Νέα

Είστε υπέρ ή κατά της νομιμοποίησης των ναρκωτικών?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπέρ ή Κατά????

• Υπέρ

Ψήφοι: 44 62,9%
  • Κατά

Ψήφοι: 26 37,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    70

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
εγω ειμαι υπερ μονο της πρεζας και των τραβελιων !! :jerking:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
εννοειται κατα και εχω να προτεινω και λυση για να τελειωνουμε μ αυτο το προβλημα.μαζευεις πρεζεμπορους και πρεζεκια σ ενα ξερονησι και το βομβαρδιζεις,απλα πραγματα που δεν μπορω να καταλαβω γιατι καμια κυβερνηση δεν το κανει

Επισκέπτης
Υπερ για πολλους λογους. Πρωτον γιατι ο καθενας θα πρεπει να εχει την επιλογη του τι θα κανει με το σωμα του απο τη στιγμη που δεν βλαπτει τους διπλανους του. Γιατι ο αλκοολικος, ο τζογαδορος, ο λαιμαργος να μπορουν να ικανοποιουν ελευθερα το παθος τους και ο "ναρκωμανης" να διωκεται ? Εμενα δε μου αρεσουν οι ομοφυλοφιλοι σε καποιους ομως αρεσουν. Γιατι ο ομοφυλοφιλος να μπορει να πηγαινει ελευθερα με τραβεστι κι εγω να πρεπει να φυλαγομε για να πιω ενα "γαρο" ή μια "μυτια" ? Ποιος κανει πιο πολυ κακο στον εαυτο του και στην οικογενεια του, ο χασικλης ή ο μαλακας που περναει ολη τη μερα στα πρακτορεια του ΟΠΑΠ παιζοντας στοιχημα και ΚΙΝΟ ? Η νικοτινη ειναι πιο εθιστικη απο την ηρωινη κι ομως τα προιοντα καπνου ειναι ελευθερα κι προσβασιμα κι απο παιδια.

Στην Ελλαδα (Πελοπονησο και Κρητη) στη δεκαετια του '80 βγαζαμε απο τις καλυτερες ποικιλες φουντας στον κοσμο. Ισαξια με του Μαροκο, και καλυτερη απο του Λιβανου(λιβανι-ψημενο) και της Τουρκιας(μπομπαρι). Η μαζικη εισοδος Αλβανων λαθρομεταναστων αναγκασε τους εδω καλιεργητες να σταματησουν να καλιεργουν γιατι ηταν ασυμφορο. Οι Αλβανοι ριξαν τις τιμες και αφου το εβρισκαν παντου γιατι να ρισκαρουν ενδεχομενη συλληψη κατα την καλιεργεια. Ομως η ποιοτητα της Αλβανικης φουντας ηταν πολυ κατωτερη της Ελληνικης. Ετσι καναμε τους Αλβανους μαγκες και χαθηκαν οι ελληνικοι σποροι. Σκεφτητε ποσα λεφτα πηγαν στην Αλβανια απο την καταναλωση αλβανικης φουντας.

Στο σημερα. Ειμαι υπερ της αποποινικοποιησης και υπερ της καλιεργιας μαριχουανας στην Ελλαδα. Τα οφελη του φυτου ειναι πολλα. Googlαρετε cannabis και θα τα δειτε. Η καλιεργια ευκολη και δεν ζητα τιποτα. Ηλιο, νερο και καλο σπορο. Αντε και κανα λιπασμα κατα την ανθοφορια, αλλα δεν ειναι απαραιτητο. Το προιον μπορει να εξαγεται και να φερει συναλαγμα στη χωρα. Ειμαι επισης υπερ της δημιουργιας coffee shop στα ολλανδικα προτυπα. Αυτο θα δωσει νεα ωθηση στον τουρισμο και νεες θεσεις εργασιας. Δυστηχως καποιοι κανουν οτι δεν καταλαβενουν και προτειμουν να ξεπουλανε τη χωρα και το λαο να μας παραμυθιαζουν με πετρελαια του Αιγαιου και υδρογονανθρακες ενω εχουν ενα καλο χαρτι για να βγαλει λεφτα η χωρα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Παιδιά μου έκανε εντύπωση που δεν υπάρχει ένα τέτοιο θέμα...ή τουλάχιστον εγώ δεν το βρήκα στην αναζήτηση.... :P
Λοιπόν, να παραθέσω πρώτος τις απόψεις μου μια που έκανα την αρχή...
Είμαι υπέρ της νομιμοποίησης γιατί έχει να κάνει με την ελευθερία του ατόμου...
Θες να κάνεις χρήση?Κάνεις.Δεν θέλεις?Δεν κάνεις.
Άλλωστε τα ναρκωτικά θα υπάρχουν όσο υπάρχει ζήτηση, οπότε γιατί να μην είναι ελεύθερα ωστέ να επωφελείται το κράτος απ' την πώλησή τους (τύπου coffee-shops με αποδείξεις και έτσι) να απομυθοποιούνται στην συνείδηση του κόσμου και ειδικά των παιδιών (γιατί πολλοί το κάνουν από μαγκιά, ξέρετε τι εννοώ) και επίσης έτσι θα φύγουν απ' την μέση τα κυκλώματα....
Είμαι της άποψης οτι και στο σχολείο θα έπρεπε να υπάρχουν ώρες αφιερωμένες στα ναρκωτικά (καλά θα μου πεις εδώ δεν υπάρχει σεξουαλική αγωγή γι' αυτό είμαστε πρώτοι σε εκτρώσεις, αλλά τεσπα)
Ελπίζω να γίνει εποικοδομητικός διάλογος....
ειμαι υπερ γιατι οτι νομιμοποιεις χανει και την αξια του στην αγορα και την μαγεια του στην νεολαια που παρασυρεται απο το απαγορευμενο και το νταβατζηλικι γυρω απο την πωληση και διακινηση

ελευθερα ναρκωτικα για ολους λοιπον ωστε να εχουμε υγιεις ναρκομανεις πολιτες ,καλυτερα αποχαυνωμενους ωστε να μην πολυαντιστεκονται κιολας

εξαλλου και το αλκοολ ναρκωτικο ειναι και πουλιεται ελευθερα...ολοι αλκοολικοι δεν γινονται

τα κοινωνικα φαινομενα που συνδεονται με τα ναρκωτικα εχουν ολα ως αιτια τους το γεγονος οτι ειναι ακριβα και δυσευρετα ....τα σχετιζομενα νοσηματα επισης εχουν να κανουν με την απαγορευση χρησης τους αρα και την ελλιπη πληροφορηση των χρηστων γυρω απο ιατρικες συνεπειες και πως να τις προλαβουν

πχ μορφινομανεις υπηρχαν παντα και στην καλη κοινωνια και ζουσαν γενικα υγιεις πολλα χρονια....καμια σχεση με τα πρεζονια τα χιλιοτρυπημενα με τις ενδοκαρδιτιδες,τις θρομβωσεις,τις φλεγμονες,το ειτζ και τις ηπατιτιδες κλπ'

απλα ηταν μορφινομανεις πολυτελειας.....με τον προσωπικο τους γιατρο κλπ...... :idiot:

το χασις ειναι σαφως λιγοτερο επικινδυνο πχ απο το απλο νομιμο τσιγαρο

η κοκα εξαρτηση σωματικη δεν κανει απλα ψυχολογικη....αρα ;

οχι απλα νομιμοποιηση εδω και τωρα αλλα να γινει η ελλαδα κεντρο εμποριου και παραγωγης ωστε να γαμησουμε απο την αναποδη τους κωλοευρωπαιους φιλους μας πουλωντας τους ακριβα ναρκωτικα αποσβενοντας το χρεος

Επισκέπτης
ας παμε παλι στο θεμα μας
ναι μεν υπερ αλλα με μετρο
η τα απαγορευεις ολα και τελειωνεις

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ειμαι υπερ γιατι οτι νομιμοποιεις χανει και την αξια του στην αγορα και την μαγεια του στην νεολαια που παρασυρεται απο το απαγορευμενο και το νταβατζηλικι γυρω απο την πωληση και διακινηση

ελευθερα ναρκωτικα για ολους λοιπον ωστε να εχουμε υγιεις ναρκομανεις πολιτες ,καλυτερα αποχαυνωμενους ωστε να μην πολυαντιστεκονται κιολας

εξαλλου και το αλκοολ ναρκωτικο ειναι και πουλιεται ελευθερα...ολοι αλκοολικοι δεν γινονται

τα κοινωνικα φαινομενα που συνδεονται με τα ναρκωτικα εχουν ολα ως αιτια τους το γεγονος οτι ειναι ακριβα και δυσευρετα ....τα σχετιζομενα νοσηματα επισης εχουν να κανουν με την απαγορευση χρησης τους αρα και την ελλιπη πληροφορηση των χρηστων γυρω απο ιατρικες συνεπειες και πως να τις προλαβουν

πχ μορφινομανεις υπηρχαν παντα και στην καλη κοινωνια και ζουσαν γενικα υγιεις πολλα χρονια....καμια σχεση με τα πρεζονια τα χιλιοτρυπημενα με τις ενδοκαρδιτιδες,τις θρομβωσεις,τις φλεγμονες,το ειτζ και τις ηπατιτιδες κλπ'

απλα ηταν μορφινομανεις πολυτελειας.....με τον προσωπικο τους γιατρο κλπ...... :idiot:

οχι απλα νομιμοποιηση εδω και τωρα αλλα να γινει η ελλαδα κεντρο εμποριου και παραγωγης ωστε να γαμησουμε απο την αναποδη τους κωλοευρωπαιους φιλους μας πουλωντας τους ακριβα ναρκωτικα αποσβενοντας το χρεος
καλα ολα αυτα αλλα χρειαζεται και η εγκριση της τροικας. :grin: :grin:
οκ περα απο την πλακα εχει σχεση αυτο γιατι η ελλαδα πρεπει να συμβαδιζει με την κοινοτικη νομοθεσια οποτε οτι και αν λεμε πληρης αποποινικοποιηση των ναρκωτικων δεν θα γινει χωρις εγκριση απο βρυξελλες αλλα και παλι κανενα κρατος δεν εχει αποποινικοποιησει πληρως τα ναρκωτικα.αυτο θα ειχε και συνεπειες στην διεθνη κοινοτητα.με αλλα λογια δεν εξαρταται μονο απο ελλαδα.υποψην μιλαμε για ολα τα ναρκωτικα και τα σκληρα μαζι.
για χασις φυσικα στα προτυπα ολλανδιας μπορει να υπαρξει αντιστοιχη νομοθετικη πρωτοβουλια.
ισπανια ψηφιστηκε αποποινικοποιηση του χασις?

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
Μάλιστα...
Υπερ της νομιμοποιησης (δε θα γίνει ποτε βέβαια..υπάρχει ολοκληρη παρα-οικονομία απο πίσω) αλλά χωρίς να καλύπτει η κοινωική ασφάλεια τη μετέπειτα θεραπεία/...αλλα να την πληρώνει το άτομο.
Νομίζω το καταλαβαίνουμε όλοι πως τα ναρκωτικά είναι επιλογή.
Το ίδιο έπρεπε να ισχύει και για το κάπνισμα, το αλκοολ, ακόμα και την υπερχοληστερολαιμία που προκύπτει απο διατροφικές επιλογές... ή γενικά όλες οι νόσοι που προκύπτουν απο δικές μας επιλογές.
Τα άτομα που πάσχουν απο ουσιο-εξαρτήσεις φυσικά και είναι ψυχικά πάσχοντα αλλά υπάρχει και το κομμάτι της επιλογής. Αλλο ο σχιζοφρενής που είναι κατα 90% γενετικά προκλητή νόσος και άλλο ο ηρωινομανής...

Πολλοι επίσης προσπαθούν να αγιοποιησουν τον μπάφο. Φυσικά και δεν προκαλεί άμεσα τα ίδια αποτελέσματα με την ηρωινή.
Ο εθισμός και η χρόνια χρήση κάνναβης προκαλεί μεγάλη έκπτωση των γνωστικών λειτουργιών και πολλά άλλα επακόλουθα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
σημειωση σημαντικη

αλλο αποποινικοποιηση που σημαινει αν με πιασουν με ναρκωτικα για δικη μου χρηση δεν διωκομαι

αλλο τα βρισκω στο περιπτερο και στο φαρμακειο ελευθερα

μιλαμε για το δευτερο εννοειται

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.829
Πόντοι
6.035
σημειωση σημαντικη

αλλο αποποινικοποιηση που σημαινει αν με πιασουν με ναρκωτικα για δικη μου χρηση δεν διωκομαι

αλλο τα βρισκω στο περιπτερο και στο φαρμακειο ελευθερα

μιλαμε για το δευτερο εννοειται
αυτο λεγετε εμπορικο δαιμονιο  :birdman:
ανοιγεις νεους επαγγελματικους οριζοντες μαν  :zfuck:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ειμαι υπερ αλλα με προυποθεσεις δηλαδη
να φτιαχτουν νομοι οι οποιοι θα τηρουντε αυστηρα και οχι μαλακιες δηλαδη η χρηση θα επιτρεπετε σε συγκεκριμενα μαγαζια η χρηση θα γινετε αυστηρα απο ατομα ανω των 21 ετων και με ταυτοτητα,
:offtopic: θυμαμε στη αγγλια που πινουν ολη μερα σα πουστηδες δεν σου εδιναν μπυρα αν δεν εδειχνες ταυτοτητα η διαβατηριο :offtopic:
θα πληρωνουν ενα ποσο επανω στο ναρκωτικο που θα πηγαινει αυστηρα στο συστημα υγειας της χωρας δηλαδη το 50% την τιμης της ουσιας και 40% της ουσιας στο κρατος το υπολοιπο 10% θα μοιραζετε ο παραγωγος με το μαγαζατορα
επισης θα μιλαμε για συγκεκριμενες ναρκωτικες ουσιες  εγκεκριμενες που θα ελεγχοντε απο το χημειο του κρατους και θα πωλουντε σφραγισμενες συσκευασμενες για χρηση στο μαγαζι παντα που θα εχει και τη σχετικη αδεια

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
Θα έμπαινες σε λεωφορείο ή πλοίο ή αεροπλάνο που ο οδηγός θα έχει φτιαχτεί τύπε?
οχι οπως δεν θα το έκανα και αν ηταν μεθυσμένος. Κανεις λάθος ερώτηση ομως. Το οτι ειναι παράνομα τα ναρκωτικά  νομίζεις οτι θα εμποδίσει τον οδηγό να φτιαχτεί αν το θελει  ?  και γιατι ο οδηγός να μην ειναι σκνίπα στο μεθύσι αφου το αλκοόλ ειναι νόμιμο ? αν κατι πρεπει να απαγορευτεί αυτο ειναι η δραστηριότητα Που μπορει να βλάψει τον αλλο, είτε αυτο ειναι το να οδηγείς μεθυσμένος η μαστουρομενος, κοκ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οχι οπως δεν θα το έκανα και αν ηταν μεθυσμένος. Κανεις λάθος ερώτηση ομως. Το οτι ειναι παράνομα τα ναρκωτικά  νομίζεις οτι θα εμποδίσει τον οδηγό να φτιαχτεί αν το θελει  ?  και γιατι ο οδηγός να μην ειναι σκνίπα στο μεθύσι αφου το αλκοόλ ειναι νόμιμο ? αν κατι πρεπει να απαγορευτεί αυτο ειναι η δραστηριότητα Που μπορει να βλάψει τον αλλο, είτε αυτο ειναι το να οδηγείς μεθυσμένος η μαστουρομενος, κοκ.
αν ερθει η ωρα σου ειτε ειναι μεθυσμενος ειτε οχι θα ταξιδεψεις τυπε :sunglasses:

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

Χαλαρά το πιο ενδιαφέρον σχόλιο του thread....

Επισκέπτης
το πιο καλό ναρκωτικό που είναι το γαμ....... είναι ελεύθερο
τα άλλα δεν χρειάζονται

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ΥΠΕΡ ΦΥΣΙΚΑ, μπας και φυγει αυτη η μαυριλα που βλεπουμε στους δρομους, μαζι με τον υποκοσμο που τα εμπορευεται.

Οσο για τα χαμενα κορμια που σκοτωνονται για να παρουν την δοση τους, ας πηγαινουν να τα προμηθευονται απο τα νομιμα μαγαζακια που θα εχουν κρατικη αδεια και ας κοψουν και τον λαιμο τους, μιας και ειναι επιλογη τους.....
ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΗ !!!!!!!!!!!!!!!

Αρκει να καθαρισουν οι δρομοι και να ξεκινησει να κυκλοφορει λιγο ο κοσμος εξω...... ΑΦΟΒΑ !!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom