Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.048
- Πόντοι
- 3.656
μπορεί να γουστάρουν μυρωδιά και να τριπάρουν και μετά να έρχονται να ζητάνε και άλλοΟι τσογλανοι να δεις κλάμα που έχουν να ρίξουν...
μπορεί να γουστάρουν μυρωδιά και να τριπάρουν και μετά να έρχονται να ζητάνε και άλλοΟι τσογλανοι να δεις κλάμα που έχουν να ρίξουν...
Είτε κλείσεις τις πυλωτές, είτε όχι, είναι παραβίαση ιδιωτικού χώρου. Πόσο μάλλον όταν έχουν περίφραξη οι οικοδομές. Το να κλείσουν τις εισόδους ήτανε από τις πρώτες ενέργειες αλλά και πάλι σκαρφάλωναν. Έχουν γίνει καταγγελίες στο τμήμα της περιοχής, αλλά τίποτα. Τρεις φορές που τους πήρα, μου ήρθανε στο 20λέπτο και μου λέγανε ότι η ανταπόκριση είναι στα τρισήμιση λεπτά.Από ότι καταλαβαίνω ο πίσω περιβάλλοντας χώρος είναι ένας ενιαίος ακάλυπτος των οικοπέδων σας άρα νομικά σας ανήκει. Η λύση είναι κάγκελα με πόρτα στις πυλωτές σας και όποιος το παραβιάζει καλείτε το 100 και μηνύσεις για παραβίαση ιδιωτικού χώρου.
Κοίταξε να δεις, δεν παει να σαι βίζιτα στο Ντουμπάι, μαθημενη να κάθεσαι και να σε χεζουν οι κελεμπίες, την μπόχα της καποτας που θα σκάσει πάνω σου, δεν θα την έχεις ξανά γευτεί. Εδώ μιλάμε για σκατα και ξινισμένη αντζούγια, μύγα δεν θα σε πλησιάζει....μπορεί να γουστάρουν μυρωδιά και να τριπάρουν και μετά να έρχονται να ζητάνε και άλλο
Σιγά ρε τύπε....σκατα ξινισμένης ατζουγιας μυρίζει ένα τυπικό γεύμα στο στρατόΚοίταξε να δεις, δεν παει να σαι βίζιτα στο Ντουμπάι, μαθημενη να κάθεσαι και να σε χεζουν οι κελεμπίες, την μπόχα της καποτας που θα σκάσει πάνω σου, δεν θα την έχεις ξανά γευτεί. Εδώ μιλάμε για σκατα και ξινισμένη αντζούγια, μύγα δεν θα σε πλησιάζει....
Ενδιαφέρον....μόνο που με τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε πολλοί αυγά,τυρί και αντζούγιες θα τρώγονται ακόμα και αν βγάλουν κρέας απο πανω τους.Συνταγή : σε έναν 10λιτρο κουβά, γεμίζουμε κατά το δυνατόν με ουρα (Νο1 & Ν2) και προσθέτουμε 1 λίτρο ξύδι, 3 αυγά κλουβια, 5 λιωμενες αντζούγιες και 1 κιλο φέτα αλλοιωμενη. Αφήνουμε το μίγμα με σκεπασμένο κουβά στο μπαλκόνι να ζυμωθεί για 2 ημέρες. Φοράμε μάσκα κατάλληλη για ραδιοβιοχημικο πόλεμο και γεμίζουμε αρκετές καπότες με το ανωτέρω υγρό. Μετά, καταλαβαίνετε τι πρέπει να κάνετε....
Ναι αλλά οι μάγκες οι μάγειροι ρίχνανε ωραίες σάλτσες και γινόταν λουκούμι....εκεί φαίνεται ο σωστός μάγειρας στον Ε.Σ.Σιγά ρε τύπε....σκατα ξινισμένης ατζουγιας μυρίζει ένα τυπικό γεύμα στο στρατό
τις σάλτσες να δεις πως τις έφτιαχνανΝαι αλλά οι μάγκες οι μάγειροι ρίχνανε ωραίες σάλτσες και γινόταν λουκούμι....εκεί φαίνεται ο σωστός μάγειρας στον Ε.Σ.
τυπε θα κατεβαινεις ολογυμνος μονο με παντοφλες, με ενα ροπαλο στο χερι, και θα πηγαινεις να αραζεις 2 μετρα απο εκει που καθονται.Τι θα μπορούσα να κάνω;
Το κορυφαίο που έχω ακούσει είναι ...ποδόσφαιρο πάνω στα πλακάκια των μαγειρείων με τα κατεψυγμένα κοτόπουλα για μπάλα!!!!Σουρεαλ...oh mon Dieu!τις σάλτσες να δεις πως τις έφτιαχναν
Eφτυναν μέσα;τις σάλτσες να δεις πως τις έφτιαχναν
'Υπαρχει βεβαια ο κινδυνος οι εφηβοι να τις ρυξουν στα αυτοκινητα' , έκλαψα μόνο και μόνο που το έκανα ιδέα.η αποψη μου ειναι η αποφυγη καθε αντιπαραθεσης, ουτε καν εμμεσης, θα τους δωσεις ενα νοημα και μ κατι να ασχολουνται.
Παλιοτερα καποιος ειχε θεσει εδω στο μπου ερωτημα για το γαυγισμα σκυλου που τον ενοχλουσε, αναμεσα στις λυσεις που πρωταθηκαν ηταν και μια συσκευη που βγαζει ηχους που ενοχλει τα σκυλια. Οταν απο περιεργεια επελεξα τον συνδεσμο για την συσκευη στην amazon, εαν θημαμαι καλα, ειχε μια προτεινωμενη συσκευη για να ενοχλει τους εφηβους. Οπως η δικια σου περιπτωση.
Θα μπορουσες και να βαλεις με ενα μεγαφωνο, το παλιο σημα της ερτ, οταν ηταν κλειστος ο σταθμος, εφτιαχνε ενα εχοχλητικο θορυβο, παρε σε περιπτωση που το επιλεξεις, οτωασπιδες
Την προταση για ρυψη ακαθαρσιων, τη βρισκω αποδοτικη φτανει να ειναι σε ποσοτητες που η μυρωδια δεν φτανει στο μπαλκονι. Υπαρχει βεβαια ο κινδυνος οι εφηβοι να τις ρυξουν στα αυτοκινητα
Μύστη στον 7ο όροφο μένω. Οποιαδήποτε ρίψη από το μπαλκόνι μου είναι αδύνατη. Σκέφτηκα να έπαιρνα ένα σκοπευτικό airsoft. Απ αυτά τα αεροβόλα που τα φορτίζεις με ρεύμα και είναι με τις μπίλιες. Μιλάω για όπλα όπως του paintball, αλλά αντί για μπογιά ρίχνουν πλαστικές μπίλιες. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατά και τι αποτέλεσμα έχει. Αν κάποιος γνωρίζει απ αυτά, ας μας δώσει τα φώτα του.η αποψη μου ειναι η αποφυγη καθε αντιπαραθεσης, ουτε καν εμμεσης, θα τους δωσεις ενα νοημα και μ κατι να ασχολουνται.
Παλιοτερα καποιος ειχε θεσει εδω στο μπου ερωτημα για το γαυγισμα σκυλου που τον ενοχλουσε, αναμεσα στις λυσεις που πρωταθηκαν ηταν και μια συσκευη που βγαζει ηχους που ενοχλει τα σκυλια. Οταν απο περιεργεια επελεξα τον συνδεσμο για την συσκευη στην amazon, εαν θημαμαι καλα, ειχε μια προτεινωμενη συσκευη για να ενοχλει τους εφηβους. Οπως η δικια σου περιπτωση.
Θα μπορουσες και να βαλεις με ενα μεγαφωνο, το παλιο σημα της ερτ, οταν ηταν κλειστος ο σταθμος, εφτιαχνε ενα εχοχλητικο θορυβο, παρε σε περιπτωση που το επιλεξεις, οτωασπιδες
Την προταση για ρυψη ακαθαρσιων, τη βρισκω αποδοτικη φτανει να ειναι σε ποσοτητες που η μυρωδια δεν φτανει στο μπαλκονι. Υπαρχει βεβαια ο κινδυνος οι εφηβοι να τις ρυξουν στα αυτοκινητα
δηλαδη ρε τυπε μενεις στον 7ο οροφο και νοεμβρη μηνα (που λογικα κλεινεις τα παραθυρα το βραδυ) τους ακους μεχρι πανω;Μύστη στον 7ο όροφο μένω. Οποιαδήποτε ρίψη από το μπαλκόνι μου είναι αδύνατη. Σκέφτηκα να έπαιρνα ένα σκοπευτικό airsoft. Απ αυτά τα αεροβόλα που τα φορτίζεις με ρεύμα και είναι με τις μπίλιες. Μιλάω για όπλα όπως του paintball, αλλά αντί για μπογιά ρίχνουν πλαστικές μπίλιες. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατά και τι αποτέλεσμα έχει. Αν κάποιος γνωρίζει απ αυτά, ας μας δώσει τα φώτα του.
αιρσοφτ λεγονται...... εχει κατι πολυ δυνατα που πονανε πολυ.....ακομα και πανω απο τα ρουχα να χτυπησει....Μύστη στον 7ο όροφο μένω. Οποιαδήποτε ρίψη από το μπαλκόνι μου είναι αδύνατη. Σκέφτηκα να έπαιρνα ένα σκοπευτικό airsoft. Απ αυτά τα αεροβόλα που τα φορτίζεις με ρεύμα και είναι με τις μπίλιες. Μιλάω για όπλα όπως του paintball, αλλά αντί για μπογιά ρίχνουν πλαστικές μπίλιες. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατά και τι αποτέλεσμα έχει. Αν κάποιος γνωρίζει απ αυτά, ας μας δώσει τα φώτα του.