Νέα

Εισβολή αστυνομίας στην "Επιβίωση"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gabadoo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 427
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
τύπε τους βλέπω κάθε πρωί να παίζουν μπάλα απ τις 07.00 (εκτός απ τις ενδεκάδες έχει και καμιά 20αριά θεατές !  :rolleyes:) και σκέφτομαι πόση ενέργεια σπαταλιέται άσκοπα... :rockon:
το κατεχουν το σπορ η ειναι αχρηστοι;

Επισκέπτης
το κατεχουν το σπορ η ειναι αχρηστοι;

τύπε άνετα κάνουν καριέρα Α' Εθνική
και επιπλέον εξασκούνται και στο μποξ, καθότι μία στις 3 φάσεις εξελίσσεται σε διαπληκτισμό μετά ανταλλαγής χειροκτυπημάτων, τα οποία λησμονόνται έως ότου διασχίσω το γηπεδάκι και μετατρέπονται σε φίλια επιφωνήματα και γέλωτες  :rolleyes:  :S  :headbang:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
μου την επεσαν στον ηλεκτρικο το 2000 και μοιρασα απλοχερα πονο :sunglasses:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
τύπε άνετα κάνουν καριέρα Α' Εθνική
και επιπλέον εξασκούνται και στο μποξ, καθότι μία στις 3 φάσεις εξελίσσεται σε διαπληκτισμό μετά ανταλλαγής χειροκτυπημάτων, τα οποία λησμονόνται έως ότου διασχίσω το γηπεδάκι και μετατρέπονται σε φίλια επιφωνήματα και γέλωτες  :rolleyes:   :S  :headbang:
τραβα κανενα βιντεακι δικε μου :2funny: :2funny:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
τυπε πρεπει να μας πεις λεπτομεριες
εκεινη την εποχη εμενα στη πλατεια βαθης και καθε βραδυ επερνα τον ηλεκτρικο για να κατεβω μοσχατο σ ενα γκομενακι μια μερα με το που κατεβαινω στη βικτωρια μου την πεφτουν 2 πρεζακια για να μου παρουν τα λεφτα,πιτσιρικας και καβλωμενος απιστευτος συνδυασμος εφευγαν τα μπουκετα κατα ριπας

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εκεινη την εποχη εμενα στη πλατεια βαθης και καθε βραδυ επερνα τον ηλεκτρικο για να κατεβω μοσχατο σ ενα γκομενακι μια μερα με το που κατεβαινω στη βικτωρια μου την πεφτουν 2 πρεζακια για να μου παρουν τα λεφτα,πιτσιρικας και καβλωμενος απιστευτος συνδυασμος εφευγαν τα μπουκετα κατα ριπας
:rockon: :rockon:
τυπε τοτε ησουν μικρος και δεν κουβαλουσες σιδερα
τυχερα τα πρεζακια

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
ο ενας σιγουρα δεν ηταν τυχερος γιατι εβγαζε αιμα απο καθε τρυπα του προσωπου και δε ξερω αν καταφερε να ξανασηκωθει :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ωραια συζητατε εσεις εδω φιλοσοφικα και βαρυγδουπα απο τη ζεστασια του σπιτιου σας και την θαλπωρη του καναπε σας...οταν σε λιγο διαστημα (και δεν αργει αυτο) δεν θα εχετε ζεστασια γιατι δεν θα εχετε να πληρσετε το πετρελαιο, δεν θα εχετε σπιτι γιατι σας το πηρε η τραπεζα ή σας κανανε εξωση, δεν θα εχετε να ταϊσετε τα παιδια σας γιατι δεν εχετε δουλεια εδω και 1 χρονο θα τα ξαναπουμε περι νομιμοτητας και μη νομιμοτητας...γιατι οι νομοι φτιαχνονται απο τους εχοντες εξουσια για τους εχοντες τη δυναμη και το χρημα...και μεχρι τωρα κουτσα στραβα ολοι ειχαμε λιγο απο χρημα....οταν δεν θα εχουμε τιποτα και θα βαλλεται πλεον η πλειοψηφια και οχι η μειοψηφια (κατι φτωχομπινεδες μεταναστες, αστεγοι χαρτοπαικτες, πρεζακια και αλλοι αποκληροι της κοινωνιας) απο τους νομους οι ιδιοι αυτοι νομοι καταλυονται και οχι επειδη το επιζητα η κοινωνια ετσι απο καπριτσιο αλλα επειδη η πενια τεχνας κατεργαζεται...

Επισκέπτης
Η επιβίωση ήταν κάτι σαν βίλλα αμαλίας κτλ ;;;;;
Μέναν μέσα γαμημένοι ανάρχες ;;;;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.098
Πόντοι
17.085
Σαν reality ακούγεται πάντως. Ποιό κανάλι το 'παιζε;

Επισκέπτης
Μήπως ξέχασες το cargo από την Κρήτη, την απεργία πείνας, τον εκβιασμό ενός ολόκληρου κράτους, ποιος έφερε, ποιος μεθόδευσε και τα λοιπά;

Αυτό το πακέτο όλο όπως το ακούς, είναι τιμή για κάθε αριστερό;
Αχαχαχαχαχαχαχαχ....

Ψοφα.Απλα.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom