Νέα

Είστε υπέρ ή κατά της νομιμοποίησης των ναρκωτικών?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Υπέρ ή Κατά????

• Υπέρ

Ψήφοι: 44 62,9%
  • Κατά

Ψήφοι: 26 37,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    70

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Υπέρ μόνο και μόνο για:
1)Την απομυθοποίηση επιτέλους ότι παρασύρουν τα κακόμοιρα τα παιδιά οι κακοί εμπόροι ναρκωτικών μόνο ενώ εκείνα μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν Παναγίτσες και Αγγελούδια.
2)Γιατί νομιμοποιώντας τα ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ Δ-Ε-Κ-Α-Δ-Ε-Σ επαγγέλματα με την σειρά του: Πρεζάκιας=>Έμπορος Ναρκωτικών=>Διεφθαρμένοι Τσέοι=>Δικαστικοί λειτουργοί=>Δικαστές=>Δημόσιοι Υπάλληλοι σε Κέντρα Απεξάρτησης που υπολειτουργούν(ΟΚΑΝΑ)=>Δικαστές=>Δικηγόροι/Συνήγοροι Υπεράσπισης=>Φαρμακοβιομηχανίες κ.τ.λ κ.τ.λ κ.τ.λ... :grin: :grin: :grin:

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Υπέρ μόνο και μόνο για:
1)Την απομυθοποίηση επιτέλους ότι παρασύρουν τα κακόμοιρα τα παιδιά οι κακοί εμπόροι ναρκωτικών μόνο ενώ εκείνα μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν Παναγίτσες και Αγγελούδια.
2)Γιατί νομιμοποιόντας τα ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ Δ-Ε-Κ-Α-Δ-Ε-Σ επαγγέλματα με την σειρά του: Πρεζάκιας=>Έμπορος Ναρκωτικών=>Διεφθαρμένοι Τσέοι=>Δικαστικοί λειτουργοί=>Δικαστές=>Δημόσιοι Υπάλληλοι σε Κέντρα Απεξάρτησης που υπολειτουργούν(ΟΚΑΝΑ)=>Δικαστές=>Δικηγόροι/Συνήγοροι Υπεράσπισης=>Φαρμακοβιομηχανίες κ.τ.λ κ.τ.λ κ.τ.λ... :grin: :grin: :grin:

Σωστό αυτό που λες, αλλά διαφωνείς με την ελευθερία χρήσης?Αν θέλει κάποιος, δεν πρέπει να είναι ελεύθερος να κάνει οτι θέλει με το σώμα του?

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
Υπέρ μόνο και μόνο για:
2)Γιατί νομιμοποιώντας τα ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ Δ-Ε-Κ-Α-Δ-Ε-Σ επαγγέλματα με την σειρά του: Πρεζάκιας=>Έμπορος Ναρκωτικών=>Διεφθαρμένοι Τσέοι=>Δικαστικοί λειτουργοί=>Δικαστές=>Δημόσιοι Υπάλληλοι σε Κέντρα Απεξάρτησης που υπολειτουργούν(ΟΚΑΝΑ)=>Δικαστές=>Δικηγόροι/Συνήγοροι Υπεράσπισης=>Φαρμακοβιομηχανίες κ.τ.λ κ.τ.λ κ.τ.λ... :grin: :grin: :grin:

Ωραία ώρα αυτή να πιάσουμε την Δικαιούνη. Σιγά μην κλείσει το σούπερ μάρκετ γιατι έστειλες την κοκα κολα στα φαρμακεία. Εχει μεσα.....

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Σωστό αυτό που λες, αλλά διαφωνείς με την ελευθερία χρήσης?Αν θέλει κάποιος, δεν πρέπει να είναι ελεύθερος να κάνει οτι θέλει με το σώμα του?

Δεν διαφωνώ ή καλύτερα αδιαφορώ τύπε... Νομίζω πως το 2013 ένα 5χρονο ξέρει ήδη στο νηπιαγωγείο τις συνέπειες των Ναρκωτικών... Θεωρείς ότι τα άτομα που μπλέκουν με ναρκωτικά είναι κάτι το αξιόλογο σαν άνθρωποι και σαν άτομα στο 95% των περιπτώσεών τους? Δεν μιλάμε για τύπους που το πάνε με ρέγουλα μια ζωή και δεν φαίνεται καν, μιλάω για τύπους που πέφτουν σε Κόκες, ζαμπόνια κτλ. :grin: :grin: :grin:

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Δεν διαφωνώ ή καλύτερα αδιαφορώ τύπε... Νομίζω πως το 2013 ένα 5χρονο ξέρει ήδη στο νηπιαγωγείο τις συνέπειες των Ναρκωτικών... Θεωρείς ότι τα άτομα που μπλέκουν με ναρκωτικά είναι κάτι το αξιόλογο σαν άνθρωποι και σαν άτομα στο 95% των περιπτώσεών τους? Δεν μιλάμε για τύπους που το πάνε με ρέγουλα μια ζωή και δεν φαίνεται καν, μιλάω για τύπους που πέφτουν σε Κόκες, ζαμπόνια κτλ. :grin: :grin: :grin:

Μιλάμε για ναρκωτικά απ' την φύση, τα οποία δεν σκοτώνουν όχι για χημικά...επίσης η καθαρή κοκαϊνη δεν σκοτώνει αν δεν κάνω λάθος...
Γενικά, δεν γνωρίζω άτομα που να έχουν επαφές με ναρκωτικά οπότε δεν θέλω να κρίνω μια ομάδα ανθρώπων απ' αυτά που έχω ακούσει απ' τα ΜΜΕ, ειδικά απ' την στιγμή που η "εγκυρότητα" των ΜΜΕ είναι γνωστή...

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Μιλάμε για ναρκωτικά απ' την φύση, τα οποία δεν σκοτώνουν όχι για χημικά...επίσης η καθαρή κοκαϊνη δεν σκοτώνει αν δεν κάνω λάθος...
Γενικά, δεν γνωρίζω άτομα που να έχουν επαφές με ναρκωτικά οπότε δεν θέλω να κρίνω μια ομάδα ανθρώπων απ' αυτά που έχω ακούσει απ' τα ΜΜΕ, ειδικά απ' την στιγμή που η "εγκυρότητα" των ΜΜΕ είναι γνωστή...

Γνωρίζω και σε πολύ κοντινό μου περιβάλλον αλλά και έχοντας χάσει έναν φίλο μου πολύ καλό τον οποίο είδα να μεταμορφώνεται σε πλάσμα με καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα μπροστά στα μάτια μου και μετά από καιρό να φεύγει με φτηνές δόσεις για τον ουρανό και τ'αστέρια... Δυστυχώς όταν μπεις στο ναρκωτικό είτε είναι ελαφρύ είτε χημικό αργά ή γρήγορα τα ενδιαφέροντά σου θα αλλάξουν από τους ρυθμούς της ζωής του φίλου/γνωστού/σχέσης σου και θα αρχίσεις να απομακρύνεσαι ή αν προτιμάς να σε απομακρύνει ο μέσος άνθρωπος εκεί έξω... :grin: :grin: :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Αλλο η κανναβη και αλλο η ηρωινη.
Ομοιως, αλλο η κοκαινη και αλλο τα παραισθησιογονα μανιταρια.
Φυσικα, χημικα ή οτιδηποτε.
Δεν μπορουμε να τα βαλουμε σε μια κατηγορια. Καποια σκοτωνουν. Καποια αλλα οχι. Εχουν αλλες παρενεργειες. Βραχυπροθεσμες ή μακροπροθεσμες. Δεν νομιζω οτι πρεπει ολα να ειναι νομιμα ή ολα παρανομα. Πρεπει να γινει διαχωρισμος.
Αλκοολ. Ειναι νομιμο. Εαν εισαι αλκοολικος, μπορει και να πεθανεις καποια στιγμη απο χ λογους. Περα απο το οτι θα εισαι μονιμως μεθυσμενος με οτι αυτο συνεπαγεται.
Δεν αλλαζει κατι δραματικα. Ο τροπος θανατου και το ποσο θα διαρκεσει αλλαζει μονο.
Υπο αυτο το πρισμα ναι, ο καθενας εχει την ευθυνη και την επιλογη για το σωμα του.
Τα υπερ ειναι αυτα που εγραψες αναμεσα σε αλλα, μονο που δεν θα συμβει ποτε γιατι καποιοι(οχι το κρατος προφανως) θα χασουν πολλα λεφτα..
Και η Ολλανδια ανεκαθεν ηταν πολυ μπροστα σαν χωρα σε 4-5 πραγματακια..

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
Καλώς ή κακώς οι χρήστες οποιουδήποτε ναρκωτικού τίνουν να αποξενώνονται από τον υπόλοιπο κόσμο και να βρίσκουν το καταφύγιο τους σε κύκλους ατόμων που έχουν την ίδια "συνήθεια".

Είμαι κατά λοιπόν γιατί δημιουργούνται έτσι κάποια ιδιότυπα γκέτο που για να γίνεις μέλος πρέπει να πάρεις μέρος στις διαδικασίες μύησης. Και δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος.
Είτε είναι μια απλή σχολική παρέα στο λύκειο που σκάει κανένα μπαφάκι όπου βρει είτε οι φραγκάτοι που κάνουν τα φοβερά πάρτυ με γκόμενες-μοντέλα, "πετυχυμένα " τυπάκια της show-biz κτλ.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
δωστε ελευθερα μπαφο στον λαο ρεεεεεεεεεεεεεεε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
63
Like
2.144
Πόντοι
8.245
Σκληρός κόσμος ευαισθητες ψυχές,ΣΟΥΡΑ ΜΑΣΤΟΥΡΑ,και ξεχνιέσαι,αλλα εθίζεσαι κιόλας,γίνεσαι δούλος της ουσίας,ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,και τα ναρκωτικά θα είναι η τελευταία ΛΥΣΗ.

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Τι λε ρε φίλε!!!
Άμα θες να γίνεις πρεζόνι γίνε, αλλά μην ζητάς μετά πρόνοια και αλληλεγγύη και άλλα τέτοια.
Εσύ θα γαμιέσαι, εμείς θα πληρώνουμε;
Πας και γίνεσαι φυτό, χάλι μαύρο και μετά λες δεν βρίσκεις δουλειά.
Καλά μαλάκας είμαι να πάρω στην δουλειά μου πρεζόνι;
Και αφήστε τις παπαριές επιτέλους με την τάχα δήθεν ελευθερία. Αφού ότι και μαλακία να κάνεις... στο τέλος ζητάς τα ρέστα απ'την κοινωνία. Δάνεια; Πρέζα; Πιστωτικές; Χρηματιστήριο; Όλα στο τέλος, σε εμάς τους υγιείς καταλήγουν να τα πληρώνουμε. Γιατί εσάς, σας εξαπάτησαν, σας κορόιδεψαν, δεν σας υπερασπίστηκε η κοινωνία. Έτσι δεν λέτε;

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
4
Πόντοι
16
...νομιμοποιηση οχι ,διαχωρισμος ουσιων ,αποποινικοποιηση  για τον χρηστη ,και σκληρη ποινη στον εμπορο ,περιμενω εναγωνιως να παρει θεση ο...χαστουρας...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μα ουτως η αλλως μπαφιαρη τον εχουν κανει με τοσους ψεκασμους
Εδω τρωνε ολοι αγγουρι και δεν ξεσηκωνεται κανεις, ο μπαφος τους πειραξε τωρα ?

Προτεινω οι κυριακατικες εφημεριδες να βαλουν εξτρα ενθετο.......

"πως να καλλιεργησετε μαριχουανα στο μπαλκονι σας"  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Παιδιά μου έκανε εντύπωση που δεν υπάρχει ένα τέτοιο θέμα...ή τουλάχιστον εγώ δεν το βρήκα στην αναζήτηση.... :P
Λοιπόν, να παραθέσω πρώτος τις απόψεις μου μια που έκανα την αρχή...
Είμαι υπέρ της νομιμοποίησης γιατί έχει να κάνει με την ελευθερία του ατόμου...
Θες να κάνεις χρήση?Κάνεις.Δεν θέλεις?Δεν κάνεις.
Άλλωστε τα ναρκωτικά θα υπάρχουν όσο υπάρχει ζήτηση, οπότε γιατί να μην είναι ελεύθερα ωστέ να επωφελείται το κράτος απ' την πώλησή τους (τύπου coffee-shops με αποδείξεις και έτσι) να απομυθοποιούνται στην συνείδηση του κόσμου και ειδικά των παιδιών (γιατί πολλοί το κάνουν από μαγκιά, ξέρετε τι εννοώ) και επίσης έτσι θα φύγουν απ' την μέση τα κυκλώματα....
Είμαι της άποψης οτι και στο σχολείο θα έπρεπε να υπάρχουν ώρες αφιερωμένες στα ναρκωτικά (καλά θα μου πεις εδώ δεν υπάρχει σεξουαλική αγωγή γι' αυτό είμαστε πρώτοι σε εκτρώσεις, αλλά τεσπα)
Ελπίζω να γίνει εποικοδομητικός διάλογος....

το σωστότερο είναι το μοντέλο της Ολλανδίας.
είναι υποκριτικό να απαγορεύουν το χόρτο που δεν προκαλεί καμία βλάβη και να επιτρέπουν τα τσιγάρα και το αλκοόλ.
αλλά εαν επέτρεπαν τον χόρτο θα έπαιρναν πούλο οι καπνοβιομηχανίες και τα ξύδια..πολλά τα λεφτά.
και έτσι έκαναν το χόρτο ταμπού...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom