apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σιδερικο τυπε?ναι ρε τρελε τι νομιζεις αρματωμενος ειχα παει
σιδερικο τυπε?ναι ρε τρελε τι νομιζεις αρματωμενος ειχα παει
εξυπηρετηση τυπε?
πετα το βιντεο με τον τσαρλς δικε μουσιδερικο τυπε?
τι ειπε το ατομο!!!!!!εγώ να κάνω μια απλή ερώτηση:
γιατί δεν κάνει το κράτος ένα εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής, με 1.000 στατικά ποδήλατα που θα μετατρέπουν την μηχανική ενέργεια σε ηλεκτρική;
θα ρχεται το Πακί, θα πατάει μια ωρίτσα ποδήλατο, θα παράγει ηλεκτρική ενέργεια αξίας 10 ευρώ, θα πληρώνεται 5 ευρώ και θα πηγαίνει στην ευχή του Θεού (ή του Αλλάχ)
τουλάχιστον ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ,
υ.γ. το αυτό και για Έλληνες τεμπλεχανάδες που πληρώνουν γυμναστήρια με το χαρτζιλίκι του μπαμπά...
οχι ειμαι στουντιακιαςεξυπηρετηση τυπε?
τι ειπε ο ανθρωπας ρεεγώ να κάνω μια απλή ερώτηση:
γιατί δεν κάνει το κράτος ένα εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής, με 1.000 στατικά ποδήλατα που θα μετατρέπουν την μηχανική ενέργεια σε ηλεκτρική;
θα ρχεται το Πακί, θα πατάει μια ωρίτσα ποδήλατο, θα παράγει ηλεκτρική ενέργεια αξίας 10 ευρώ, θα πληρώνεται 5 ευρώ και θα πηγαίνει στην ευχή του Θεού (ή του Αλλάχ)
τουλάχιστον ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ,
υ.γ. το αυτό και για Έλληνες τεμπλεχανάδες που πληρώνουν γυμναστήρια με το χαρτζιλίκι του μπαμπά...
Και σε αυτους να πανε.... ναιπως δεν κανει ..θα ρθει στο σπιτι σου σαν χρωστας στα ασφαλιστικα σου ταμεια, στην εφορια, στην δεη να σε μπουζουριασει. Νομιμο και δικαιο να πλερωνες φιλαρακι... Κι αν εισαι αστεγος και πας σε καταληψη θα ρθει και η εκκλησια να σε βγαλει. Χριστιανικα και νομιμα.
απολυτε δεν γινεται αλλιως μονο ετσι περναςσιδερικο τυπε?
τι ειπε το ατομο!!!!!!
ετσι περασες;ναι ρε τρελε τι νομιζεις αρματωμενος ειχα παει
Δεν το λεω εγω.... ετσι ακουσα ετσι λεω....Πλακα κανεις ρε φιλε? Ρωτησε κανεις την Ισπανια, Γαλλια, Γερμανια, αμα τους θελουνε?
Το δευτερο σκελος δεν το καταλαβα, εννοεις οτι η Ευρωπαικη ενωση μας δινει λεφτα για καθε μεταναστη που εχουμε? Γελοιο!
οχι αλλα μακαρι να περναγα ετσιετσι περασες;
σωστος,εχει δει πως το δουλευουν το ποδηλατο τα πακιστανια;στα κεφια τους πανε στα ισια μηχανη 500ccτι ειπε ο ανθρωπας ρε
Με αυτο περασες σιγουρα !!!!!!οχι αλλα μακαρι να περναγα ετσι
κοντα επεσεςΜε αυτο περασες σιγουρα !!!!!!
σωστος,εχει δει πως το δουλευουν το ποδηλατο τα πακιστανια;στα κεφια τους πανε στα ισια μηχανη 500cc