Νέα

Εισήγηση υποβιβασμού για Ολυμπιακό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mpouxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 577
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που θέλετε να παίξει του χρόνου ο οσφπ?

• Premier league

Ψήφοι: 20 26,0%
  • SL 2

Ψήφοι: 3 3,9%
  • Football League

Ψήφοι: 2 2,6%
  • Τοπικά Πειραιά

Ψήφοι: 52 67,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    77

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Μαγκιά κλανιά και πάτος φινιστρίνι
μεγιστες κοτες και πουσταραδες.
απο μακεδονομαχοι που τραγουδουσαν "μακεδονια ξακουστη" στο γηπεδο,στα 4 να τους γαμανε οι σκοπιανοαλβανοι

Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Like
491
Πόντοι
26
Με πολλή ένταση γράφετε ρε τύποι! Σας φαντάζομαι να βγάζετε αφρούς πάνω από το πληκτρολόγιο! Πόσο στερημένα άτομα είσαστε τελικα; Όχι στερημένα από πρωταθλήματα. Εκεί είσαστε γεμάτοι μέχρι τα μπουνιά (του noor1).

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Με πολλή ένταση γράφετε ρε τύποι! Σας φαντάζομαι να βγάζετε αφρούς πάνω από το πληκτρολόγιο! Πόσο στερημένα άτομα είσαστε τελικα; Όχι στερημένα από πρωταθλήματα. Εκεί είσαστε γεμάτοι μέχρι τα μπουνιά (του noor1).
στα αρχιδια μου ο Μαρινακης εμενα.
εσυ τσιμπουκι Τσιπρα-Σαμπιντι.
Προσκυνα τους Σκοπιανους

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Έγινε! Τα επιχειρήματα σου με έπεισαν!
σου λεω οτι εμενα δε με νοιαζει, αν βαλουν το χοντρο μεσα για το νουρ1.
το συνολο των παοκτζηδων εκανε deepthroat σε Τσιπρα και Τσετσενο για ενα πρωταθληματακι?
βγαλατε αχνα για το χαρισμα της Μακεδονιας στους Σκοπιανους?

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
Έγινε! Τα επιχειρήματα σου με έπεισαν!

Φίλε εσύ δεν έχεις επιχείρημα, ούτε καν γνώση των γεγονότων. Στα τσετσενοσαιτ που μπαίνεις διαβάζεις μόνο τα μεγάλα γράμματα και βλέπεις τις φωτογραφίες

Συνημμένα

• savvidis_tsipras_1303.jpg
    savvidis_tsipras_1303.jpg
    69,7 KB · Εμφανίσεις: 23
Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Like
491
Πόντοι
26
Ο Τσίπρας έδωσε το περσινό πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνοι. Ας πούμε ότι έτσι έγινε. Εσείς χάσατε 2 φορές πέρσι από τον ΠΑΟΚ με παρέμβαση Τσίπρα; Σας έστησε ο Τσίπρας διαιτητικά; Σας ζήτησε παρασκηνιακά ο Τσίπρας να κάνετε πίσω στη διεκδίκηση του πρωταθληματος; Τι σκατα έγινε πέρσι και πήραμε πρωτάθλημα; Πρακτικά εννοώ.

Για τον Ιβάν δεν έχω να πω τίποτα. Όντως πίνουμε νερό στο όνομα του.

Για τη Μακεδονία, δεν ήξερα ότι η προδοσία των Πρεσπών αφορούσε μόνο τους Μακεδόνες και συγκεκριμενα όσους από αυτούς υποστηρίζουν τον ΠΑΟΚ. Τα συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη είχαν πολύ μεγάλη συμμετοχή. Αντέδρασε ο κόσμος. Τι άλλο έπρεπε να κάνει ο Λαός της Μακεδονίας για να σας πείσει; Και γιατί έπρεπε μόνο ο Λαός της Μακεδονίας να αντιδράσει; Οι Πειραιώτες και οι Κρητικοι για παράδειγμα δεν έπρεπε να αντιδράσουν; Γιατί πρέπει να απολογηθεί ο Μακεδόνας;

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Ο Τσίπρας έδωσε το περσινό πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνοι. Ας πούμε ότι έτσι έγινε. Εσείς χάσατε 2 φορές πέρσι από τον ΠΑΟΚ με παρέμβαση Τσίπρα; Σας έστησε ο Τσίπρας διαιτητικά; Σας ζήτησε παρασκηνιακά ο Τσίπρας να κάνετε πίσω στη διεκδίκηση του πρωταθληματος; Τι σκατα έγινε πέρσι και πήραμε πρωτάθλημα; Πρακτικά εννοώ.

Για τον Ιβάν δεν έχω να πω τίποτα. Όντως πίνουμε νερό στο όνομα του.

Για τη Μακεδονία, δεν ήξερα ότι η προδοσία των Πρεσπών αφορούσε μόνο τους Μακεδόνες και συγκεκριμενα όσους από αυτούς υποστηρίζουν τον ΠΑΟΚ. Τα συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη είχαν πολύ μεγάλη συμμετοχή. Αντέδρασε ο κόσμος. Τι άλλο έπρεπε να κάνει ο Λαός της Μακεδονίας για να σας πείσει; Και γιατί έπρεπε μόνο ο Λαός της Μακεδονίας να αντιδράσει; Οι Πειραιώτες και οι Κρητικοι για παράδειγμα δεν έπρεπε να αντιδράσουν; Γιατί πρέπει να απολογηθεί ο Μακεδόνας;
καλα τρελος εισαι?
οι Παοκτζηδες το επαιζαν μεγαλοι Μακεδονομαχοι και τραγουδουσαν "Μακεδονια ξακουστη" στην Τουμπα,μεχρι να αρχισουν να προσκυνανε τον τσετσενο και να τσιμπουκωνουν Τσιπρα.
Αληθεια γιατι το κοψατε το ασμα στην Τουμπα?
Τα Παοκια κατεβαινουν συντεταγμενα και κανουν μια Σαλονικη ανω κατω για ενα πεναλτυ.
Δεν μπορουσαν να πιεσουν την κυβερνηση για ενα τοσο σοβαρο θεμα,οπως εχουν κανει τοσες φορες στο παρελθον για γελοιους λογους?
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ειστε,για ενα πρωταθλημα κρυφτηκατε στα κοτετσια σας και πουλησατε τη Μακεδονια

Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Like
491
Πόντοι
26
Οι οπαδοί, να ορίσουν την εξωτερική πολιτική μιας χώρας! Που το είδες ρε συ να συμβαίνει αυτό; Απο που κι ως που ήταν ευθύνη των ΠΑΟΚτσηδων να ανατρέψουν τα σχέδια αυτών που κουμαντάρουν τον πλανητη; Αν είναι να έχουν τέτοια δύναμη οι οπαδοί, μαζευτείτε εσείς που είσαστε και 5 εκατομμύρια και ζητήσετε βασικό μισθό στα 1200€! Θα γίνουμε και τα υπόλοιπα 5 εκ γαύροι!

Άπαντα ομως και σε τίποτα! Στον ΟΦΗ γιατί χάσατε πέρσι; Σας το ζήτησε ο Τσίπρας;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006

Πρακτικά αυτό που έγινε είναι εσύ να πάρεις 6 βαθμούς από το παράρτημα σου την Ξάνθη, ενώ εγώ έχασα 2, και έτσι να πάρεις ένα δικαιοτατο πρωτάθλημα με +5 βαθμούς από εμένα..  :2funny:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Οι οπαδοί, να ορίσουν την εξωτερική πολιτική μιας χώρας! Που το είδες ρε συ να συμβαίνει αυτό; Απο που κι ως που ήταν ευθύνη των ΠΑΟΚτσηδων να ανατρέψουν τα σχέδια αυτών που κουμαντάρουν τον πλανητη; Αν είναι να έχουν τέτοια δύναμη οι οπαδοί, μαζευτείτε εσείς που είσαστε και 5 εκατομμύρια και ζητήσετε βασικό μισθό στα 1200€! Θα γίνουμε και τα υπόλοιπα 5 εκ γαύροι!

Άπαντα ομως και σε τίποτα! Στον ΟΦΗ γιατί χάσατε πέρσι; Σας το ζήτησε ο Τσίπρας;
Α ρε κοταρες,γιουσουφακια του Σαμπιντι και Τσιπρα.
Τοσα χρονια που το παιζατε Μακεδονομαχοι με σαρισσα,γιατι το κανατε?
και ολως τυχαιως το κοψατε επι Τσιπρα?
Το γηπεδο στην Πυλαια που σας χαρισαν ηταν επειδη δεν ειχατε πολιτικη επιρροη?
στα αρχιδια μου τα πεναλτυ,ο Παπουτσελης και ο Δουρος.
εδω μιλαμε για σοβαρο θεμα.
Πουλησε τη Μακεδονια η Τσιπρα και εσεις κοκοκο.
Προτιμησατε ενα πρωταθλημα απο το να εχετε το κουτελο σας καθαρο.
Οταν μπαινει Μακεντονσκι απο τα συνορα τρεχετε να τον καλωσορισετε

Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Like
491
Πόντοι
26
Πρακτικά αυτό που έγινε είναι εσύ να πάρεις 6 βαθμούς από το παράρτημα σου την Ξάνθη, ενώ εγώ έχασα 2, και έτσι να πάρεις ένα δικαιοτατο πρωτάθλημα με +5 βαθμούς από εμένα..  :2funny:

Κι εγώ έφερα δύο ισοπαλίες με το δικό σου παράρτημα, τον ρουλη! Τις δύο φορές που με έπαιξες, γιατί έχασες; Πως σε έκανε ο Τσίπρας να χάσεις 2 φορές; Για πες!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006
Κι εγώ έφερα δύο ισοπαλίες με το δικό σου παράρτημα, τον ρουλη! Τις δύο φορές που με έπαιξες, γιατί έχασες; Πως σε έκανε ο Τσίπρας να χάσεις 2 φορές; Για πες!

Ναι αλλά εσύ είσαι επισημα καταδικασμενος, ενώ εγώ με τον ρουλη μόνο στα λόγια...

υγ : ενδιαφέρουσα η πρόταση σου....τζαμπα παίζουμε 30 ματς κάθε χρονιά... Από του χρόνου να παίζουμε μόνο μεταξύ μας 2 ματς και όποιος τα κερδίσει να παίρνει το πρωτάθλημα...

Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Like
491
Πόντοι
26

Ο ΠΑΟΚτσης οφείλει να φωναξει όταν κατι αφορά τον ΠΑΟΚ. Για τη Μακεδονία, ηταν υποχρέωση ολων των Ελλήνων να φωνάξουν. Εσύ επιμένεις ότι ήταν υποχρέωση των Μακεδόνων και δη των ΠΑΟΚτσηδων να φωνάξουν!

Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Like
491
Πόντοι
26
Ναι αλλά εσύ είσαι επισημα καταδικασμενος, ενώ εγώ με τον ρουλη μόνο στα λόγια...

υγ : ενδιαφέρουσα η πρόταση σου....τζαμπα παίζουμε 30 ματς κάθε χρονιά... Από του χρόνου να παίζουμε μόνο μεταξύ μας 2 ματς και όποιος τα κερδίσει να παίρνει το πρωτάθλημα...

Όχι στα λόγια! Στο χορτάρι! Εκεί που έχετε 6 βαθμούς σίγουρους!

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Ο ΠΑΟΚτσης οφείλει να φωναξει όταν κατι αφορά τον ΠΑΟΚ. Για τη Μακεδονία, ηταν υποχρέωση ολων των Ελλήνων να φωνάξουν. Εσύ επιμένεις ότι ήταν υποχρέωση των Μακεδόνων και δη των ΠΑΟΚτσηδων να φωνάξουν!
ρε εισαι για το Δρομοκαιτειο?
σου ξαναγραφω οτι οι ιδιοι οι Παοκτζηδες μεχρι να προσκυνησουν Τσιπρα,τραγουδουσαν "Μακεδονια ξακουστη" στην Τουμπα και το επαιζαν μακεδονομαχοι που θα χυσουν το αιμα τους για τη Μακεδονια.
Μετα εγιναν πουτανες του Τσιπρα,του Σαμπιντι και του Ζαεφ για ενα πρωταθληματακι.
Τουμπεκι ψιλοκομμενο και πιπες στην Κουμουνδουρου
97458993_2453346791587378_2871485529172475904_o.jpg

Α ρε ΠΡΟΔΟΤΕΣ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006
Όχι στα λόγια! Στο χορτάρι! Εκεί που έχετε 6 βαθμούς σίγουρους!

Οκ καταδίκασμενε, οταν μας πας στα δικαστήρια και μας καταδικάσεις και εμάς, τότε μπορείς να μιλάς... Μέχρι τότε, καλά ξεμπερδέματα στο Cas..

Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Like
491
Πόντοι
26
Το πανό για τη Μακεδονια στις θύρες 5-6 δεν κατέβηκε ποτέ. Κι όταν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα πάλι εκεί θα είναι. Όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορίες που πλασατε για να συνδέσετε την κατάκτηση του νταμπλ με τον συριζα. Δε μπορείτε να δεχτείτε πως χάσατε ένα πρωτάθλημα από κάποια απλώς καλύτερη ομάδα. Πρέπει να στήσετε ολόκληρο παραμύθι με δράκους, ΣΥΡΙΖαιους και Σκοπιανούς.

Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Like
491
Πόντοι
26
Οκ καταδίκασμενε, οταν μας πας στα δικαστήρια και μας καταδικάσεις και εμάς, τότε μπορείς να μιλάς... Μέχρι τότε, καλά ξεμπερδέματα στο Cas..

Εσείς έχετε παράρτημα την Κυβέρνηση της Χώρας, για τον ρουλη θα καταδικαστείτε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom