trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
όχι δεν είσαι μόνος σου, έχεις παρέα 500.000 άτομα
το 2011 θα ειναι 1 εκ η παρέα ....
όχι δεν είσαι μόνος σου, έχεις παρέα 500.000 άτομα
αν δεν κανω λαθος 1.300.000 Ελληνες δεν πληρωνουν ,καποιοι προχωρανε (οσοι δεν εχουν ακινητα) και σε αντιρρησεις και τοτε η τραπεζα ,πραγματικα χανει τα λεφτα της και δεν μπορει να κανει τιποτα.το 2011 θα ειναι 1 εκ η παρέα ....
αν δεν κανω λαθος 1.300.000 Ελληνες δεν πληρωνουν ,καποιοι προχωρανε (οσοι δεν εχουν ακινητα) και σε αντιρρησεις και τοτε η τραπεζα ,πραγματικα χανει τα λεφτα της και δεν μπορει να κανει τιποτα.
μάλιστα .. τερμα θησεως καλιθεά ... στο μεγαρο που ειναι και η μεταφορική Πρόοδος ... εταιρεία τηλεφωνικών συναλλαγών με πάνω απο 1000 εργαζόμενους ....
του κ. Τουρκο.....
πες τους οτι θα τους μηνύσεις ζητωντας αποζημίωση ψυχικής οδύνης 10 εκ ευρω .... στειλε και εξωδικο αμα λάχει .... και ενημέρωσε και την αντιστοιχη Ευρωπαική Διευθυνση της ΕΕ ... με ενα απλο e-mail ... και την απαιτηση για τα 10 εκ ευρω .....
θα δεις αποτελέσματα !!
όπως επίσης, δεν μπορεί αν κινηθεί κατά ακινήτου η τράπεζα για χρέος κάτω των 20.000.
λέγοντας αντιρρήσεις, εννοεί το.. νίομιμο δικαίωμα να αμφισβητηθούν επιπλέον χρεώσεις κτλ κτλ που βάζουν οι τράπεζες.....τόκοι, πανοτόκοια λοιπές παπαριές...
Σοβαρα ? 19000 περιπου χρωσταω απο το στεγαστικο με παιρνει να τους γραψω στ΄αρχιδια μου ?
ελπιζω μωρο να μην σταματησες να σηκωνεις και αλλα πραγματα :-* :-*οταν ειχα ενα δανειακι, και λογω του οτι καποια στιγμη ημουν ανεργη και αδυνατουσα να ειμαι οσο συνεπης θα ηθελα, μου τα πρηξανε μια, μου τα πρηξανε δυο, αλλα μετα το τριτο πρηξιμο και μπινελικι, σταματησα να σηκωνω το τηλεφωνο και ησυχασα, και απο τοτε σταματησα να σηκωνω και τηλεφωνα με αποκρυψη
δεν μιλάμε για στεγαστικά,για καταναλωτικά μιλάμε ;)
τι τραβαει ο κοσμακης παντως ρε πουστη....καλα,υπαρχουν και μαλακες ομως ετσι;δεν εχουν μια,και πανε και παιρνουν διακοποδανεια για να πανε ξερω γω στην αιτη,για να παρουν το τελευταιας τεχνολογιας κινητο,να παρουν αμαξι καινουργιο.που πας ρε μαλακα αν δεν βγαινεις;ερμαιο στις τραπεζες για μια ζωη;αντε και η αλλη η μαλακια με τις καρτες.σε τι χρειαζονται οι γαμημενες πιστωτικες ρε παιδια;ας μου πει καποιος πως τις χρησιμοποιει.
τι τραβαει ο κοσμακης παντως ρε πουστη....καλα,υπαρχουν και μαλακες ομως ετσι;δεν εχουν μια,και πανε και παιρνουν διακοποδανεια για να πανε ξερω γω στην αιτη,για να παρουν το τελευταιας τεχνολογιας κινητο,να παρουν αμαξι καινουργιο.που πας ρε μαλακα αν δεν βγαινεις;ερμαιο στις τραπεζες για μια ζωη;αντε και η αλλη η μαλακια με τις καρτες.σε τι χρειαζονται οι γαμημενες πιστωτικες ρε παιδια;ας μου πει καποιος πως τις χρησιμοποιει.
Καλημερα!! μηπως ξερει κανεις να μου απαντησει ποιο ειναι το οριο τηλεφωνηματων που μπορουν να κανουν σε μια μερα?? και αν ο νομος αλλαξε και τους διδει δικαιωμα να τηλεφωνουν και Σαββατα???
γραψε μας αναλυτικά άν έχεις χρόνο τι σού λέγαν νά κάνεις καί πώς πιέζαν τόν κόσμο,μεθόδους κλπεγω καποτε δουλευα σε μια τετοια εταιρια βεβαια μονο για 6 μηνες διοτι οπως μου λεγανε ειμαι πολλυ ευγενικος και απλα περιμενανε να ληξει η συμβαση μου για να με διωξουν στην ποιο χειροτερη εταιρια που υπαρχει στην executive
παιδια δεν μπορειτε να φανταστειτε σαν υπαλληλος τη πιεση ετρωγα
καθε μερα με καλουσε η προισταμενη και μου λεγε γιατι δεν εχεις τοσες εισπραξεις γιατι το ενα γιατι το αλλο φωναζε πιεζε κραξτους παιρνε παντου για να καταθεσουν
βεβαια εκει δουλευα πριν 7 χρονια
δεν μπορειτε να φανταστειτε τι δουλεια κανει καποιος οταν εχει αναγκη
υ.σ εγω ποτε δεν εκβιασα ουτε φωναζα απλα τους ζαλιζα τα αρχιδια
παντως τωρα με το νομο περι εισπρακτικων ειναι καλυτερα μπορει να σε παρει τηλεφωνω να σου πει πχ χρωστας 200€ και θα πεις ευχαριστω για την ενημερωση καλη σας μερα
Καλημερα!! μηπως ξερει κανεις να μου απαντησει ποιο ειναι το οριο τηλεφωνηματων που μπορουν να κανουν σε μια μερα?? και αν ο νομος αλλαξε και τους διδει δικαιωμα να τηλεφωνουν και Σαββατα???