε διαπληκτισμό μετά ανταλλαγής χειροκτυπημάτων, τα οποία λησμονόνται έως ότου διασχίσω το γηπεδάκι και μετατρέπονται σε φίλια επιφωνήματα και γέλωτες :S
τυπε πρεπει να μας πεις λεπτομεριεςμου την επεσαν στον ηλεκτρικο το 2000 και μοιρασα απλοχερα πονο
ακριβως..οχι μισα λογιατυπε πρεπει να μας πεις λεπτομεριες
εκεινη την εποχη εμενα στη πλατεια βαθης και καθε βραδυ επερνα τον ηλεκτρικο για να κατεβω μοσχατο σ ενα γκομενακι μια μερα με το που κατεβαινω στη βικτωρια μου την πεφτουν 2 πρεζακια για να μου παρουν τα λεφτα,πιτσιρικας και καβλωμενος απιστευτος συνδυασμος εφευγαν τα μπουκετα κατα ριπαςτυπε πρεπει να μας πεις λεπτομεριες
εκεινη την εποχη εμενα στη πλατεια βαθης και καθε βραδυ επερνα τον ηλεκτρικο για να κατεβω μοσχατο σ ενα γκομενακι μια μερα με το που κατεβαινω στη βικτωρια μου την πεφτουν 2 πρεζακια για να μου παρουν τα λεφτα,πιτσιρικας και καβλωμενος απιστευτος συνδυασμος εφευγαν τα μπουκετα κατα ριπας
τα σεβη μου στον απολυτο για το απιστευτο βιντεακι
Αχαχαχαχαχαχαχαχ....Μήπως ξέχασες το cargo από την Κρήτη, την απεργία πείνας, τον εκβιασμό ενός ολόκληρου κράτους, ποιος έφερε, ποιος μεθόδευσε και τα λοιπά;
Αυτό το πακέτο όλο όπως το ακούς, είναι τιμή για κάθε αριστερό;