trospe Giant
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 473
- Πόντοι
- 26
εγω ειμαι υπερ μονο της πρεζας και των τραβελιων !! ![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
ειμαι υπερ γιατι οτι νομιμοποιεις χανει και την αξια του στην αγορα και την μαγεια του στην νεολαια που παρασυρεται απο το απαγορευμενο και το νταβατζηλικι γυρω απο την πωληση και διακινησηΠαιδιά μου έκανε εντύπωση που δεν υπάρχει ένα τέτοιο θέμα...ή τουλάχιστον εγώ δεν το βρήκα στην αναζήτηση....
Λοιπόν, να παραθέσω πρώτος τις απόψεις μου μια που έκανα την αρχή...
Είμαι υπέρ της νομιμοποίησης γιατί έχει να κάνει με την ελευθερία του ατόμου...
Θες να κάνεις χρήση?Κάνεις.Δεν θέλεις?Δεν κάνεις.
Άλλωστε τα ναρκωτικά θα υπάρχουν όσο υπάρχει ζήτηση, οπότε γιατί να μην είναι ελεύθερα ωστέ να επωφελείται το κράτος απ' την πώλησή τους (τύπου coffee-shops με αποδείξεις και έτσι) να απομυθοποιούνται στην συνείδηση του κόσμου και ειδικά των παιδιών (γιατί πολλοί το κάνουν από μαγκιά, ξέρετε τι εννοώ) και επίσης έτσι θα φύγουν απ' την μέση τα κυκλώματα....
Είμαι της άποψης οτι και στο σχολείο θα έπρεπε να υπάρχουν ώρες αφιερωμένες στα ναρκωτικά (καλά θα μου πεις εδώ δεν υπάρχει σεξουαλική αγωγή γι' αυτό είμαστε πρώτοι σε εκτρώσεις, αλλά τεσπα)
Ελπίζω να γίνει εποικοδομητικός διάλογος....
καλα ολα αυτα αλλα χρειαζεται και η εγκριση της τροικας.ειμαι υπερ γιατι οτι νομιμοποιεις χανει και την αξια του στην αγορα και την μαγεια του στην νεολαια που παρασυρεται απο το απαγορευμενο και το νταβατζηλικι γυρω απο την πωληση και διακινηση
ελευθερα ναρκωτικα για ολους λοιπον ωστε να εχουμε υγιεις ναρκομανεις πολιτες ,καλυτερα αποχαυνωμενους ωστε να μην πολυαντιστεκονται κιολας
εξαλλου και το αλκοολ ναρκωτικο ειναι και πουλιεται ελευθερα...ολοι αλκοολικοι δεν γινονται
τα κοινωνικα φαινομενα που συνδεονται με τα ναρκωτικα εχουν ολα ως αιτια τους το γεγονος οτι ειναι ακριβα και δυσευρετα ....τα σχετιζομενα νοσηματα επισης εχουν να κανουν με την απαγορευση χρησης τους αρα και την ελλιπη πληροφορηση των χρηστων γυρω απο ιατρικες συνεπειες και πως να τις προλαβουν
πχ μορφινομανεις υπηρχαν παντα και στην καλη κοινωνια και ζουσαν γενικα υγιεις πολλα χρονια....καμια σχεση με τα πρεζονια τα χιλιοτρυπημενα με τις ενδοκαρδιτιδες,τις θρομβωσεις,τις φλεγμονες,το ειτζ και τις ηπατιτιδες κλπ'
απλα ηταν μορφινομανεις πολυτελειας.....με τον προσωπικο τους γιατρο κλπ......
το χασις ειναι σαφως λιγοτερο επικινδυνο πχ απο το απλο νομιμο τσιγαρο
η κοκα εξαρτηση σωματικη δεν κανει απλα ψυχολογικη....αρα ;
οχι απλα νομιμοποιηση εδω και τωρα αλλα να γινει η ελλαδα κεντρο εμποριου και παραγωγης ωστε να γαμησουμε απο την αναποδη τους κωλοευρωπαιους φιλους μας πουλωντας τους ακριβα ναρκωτικα αποσβενοντας το χρεος
αυτο λεγετε εμπορικο δαιμονιοσημειωση σημαντικη
αλλο αποποινικοποιηση που σημαινει αν με πιασουν με ναρκωτικα για δικη μου χρηση δεν διωκομαι
αλλο τα βρισκω στο περιπτερο και στο φαρμακειο ελευθερα
μιλαμε για το δευτερο εννοειται
οχι οπως δεν θα το έκανα και αν ηταν μεθυσμένος. Κανεις λάθος ερώτηση ομως. Το οτι ειναι παράνομα τα ναρκωτικά νομίζεις οτι θα εμποδίσει τον οδηγό να φτιαχτεί αν το θελει ? και γιατι ο οδηγός να μην ειναι σκνίπα στο μεθύσι αφου το αλκοόλ ειναι νόμιμο ? αν κατι πρεπει να απαγορευτεί αυτο ειναι η δραστηριότητα Που μπορει να βλάψει τον αλλο, είτε αυτο ειναι το να οδηγείς μεθυσμένος η μαστουρομενος, κοκ.Θα έμπαινες σε λεωφορείο ή πλοίο ή αεροπλάνο που ο οδηγός θα έχει φτιαχτεί τύπε?
αν ερθει η ωρα σου ειτε ειναι μεθυσμενος ειτε οχι θα ταξιδεψεις τυπεοχι οπως δεν θα το έκανα και αν ηταν μεθυσμένος. Κανεις λάθος ερώτηση ομως. Το οτι ειναι παράνομα τα ναρκωτικά νομίζεις οτι θα εμποδίσει τον οδηγό να φτιαχτεί αν το θελει ? και γιατι ο οδηγός να μην ειναι σκνίπα στο μεθύσι αφου το αλκοόλ ειναι νόμιμο ? αν κατι πρεπει να απαγορευτεί αυτο ειναι η δραστηριότητα Που μπορει να βλάψει τον αλλο, είτε αυτο ειναι το να οδηγείς μεθυσμένος η μαστουρομενος, κοκ.
ειμαι υπερ γιατι οτι νομιμοποιεις χανει και την αξια του στην αγορα και την μαγεια του στην νεολαια που παρασυρεται απο το απαγορευμενο και το νταβατζηλικι γυρω απο την πωληση και διακινηση
ελευθερα ναρκωτικα για ολους λοιπον ωστε να εχουμε υγιεις ναρκομανεις πολιτες ,καλυτερα αποχαυνωμενους ωστε να μην πολυαντιστεκονται κιολας
εξαλλου και το αλκοολ ναρκωτικο ειναι και πουλιεται ελευθερα...ολοι αλκοολικοι δεν γινονται
τα κοινωνικα φαινομενα που συνδεονται με τα ναρκωτικα εχουν ολα ως αιτια τους το γεγονος οτι ειναι ακριβα και δυσευρετα ....τα σχετιζομενα νοσηματα επισης εχουν να κανουν με την απαγορευση χρησης τους αρα και την ελλιπη πληροφορηση των χρηστων γυρω απο ιατρικες συνεπειες και πως να τις προλαβουν
πχ μορφινομανεις υπηρχαν παντα και στην καλη κοινωνια και ζουσαν γενικα υγιεις πολλα χρονια....καμια σχεση με τα πρεζονια τα χιλιοτρυπημενα με τις ενδοκαρδιτιδες,τις θρομβωσεις,τις φλεγμονες,το ειτζ και τις ηπατιτιδες κλπ'
απλα ηταν μορφινομανεις πολυτελειας.....με τον προσωπικο τους γιατρο κλπ......
το χασις ειναι σαφως λιγοτερο επικινδυνο πχ απο το απλο νομιμο τσιγαρο
η κοκα εξαρτηση σωματικη δεν κανει απλα ψυχολογικη....αρα ;
οχι απλα νομιμοποιηση εδω και τωρα αλλα να γινει η ελλαδα κεντρο εμποριου και παραγωγης ωστε να γαμησουμε απο την αναποδη τους κωλοευρωπαιους φιλους μας πουλωντας τους ακριβα ναρκωτικα αποσβενοντας το χρεος