Νέα

Εισήγηση υποβιβασμού για Ολυμπιακό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mpouxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 577
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που θέλετε να παίξει του χρόνου ο οσφπ?

• Premier league

Ψήφοι: 20 26,0%
  • SL 2

Ψήφοι: 3 3,9%
  • Football League

Ψήφοι: 2 2,6%
  • Τοπικά Πειραιά

Ψήφοι: 52 67,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    77

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Το πανό για τη Μακεδονια στις θύρες 5-6 δεν κατέβηκε ποτέ. Κι όταν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα πάλι εκεί θα είναι. Όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορίες που πλασατε για να συνδέσετε την κατάκτηση του νταμπλ με τον συριζα. Δε μπορείτε να δεχτείτε πως χάσατε ένα πρωτάθλημα από κάποια απλώς καλύτερη ομάδα. Πρέπει να στήσετε ολόκληρο παραμύθι με δράκους, ΣΥΡΙΖαιους και Σκοπιανούς.
Σου ξαναγραφω στα αρχιδια μου τα πρωταθληματα.
Τι προδοτες τα Παοκια!
κατεβαινετε ρε ξεφτιλες στους δρομους και τα σπατε για τις βλαχοστουρνιες σας.
αφηστε τα πανο και τις σερβιετες σας.
την κοτα γιατι την κανατε και μουγγαθηκατε πειτε μας?
ξεχασατε τους στιχους του "Μακεδονια ξακουστη"?
Σας εδωσε εντολη ο Τσετσενος και εσεις βαρεσατε προσοχη

Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Like
491
Πόντοι
26
Δεν ξέρω τι τραγουδιέται και τι όχι στο γήπεδο. Σπάνια βρισκομαι στην Τούμπα. Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να έχει τόση σημασία για τα Εθνικά ζητηματα ένα σύνθημα. Δηλώσαμε ποτέ οι ΠΑΟΚτσηδες ότι θα υπερασπιστούμε τα Εθνικά συμφέροντα της Χώρας; Φοβάμαι πως δε μπορώ να σε παρακολουθήσω άλλο.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Δεν ξέρω τι τραγουδιέται και τι όχι στο γήπεδο. Σπάνια βρισκομαι στην Τούμπα. Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να έχει τόση σημασία για τα Εθνικά ζητηματα ένα σύνθημα. Δηλώσαμε ποτέ οι ΠΑΟΚτσηδες ότι θα υπερασπιστούμε τα Εθνικά συμφέροντα της Χώρας; Φοβάμαι πως δε μπορώ να σε παρακολουθήσω άλλο.
Αμνησια εχεις παθει?
Απο το 93 μεχρι να τους βουλωσουν τις τρυπες του σωματος τους Σαμπιντι,Τσιπρας,Ζαεφ το επαιζαν  Υπερμακεδονομαχοι οι Παοκτζηδες.
Ξαφνικα επεσε μουγκα γιατι η διψα για ενα πρωταθληματακι ειναι μεγαλη,οταν εισαι επαρχιακη ομαδα.
Ειναι δυσκολο να τραγουδατε για τη Μακεδονια,οταν ειστε μπουκωμενοι.
Εγινε αντιληπτο.
Α ρε προδοτες

Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Like
491
Πόντοι
26
Αμνησια εχεις παθει?
Απο το 93 μεχρι να τους βουλωσουν τις τρυπες του σωματος τους Σαμπιντι,Τσιπρας,Ζαεφ το επαιζαν  Υπερμακεδονομαχοι οι Παοκτζηδες.
Ξαφνικα επεσε μουγκα γιατι η διψα για ενα πρωταθληματακι ειναι μεγαλη,οταν εισαι επαρχιακη ομαδα.
Ειναι δυσκολο να τραγουδατε για τη Μακεδονια,οταν ειστε μπουκωμενοι.
Εγινε αντιληπτο.
Α ρε προδοτες

Φαίνεται πως, σε ότι σε αφορά, έχεις πολύ συγκεκριμένη άποψη για τα πράγματα. Δεν κουνιέσαι χιλιοστό, ούτε προς τα μπροστά, ούτε προς τα πίσω.

Αλλά μιας και ανακατέψαμε την πολιτική με τα απαδικά, λύσε μου μερικές απορίες,

-Μέχρι πρόσφατα που ο χοντρός χρηματοδοτούσε την ΧΑ, ώστε να αλλωνίζει στον Πειραιά ο Λαγός, ο Πατέλης και ο Ρουπακιάς, ψήφιζες ΧΑ;
-Τώρα που το γύρισε και χρηματοδοτεί τον Κούλη, ψηφίζεις ΝΔ;

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376

Ή είσαι βάζελος που παριστάνει τον παοκτζή ή η βαζελοποιησή σας έχει προχωρήσει πολύ. Αυτοί το παίζουν υπεράνω και κάνουν τους ανήξερους.

Τα γεγονότα είναι
- οι μπουγάτσες φέτος σηκώσατε ένα τεράστιο πανό στο κοτέτσι σας, που είχε πάνω Μητσοτάκη και Αυγενάκη. Για ποιό λόγο? Επειδή σας έσωσαν από την Β?

- οι μπουγάτσες πέρσι δεν τολμήσατε να βγάλετε κιχ ενάντια στην κυβέρνηση, που ξεπόύλησε την Μακεδονία, γιατί σας ειχαν τάξει πρωτάθλημα. Σηκώσατε πανό για τον Τσίπρα ? ΟΧΙ Σπάσατε κανένα γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ ? ΟΧΙ.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Ή είσαι βάζελος που παριστάνει τον παοκτζή ή η βαζελοποιησή σας έχει προχωρήσει πολύ. Αυτοί το παίζουν υπεράνω και κάνουν τους ανήξερους.

Τα γεγονότα είναι
- οι μπουγάτσες φέτος σηκώσατε ένα τεράστιο πανό στο κοτέτσι σας, που είχε πάνω Μητσοτάκη και Αυγενάκη. Για ποιό λόγο? Επειδή σας έσωσαν από την Β?

- οι μπουγάτσες πέρσι δεν τολμήσατε να βγάλετε κιχ ενάντια στην κυβέρνηση, που ξεπόύλησε την Μακεδονία, γιατί σας ειχαν τάξει πρωτάθλημα. Σηκώσατε πανό για τον Τσίπρα ? ΟΧΙ Σπάσατε κανένα γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ ? ΟΧΙ.
Παει να πεταξει την μπαλα στην εξεδρα.
Τα Παοκια,οι μεγαλυτεροι ουγκανοι του κοσμου,ξαφνικα εγιναν υπερμαχοι του διαλογου.
Απο μακεδονομαχοι που θα σκοτωναν για τη Μακεδονια,το εριξαν στη μη βια και μας το παιζουν Βλαχογκαντι

Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Like
491
Πόντοι
26
Νομίζω κατάλαβα γιατί δεν συνεννοούμαστε!

Εγώ σας μιλάω σαν άνθρωπος, ενώ εσείς βρίζετε και προσβαλετε σε κάθε ποστ, συμπεριφέρομενοι ως ζώα! Δεν ειμαι ο τυπικός ΠΑΟΚτσης αλλά εσείς οι 3-4 που γράφετε είστε 100% τυπικοι γαύροι ρε γαμωτο!

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216

Εγώ σας μιλάω σαν άνθρωπος, ενώ εσείς βρίζετε και προσβαλετε σε κάθε ποστ, συμπεριφέρομενοι ως ζώα! Δεν ειμαι ο τυπικός ΠΑΟΚτσης αλλά εσείς οι 3-4 που γράφετε είστε 100% τυπικοι γαύροι ρε γαμωτο!
απο τη στιγμη που δεν εισαι κλασικος παοκτζης,ο,τι γραφω πιο πανω δεν αφορα εσενα.
οσα γραφω ειναι για τους κλασικους θρασυδειλους βλαχομαγκες Μακεδονομαχους,που την κρισιμη στιγμη κρυφτηκαν στο κοτετσι τους.
σου ειπα οτι δεν εχω κανενα θεμα να καταδικαστει ο χοντρος για το πρεζοβαπορο η για ο,τιδηποτε αλλο ειναι μπλεγμενος

OP
OP
mpouxos

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.716
Πόντοι
10.326
59183165_441251433291821_6031906638061895680_n.jpg
:rockon:

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΠΟΝΑΤΕ!!!

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376

Αφού δεν είσαι τυπικός παοκτζής, γιατί δεν μας λες την γνώμη σου για τους φανατικούς μακεδονομάχους, που δεν τόλμησαν να ανεβάσουν πανό για τον τσίπρα και δεν πήγαν να σπάσουν κανένα γραφείο του σύριζα στη Β.Ελλάδα?

Έτσι αντικειμενικά χωρίς φανατισμούς

Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Like
491
Πόντοι
26
Όποιος πειράξει τον ΠΑΟΚ, αυτός θα τα ακούσει από τους ΠΑΟΚτσηδες. Όταν την προπερσινη σεζόν ο ΣΥΡΙΖΑ (και με τη δική σας βοήθεια) το έδωσε το πρωτάθλημα στην Κούλα, τα άκουσε και τα παραακουσε! Δεν καταλαβαίνω αυτό με τους φανατικούς μακεδονομάχους. Δεν έχω τέτοια εικόνα εγώ για τους ΠΑΟΚτσηδες. Μιλάτε λες και είμαστε βαμμένοι μπλε εθνικιστές υπερπατριωτες. Νομίζω κάνετε λάθος.

OP
OP
mpouxos

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.716
Πόντοι
10.326
τι να σηκωσεις βρε τυρογαλο που περσι εφτασες τον Αρη!
45 εμεις,3 εσυ ανυπαρκτε Σκοπιανογαμημενε
ΜΠΟΥΣΤΗ ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΟ! :rockon:

"Μαρκο για σένα όλοι οι Σκοπιανοί,
ρωτάνε και ειναι ανήσυχοι!
Η Πιάτσα και όλο το μετάξι,
τέτοιον ΜΠΟΥΣΤΗ δεν θα ξαναβρεί!!!"

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
ΜΠΟΥΣΤΗ ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΟ! :rockon:

"Μαρκο για σένα όλοι οι Σκοπιανοί,
ρωτάνε και ειναι ανήσυχοι!
Η Πιάτσα και όλο το μετάξι,
τέτοιον ΜΠΟΥΣΤΗ δεν θα ξαναβρεί!!!"

καλα πηγαινε απο Δενδροποταμο να φας βρωμοπουτσα Τζυπσυ συνδεσμιτικη και μετα προσκυνα τους Ρωσοποντιους χωριατη,γαμω την Τουρκια σου

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Όποιος πειράξει τον ΠΑΟΚ, αυτός θα τα ακούσει από τους ΠΑΟΚτσηδες. Όταν την προπερσινη σεζόν ο ΣΥΡΙΖΑ (και με τη δική σας βοήθεια) το έδωσε το πρωτάθλημα στην Κούλα, τα άκουσε και τα παραακουσε! Δεν καταλαβαίνω αυτό με τους φανατικούς μακεδονομάχους. Δεν έχω τέτοια εικόνα εγώ για τους ΠΑΟΚτσηδες. Μιλάτε λες και είμαστε βαμμένοι μπλε εθνικιστές υπερπατριωτες. Νομίζω κάνετε λάθος.
Ποιοι τραγουδουσαν στην Τουμπα 25 χρονια το "Μακεδονια ξακουστη"?
Οι οπαδοι της Φλαμενκο?
Μετα ειπαμε,μπουκωσαν τα στοματα απο συριζαικες και τσετσενικες ψωλες.
Δεν ειπε κανεις οτι τα Παοκια ηταν διαχρονικα συριζαιοι.
Μετα απο τις διαταγες του Σαμπιντι,του συνεργατη του Τσιπρα,τουμπεκιασατε.
Η Αλεξια δεν ηθελε εντασεις για να πουλησει τη Μακεδονια στους Σκοπιανους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Κανένας Συριζα δεν εδωσε το πρωταθλημα στην ΑΕΚ.
Ο Συριζα ηθελε και προπερσι να το παρει ο ΠΑΟΚ.
Αλλά βγαλατε τα ματια σας μονοι σας. Βγηκε και ο αλλος με το περιστροφο στο γηπεδο, και κατα τα αλλα σας  φταιει ο Συριζα, αντι να του πειτε και ευχαριστω που δεν υποβιβαστηκατε δυο κατηγοριες.
Και ειπαν στον Συριζα "ποσο να εκτεθουμε πια?"
Και αφησαν τον αθλητικο δικαστη να βγαλει ό,τι νομιζε.
Μηπως σας φταιει και η ΝΔ τωρα, που εβγαλε νομο για να μην υποβιβαστειτε για την πολυιδιοκτησια?
Ολοι σας σωνουνε αλλά στο μυαλο  σας ολοι σας κυνηγανε. Ε?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
Φαίνεται πως, σε ότι σε αφορά, έχεις πολύ συγκεκριμένη άποψη για τα πράγματα. Δεν κουνιέσαι χιλιοστό, ούτε προς τα μπροστά, ούτε προς τα πίσω.

Αλλά μιας και ανακατέψαμε την πολιτική με τα απαδικά, λύσε μου μερικές απορίες,

-Μέχρι πρόσφατα που ο χοντρός χρηματοδοτούσε την ΧΑ, ώστε να αλλωνίζει στον Πειραιά ο Λαγός, ο Πατέλης και ο Ρουπακιάς, ψήφιζες ΧΑ;
-Τώρα που το γύρισε και χρηματοδοτεί τον Κούλη, ψηφίζεις ΝΔ;
ο λαγός πανηλίθιε είναι αεκτζης

• Like
Αντιδράσεις: cuturu

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606

αν κρίνουμε από το κενό σου κεφάλι είσαι τυπικοςπαοξτζης

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
6
Τα υπομνήματα από τους κατηγορούμενους λαμβάνει η πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας Γλυκερία – Λουΐζα Ιωαννίδου - Ποια η διαδικασία που θα ακολουθηθεί

Η πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ Γλυκερία-Λουΐζα Ιωαννίδου ολοκληρώνει τη Δευτέρα (11/5) τον φάκελο της υπόθεσης για το βούλευμα των 28. Η κ. Ιωαννίδου, η οποία είναι πρόεδρος Πρωτοδικών, λαμβάνει από τους 13 πειθαρχικά ελεγχόμενους, έγγραφα-υπομνήματα σε σχέση με την κατηγορία που τους απέδωσε η εισηγήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας Παναγιώτα Σπανού.

Παράλληλα, δόθηκε το δικαίωμα σε όσους κατηγορούνται, να εισφέρουν τα δικά τους αποδεικτικά στοιχεία, να υποβάλλουν τα αιτήματά τους και να προτείνουν μάρτυρες ως την 25η Μαΐου. Οπως μάλιστα αποκάλυψε η έκτακτη αθλητική εκπομπή του Open «Ποδόσφαιρο, ώρα μηδέν», το δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας θα προχωρήσει σε ανοιχτή ακροαματική διαδικασία ώστε να αποφασίσει για το αν κάνει δεκτή ή όχι την εισήγηση της κυρίας Σπανού, η οποία προτείνει υποβιβασμό του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου και ισόβιο αποκλεισμό του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Γιώργου Σπανού, όπως και πειθαρχικές κυρώσεις για 13 ακόμη φυσικά πρόσωπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom