Δασύστερνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2018
- Like
- 491
- Πόντοι
- 26
Αυτό θα πει ομολογία χωρίς ξύλο!!!
Βρε πες μου αν απαγορεύεται και αν διώκεται. Όχι ηθικά, νομικά να μου πεις αν απαγορεύεται.
Αυτό θα πει ομολογία χωρίς ξύλο!!!
Και απαντώ σαν κύριος. Ο Καλπατζιδης (RFA) αγόρασε την Vialand η οποία κατείχε το προπονητικο και το ξενοδοχειο. Αυτό. Βρες μου το μεμπτό. Καμία εμπλοκή ούτε οικογένειας Σαββίδη, ούτε ΠΑΕ Ξάνθης.
για να μην διαβαζω ολα τα σχολια,εχεις απαντησει για το που βρηκε τα λεφτα;Και απαντώ σαν κύριος. Ο Καλπατζιδης (RFA) αγόρασε την Vialand η οποία κατείχε το προπονητικο και το ξενοδοχειο. Αυτό. Βρες μου το μεμπτό. Καμία εμπλοκή ούτε οικογένειας Σαββίδη, ούτε ΠΑΕ Ξάνθης.
για να μην διαβαζω ολα τα σχολια,εχεις απαντησει για το που βρηκε τα λεφτα;
Μείνε στις τρίχες που το κατέχεις και άσε τα άλλα.Βρε πες μου αν απαγορεύεται και αν διώκεται. Όχι ηθικά, νομικά να μου πεις αν απαγορεύεται.
Και απαντώ σαν κύριος. Ο Καλπατζιδης (RFA) αγόρασε την Vialand η οποία κατείχε το προπονητικο και το ξενοδοχειο. Αυτό. Βρες μου το μεμπτό. Καμία εμπλοκή ούτε οικογένειας Σαββίδη, ούτε ΠΑΕ Ξάνθης.
δανειστηκε απο καποιον αγνωστο δλδ για να δανεισει με τη σειρα του καποιον αλλο;Αφού ήταν σερβιτόρος όπως λέτε και ξαναλετε, ή τα έκλεψε ή τα δανείστηκε. Αν τα έκλεψε, είναι πράγματι παράνομο. Αν τα δανείστηκε, νομίζω ο δανεισμός δεν διώκεται.
τυπε θες να ασχοληθούμε και σοβαρά μαζί σου μετά τις μαλακίες που γράφεις ;Απαγορεύεται ο Ιβάν να χαρτζιλίκωνει τον οποιονδηποτε γουστάρει και αυτός στη συνεχεια να διαθέτει το χαρτζιλίκι οπουδήποτε γουστάρει; Σε αυτό απαντήστε μου.
Οι επιχειρήσεις ανήκουν στους ιδιοκτήτες τους και τα ΔΣ ελέγχονται από τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων.. Άρα το δσ της vialand ελεχχεται από τον καλπαζιδη που την αγόρασε... Όλως τυχαίως όμως το δσ της vialand είναι ίδιο με το δσ της παε ξανθης... Άρα ολως τυχαιως ο καλπα ελέγχει τα άτομα που κατέχουν την παε Ξάνθης.. Κυριαρχικη επιρροή και συνδεδεμένες επιχειρήσεις λέγεται αυτό...Οι επιχειρήσεις ανήκουν στους ιδιοκτήτες τους ή στα ΔΣ τους; Ρε Τάκη, θες να με τρελάνεις; Πολύιδιοκτησία λεμε. Τους ιδιοκτήτες ελέγχουμε. Και στην τελική, και την ΠΑΕ Ξάνθη θα μπορούσε να αγοράσει ο τριτανηψιος. Τριτανηψιος αφού. Επιτρέπεται.
τυπε θες να ασχοληθούμε και σοβαρά μαζί σου μετά τις μαλακίες που γράφεις ;
Οι επιχειρήσεις ανήκουν στους ιδιοκτήτες τους και τα ΔΣ ελέγχονται από τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων.. Άρα το δσ της vialand ελεχχεται από τον καλπαζιδη που την αγόρασε... Όλως τυχαίως όμως το δσ της vialand είναι ίδιο με το δσ της παε ξανθης... Άρα ολως τυχαιως ο καλπα ελέγχει τα άτομα που κατέχουν την παε Ξάνθης.. Κυριαρχικη επιρροή και συνδεδεμένες επιχειρήσεις λέγεται αυτό...
Προσοχή αυτό από μόνο του δεν είναι παράνομο!! Αλλά αν από πίσω από τον καλπαζιδη κρύβεται ο Ρώσοπόντιος τότε είναι παράνομο!! Ο καλπαζιδης δεν εμφανίστηκε στην ΕΕΑ να δικαιολόγησει που βρήκε τα λεφτά και γιατί έκανε μεταφορά χρημάτων εκείνη την περίοδο με την οφ σορ του Σαββίδη, οπότε τον ήπιατε..
τυπε υπάρχει κανας απ' το συνάφι σου που έχει δείκτη νοημοσύνης μεγαλύτερο από αυτόν που έχει ένα κουνούπιδι να κάνουμε καμιά κουβέντα της προκοπής ;Με κομπλαρεις με αυτά που γράφεις τυπε! Να ξέρεις πάντως πως δεν νιωθω καμία ανάγκη να με πάρεις σοβαρά.
δηλαδη αυτα που γραφει δεν ειναι σοβαρα ,αλλα σοβαρα ειναι πως ο γαυρος δεν εχει η ειχε ποτε παε δορυφορους?τυπε θες να ασχοληθούμε και σοβαρά μαζί σου μετά τις μαλακίες που γράφεις ;
Εχει και η ΠΑΕ Ξάνθη όμως ιδιοκτήτες. Έχει αφήσει ο Πανόπουλος και ο Συγγελίδης το ΔΣ της εταιρίας τους να παίρνει εντολές από αλλού; Και πως αποδείχθηκε αυτό;
τυπε υπάρχει κανας απ' το συνάφι σου που έχει δείκτη νοημοσύνης μεγαλύτερο από αυτόν που έχει ένα κουνούπιδι να κάνουμε καμιά κουβέντα της προκοπής ;